Følg os her

Ikke-kategoriseret

Anne Louise Hassing afslører: Hårdt ramt under ‘Badehotellet’

Udgivet

d.

Foto: Mike Kollöffel/ TV 2

Pludselig under optagelserne til Badehotellet blev Anne Louise Hassing hårdt ramt.

I ti år har hun spillet rollen som Therese Madsen i Badehotellet.

Som grosserer Madsens kone har hun gennem Badehotellets tid måtte stå model til lidt af hvert, for Georg Madsen som spilles af Lars Ranthe, er en mand med mange planer og et hidsigt temperament.

TV 2 blændede op for serien for første gang den 30. december 2013 og den 28. april 2024 rullede det sidste afsnit over skærmen.

LÆS OGSÅ  Judy Gringer gør comeback efter mere end 20 år: Her kan du opleve hende

Da serien begyndte var årstallet i Badehotellet 1928 og ved seriens slutning var vi nået til år 1947.

Arbejdet med serien har betydet meget for mange af de faste skuespillere, som netop har været med hele vejen.

Udover at være skuespiller, så er Anne Louise Hassing også forfatter til bogen ‘Balance midt i livet’, hvor hun skriver om sin oplevelse med overgangsalderen.

Under optagelserne til Badehotellet blev hun nemlig ramt af netop dette.

Pludselig var det anderledes

Anne Louise Hassing fortæller, at det pludselig kom i sminkestolen under sæson tre, at noget var anderledes. Hun fik en anderledes følelse i kroppen, som om at hun var ude af kontrol og blev varm i hele kroppen.

Det skriver BILLED-BLADET.

Det var dog ikke kun fysisk, at Anne Louise Hassing oplevede at noget var anderledes.

En varmebølge ramte hendes krop, og hun fik en følelse af at være ude af kontrol. Derudover havde hun også problemer med at huske sine replikker.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

“Jeg syntes det var meget udfordrende både at være i overgangsalderen og stå i et studie på Badehotellet og spille Therese Madsen, fordi der sker jo mange ting både fysisk og mentalt,” fortæller Anne Louise Hassing i bogen.

Badehotellet har været en af de største serier på TV 2 og har haft en enorm succes. Den kan stadig ses eller genses på TV 2 Play.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Ikke-kategoriseret

Johnnys afsløring af Kandis-merchandise udløser latter: “Startede som en joke”

Udgivet

d.

Foto: PR - Musikevent.dk
Foto: PR - Musikevent.dk

Det danske danseband KANDIS har udgivet 50 albums, spillet over 8000 koncerter og kørt mere end 2 millioner kilometer i tourbussen, så deres popularitet kan man vidst ikke tage fejl af eller benægte.

For nylig kunne de også fejre 35-års jubilæum, og det var i denne forbindelse, at Johnny Hansen fortalte DR’s Aftenshowet om det uventede salg.

LÆS OGSÅ  Johnnys afsløring af Kandis-merchandise udløser latter: "Startede som en joke"

De fleste vil nok tro at man vil anskaffe sig en kugleben eller måske en nøglering eller T shirt, hvi man er fan af noget. Sådan er det muligvis også, bare ikke når man er fan af KANDIS.

I interviewet fortalte Johnny værten Noola Gaardmand, at KANDIS’ merchandise med de små trusser, har solgt “rigtig, rigtig godt”.

“I fatter ikke, hvor mange vi har solgt af dem!” svarede Johnny med det samme, da han blev spurgt ind til salget af merchandise.

Dette klokkeklare og hurtige svar fik grinene til at bryde ud hos både Brian Holm, der også var på besøg i studiet, og Lotte Heise, som var programmets sommervært.

Johnny Hansen lagde dog ikke skjul på, at salget overraskede ham og bandet, da det oprindeligt var en joke:

“Det startede faktisk som en joke, hvor jeg sagde ‘Vi har også noget merchandise med i aften, og der er mange forskellige ting. Der er T-shirts, der er kasketter, der er alt muligt andet. Og så har vi også g-strengstrusser med.’ Men det havde vi så ikke i starten, men så gik folk jo ud og ville gerne købe dem, så vi var nødt til at anskaffe g-strengstrusser.”

Se den topsælgende merchandise her:

På KANDIS fanshop kan du finde alt fra kuglepenne, sengetøj til beklædning. Du kan besøge siden her

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne med spændende afsløring: Mere på vej
Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Mikkel Kryger afslører: “Jeg glæder mig helt vildt, det er mit drømmejob”

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Allerede på mandag starter Mikkel på sit nye job.

Mikkel Kryger er en kendt dansk tv-vært, der har gjort sig bemærket gennem sin karismatiske tilstedeværelse på skærmen i blandt andet MGP og Go’ Morgen Danmark. Udover sin tv-karriere er han også en dedikeret familiefar, der deler livet med sin kone Mille Mynthe og deres tre børn.

Der er altså sket meget på fem måneder, siden Mikkel Kryger meddelte, at han ville tage en pause og sidst var på skærmen. Denne pause har han brugt på at prioritere tid med familien, blandt andet ved en rygsækrejse til Filippinerne og Japan, som han beskrev som en drøm, der gik i opfyldelse.

Men nu melder Kryger endelig ud om fremtiden.

LÆS OGSÅ  Kevin Bacon fik én dag som 'almindelig': Her er hans hårde udtalelse

Det skriver Ekstra Bladet.

Efter fem måneders pause vender Mikkel Kryger nemlig tilbage som vært på ‘Go’ Morgen Danmark’ og kan ses på skærmen allerede på mandag. Det er et job som han beskriver som sit drømmejob. og han ser derfor frem til at genoptage arbejdet og genforenes med sine kollegaer.

“Jeg glæder mig helt vildt, det er mit drømmejob og jeg har savnet det og mine kollegaer rigtig meget,” udtaler Mikkel Kryger til Ekstra Bladet.

Forfulgte drømmen uden for Danmark

Tidligere på året besluttede Mikkel at tage en pause fra skærmen for at rejse til Filippinerne og Japan med sin familie. Denne beslutning blev formidlet til hans seere via en besked til Ekstra Bladet, hvor han beskrev sin rejse som en drøm, der gik i opfyldelse.

“Jeg er på rygsækrejse med min familie. Vi har længe drømt om at prøve at leve et andet sted end Danmark, så det prøver vi nu i Filippinerne og Japan i et par måneder,” skrev han dengang.

Rejsen har været en blandet oplevelse for Kryger, der både har nydt friheden, men også har mærket savnet af hverdagen i Danmark.

“Det har været mega fedt at rejse,” siger han og tilføjer, “men man kommer jo pludselig til at savne hverdagen, man har jo indrettet et liv, som man elsker og holder af.”

Mikkel Kryger vender dog ikke tilbage uden udfordringer. Arbejdstiderne på ‘Go’ Morgen Danmark’ kræver, at han står op allerede klokken fire om morgenen, hvilket kan være hårdt efter en periode med frie rammer. For at sidde klar til at sende programmet halv syv, står han op allerede klokken fire. Han føler, at det har været rart at prøve at have fri og kunne gøre hvad han havde lyst til hele tiden.

Tog en pause fra skærmen i 2021

Det er dog ikke første gang at Mikkel tager sig en lang pause. I 2021 trak han sig midlertidigt tilbage for at gå på barsel i forbindelse med fødslen af sit tredje barn med sin kone Mille Mynthe, som han desuden har sønnerne Max og Lui med.

Med sin tilbagevenden til ‘Go’ Morgen Danmark’ ser Mikkel Kryger frem til igen at bidrage til morgenprogrammet og møde seerne, som han har savnet i sin tid væk fra skærmen.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen og børnene i sommerhus: Fik sig en slem overraskelse
LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt
Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Kasper Schmeichel åbner op om fremtiden: Dét skal han

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Efter længere tids spekulationer er det nu bekræftet!

Kasper Schmeichel skal spille for de skotske mestre, Celtic, i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ  Adam Price smager dræbersnegl for første gang: Sådan var det

Den danske målmand har nemlig skrevet under på en etårig kontrakt med klubben, der offentliggjorde nyheden på deres hjemmeside.

Schmeichels skifte til Celtic har været på tale i et stykke tid, og nu er aftalen endelig faldet på plads. Med denne kontrakt vender Schmeichel tilbage til de britiske øer, hvor han tidligere har haft stor succes. Især i Premier League med Leicester City.

Den 37-årige keeper kommer fra en sæson i belgiske Anderlecht, hvor han næsten sikrede klubben mesterskabet. Trods en imponerende indsats og 32 kampe mellem stængerne måtte Anderlecht nøjes med en tredjeplads efter to nederlag i de sidste runder af sæsonen.

“Celtic er en klub med en stolt historie og en fantastisk fanbase. Jeg ser frem til at blive en del af dette hold og hjælpe dem med at opnå endnu mere succes,” udtaler Kasper Schmeichel i en pressemeddelelse fra klubben.

Det skriver Bold.dk.

For Celtic betyder tilføjelsen af Schmeichel, at de styrker deres defensiv med en erfaren og anerkendt målmand. Klubbens træner, Brendan Rodgers, udtrykte sin begejstring over signingen:

“Kasper er en målmand af højeste kaliber. Hans erfaring og lederskab vil være uvurderligt for os i den kommende sæson.”

Kasper Schmeichel har tidligere haft en glorværdig karriere i England, hvor han blandt andet var med til at sikre Leicester City deres sensationelle Premier League-titel i 2016. Hans returnering til de britiske øer markerer endnu et spændende kapitel i hans karriere.

Med denne etårige kontrakt ser Schmeichel ud til at fortsætte sin imponerende karriere – nu som en del af Celtics mål om at dominere både skotsk og europæisk fodbold.

Forsæt med at læse

Trending