Følg os her

Kendte

Badehotellet-stjerne med spændende afsløring: Mere på vej

Udgivet

d.

Foto: TV 2

Den populære Badehotellet-stjerne har allerede kastet sig over et helt nyt projekt.

Vi kender hende som en af de helt centrale karakterer i Badehotellet. Her spillede hun rollen som Amanda, i intet mindre end næsten elleve år.

Der er naturligvis tale om Amalie Dollerup.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

Det lange arbejde med Badehotellet betød også, at afskeden med serien var vemodig.

Men i april blev der endegyldigt sat punktum for den populære TV 2-serie, der nu er rullet over skærmen for allersidste gang.

Dog stoppede optagelserne til serien allerede sidste år, så her tog seriens mange skuespillere afsked, efter de sidste optagelser.

For Amalie Dollerup har

Men hvad skal der så ske nu? Det svarer Amalie Dollerup nu på, da HER & NU møder hende på premieren på ‘Sønderborg Revyen’.

“Jeg kunne godt finde på at spille revy igen,” afslører Amalie Dollerup over for mediet.

LÆS OGSÅ  Sjove detaljer: Det vidste du garanteret ikke om 'Badehotellet'

Men det er ikke den eneste afsløring hun kommer med – hun er nemlig i gang med optagelserne til en ny tv-serie.

Der er altså mere tv på vej fra Amalie Dollerup, så det er heldigvis ikke helt slut med at se hende på skærmen.

Amalie Dollerup må dog ikke løfte sløret for yderligere detaljer om sit nuværende projekt, så det må vi vente lidt endnu med, at blive klogere på.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Badehotellet-stjerne med vigtig overvejelse: Skal hun gøre det igen?

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Den populære skuespiller gør sig store overvejelser.

Mange kan huske hende som karakteren ‘Amalie’ i ‘Min søsters børn’, hvor hendes karriere for alvor startede.

Sidenhen har Neel Rønholt været en del af flere store danske tv-serier, herunder ‘Badehotellet’, ‘Sygeplejeskolen’ og i julekalenderen ‘Tinka’. 

LÆS OGSÅ  Anne Louise Hassing afslører: Hårdt ramt under 'Badehotellet'

I Badehotellet indtog hun rollen som Sibylle, der var gift med hr. Weyse. I det virkelige liv er det en anden mand, som hun har givet sit helt store ja til. Nemlig Jens Sætter-Lassen.

Den 24. juni 2023 blev de to smedet sammen ved et idyllisk udendørs bryllup i Rørvig. Parret, der havde været kærester i 16 år, fejrede deres kærlighed ved en smuk ceremoni, som skuespilleren beskriver som “verdens nemmeste og største ja” på sin Instagram.

På deres etårs bryllupsdag afslører Neel Rønholt på Instagram, at hun står over for en brudekjolekrise. Hun er i syv sind over, hvad hun skal gøre med kjolen, som hun har en særlig kærlighed til. Kjolen hænger blot i skabet, og tanken om, at den forbliver ubrugt, er noget, hun ikke kan holde ud.

Overvejer flere løsninger

Neel Rønholt overvejer forskellige muligheder for at genbruge den smukke brudekjole. Skal den farves? Skal den lægges op? Eller måske skal hun finde en helt anden kreativ løsning for at kunne bære den igen. 

LÆS OGSÅ  Cecilie Stenspil i tårer: Årsagen er rørende

En af de mere romantiske overvejelser er at gifte sig igen – selvfølgelig med den samme mand.

Selvom tanken om at blive gift igen er på bordet, understreger Neel, at det kun er med Jens, hun vil dele denne oplevelse. “JENS!! Altid og foreviget kun med Jens,” forsikrer hun sine følgere, og viser dermed, at deres kærlighed er stærkere end nogensinde.

Du kan se Neels opslag her:

Forsæt med at læse

Kendte

Trist: Her er nær vens ord om Sean Connerys sidste tid

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Sean Connerys nære ven delte triste ord om skuespillerens sidste tid.

Den legendariske skotske skuespiller Sean Connery, der gjorde rollen som James Bond ikonisk, døde i 2020 i en alder af 90 år. Sidste år trådte Formel 1 legenden Sir Jackie Stewart frem og afslørede nye detaljer om deres sidste møde, kort før skuespillerens død.

Sir Jackie Stewart besøgte sin gode ven omkring en uge inden hans død og var sandsynligvis den sidste ven, der så ham i live.

LÆS OGSÅ  Janni Ree advarer: Pas nu på

I dokumentarserien ‘Autopsy: The Last Hours Of’ fortæller han om deres sidste møde, hvor de sammen så filmen ‘The Hill’, et fængselsdrama fra 1965, som Sean Connery anså for at være det bedste arbejde, han nogensinde havde gjort.

Tragisk udgang på livet

Men Sean havde det langt fra godt under deres møde.

“Jeg mødte ham kort tid før, han døde, og det var et trist syn. Jeg tror, at han ville have foretrukket at forlade os tidligere,” fortalte Sir Jackie Stewart til British Express.

Efter Sean Connerys død oprettede Sir Jackie velgørenhedsorganisationen ‘Race Against Dementia’ for at finansiere banebrydende forskning i forebyggelse og helbredelse af demens.

LÆS OGSÅ  Nye tider: Så stramt er Linses budget

Sean Connery døde på Bahamas, men han havde et sidste ønske om at blive genforenet med Skotland. Sir Jackie Stewart rejste derfor til Skotland sammen med Sean Connerys kone, Micheline, og spredte vennens aske i Edinburgh, byen hvor skuespilleren blev født.

Sean Connery var en af de mest elskede og respekterede skuespillere i sin tid og vil altid blive husket for sine uforglemmelige roller og sit talent.

Forsæt med at læse

Kendte

‘Vild med dans’-stjerne afslører: Fik vild opringning

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Sikke en fantastisk nyhed! Vi ønsker stort tillykke.

Der har været megen snak om den kommende danske film ‘Vogter’, der blandt andet har skuespillere som Sidse Babett Knudsen og Dar Salim på rollelisten.

LÆS OGSÅ  Kan du spotte fem fejl på et billede fra 'Badehotellet'?

Men en af de stadig fremadstormende navne som ser ud til at bane vejen for en stor karriere, er den 28-årige Sebastian Bull, der i filmen spiller overfor nogle af de største navne vi har herhjemme.

LÆS OGSÅ  Afslører: Svær opgave at finde en makker til Peter Mygind i 'Sommerdahl'

Og tydeligvis har talentet og det hårde arbejde båret frugt.

Skuespilleren og kæresten, den islandske ‘Vild med dans’-veteran Asta Björk, kunne nemlig afsløre, at Sebastian har modtaget en hæderlig pris for sin rolle i filmen.

“Onsdag morgen blev jeg ringet op med gode nyheder; jeg havde vundet “bedste mandelige internationale hovedrolle” i Slovakiet,” afslører den stolte skuespiller på et Instagram-opslag, som Asta sidenhen har gendelt.

LÆS OGSÅ  Nu giver dansk musiker danskerne enestående mulighed

På billederne ses parret til prisuddelingen, samt øjeblikket hvor skuespilleren får hænderne i den flotte statuette – den første filmpris i skuespillerens karriere.

Det unge par tog allerede afsted til Slovakiet onsdag, og kunne selv samme aften tage afsted til prisuddelingen, hvor Sebastian fik overrakt den flotte statuette.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt

“jeg er helt igennem taknemmelig,” skriver skuespilleren afslutningsvis.

Filmen ‘Vogter’ følger fængselsbetjenten Eva (Babett Knudsen), der møder manden (Bull), som er dømt for mordet på hendes søn, efter den drabsdøbte bliver flyttet til fængslet hvor Eva arbejder. Filmen står til at få premiere herhjemme den 14. september.

Du kan se billederne af det yndige par samt den ovenud lykkelige skuespiller her:

Forsæt med at læse

Trending