Følg os her

De kongelige

Får tårerne til at trille: Dronning Camilla tog sagen i egen hånd

Udgivet

d.

Foto: ComposedPix/ Shutterstock

Den britiske dronning tog sagen i egen hånd og planlage en uforglemmelig dag for de to børn.

Maj måned bød på en række uheldige omstændigheder for to unge helte, der gik glip af en havefest på Buckingham Palace. Ni-årige Tony Hudgell sad fast i trafikken, mens 11-årige Lyla O’Donovan blev syg og måtte melde afbud. Men dronning Camilla sørgede for, at deres møde med hende alligevel blev en realitet – og endda en uforglemmelig én af slagsen.

Det skriver BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ  Glæden er ubeskrivelig: Dronning Margrethe fortsætter

I sidste uge fik Tony og Lyla en eksklusiv invitation til Buckingham Palace, hvor dronning Camilla personligt afholdt et intimt teselskab for de to. Ved denne lejlighed fik Tony Hudgell overrakt en Britisk Empire Medal for hans ekstraordinære indsats for at hjælpe andre børn.

Foto Buckingham PalaceReutersRitzau Scanpix

Tony Hudgell, der som spæd fik amputeret begge ben på grund af grov mishandling fra sine biologiske forældre, har trods sin barske start på livet vist en utrættelig vilje til at gøre en forskel. Hans adoptivforældre har sammen med ham stiftet Tony Hudgell Foundation, en organisation dedikeret til at forhindre, at andre børn udsættes for samme grusomheder. For sit mod og engagement modtog han den ærefulde Britisk Empire Medal fra dronning Camilla.

Gør en forskel

Lyla O’Donovan, der lever med en sjælden hjernetumor, har ligeledes viet sin tid til at hjælpe andre. Hendes ihærdige indsats for at samle penge ind til syge børn har sikret hende prisen “Inspirational Service Child of the Year”. Hendes arbejde og dedikation har gjort hende til et forbillede for mange.

Dronning Camillas gestus viser, at selvom de officielle arrangementer kan gå galt, er der altid mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke. For Tony og Lyla blev mødet med dronningen en dag, de aldrig vil glemme – en dag, der understregede, hvor meget deres indsats betyder og hvor meget de er værdsat.

LÆS OGSÅ  Kate glimrer ved sit fravær: Nu deles der nye detaljer om kræftforløbet

Dronning Camillas initiativ er et lysende eksempel på, hvordan små handlinger kan gøre en stor forskel. Ved at tage sig tid til at fejre disse unge helte, har hun ikke kun anerkendt deres kamp og indsats, men også inspireret mange andre til at gøre en forskel. Det er historier som disse, der minder os om menneskets iboende styrke og vilje til at gøre verden til et bedre sted.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Glæden er ubeskrivelig: Dronning Margrethe fortsætter

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  Helt tæt på kong Frederiks kærlighed til musik: Ser tilbage på særlig dag i 1995
Forsæt med at læse

De kongelige

Kong Frederik spottet i særlig skjorte: Denne kendis står bag

Udgivet

d.

Arkivfoto/ Presse-fotos.dk

Under et besøg bar kong Frederik en skjorte fra et særligt dansk brand.

Kong Frederik besøgte for nylig BMX-rytteren Malene Kejlstrup på Amager, og han var som altid passende og korrekt klædt. Tøjet var både moderigtigt og praktisk.

LÆS OGSÅ  Kom med kongeparret på tur: Deler nye private billeder fra Grønland

På Instagram kan man se kongen iført en mørkeblå denimskjorte og beige bukser. På skjorten ses et lille logo, der indikerer, at den er fra mærket: Dunville Apparel og det er ikke hvem som helst der står bag det.

Kendis står bag

Bag brandet står blandt andre Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen.

På Dunville Apparels hjemmeside er det da også Casper Christensen, der poserer i den skjorte, man som det første præsenteres for og dén som kong Frederik også har på.

Tøjet fra brandet er produceret med stort fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Dunville Apparel oplyser, at deres denim skjorte er lavet af 100 procent bæredygtig bomuld, som er BCI-certificeret. Knapperne er fremstillet af genanvendt kobber, og sytråden er lavet af genanvendt polyester, der blandt andet kommer fra havplast.

Brandet oplyser yderligre a alt tøjet bliver syet i Norditalien for at sikre den bedst mulige kvalitet og at det herefter sendes til Danmark i genanvendelig papiremballage, hvilket igen understreger brandets engagement i miljøvenlige initiativer.

hjemmesiden fremgår det, at denimskjorten koster 1.349 kroner.

LÆS OGSÅ  Kilde tæt på William og Kate: Afslører trist nyt om Kate
Forsæt med at læse

De kongelige

Kate Middleton afbryder ferie for særlig sag:’Hjælper fysisk, mentalt og åndeligt’

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com

Prinsesse Kate optrådte sidst offentligt i forbindelse med Wimbledon

Prinsen og prinsessen af Wales nyder lige nu kvalitetstid med deres børn, der holder skoleferie. Kate har dog valgt at afbryde sin ferie for at støtte et særligt projekt, der ligger hendes hjerte nært.

Selvom prinsessen i øjeblikket er sygemeldt på grund af sin kræftbehandling, har hun stadig vist sig offentligt et par gange og har også udtalt sig via sin og prins Williams officielle Instagram-profil. Denne gangfor at støtte Natural History Museum i London, som hun er projektor for og som netop har meddelt, at de har anlagt nye haver i South Kensington.

“Jeg støtter i høj grad museets engagement i at skabe et særligt sted, der opmuntrer mennesker i alle aldre til at genoprette forbindelsen med naturen og lære mere om, hvordan vi kan beskytte vores naturlige verden.”

“Jeg kender naturens kraft til at understøtte vores udvikling og velvære, både ved at bringe os glæde og ved at holde os fysisk, mentalt og åndeligt sunde. Jeg håber, at disse haver vil være inspirerende og transformative for de tusindvis af mennesker, der besøger dem.”

Se billederne af prinsessens opslag på instagram her:

Har holdt sig ude af rampelyset

På trods af sit kræftforløb har det været sparsomt med oplysninger om, hvordan det går med hende, og ligeså med de kongelige pligter, som hun har været fritaget fra i en længere periode på grund af sin sygemelding. Dog har hun deltaget i enkelte begivenheder, herunder herrernes finale i Wimbledon søndag, hvor hun var i selskab med sin datter Charlotte. Det var første gang offentligheden så hende i lang tid.

LÆS OGSÅ  Kom med kongeparret på tur: Deler nye private billeder fra Grønland
Forsæt med at læse

Trending