Følg os her

Film / TV

Derfor forlod James Price hverdagen og gik i kloster

Udgivet

d.

James Price
Foto: DR / Brødrene Price

Sidste år skiftede James Price hverdagen med mad og musik ud med en asketisk tilværelse i et kloster – og han vil til en hver tid gøre det igen.

James Price, der er kendt som den ene madglade bror i DR-succesen Spise med Price, har for alvor kastet sig over forfattergerningen. Sammen med sin kone Anette lever han sig ind i fortællingerne med liv og sjæl.

Da debutkrimien, Det røgede lig, skulle skrives, gik det let. Her udspillede handlingen sig på Bornholm, så her faldt det parret naturligt at skabe en spændende historie i de hyggelige fiskerbyer, som har stor betydning for dem begge.

LÆS OGSÅ  James Price i lykkerus: Fejrer stor milepæl med sin hustru

Til opfølgeren, Mord og Mozzarella, som lander på boghylderne den 20. august, var ægteparret derfor heller ikke i tvivl om, at de måtte gå en ekstra mil for at komme helt i mål med bogen, fortæller de til Billed Bladet.

Fra køkkenet til klosteret

Normalt skriver ægteparret deres krimier hjemme i køkkenet, men da handlingen denne gang udspiller sig i et kloster, besluttede de at flytte ind i et gammelt kloster for at leve her i en uge. 

Klosterlivet gav masser af inspiration, og læserne kan se frem til at læse endnu en god krimi fra ægteparret, der har gjort forfatterdrømmen til et nyt fælles projekt. Alt tyder nemlig på, at krimiserien fra parret Price kun lige er begyndt, for allerede inden udgivelsen af deres anden bog er de i fuld gang med nummer tre i rækken.

Vi glæder os til at se, hvad de finder på i næste udgivelse.

Annonce