Følg os her

Kendte

Sagde at Josefine Høgh ikke kunne: ‘Det skal fandeme være løgn’

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Da Josefine Høgh fik besked på, at hun ikke kunne fortsætte, blev hun stædig.

For Josefine Høgh startede rejsen mod rampelyset langt fra tv-studierne. Som datter af den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, lå fodboldtalentet naturligt i blodet. Hendes vej til berømmelse blev banet gennem hårdt arbejde på grønsværen, ikke i tv-studiet.

Inden Josefine trådte ind i tv-verdenen, havde hun en imponerende karriere som professionel fodboldspiller. Hun spillede sig op gennem rækkerne og nåede helt til kvindelandsholdet. Vejen dertil var dog alt andet end let.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne med spændende afsløring: Mere på vej

I podcasten “Sportshjerte” åbner Josefine op om sin rejse fra fodboldbanen til tv-skærmen, hvor Patricia Thyberg interviewer hende om hendes udfordringer og sejre. Allerede i ungdomsårene mødte hun modstand. Under efterskole- og gymnasietiden skulle hun jonglere skolearbejdet med kravene fra ungdomslandsholdet.

“Jeg fik at vide af min ungdomslandstræner, at jeg ikke kunne gå på efterskole og samtidig fortsætte på landsholdet, fordi niveauet ikke ville være godt nok og jeg ikke ville blive matchet godt nok. Og der havde jeg det bare sådan ‘det skal fandeme være løgn. Det skal jeg fandeme vise ham at det kan jeg godt,’ om jeg så skal træne det hårdere,” fortæller hun i podcasten.

LÆS OGSÅ  Nye uhyggelige detaljer er kommet frem

For at opretholde sit niveau begyndte hun at træne med drengene, hvilket gjorde det muligt for hende at blive på landsholdet. Men udfordringerne sluttede ikke der. Efter gymnasiet måtte hun balancere sine studier med fodbolden.

Afsked med fodboldbanen

Josefine startede på psykologistudiet ved Aarhus Universitet og skiftede fra en fuldtidsprofessionel kontrakt med Fortuna Hjørring til Idrætsklubben Skovbakken for at kunne kombinere fodbolden med studierne. Da hun færdiggjorde sin kandidatuddannelse, sagde hun farvel til både bøgerne og banen.

Overgangen til en karriere i medierne skete naturligt. Under studietiden fik hun et job hos først DR og senere TV 2 Sport, og her blev grundstenen lagt til hendes nye karriere som sportsvært.

LÆS OGSÅ  Kristian Bech måtte overbringe forfærdelig besked: Mange år senere ser han noget, som giver ham tårer i øjnene

“Jeg kunne begynde at mærke at jeg elskede at spille fodbold og at skulle til træning hver dag. Og jeg havde det sådan at ‘jeg kan først stoppe den dag jeg ikke syntes det er sjovt længere’. Men jeg kunne mærke at jeg kommer til at syntes at det er sjovt hele mit liv. Men der var noget andet der var begyndt at trække. At jeg ligesom havde oplevet det jeg skulle. Jeg havde spillet Champions League, spillet landskamp, været på ungdomslandsholdet hele mit liv, haft en fuldtidsprofessionel kontrakt, vundet et danmarksmesterskab. Jeg har fandeme været her, så jeg var også klar til at der skulle være noget andet,” forklarer hun.

I dag lever Josefine et indholdsrigt liv udenfor landsholdets trøje. Hun er gift med tv-værten Lasse Sjørslev, og sammen har de en datter. Selvom hun ikke længere spiller professionel fodbold, er sporten stadig en central del af hendes hverdag gennem hendes arbejde som sportsvært.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Troels Trier åbner op om svær tid: “Min elskede hustru døde på min fødselsdag”

Udgivet

d.

Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Tabet af hustruen Rebecca Brüel har efterladt Troels med et stort tomrum.

Den folkekære musiker, kunstner og entertainer Troels Trier er efterhånden fyldt 84 år, men det betyder ikke, at han ikke har planer for fremtiden.

For to år siden fik Troels Trier en blodprop i hjertet ved sit hjem i Kerteminde, hvor han efterfølgende fik hjertestop på hospitalet. Han slap med livet i behold, og kunne vende tilbage til sin hverdag som kunstner. Men efter en hård vinter, hvor han tilbage i Januar mistede sin elskede hustru Rebecca Brüel, har Troels Trier kæmpet med at finde sig til rette i sin nye tilværelse.

LÆS OGSÅ  Nye uhyggelige detaljer er kommet frem

Det fortæller han til Her & Nu.

“Det har været en svær tid, siden Rebecca døde. Hun døde faktisk på min fødselsdag i januar. Jeg har været sammen med hende halvdelen af mit liv, så det efterlader et stort tomrum. Jeg er jo ikke vant til at være alene, men nu må vi se, hvordan det går,” siger kunstneren. For ham har ensomheden på gården ved Kerteminde været en stor omvæltning og han har derfor brugt tiden på at dyrke sin passion for kunst og natur.

Stor fokus på natur

Troels har i de seneste år også dedikeret sig til klimabevidsthed. På sin gård har han etableret et “Vild med vilje”-projekt med vandhuller, der tiltrækker insekter, og han dyrker en økologisk køkkenhave efter permakultur-principper. Troels Trier har en stor interesse for klimaforandringerne, og da han er født i 1940, har han derfor været vidne til en dramatisk acceleration af klimaændringerne, hvilket han ofte reflekterer over. Trier deler sin viden om økologisk dyrkning og klimaforandringer på sin Facebook-side, hvor han sammen med datteren Rosa laver instruktionsvideoer. Hans arbejde i køkkenhaven har gjort ham selvforsynende med grøntsager og har givet ham en ny platform til at nå ud til folk med sine budskaber.

Hjertestop har inspireret shows

Hjertestoppet for to år siden har inspireret hans nye show, hvor han blander musik og humor. “Jeg gik jo hen og døde og troede, jeg vågnede op i Paradis. Jeg var jo omgivet af kvinder i hvide gevandter. Det viste sig så, at jeg var på Odense Universitetshospital,” fortæller han med sin karakteristiske humor. Showet, som han kalder “Zombie Show,” inkluderer sange, han skrev sammen med Rebecca, og en lille kunstudstilling, som gør det muligt for ham at nå et bredere publikum.

Troels Triers hjem er fyldt med minder om Rebecca, og hendes aske er spredt i Kertinge Nor. Han selv ønsker at få samme skæbne, når hans tid kommer. Han er dog ikke færdig med livet endnu, og han får da også sagt, at det kunne være sjovt at fylde 100 år.

Det ser altså ud til, at Troels Trier fortsat vil inspirere med sin livsenergi og humor, mens han omfavner hver dag med en positiv indstilling.

LÆS OGSÅ  Kristian Bech måtte overbringe forfærdelig besked: Mange år senere ser han noget, som giver ham tårer i øjnene
Forsæt med at læse

Kendte

Retsmediciner afslører: Så tæt på døden var Trump

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com

Den 13. juli udspillede der sig pludselig dramatiske scener, da et attentatforsøg blev begået mod Donald Trump

Attentatforsøget efterlod ham med et blodigt øre, men i live. Nu forklarer en retsmediciner, hvor tæt det egentlig var på at ende fatalt. 

Det skriver norske TV 2

LÆS OGSÅ  Tidligere DR kan juble: Så mange millioner har hun tjent

Retsmediciner Lars Uhlin-Hansen er blevet interviewet af norske TV 2, og han understreger, hvordan små marginaler har været afgørende for forskellen mellem liv og død, da Donald Trump drejede hovedet lige i det øjeblik kuglen kom imod ham. 

“Hvis han ikke havde drejet hovedet, er der sandsynligvis en god chance for, at han var blevet dræbt af den kugle. Som det er i livet, er det små marginaler, der bestemmer,” uddyber han. 

Skuddet, der kom fra Donald Trumps højre side og blev affyret fra et tag, kunne have trængt direkte ind i hjernestammen, hvilket ville have resulteret i øjeblikkelig død, hvis han ikke tilfældigt havde drejet hovedet i netop det øjeblik. 

“Jeg kan kun forstå, at det ville have forårsaget en øjeblikkelig død, hvis der var en kugle efter den bane, og man antager, at den var gået fra top til bund. Så var det gået ind i hjernestammen,” forklarer Lars Uhlin-Hansen. 

Gerningsmanden, som senere blev identificeret som 20-årige Thomas Matthew Crooks, blev dræbt af Secret Service-vagterne. Under attentatforsøget dræbte han en tilskuer, 50-årige Corey Comperatore, der kastede sig over sin familie for at beskytte dem.

Skyderiet efterforskes som et attentatforsøg og indenlandsk terrorisme, men motivet bag angrebet forbliver ukendt. 

LÆS OGSÅ  Familien er efterladt i chok: 'Pirates of the Carribbean'-skuespiller dræbt af haj
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Nye uhyggelige detaljer er kommet frem

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Tidligere DR kan juble: Så mange millioner har hun tjent
Forsæt med at læse

Trending