Film / TV
Adam Price smager dræbersnegl for første gang: Sådan var det
Det var en noget anderledes oplevelse.
Den danske manuskriptforfatter, tv-vært og madanmelder Adam Price har i løbet af sin karriere smagt på mange forskellige retter, ofte bestående af lækre råvarer samt rigelige mængder smør og fløde. Dog var det ikke tilfældet i en nylig udsendelse af Aftenshowet, hvor emnet om den berygtede dræbersnegl ‘kom på bordet’—bogstaveligt talt.
Det skriver BILLED-BLADET
Under programmet fik Adam Price lejlighed til at smage dræbersnegl, tilberedt med forskellige krydderier af kokken Jacob Jørgsholm, og det var jo lidt spændende.
Det blev altså Adam Prices debut som ‘dræbersneglespiser’, og for ham var det ikke smagen eller konsistensen, der var det værste, men noget helt andet.
“Det er tanken, det er tanken, der tæller. Man kan godt mærke, at hele ansigtet er fortrukket lidt i en eller anden form for frygt,” fortalte Adam Price efter at have smagt på sneglen.
Den pointe gav medvært Mette Bluhme Rieck ham ret i. Sneglen smagte nemlig ikke grimt, men af de krydderier, den var tilberedt og serveret med.
Om det bliver fremtiden, at sådanne snegle skal på menuen, er endnu usikkert, men det vil i hvert fald kunne noget de fleste haveejere vil kunne være med på.