Sport
Slår fast: Caroline Wozniacki ønsker noget andet for børnene
Hvor skal de slå sig ned? Nu sættes der ord på fremtiden for Caroline Wozniacki og familien.
Sammen med ægtemanden, David Lee, er der store overvejelser i gang om, hvor familien skal slå sig ned, når ketsjeren engang hænges på væggen.
Tidligere på året solgte parret deres luksuslejlighed på Fisher Island i Miami, og selvom deres nuværende base er i Monaco, lader det til, at det ikke bliver deres permanente hjem.
Det skriver B.T.
Piotr Wozniacki, Carolines far og mangeårige træner, giver et indblik i familiens overvejelser, da han mødte pressen under US Open.
“Monaco er ikke lige et sted for børn. Caroline og David vil have, at børnene får et almindeligt liv og ikke bliver snobbede,” forklarer Piotr Wozniacki og peger på den overflod, der præger hverdagen i fyrstedømmet.
“Det er den slags mennesker i Monaco. Børnene går jo rundt med Hermès-tasker i skole. Det er ikke det, de vil. De vil gerne have, at deres børn er sammen med andre børn på almindelige vilkår,” uddyber han.
Det betyder, at fremtiden muligvis bringer familien til enten USA eller Danmark, to lande der ligger højt på parrets liste over mulige hjem.
“Det er ikke 100 procent sikkert, men som jeg forstår det, så kigger de lige nu to steder. USA og Danmark. Det er de to lande, som Caroline og David snakker om,” uddyber Piotr.
Selv er Piotr åben for, hvor end hans fremtidige familiebesøg skal finde sted, men Danmark er alligevel en smule at foretrække, da sønnen Patrik allerede er bosat her.
Sport
Drama ved EM-slutrunde: Beslutning vækker opsigt i udlandet
Jesper Jensen måtte træffe en hård beslutning.
Da håndboldlandstræner Jesper Jensen offentliggjorde truppen til EM-slutrunden, var det ikke uden drama.
Det skriver BILLED-BLADET.
En af Danmarks mest erfarne spillere, målmand Sandra Toft, blev udeladt, og det har sendt chokbølger gennem både danske og internationale håndboldkredse.
Sandra Toft, som i 15 år har været en fast del af det danske landshold, modtog beskeden med stor skuffelse.
Til TV 2 Sport har hun fortalt, at det var en hård nyhed at få, og at hun blev knust over ikke at være en del af truppen.
Beslutningen er ikke kun blevet diskuteret herhjemme – også i udlandet har den skabt opsigt. Særligt blandt Norges spillere har fravalget af Toft vakt forundring. Sandra Toft er kendt som en af de mest stabile og erfarne målmænd, og mange anser hendes fravær som en potentiel svækkelse af det danske hold.
Den norske spiller Kari Brattset Dale har udtalt, at hun mener, Toft burde have været en del af truppen.
Ifølge Brattset Dale kan de udvalgte danske målmænd præstere på højt niveau på deres bedste dage, men hun er stadig af den opfattelse, at Toft fortjente sin plads i truppen.
Også Silje Solberg-Østhassel, en tidligere holdkammerat med Sandra Toft, har udtrykt sin forståelse for Tofts skuffelse. Solberg-Østhassel påpeger, at det må være svært ikke at kunne afslutte en lang og succesfuld karriere på sine egne præmisser.
Spørgsmålet er nu, hvordan Danmark vil klare sig uden den rutinerede målmand.
Torsdag aften møder det danske hold Norge i den første mellemrundekamp ved EM, og øjnene vil uden tvivl være rettet mod Danmarks præstation – både herhjemme og i udlandet.
Sport
Nikolaj Jacobsen om særlig hæder: Kommer ikke bag på ham
Nu udtaler Nikolaj Jacobsen sig.
Mikkel Hansen har ikke været ‘pensioneret’ fra håndboldbanen i mere end tre måneder, før de store hædersbevisninger begynder at strømme ind – og det kommer ikke bag på Nikolaj Jacobsen.
Det skriver B.T.
Den danske håndboldlegende bliver i december indlemmet i Det Europæiske Håndboldforbunds (EHF) prestigefyldte Hall of Fame – en hæder, der sætter hans navn blandt sportens allerstørste.
Kommer ikke som en overraskelse
Landstræner Nikolaj Jacobsen er ikke overrasket over, at Mikkel Hansen allerede nu får denne anerkendelse. For Jacobsen er det en fuldstændig naturlig udvikling, når man kigger på, hvad Hansen har præsteret gennem næsten to årtier som en af verdens bedste spillere.
“Han har ydet en fantastisk indsats som spiller og været et forbillede for unge mennesker i alle håndboldens hjørner. Denne hyldest er fuldt fortjent,” udtaler Nikolaj Jacobsen til B.T.
Jacobsen kender selv til hæderens betydning, da han sidste år blev optaget i den samme Hall of Fame, da EHF fejrede deres 30-års jubilæum.
Ifølge landstræneren er det en ære, man som både spiller og træner stræber efter, selv om den ikke ændrer hverdagen.
“Det er dejlig anerkendelse og en billet til en eksklusiv klub. Men det er ikke noget, der kommer til at forvandle dit liv,” siger han med et smil.
Mikkel Hansen vil modtage sin plads i Hall of Fame sammen med blandt andre den danske håndboldpioner Anja Andersen under EHF’s Excellence Awards 2024 den 14. december. Ifølge Jacobsen er det kun begyndelsen på en lang række hædersbevisninger, der venter Hansen:
“Det bliver ikke sidste gang, han bliver indlemmet i en Hall of Fame. Men det har han også gjort sig fortjent til,” afslutter Nikolaj Jacobsen med tydelig stolthed.
Med optagelsen cementerer Mikkel Hansen sin status som en af håndboldens største profiler, både herhjemme og internationalt. Og landstræneren ser frem til at følge de mange kommende hyldester til en spiller, der har været med til at definere sporten for en hel generation.
Sport
Stort tillykke til håndboldherrerne: Kæmpe hyldest
DIF og Team Danmarks Årets Sportsnavn kåres til ’SPORT 2024’ i Herning. Den første af årets tre finalister er herrelandsholdet i håndbold, som også vandt prisen i 2023.
Det har været et hæsblæsende dansk sportsår med masser af succes. Danske atleter har vundet 19 OL- og PL-medaljer, de har stået øverst på VM-skamlen rundt om i verden, og de har begejstret og bevæget danskerne i hallerne, på græsset, på vandet og på skærmene. Den 4. januar kåres DIF og Team Danmarks Årets Sportsnavn 2024. Den første af tre finalister er fundet. Det er det danske herrelandshold i håndbold.
Det oplyser DIF og Team Danmark i en fælles pressemeddelelse.
Håndboldherrerne
Danmarks herrelandshold i håndbold har i 2024 vist imponerende styrke og dygtighed på håndboldbanen. Året har været fyldt med store sejre, og holdet sikrede sig både EM-sølv i begyndelsen af 2024 og en suveræn OL-guldmedalje i Paris denne sommer.
Ved EM 2024 spillede holdet sig hele vejen til finalen og leverede en stærk indsats, der resulterede i sølvmedaljer. Trods finalenederlaget til franskmændene på 33-31 viste de danske håndboldmænd endnu en gang suveræn vilje og teknisk kunnen på håndboldbanen og begejstrede millionvis af håndboldseere hjemme i stuerne og på lægterne.
Det var til OL i Paris 2024, at holdet cementerede sin status som verdens bedste. Her kunne det danske hold kalde sig selv for OL-guldvinder efter en nedsabling af Tyskland på 39-26 i finalen. En præstation til historiebøgerne, da det er den største målforskel nogensinde i en OL-finale for håndboldherrer. Undervejs i turneringen vandt Danmark alle sine kampe og endte med at have både nummer et og tre på topscorerlisten samt turneringens MVP i form af Mathias Gidsel.
Prisen, som uddeles i et samarbejde mellem DIF og Team Danmark, hylder præstationer, der ikke blot handler om resultater, men også om at samle en nation. DIF’s formand, Hans Natorp, understreger håndboldherrernes unikke evne til at begejstre og skabe fællesskab.
”Når de danske håndboldherrer står som Årets Sportsnavn-finalister 2024, så er det en anerkendelse af mere end deres imponerende OL-guld. Det er også en hyldest til den måde, de forener en nation på og får så mange mennesker til at samles og vise stolthed. Deres præstationer på banen er intet mindre end historiske, og deres evne til at skabe fællesskab og begejstring viser, hvor meget sporten betyder for os alle. En kæmpe tak og tillykke til hele holdet og deres stab for endnu et fantastisk år,” siger Hans Natorp, der er formand for DIF og med i dommerkomitéen for Årets Sportsnavn.
Team Danmarks formand, Lars Krarup, hylder ligeledes verdens suverænt bedste håndboldhold:
”De danske håndboldherrer er verdens bedste og har været det i en årrække. Det satte de en tyk streg under med en suveræn guldmedalje ved OL i Paris, hvor de endnu en gang tryllebandt hele Danmark og viste de røde og hvide farver frem for hele verden. De begejstrer, skaber glæde og stolthed over hele landet som få andre. Stort tillykke til håndboldherrerne med et formidabelt 2024 og med nomineringen som en af de tre finalister til Årets Sportsnavn 2024,” siger Lars Krarup.
Det danske herrelandshold i håndbold er en stærk kandidat til at blive kåret understreges af, at holdet efter OL blev kåret som det bedste mandlige hold på tværs af alle sportsgrene ved hele OL af ANOC, der er sammenslutningen af alle verdens 206 nationale olympiske komitéer.
De 15 nominerede
Emma Lund, paracykling, PL-guld og PL-bronze, VM-guld og -sølv
Jonas Vingegaard, landevejscykling, samlet to’er i Tour de France, samlet vinder af Gran Camiño, Tirreno-Adriatico og Polen Rundt
Håndboldlandsholdet, kvinder, OL-bronze
Rasmus Højgaard, golf, vinder af World Tour Irish Open
Edi Hrnic, taekwondo, OL-bronze
Viktor Axelsen, badminton
Turpal Bisultanov, brydning
Julie Norman Leth og Amalie Dideriksen, banecykling
Alexander Hillhouse, parasvømning
Anne-Marie Rindom, sejlsport
Daniel Wagner, paraatletik
Niklas Larsen og Michael Mørkøv, banecykling
Håndboldlandsholdet, mænd
Emma Aastrand Jørgensen, kajak
Dressurholdet, ridning
Om Årets Sportsnavn
Prisen som Årets Sportsnavn er blevet uddelt siden 1991. I 2024 uddeles den i et partnerskab mellem DIF og Team Danmark.
DIF og Team Danmark har udpeget 15 nominerede, som blev afsløret i november. Nu er første finalist fundet, og de to sidste navne offentliggøres senere i december. Det er dommerkomitéen (se nedenfor), som afgør, hvem der skal være den endelige vinder af prisen som DIF og Team Danmark Årets Sportsnavn 2024.
Vinderen kåres ved den store sportsgalla ’SPORT 2024’ i Herning lørdag den 4. januar 2025. Showet transmitteres direkte på DR1. Udover æren følger der 75.000 kroner med prisen.
Udvælgelseskriterier
Udvælgelse af Årets Sportsnavn sker ud fra en helhedsvurdering af nedenstående kriterier, som er angivet i ikke-prioriteret rækkefølge. Vægtningen af de enkelte kriterier kan variere.
Global konkurrence: Hvor udbredt er sportsgrenen og disciplinen, og hvor mange af de store idrætsnationer satser på den?
Konkurrencen og medaljens karat: Et verdensmesterskab er typisk sværere at vinde end et europamesterskab. En konkurrence med deltagelse af resten af eliten er også sværere at vinde end en med mange afbud og skader.
Kontinuitet og forløb: Er der mange på hinanden følgende bemærkelsesværdige resultater? Eller er der gået mange års målrettet arbejde forud for en sejr, så præstationen virker mere fokuseret og mindre tilfældig end den pludselige sejr, som ingen havde regnet med?
Folkelighed: Udbredelsen af sporten i Danmark skaber større interesse og dermed et større pres. Samtidig er den interne, danske konkurrence hårdere.
Dommerkomitéen 2024
H.M. Kongen
Kulturminister, Jakob Engel-Schmidt
Sportens Hall of Fame, Michael Laudrup
Sportens Hall of Fame, Camilla Martin
DIF’s bestyrelsesformand, Hans Natorp
DIF’s administrerende direktør, Morten Mølholm Hansen
Team Danmarks bestyrelsesformand, Lars Krarup
Team Danmarks administrerende direktør/CEO, Peter Fabrin
Tidligere vindere af Årets Sportsnavn
1991: Mette Jacobsen, svømning
1992: Jesper Bank, sejlsport
1993: Damelandsholdet, håndbold
1994: Damelandsholdet, håndbold
1995: Mette Jacobsen, svømning
1996: Bjarne Riis, cykling
1997: Wilson Kipketer, atletik
1998: Letvægtsfireren, roning
1999: Camilla Martin, badminton
2000: Damelandsholdet, håndbold
2001: Thomas Bjørn, golf
2002: Tom Kristensen, motorsport
2003: Nicki Pedersen, speedway
2004: Letvægtsfireren, roning
2005: Tom Kristensen, motorsport
2006: Mikkel Kessler, boksning
2007: Rasmus Quist og Mads Rasmussen, roning
2008: Herrelandsholdet, håndbold
2009: Lotte Friis, svømning
2010: Caroline Wozniacki, tennis
2011: Jeanette Ottesen, svømning
2012: Lasse Norman Hansen, cykling
2013: Maja Jager, bueskydning
2014: Camilla Pedersen, triatlon
2015: René Holten Poulsen, kajak
2016: Pernille Blume, svømning
2017: Viktor Axelsen, badminton
2018: Caroline Wozniacki, tennis
2019: Mads Pedersen, cykling
2020: Banelandsholdet i 4.000 meter holdforfølgelsesløb
2021: Viktor Axelsen, badminton
2022: Jonas Vingegaard, cykling
2023: Herrelandsholdet, håndbold
Sport
Jonas Vingegaard indtager 4. pladsen på overraskende liste
Der var nok ikke mange, der havde forestillet sig, at Jonas Vingegaard ville ende på den liste.
Når det kommer til at gøre indtryk på en potentiel partner, er ord en stærk ressource. På datingplatforme som Tinder bruger mange brugere kreative scorereplikker og finurlige referencer til kendte personligheder for at skille sig ud fra mængden. Nu har Tinder løftet sløret for de mest nævnte kendisser i danske profiler – og listen er både overraskende og underholdende.
Sådan oplyses det i en pressemeddelelse.
Det er ikke kun charme og personlighed, der bruges som trækplaster. Henvisninger til musikere, sportsstjerner og politikere ser ud til at give ekstra point i datingverdenen. Musikduoen Nik & Jay topper listen, mens politikere som Mette Frederiksen og Alex Vanopslagh også har sneget sig ind på brugernes profiler.
En særlig overraskelse finder vi på fjerdepladsen, hvor Jonas Vingegaard – Danmarks Tour de France-helt – placerer sig som en af de mest populære personligheder. Hans præstationer på cyklen har tydeligvis gjort ham til en favorit, selv uden for sportsverdenen.
Tinders mest nævnte kendisser
- Nik & Jay
- Ukendt Kunstner
- Tobias Rahim
- Jonas Vingegaard
- Mette Frederiksen
- Alex Vanopslagh
- Mikkel Hansen
- Sofie Linde
- Nara Smith
- Magnus Millang
Hvad siger listen om danskerne?
Nik & Jays førsteplads viser, at nostalgi stadig er et hit, mens Tobias Rahim og Ukendt Kunstner afspejler en forkærlighed for nyere musik. Samtidig understreger Mette Frederiksen og Alex Vanopslaghs placeringer, at politiske figurer også kan være en del af flirtende samtaler – måske for at bryde isen med en skæv bemærkning om dansk politik.
Men det er især Jonas Vingegaards fjerdeplads, der fanger opmærksomheden. Den beskedne cykelrytter fra Thy er blevet en nationalhelt, og det ser ud til, at hans succes også har sat sig spor i danskernes datingprofiler.
Så næste gang du swiper, kan du jo overveje, om en reference til Nik & Jay, Mette Frederiksen – eller måske Vingegaard – er vejen frem til et match.
Sport
Cykelstjerne i voldsom ulykke: Indlagt på hospitalet
Hans tilstand er ukendt.
Den belgiske cykelstjerne Remco Evenepoel er blevet indlagt på hospitalet efter en skræmmende træningsulykke.
Ifølge belgiske medier var Evenepoel ude på en træningstur, da han styrtede voldsomt efter at have kørt ind i en varevogn.
Ulykken fandt sted tidligt på dagen, og selvom hans præcise tilstand stadig er uklar, skulle han være ved bevidsthed.
Det er endnu ikke blevet bekræftet, hvad der præcist forårsagede styrtet, og heller ikke hans hold, Soudal Quick-Step, har kommenteret på hændelsen.
Dog har Evenepoels far, Patrick Evenepoel, bekræftet overfor medierne, at hans søn er blevet transporteret til et hospital i Anderlecht. Ifølge Patrick har han været i kontakt med familien, og de er alle samlet i den svære tid.
Remco Evenepoel, der i år vandt både Tour de France-etaper og tog dobbelt OL-guld, er en af de mest lovende talenter indenfor cykelsporten. Hans tragiske ulykke har chokeret både hans fans og medløbere i cykelverdenen, der nu følger udviklingen tæt.
Det er endnu for tidligt at sige noget om eventuelle skader, men det er tydeligt, at ulykken har sat et stort aftryk på både Evenepoel og hans nærmeste.
Forhåbentlig får vi snart flere opdateringer om hans helbred og den videre udvikling.
Sport
Viktor Axelsen deler værst tænkelige besked: Trækker sig
Det afslører han på Instagram.
Viktor Axelsen har netop delt den værst tænkelige besked.
Nemlig at trække sig
Danmarks store badmintonstjerne, Viktor Axelsen, må desværre trække sig fra den prestigefyldte World Tour-sæsonfinale i Hangzhou.
Viktor Axelsen, der har en imponerende karriere med to OL-guldmedaljer på CV’et, delte den triste nyhed med sine fans via en Instagram-story.
Her forklarer han, at en skade i foden har sat ham ud af spillet:
“Jeg er desværre ikke i stand til at stille op i World Tourens sæsonfinale i december. Jeg døjer med en skade i min fod, som giver mig en del problemer, og jeg er blevet anbefalet at få styr på det med det samme for ikke at få længerevarende problemer.”
For Axelsen er det en hård beslutning, da sæsonfinalen samler de bedste spillere i verden og er et af årets højdepunkter.
Den danske verdensmester har haft en fantastisk sæson og var en af favoritterne til titlen.
Men nu er helbredet førsteprioritet.
En skade i foden kan hurtigt udvikle sig, og Axelsen har tydeligvis valgt at lytte til lægernes anbefalinger for at sikre, at han kan fortsætte sin karriere på topniveau.
Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, og hvor længe den vil holde Axelsen væk fra banen. Fans håber, at han kommer stærkt tilbage i det nye år og fortsætter med at dominere badmintonverdenen.
Se opslaget på Instagram nedenfor:
Sport
Vækker opsigt: Caroline Wozniacki deler skønt billede af familien
Nu deler Caroline Wozniacki et sødt billede af familien.
Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har delt et sjældent indblik i sit familieliv, da hun fejrede den amerikanske højtid Thanksgiving sammen med sine nærmeste. På sociale medier delte hun et skønt billede af familien og skrev:
“Glædelig Thanksgiving. Så taknemmelig for den familie, vi har skabt og de minder, vi skaber sammen.”
Caroline, der er bosat i Miami med sin amerikanske mand, tidligere NBA-spiller David Lee, og deres to børn, markerede dagen i selskab med sine forældre, Piotr og Anna Wozniacki. Forældrene bor tæt på parret og har længe været en del af familien i Florida, hvilket gør det nemt for dem at dele store øjeblikke som Thanksgiving.
Som en vigtig tradition i USA er Thanksgiving en tid for refleksion og taknemmelighed, og det lader til, at Caroline sætter stor pris på denne tid med familien.
Hvad byder fremtiden på?
Mens Caroline har brugt tid med familien, er der stadig usikkerhed om hendes fremtid i professionel tennis. I september, under US Open, fortalte hun, at hun endnu ikke havde besluttet, om turneringen ville blive hendes sidste. Nu, hvor en ny sæson nærmer sig, er der stadig ingen opdateringer fra tennisstjernen.
Selv hendes gode ven og landsmand, Holger Rune, ved ikke, hvad Caroline planlægger. Men én ting er sikkert: Fansene venter spændt på at høre, om hun vil tage ketsjeren op igen.
For nu ser det dog ud til, at Caroline nyder livet uden for tennisbanen og prioriterer sin rolle som mor og hustru. Fejringen af Thanksgiving viser en mere afslappet og familiefokuseret side af den tidligere verdensstjerne, som har inspireret mange både på og uden for banen.
Uanset om hun vender tilbage til professionel tennis eller vælger at fokusere på familien, er Caroline Wozniacki stadig et forbillede for mange, der følger hendes rejse – både som atlet og som familiemenneske.
Du kan se hele Caroline Wozniackis opslag herunder:
Sport
Mathias Gidsel med opråb: “Vi kan ikke fortsætte sådan her”
Nu lyder der et opråb fra håndbold-stjernen.
Mathias Gidsel, en af verdens mest talentfulde håndboldspillere, retter nu en skarp kritik mod de ekstreme krav, der stilles til professionelle atleter. Med et hektisk kampprogram, der nærmer sig grænsen for, hvad kroppen kan holde til, slår den 24-årige dansker alarm over elitesportens vilkår.
I et interview med det tyske medie rbb24 deler Gidsel sine tanker om de fysiske og mentale udfordringer, han står overfor.
“Presset er utroligt. Efter min mening er det ikke sådan, det skal være. Men sådan er det,” siger han ifølge TV 2.
Mathias Gidsel, der spiller for både Füchse Berlin og det danske landshold, har ikke haft nævneværdige pauser i halvandet år. Siden OL i Tokyo i sommeren 2021 har han spillet 30 kampe på tværs af klub og landshold – og det bliver kun mere intensivt i de kommende måneder.
Med VM i januar på programmet er udsigten til en pause minimal, og det er en stor udfordring for både krop og sind.
Han nævner i den forbindelse, at det er hårdt at spille to kampe på det niveau hver uge og at det ikke kan lade sig gøre.
Hænger i baghovedet
Selvom Gidsel indtil nu har undgået alvorlige skader, ved han alt for godt, hvad overbelastning kan føre til. Under EM i 2022 pådrog han sig en alvorlig knæskade i bronzekampen mod Frankrig, hvilket sendte ham på sidelinjen i flere måneder.
“Den oplevelse hænger i baghovedet,” fortæller han og påpeger, at mange af hans kollegaer, især dem der deltog i OL, kæmper med stabilitet og motivation på grund af de konstante krav.
Inden verdensmesterskaberne starter, venter yderligere syv kampe for Füchse Berlin. For Gidsel og mange andre topspillere efterlader det meget lidt tid til restitution, og han understreger, at elitesportens vilkår tager hårdt på både det mentale og fysiske helbred
“Vi kan ikke fortsætte sådan her,” lyder hans klare budskab.
Mathias Gidsels opråb sætter fokus på de ekstreme krav, der stilles til professionelle håndboldspillere og andre atleter. Hans ærlige udtalelser er en påmindelse om, at bag de store præstationer på banen gemmer sig en konstant kamp mod slid, skader og udbrændthed
Mens Gidsel fortsætter med at levere verdensklassehåndbold, rejser hans ord en vigtig debat om balancen mellem sportslig succes og spillernes velbefindende.
Sport
Spekulationerne om Wozniacki går: Hvordan ender det?
Spekulationerne går.
Spændingen stiger blandt tennisfans verden over: Bliver Caroline Wozniacki ved med at svinge ketsjeren på professionelt plan, eller har hun spillet sin sidste kamp? Siden hendes deltagelse i US Open i september, hvor hun afslørede, at hun endnu ikke havde truffet en beslutning om sin fremtid, har spekulationerne været mange – og svarene få.
Mens fans venter på en afklaring, har Ekstra Bladet talt med Holger Rune, en af Danmarks andre store tennisprofiler, for at høre, om han ved noget om Wozniackis planer. Men også han er i mørke.
“Jeg har ikke snakket så meget med hende, siden vi var i US Open. Jeg ved ikke, hvad hendes plan er – om hun skal tilbage,” siger han, mens han forbereder sig til den kommende sæson under en træning i Hørsholm.
Selvom han ikke kender hendes beslutning, er Rune ikke i tvivl om, at Wozniacki stadig har evnerne til at konkurrere på højeste niveau.
Stadig et godt niveau
“Hun har stadig et godt niveau, så hun kan sagtens levere gode resultater. Men det handler også om, om hun stadig har motivationen og føler, at hun har lyst. Det skal jeg ikke kunne svare på,” siger Rune ærligt.
For Rune er Wozniacki ikke bare en legende inden for tennis, men også en person, han ser op til. Den unge spiller har kun ros tilovers for sin erfarne kollega.
“Caroline har altid været vanvittig sød,” understreger han, og håber, at hun vælger at fortsætte karrieren. Med hendes erfaring og evner på banen ville det være et stort tab for sporten, hvis hun beslutter sig for at stoppe.
Mens fans og kollegaer venter på svar fra Wozniacki, er opmærksomheden også begyndt at rette sig mod næste sæson. For Holger Rune er målet klart: At genfinde topformen og måske gøre sig gældende i kampen om en Grand Slam-titel.
Uanset hvad Wozniacki vælger, står det klart, at hun fortsat vil have en særlig plads i dansk tennis – som både inspiration og rollemodel for fremtidige generationer. Men for nu må tennisverdenen fortsætte med at spekulere og håbe på et comeback fra en af sportens største profiler.
Sport
Lykkedes ikke for fodbold-legende: Nu prøver han igen
Nu prøver han endnu en gang.
Den tidligere FC København-spiller Hjalte Bo Nørregaard forsøger igen at finde en køber til sin liebhaverlejlighed på Østerbro.
Det skriver Boliga.
Allerede i maj 2024 kunne Boliga fortælle, at FCK-legenden havde sat sin eksklusive lejlighed til salg for 16.750.000 kroner.
I juli justerede han så prisen med 5 procent, så den nye udbudspris lød på 15.995.000 kroner. Senere blev boligen taget af markedet i november, men nu er den igen til salg – stadig med prisen på 15.995.000 kroner.
Lejligheden er på 199 kvadratmeter og ligger i Danmarks ældste villakvarter, Rosenvænget på Østerbro i København. Her får køberen både en fantastisk beliggenhed og en bolig, der forener klassisk charme med moderne luksus.
Hjalte Bo Nørregaard købte lejligheden i 2021 for 11.500.000 kroner. Hvis salget lykkes til den nuværende pris, står han til en gevinst på 4.495.000 kroner – en solid fortjeneste, selvom det er mindre end de 5.250.000 kroner, han oprindeligt gik efter i maj.
Den tidligere midtbanespiller er mest kendt for sine 320 kampe for FC København og et kort ophold hos hollandske SC Heerenveen. I dag er han en del af trænerstaben i F.C. København som assistenttræner – og samtidig sælger af en luksuslejlighed i millionklassen.
-
De kongelige3 uger siden
Skilsmisserygter florerer: Nu bryder Harry og Meghan tavsheden
-
Kendte2 uger siden
Dårligt nyt til Søren Østergaard: Har fået første advarsel
-
Kendte2 uger siden
Kommer bag på mange: Så meget har Linse Kessler at leve for om dagen
-
Kendte3 uger siden
Babylykke hos Janni Ree: Røber stor nyhed
-
Film / TV2 uger siden
Timm Vladimir deler helt privat billede: Her er hans nye kærlighed
-
Sport3 uger siden
Kasper Hjulmand trak sig tilbage: Nu deler han nyt
-
De kongelige3 uger siden
Svær tid for prins Harry: Ikke inviteret til jul
-
Sport2 uger siden
Blev kendt som Mie fra ‘Far til fire’: Sådan har du aldrig set hende før
-
De kongelige2 uger siden
Øjeblikket alle taler om: Harry var rødglødende over Meghan
-
Kendte3 uger siden
Linse Kessler hudløst ærlig: Derfor har hun ikke en kæreste
-
De kongelige2 uger siden
Midt i dronning Camillas store sorg, nu afslører kong Charles stor beslutning
-
De kongelige2 uger siden
Kongehus bekræfter: Kronprinsesse Mette-Marit trækker sig
-
Kendte2 uger siden
Efter skilsmissen ønskede Mette Blomsterberg at finde ro: Livet tog en uventet drejning
-
De kongelige2 uger siden
Bemærkelsesværdig ændring hos Harry og Meghan: Her er årsagen
-
Film / TV3 uger siden
Flere seere gjorde opmærksom på det: Nu har TV 2-stjerne kontaktet lægen