Følg os her

De kongelige

Dette forelskede Harry sig i ved Meghan: Vil ikke holde evigt

Udgivet

d.

Foto: Lorna Roberts/ Shutterstock

Da Harry forelskede sig i Meghan, var det i særdeleshed én særlig egenskab hos hende, som han faldt for.

Prins Harry er blevet advaret om, at en af de ting, som gjorde, at han forelskede sig i Meghan Markle, måske ikke vil holde i længden.

Ifølge en royal ekspert fremstår hertugen af Sussex som “en fortabt lille dreng” med Meghan, der “kompenserer for hans egne svagheder”.

LÆS OGSÅ  Ekspert med overraskende afsløring om Kate Middleton

Eksperten har analyseret deres forholdsdynamik og advarer om, at Meghans ‘dominerende’ personlighed ikke altid vil være gavnlig for deres ægteskab.

Parret, som har været gift siden 2018, trak sig tilbage fra deres kongelige pligter i 2020 og fejrede for nylig deres sjette bryllupsdag. De bor i øjeblikket i Montecito, Californien, og har to børn, prins Archie og prinsesse Lilibet.

Tom Quinn, en royal forfatter og ekspert, fortalte The Mirror:

“Ingen har nogensinde tvivlet på, at Harry og Meghan ikke har et ligeværdigt partnerskab. Da Harry sagde den ‘berømte’ sætning, ‘hvad Meghan vil have, får Meghan,’ opsummerede han præcist situationen. Harry har altid fremstået som en fortabt lille dreng, overbeskyttet af den kongelige familie som barn og efter sin mors død altid usikker og ubeslutsom, altid på udkig efter en stærk partner, der kan kompensere for hans egne svagheder,” fortæller han og fortsætter:

“Meghan er i høj grad den partner. Hun er ambitiøs, beslutsom og en rigtig kæmper – Harry forsøger altid at kæmpe sammen med hende, men den Harry, der kæmper og klager nu, fandtes ikke før Meghans ankomst.”

LÆS OGSÅ  Iskold luft mellem William og Harry: Insider afslører nye detaljer

Tom Quinn sætter også ord på, at Harry som situationen er lige nu, elsker den del af Meghan:

“I øjeblikket elsker Harry det faktum, at Meghan giver ham noget af den rygrad, han altid har manglet, men hendes dominans i forholdet vil måske ikke altid være velkommen – det, der charmerer og glæder os i starten af et forhold, holder ikke altid i længden.”

Denne vurdering kommer i kølvandet på, at parret vakte opsigt ved ikke at deltage i brylluppet hos Harrys nære ven, Hugh Grosvenor, hertugen af Westminster, i Chester i sidste uge.

Med prins William som en vigtig del af ceremonien, formodes det, at hans brors tilstedeværelse kan have bidraget til Harrys beslutning om at undgå begivenheden.

Ifølge The Times var Harry faktisk på gæstelisten til Hughs bryllup, men efter en telefonsamtale med gommen besluttede han at holde afstand i det, der er blevet kaldt for gensidig forståelse.

LÆS OGSÅ  Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Denne handling gjorde det muligt for William at udføre sine opgaver uhindret ved ceremonien, hvor han blev set gå ind i Chester-katedralen via en sideindgang fredag.

En anonym kilde fortalte yderligere til New York Post, at “Harry faktisk modtog et ‘save the date’-kort for nogle måneder siden, men ringede til Hugh og sagde, at det ville være for akavet, hvis han og Meghan Markle deltog, så han undskyldte og Hugh forstod.”

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  Voldsom reaktion: Disse ord om prins Harrys bog giver dødstrusler
Forsæt med at læse

De kongelige

Kong Frederik spottet i særlig skjorte: Denne kendis står bag

Udgivet

d.

Arkivfoto/ Presse-fotos.dk

Under et besøg bar kong Frederik en skjorte fra et særligt dansk brand.

Kong Frederik besøgte for nylig BMX-rytteren Malene Kejlstrup på Amager, og han var som altid passende og korrekt klædt. Tøjet var både moderigtigt og praktisk.

LÆS OGSÅ  Ekspert med overraskende afsløring om Kate Middleton

På Instagram kan man se kongen iført en mørkeblå denimskjorte og beige bukser. På skjorten ses et lille logo, der indikerer, at den er fra mærket: Dunville Apparel og det er ikke hvem som helst der står bag det.

Kendis står bag

Bag brandet står blandt andre Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen.

På Dunville Apparels hjemmeside er det da også Casper Christensen, der poserer i den skjorte, man som det første præsenteres for og dén som kong Frederik også har på.

Tøjet fra brandet er produceret med stort fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Dunville Apparel oplyser, at deres denim skjorte er lavet af 100 procent bæredygtig bomuld, som er BCI-certificeret. Knapperne er fremstillet af genanvendt kobber, og sytråden er lavet af genanvendt polyester, der blandt andet kommer fra havplast.

Brandet oplyser yderligre a alt tøjet bliver syet i Norditalien for at sikre den bedst mulige kvalitet og at det herefter sendes til Danmark i genanvendelig papiremballage, hvilket igen understreger brandets engagement i miljøvenlige initiativer.

hjemmesiden fremgår det, at denimskjorten koster 1.349 kroner.

LÆS OGSÅ  Ferie i det sydfranske: Grev Nikolai hylder sin farfar med særlig detalje
Forsæt med at læse

De kongelige

Kate Middleton afbryder ferie for særlig sag:’Hjælper fysisk, mentalt og åndeligt’

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com

Prinsesse Kate optrådte sidst offentligt i forbindelse med Wimbledon

Prinsen og prinsessen af Wales nyder lige nu kvalitetstid med deres børn, der holder skoleferie. Kate har dog valgt at afbryde sin ferie for at støtte et særligt projekt, der ligger hendes hjerte nært.

Selvom prinsessen i øjeblikket er sygemeldt på grund af sin kræftbehandling, har hun stadig vist sig offentligt et par gange og har også udtalt sig via sin og prins Williams officielle Instagram-profil. Denne gangfor at støtte Natural History Museum i London, som hun er projektor for og som netop har meddelt, at de har anlagt nye haver i South Kensington.

“Jeg støtter i høj grad museets engagement i at skabe et særligt sted, der opmuntrer mennesker i alle aldre til at genoprette forbindelsen med naturen og lære mere om, hvordan vi kan beskytte vores naturlige verden.”

“Jeg kender naturens kraft til at understøtte vores udvikling og velvære, både ved at bringe os glæde og ved at holde os fysisk, mentalt og åndeligt sunde. Jeg håber, at disse haver vil være inspirerende og transformative for de tusindvis af mennesker, der besøger dem.”

Se billederne af prinsessens opslag på instagram her:

Har holdt sig ude af rampelyset

På trods af sit kræftforløb har det været sparsomt med oplysninger om, hvordan det går med hende, og ligeså med de kongelige pligter, som hun har været fritaget fra i en længere periode på grund af sin sygemelding. Dog har hun deltaget i enkelte begivenheder, herunder herrernes finale i Wimbledon søndag, hvor hun var i selskab med sin datter Charlotte. Det var første gang offentligheden så hende i lang tid.

LÆS OGSÅ  For første gang: Se de fine billeder af kong Frederik og dronning Mary
Forsæt med at læse

Trending