Kendte
Mikkel Kryger afslører: Denne samtale med sin far ændrede ALT
Det fortæller Tv-værten i et interview.
Den populære tv-vært Mikkel Kryger, kendt for sin rolle i Go’ Morgen Danmark, har altid haft et ry som en pæn og sympatisk figur på skærmen.
Men i et overraskende interview i podcasten 1000 Regrets afslører Kryger, at der er en side af ham, som langt de færreste kender til.
En side, der bringer ham langt væk fra den polerede tv-personlighed, seerne kender.
Det skriver SE & HØR.
I interviewet åbner Mikkel op om, hvordan han som ung følte en stærk tiltrækning til vold og opsøgte miljøer, hvor denne adfærd var udbredt.
”Jeg har opsøgt miljøer, opsøgt steder, hvor vold var meget udbredt og meget almindeligt,” fortæller han ærligt.
Han beskriver det som noget, han selv var ansvarlig for, uden påvirkning fra andre – det var et valg drevet af en indre vrede og et behov for adrenalin.
I midten af 1990’erne blev han en del af det danske hooliganmiljø, hvor vold var en fast del af dagligdagen, og hvor Mikkel følte en stærk forbindelse til adrenalinen og intensiteten.
Men en dag, da han var omkring 19-20 år gammel, kulminerede hans tid i miljøet med en hændelse, der ændrede hans livsbane.
Samtalen der ændrede alt
Efter en voldsom episode på Lyngby Stadion kom Mikkel hjem og fandt sin far ved køkkenbordet med en avis, hvor Mikkels billede prydede forsiden i forbindelse med optøjerne. Mødet med faren blev et vendepunkt, der fik Mikkel til at tænke over sine valg.
Hans far tog situationen roligt og undlod at bebrejde ham, hvilket gjorde et dybt indtryk på Mikkel og ændrede hans perspektiv. “Den samtale ændrede et perspektiv, et mindset for mig til at sige: Okay, hvilken sti er det, man går ned ad?” fortæller Mikkel.
I dag er Mikkel Kryger far til to drenge og reflekterer over, hvad han giver videre til dem. Han tænker ofte på, om hans børn vil kunne få de samme impulser, og hvad der ligger i hans gener.
Mikkel håber at kunne lære dem en anden vej, og interviewet er en påmindelse om, at vi alle har sider, som former vores valg – og som vi kan ændre.