Film / TV
TV 2 afslører mørk hemmelighed fra anerkendt børnehjem
Nu afslører TV 2 en mørk hemmelighed, fra et af Danmarks anerkendte børnehjem.
Behandlingshjemmet Bøgholt ved Aarhus har tidligere været anerkendt for deres pædagogiske metoder og for evnen til at få adfærdsvanskelige børn på rette kurs.
Men nu står en række tidligere anbragte børn frem og fortæller, at de er blevet udsat for seksuelle overgreb på behandlingshjemmet. Ifølge dem har overgrebene fundet sted fra flere forskellige voksne ansatte over en lang årrække i både 1970’erne, 1980’erne og 1990’erne.
Chikita Jacobsen og Majbritt Uhre er blandt de 16 tidligere anbragte børn, der fortæller, at de blev udsat for seksuelle overgreb af voksne pædagoger på institutionen.
– Jeg synes, det er vigtigt at få frem, hvad der er sket for så mange år siden, fordi det kan hjælpe børn og unge i dag til at forstå, at sådan noget er ikke i orden, siger Chikita Jacobsen om sin motivation for at stille sig frem i dokumentaren.
Det fortæller TV 2 i en pressemeddelelse.
– Ved at vi står frem, vil vi faktisk gerne have noget anerkendelse for det. Og vi vil egentlig gerne have en undskyldning for, at vi har været i statens varetægt, og vi er simpelthen bare ikke blevet passet ordentligt på, siger Majbritt Uhre.
Overgreb fra syv forskellige pædagoger
Kilderne beretter om seksuelle overgreb begået af syv forskellige pædagoger, om voldelige magtanvendelser og om en ledelse, der ikke satte en stopper for det. Den mangeårige leder Anne Bjerg afviser, at der ikke blev grebet ind. I slutningen af 1980’erne blev den hyppigst anklagede pædagog anholdt og senere dømt.
Beretningerne om Bøgholt skriver sig ind i en række af sager om overgreb og misrøgt på danske børnehjem, der er kommet frem i nyere tid.
Beretningerne om overgrebene på Bøgholt ligger i perioden fra slutningen af 1970’erne langt ind i 1990’erne – en tidsperiode, hvor der ikke er foretaget én eneste større undersøgelse af beretninger om overgreb mod børn på danske behandlingsinstitutioner og børnehjem. Derfor mener flere eksperter, at der er brug for yderligere undersøgelser.
Den eneste officielle undersøgelse af denne karakter herhjemme er Godhavns-rapporten, som er afgrænset til perioden 1945-1976.
– Hvis vi ser på perioden efter 1976, så er det meget lidt, vi ved. Der mangler absolut undersøgelser af forholdene på børnehjem, siger historiker Maria Rytter, som var hovedforfatter til netop Godhavnsrapporten.
Helt anderledes står det til i vores nabolande, der med statslige udredninger og kommissioner har kortlagt, hvad der er foregået på børne- og behandlingshjem i tidens løb. Både i Sverige og Norge har disse udredninger ført til officielle undskyldninger og erstatninger til de forurettede.
Første afsnit af ‘Bøgholts misbrugte børn’ kan ses mandag 16. september på TV 2 Play og TV 2, og andet og tredje afsnit kan ses de to efterfølgende mandage.
Film / TV
Ny DR-serie: Troels Lyby og Jacob Lohmann indtager hovedrollerne
I efteråret ser to nye dramadokumentariske serier dagens lys, som begge centrerer sig om Anden Verdenskrig. ’Før Søndagen’ fornyes med nye værter, kendte bogklassikere vækkes til live i den nye DR LYD-podcast ’Det’ en klassiker’ og så byder næste år på nye serier fra DR Drama.
Danskerne kan se frem til flere nye dramaserier næste år fra DR Drama, hvor blandt andet den tredje og sidste sæson af ‘Carmen Curlers’ ruller over skærmen næste efterår, mens ’Doggystyle’-forfatter Anna Emma Haudals dramaserie ’Generationer’ har premiere til foråret.
Det oplyser DR i en pressemeddelelse.
– Når jeg ser hen over den buket af programtilbud, der er på vej til danskerne, så bugner det af fortællinger, som vi alle kan være fælles om og samtidig er der masser af stof for de særligt interesserede. Vores dramaproduktioner er ikke bare underholdende, men de handler også om noget der betyder noget for os mennesker og beskriver væsentlige forandringer for vores land, siger DR’s direktør for Kultur, Børn og Unge, Henrik Bo Nielsen.
Nye fortællinger om vores fælles historie
Allerede i løbet af efteråret og vinteren ser to helt nye dramadokumentarer dagens lys, når ’Hugo – Görings jødiske ven’ og ’Kodenavn: Storfyrstinden’ har premiere på DR1 og DRTV. De centrerer sig begge om den danske historie op til og under Anden Verdenskrig, og rummer blandt andet nye og hidtil ukendte historier fra vores fælles historie.
– At kende til vores fælles historie er med til at binde os sammen som folk. Med de to nye centrale fortællinger om Anden Verdenskrig dykker vi ned i endnu en afgørende tid for vores lands historie og åbner nye kapitler og nye perspektiver på den historie vi alle sammen står på i dag. Ved at have indsigt i, hvad vi er rundet af som folk, bliver vi bedre til at forstå os selv og hinanden uanset baggrund og ståsted. Endelig bliver der rig mulighed for at nørde igennem på bøger, musik, kunst og salmer med både nyproduktioner og modernisering af formidlingen, siger Henrik Bo Nielsen.
Flere historieprogrammer vil i efteråret og i begyndelsen af det nye år, gøre danskerne klogere på den danske historie og give anledning til samtaler om vores fælles fortid. DR har gennem tre år fulgt kunstner Kirsten Justesens arbejde med at skabe en fire meter høj statue af Grevinde Danner, der skal stå midt i København. ’Kirsten Justesen & Grevinde Danner’ er et dobbeltportræt af de to kvinder.
’Dronningeriget’ går fra lyd til tv, når historikerne Cecilie Nielsen og Emma Paaske henter de oversete danske dronninger frem i lyset fra ruiner, slotte og samlinger. I deres jagt på danske dronninger møder værterne eksperter på forskellige historiske lokationer rundt i Danmark.
I ’1000 års møgvejr’ dykker historiker Peter Ørbæk og meteorolog Maria Hørby ned i Danmarkshistoriens vildeste vejr. Fra stormflod i 1800-tallet til isvinteren i 1658 og voldsomt skybrud i 2011.
Film / TV
TV 2 advarer alle kunder: Gør det ikke
Hvis du for nylig har modtaget en mail om manglende betaling på dit TV 2-abonnement, så vær på vagt.
TV 2 har nemlig udsendt en advarsel om, at svindlere er på spil og sender falske mails ud i stor stil.
Det melder de selv via. advarselsservicen Mit Digitale Selvforsvar.
Svindelmailsene beder modtagerne om at opdatere deres kontooplysninger eller faktureringsoplysninger. Det lyder måske troværdigt, men TV 2 understreger, at de på ingen måde står bag disse beskeder.
Slet den omgående
Derfor lyder det klare råd fra TV 2: Slet mailen, og under ingen omstændigheder bør du klikke på links eller besvare beskeden. Afsenderen er falsk, og det handler kun om at narre dig til at udlevere dine personlige oplysninger.
Mange danskere har allerede været udsat for svindelmailsene, så TV 2 opfordrer alle til at være ekstra opmærksomme i den kommende tid.
Det er altid en god idé at tjekke afsenderens mailadresse, og hvis noget virker mistænkeligt, skal man ikke tøve med at slette det med det samme.
Du kan se et eksempel på de falske mails fra “TV 2” her:
Film / TV
Stort tillykke til Marianne Eihilt: Runder særlig milepæl
I dag er en helt særlig dag for Marianne Eihilt.
Den 8. oktober markerer en milepæl for en af Danmarks mest markante danseprofiler, Marianne Eihilt, der i dag fylder 50 år. Med en karriere, der spænder over to årtier, har hun ikke kun gjort sig bemærket som en talentfuld danser, men også som instruktør, dommer og en fast del af den danske underholdningsverden.
Marianne Eihilt, der er født og opvokset i Aalborg, tog sin højere handelseksamen i 1996, men det var dansen, der for alvor fangede hendes hjerte. Efterfølgende uddannede hun sig til danseinstruktør, og sammen med sin faste dansepartner, Brian Juul Eriksen, har hun skabt en imponerende karriere på både nationalt og internationalt niveau. Sammen har de vundet intet mindre end 10 danske mesterskaber og opnået sølv- og bronzemedaljer ved både EM og VM – en bedrift, der understreger Eihilts enestående talent og dedikation til dansen.
Kæmpe succes
Det store folkelige gennembrud kom dog i 2005, da hun trådte ind på dansegulvet i TV 2’s populære program Vild med dans. Her dansede Marianne sig hurtigt ind i danskernes hjerter med sin smittende entusiasme og yndefulde trin. Hendes sejr i 2007 sammen med skuespilleren Robert Hansen blev startskuddet til hendes succes i programmet, og året efter gentog hun triumfen, denne gang med OL-kuglestøderen Joachim B. Olsen.
Men Marianne Eihilt er ikke kun kendt som danser. Hun er også medindehaver af danseskolen Let’s Dance i Aarhus, hvor hun fortsætter med at undervise og inspirere nye generationer af dansere. Desuden har hun, siden 2019, også siddet ved dommerbordet i Vild med dans, hvor hun tog over for Britt Bendixen og har bevaret sin rolle som en fast dommer i flere sæsoner, herunder den igangværende 21. sæson.
I dag er Marianne Eihilt et ikon inden for dansk dans, både foran kameraet og bag kulisserne. Hun har formået at forvandle sin passion til en livslang karriere, hvor hun både som underviser, danser og dommer har præget danskernes opfattelse af dans. Og selvom hun runder de 50 år, viser hun ingen tegn på at sænke tempoet.
Med sit varme væsen, store talent og uundgåelige karisma er Marianne Eihilt en sand stjerne på den danske dansescene – og hendes indflydelse vil uden tvivl fortsætte mange år frem. Stort tillykke med den runde dag!
På fredag kan du igen se Marianne Eihilt på skærmen i Vild med dans. Det sker kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.
Film / TV
Ulla Vejby: Mine børn skal ikke se ‘Sygeplejeskolen’
Den populære TV 2 Charlie-serie “Sygeplejeskolen” har i seks sæsoner begejstret seerne med sine historier om livet på hospitalet Fredenslund.
Skuespiller Ulla Vejby, som spiller sygeplejersken Else, har været med fra starten, men trods seriens store succes holder hun sine børn væk fra fjernsynet, når den ruller over skærmen.
For selvom Ulla Vejby er stolt af sin rolle, er det ikke nødvendigvis noget, hun vil have, at hendes to døtre, Marie på 10 år og Ida på 6 år, skal se.
I serien portrætterer Ulla Vejby den kontante og til tider skrappe sygeplejerske Else, der ikke holder sig tilbage med at sige sin mening.
Det er netop den karakter, hun er bekymret for, at børnene skal se.
Sådan skriver BILLED-BLADET.
For selvom hendes karakter er en del af en fiktiv fortælling, kan den hårde facade give et indtryk, der kan være svært for børnene at adskille fra virkeligheden.
Hun fortæller, at hun i løbet af det seneste års tid har vist sine børn et par af scenerne, hvilket de syntes var sjovt.
Knap så sympatisk
På trods af dette er hun alligevel i tvivl om, hvorvidt børnene skal se serien fra start til ende.
“Jeg spiller jo ikke så sympatisk en karakter, så jeg ved ikke helt, om de er klar til at se deres mor på den måde,” siger hun med et grin.
I virkeligheden er Ulla Vejby gift med Michael Lysgaard, og sammen har de to døtre, der begge befinder sig i midten af deres barndom.
For Ulla har børnenes alder også betydning for, hvor meget de kan forstå og acceptere af, hvad moren laver.
Hun erkender, at det har krævet tilvænning, at børnene nu er gamle nok til at stille flere spørgsmål og blive mere bevidste om, hvad deres mor beskæftiger sig med.
Selvom hendes ældste datter, Marie, er begyndt at vise interesse for, hvad Ulla laver, og spørger ind til det, har hun endnu ikke et ønske om, at pigerne skal se hele serien. “Min datter er begyndt at spørge, om jeg skal ud for at lave det der, hvor jeg er sygeplejerske,” fortæller Ulla Vejby med et smil.
Selvom Ulla Vejbys døtre måske ikke er klar til at se serien endnu, sidder der en del danskere, som glæder sig til mere.
Film / TV
Vanvittig melding: Silas Holst tilbage i ‘Vild med dans’
På fredag får seerne et gensyn med Silas Holst i Vild med dans.
Når TV 2 på fredag blænder op for Vild med dans, bliver det med et helt særligt tema – nemlig musicals. Og her kan man vidst roligt sige, at Silas Holst er ekspert.
Derfor er det næsten en selvfølge, at han på fredag indtager en gæsteplads ved dommerbordet.
Det skriver HER & NU.
Silas Holst dansede i Vild med dans for allerførst gang i 2008, hvor han dansede med Szhirley. Det blev startskuddet til i alt ni sæsoner i programmet, hvor han endda er løbet med sejret intet mindre end tre gange.
Gør comeback
Han har vundet programmet sammen med skicrossløber Sophie Fjellvang-Sølling i 2011, med tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl i 2014 og med Jakob Faurby i 2019.
Senest deltog han i Vild med dans i 2021, hvorefter han trak sig fra det populære danseprogram.
Men nu vender han altså retur – dog på den anden side af dommerbordet.
Dette års faste dommertrio består af Marianne Eihilt, Sonny Fredie-Pedersen og Lene James Mikkelsen, som Silas Holst vil gøre selskab på fredag.
Du kan se Vild med dans fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.
Film / TV
‘Gift ved første blik’ søger deltagere: Her er kravene
Nu har du muligheden for at melde dig til den næste sæson af ‘Gift ved første blik’ – der er dog nogle særlige krav.
Denne sæson af ‘Gift ved første blik‘ har været fyldt med både romantiske øjeblikke og udfordringer. Mens nogle par har oplevet gnisterne flyve, kæmper andre stadig for at finde fodfæste i deres nye forhold. Det har allerede ført til, at ét par har kastet håndklædet i ringen og besluttet sig for at gå hver til sit.
Men hvad med de fire par, der stadig er med? Den store beslutning hænger i luften: Skal de forblive sammen som ægtepar, eller skilles deres veje for altid? Seerne venter spændt på, hvordan kærlighedsdramaet udfolder sig.
Mens vi venter på svaret, har DR allerede afsløret en spændende nyhed – ‘Gift ved første blik’ vender tilbage i 2025 med en ny sæson, og de søger lige nu singler, der tør kaste sig ud i det vovede eksperiment.
Her er kravene
Er du klar til at finde kærligheden på en helt anderledes måde? Det kræver mod og vilje til at lære både dig selv og en fremmed at kende foran rullende kameraer. Deltagere skal være over 25 år, være åbne for personlig udvikling og søge et seriøst forhold.
Det er ikke kun en simpel datingoplevelse. Deltagerne bliver matchet af et ekspertpanel, der arbejder på at finde den bedst mulige partner til hver enkelt. Men det kræver mere end bare mod til at blive gift på første dag – du skal også være klar til at reflektere, være ærlig over for dig selv og din partner og tro på, at kærligheden kan blomstre på de mest uventede måder.
Hvis du går med drømmen om at finde den eneste ene, og er klar til at kaste dig ud i et af de mest intense kærlighedseksperimenter på TV, så er ansøgningerne til den nye sæson af ‘Gift ved første blik’ allerede åbne. Optagelserne finder sted i foråret 2025, så nu er tiden inde til at tage springet – måske finder du din livspartner, når du mindst venter det.
Film / TV
‘Vild med dans’ med overraskende beslutning: Sker ikke i år
I år bliver det ikke en del af programmet – dog vil der komme noget andet, som minder om det.
Den populære tv-klassiker ‘Vild med dans‘ er tilbage på skærmen, og selvom meget er, som vi kender det, er der én væsentlig ændring i årets udgave af programmet: ønskedansen, som har givet deltagerne mulighed for at udfordre sig selv med moderne dans, streetdans eller showdans, er nemlig fjernet.
TV 2 løftede sløret for ændringen fredag aften, og mange fans blev overraskede over nyheden. Ønskedansen, der blev indført i 2019, var et friskt indslag, som gav deltagerne mulighed for at træde ud af de traditionelle rammer og vise andre sider af deres dansekundskaber.
Men i år må deltagerne holde sig til de mere klassiske stilarter.
Hemmeligt tema venter
Selvom ønskedansen ikke er med i år, kan seerne dog forvente, at kreativiteten stadig får plads på dansegulvet.
TV 2 har nemlig afsløret, at et hemmeligt tema vil blive introduceret senere på sæsonen, og det lover at bringe en ny form for ønskedans tilbage.
Hvordan det præcis kommer til at se ud, må vi vente med at finde ud af.
Så selvom hæl og tå stadig skal ramme gulvet med præcision, og ryggen skal være lige, er der stadig spænding og overraskelser i vente for de trofaste Vild med dans-fans.
Film / TV
Har du bemærket detaljerne? Nu forklarer ‘Sygeplejeskolen’-stjerne
TV 2’s populære serie ‘Sygeplejeskolen’ har i flere sæsoner taget seerne med tilbage til 1950’ernes Danmark, hvor vi følger en gruppe sygeplejeelevers dagligdag på det fiktive hospital Fredenslund.
‘Sygeplejeskolen’ har i flere år været et stort hit hos danskerne, og hver en sæson er blevet modtaget med åbne arme af seerne.
Serien har opbygget en loyal fanskare, og nogle vil nok mene, at de kender karaktererne og serien så godt, at de kan svare på alle spørgsmål om TV 2-serien.
Nu viser det sig dog, at der er nogle små detaljer og finesser på sygeplejerskernes uniformer, som seerne ikke nødvendigvis kender til.
Den populære TV 2-serie ‘Sygeplejeskolen’ har i flere sæsoner taget seerne med tilbage til 1950’ernes Danmark, hvor vi følger en gruppe sygeplejeelevers dagligdag på det fiktive hospital Fredenslund.
Går i detaljer
Mens serien er kendt for sin autentiske skildring af livet på et hospital og sine detaljerige kostumer, er det ikke alle små finesser på uniformerne, der har været lige til at gennemskue for seerne.
Nu deler skuespiller Ulla Vejby, der spiller karakteren Else, en række sjove og interessante detaljer om de ikoniske sygeplejeuniformer.
Mange fans af serien har sikkert lagt mærke til de forskellige ting og symboler, der pryder sygeplejerskernes uniformer, men få kender deres præcise betydning.
I en ny video på Instagram afslører Ulla Vejby, hvad de små genstande, som kridt og timeglas, rent faktisk bruges til i serien – og hvordan de har en helt særlig funktion for karaktererne.
I videoen fortæller Ulla Vejby, hvordan hvert element på uniformen har en vigtig funktion, der hjælper med at understøtte den historiske autenticitet i serien.
Det lille kridt, som ses på brystet af uniformen, bruges til at skrive over patientsengene.
“Der burde egentlig stå Fredenslund på emblemet, men sådan et findes ikke, så vi måtte være kreative,” tilføjer Ulla Vejby med et smil i videoen og henviser til, at serien jo foregår på et fiktivt hospital.
Du kan se hele videoen herunder:
Film / TV
Efter 30 år: Tager afsked med DR
Maria Rørbye Rønn trådte ind ad døren ved DR for snart 30 år siden. Hun har været DR’s generaldirektør siden 2010, og stopper på posten i løbet af 2025, når en ny bestyrelse er tiltrådt og har fundet en efterfølger.
“Jeg har altid sagt, at DR har det med at gå i blodet på én, og det er sandelig også sket for mig. Public service-opgaven med at skabe et stærkt fundament for demokratiet, den danske kultur og fællesskaber på tværs af landet er både vigtig og meningsfuld. Jeg er så uendeligt stolt og imponeret over den kvalitet og spændvidde, medarbejderne udfolder hver eneste dag. Fra distrikterne i hele landet til Koncertsalen i Ørestad. Fra Børste i Minisjang til ’Demenskoret’. Fra en dramaserie som ’Huset’ til et digitalt TVA Live. Det har været mit livs professionelle privilegium at stå i spidsen for så mange dedikerede og dygtige medarbejdere, og jeg vil gerne sige stor tak for mange gode og spændende år,” siger Maria Rørbye Rønn.
Det oplyser DR i en pressemeddelelse.
Ved årsskiftet udløber udpegningsperioden for DR’s nuværende bestyrelse. Maria Rørbye Rønn har ønsket, at en ny bestyrelse på forhånd ved, at de skal finde hendes efterfølger:
“Det betyder meget for mig at bringe DR rigtig godt videre. Derfor melder jeg min afgang ud nu, så den bestyrelse, der tiltræder ved årsskiftet, allerede fra start ved, at første opgave bliver at ansætte en ny generaldirektør. Der er generelt opbakning til DR fra omverdenen og ikke mindst brugerne, og selvom den digitale udvikling af en organisation som DR selvsagt er en løbende proces, så står vi i dag et rigtig godt sted. Public service har aldrig været vigtigere. Og jeg synes alt i alt, at det er et godt tidspunkt til at stoppe og overlade de mange spændende fremtidige opgaver til en anden,” lyder det.
Et godt samarbejde
DR’s bestyrelsesformand gennem de seneste seks år, Marianne Bedsted, udtaler, at hun har sat stor pris på samarbejdet med generaldirektøren:
“Som bestyrelsesformand har det været en virkelig stor faglig og personlig fornøjelse at arbejde tæt sammen med Maria. Der er slet ingen tvivl om, at hun vil blive savnet af både mig og mange andre. Den samlede bestyrelse er fulde af anerkendelse for hendes evne til både at sikre professionelt niveau i den løbende drift og blik for gennem en stærk virksomhedsstrategi at udvikle og omstille DR til fremtiden.”
Generaldirektøren stopper til sommer 2025, når hendes efterfølger er klar til at overtage. Det konkrete tidspunkt afklares med bestyrelsesformanden.
Maria Rørbye Rønn trådte ind ad døren i TV-Byen i DR i 1995. I 2009 blev hun direktør for Jura, Politik og Strategi, og i 2010 blev hun først konstitueret og siden fastansat som DR’s generaldirektør. Privat er hun gift med Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv. Sammen har de børnene Oskar og Anna og to børnebørn.
Film / TV
Populært program vender tilbage: Der venter seerne vilde afsløringer
Seerne kan godt begynde at glæde sig, for snart vender et velkendt og populært program tilbage på skærmen.
Denne gang byder programmet på masser af drama, sjove øjeblikke og personlige afsløringer fra nogle af Danmarks største kendisser, der åbner dørene til deres hjem og deler både deres kulinariske evner og livshistorier.
Forbered dig på uforglemmelige middage, hvor værtskab, underholdning og god mad er i fokus.
Det skriver HER & NU.
Den nye sæson af Til middag hos er tilbage, og hver uge inviterer fire kendte danskere os med hjem til en dyst, hvor de på skift forsøger at skabe den mest uforglemmelige middag. Ikke kun maden, men også underholdningen og værtskabet tæller i konkurrencen, hvor præmien på 10.000 kroner går til et velgørende formål. Seerne bliver inviteret med ind i de kendtes stuer, hvor vi får lov til at komme helt tæt på både deres madlavningsevner og deres livshistorier.
Åbner op for personlige emner
I den kommende sæson kan vi blandt andet komme hjem til Linse Kessler, som i sin lejlighed på Bryggen åbner op for, hvordan hun lever for blot 161 kroner om dagen. Det er en mere personlig side af tv-personligheden, der bliver afsløret, når hun inviterer sine gæster indenfor.
En anden kendis, Sinan Türkmen fra Paradise Hotel, lyver om maden, men er i stedet ærlig omkring et voldeligt overfald, han blev udsat for. Frisøren Dennis Knudsen tager seerne med ind i sin luksusvilla i Korsør og fortæller åbenhjertigt om sit livs største fejltagelse – en fadæse på Molslinjen, som stadig hjemsøger ham.
Filmproducent Peter Aalbæk Jensen byder på en middag bestående af hjemmedyrket mad på sin gård på Sydsjælland. Dog tager samtalen en drejning, da gæsterne udfordrer ham med en ophedet debat, hvor han må forsvare sin rolle som formand for en omdiskuteret sammenslutning.
Der er også masser af personlige historier fra gæster som Jackie Navarro, der åbner op om sin fejde med Janni Ree, som har ført til en politianmeldelse for æreskrænkelser. Vivi Bach, kendt fra Paradise Hotel, viser en mere sårbar side, når hun taler åbent om et selvmordsforsøg.
Den nye sæson af Til middag hos får premiere den 28. oktober, og der er ingen tvivl om, at der er masser af drama, grin og rørende øjeblikke i vente.
-
De kongelige2 uger siden
Vækker opsigt: Det afslører Meghans kropssprog
-
Kendte2 uger siden
TV 2-stjerne deler stor sorg: “Det gør så ondt”
-
Kendte2 uger siden
Karina Frimodt fik chokbesked hos lægen: Nu deler hun nyt
-
Kendte2 uger siden
På optagelser med Janni og Karsten: Her er hans ord
-
Kendte1 uge siden
Katherine Diez afslører nu helt private detaljer om bruddet med Adam Price
-
Artikler5 dage siden
Kort tid efter udskrivelse fra hospitalet: Trist nyt om Johnny Madsen
-
Film / TV2 uger siden
TV 2 med ny uhyggelig dokumentar: Er danske læger til salg?
-
Kendte3 uger siden
Prøver igen: Skuespiller har sat prisen ned til 73 millioner for Klampenborg-palæ
-
Kendte1 uge siden
Lene Beier med helt særlig efterlysning: Kan du hjælpe?
-
Kendte2 uger siden
Karsten anmelder nu Janni igen: Kan få store konsekvenser
-
Ikke-kategoriseret2 uger siden
Martin Brygmann i stormvej: Nu bryder familien tavsheden
-
Kendte1 uge siden
Janni Ree med opsigtesvækkende afsløring: Skete mens hun stadig var gift med Karsten Ree
-
Ikke-kategoriseret2 uger siden
Dokumentaren rystede alle: Nu skal TV 2-direktør i retten
-
Kendte3 uger siden
Keld og Hildas store udfordring: Nu er der nyt
-
Kendte2 uger siden
Vild anklage fra Janni: Karsten havde gevær klar ved sengen