Følg os her

Film / TV

Nu melder DR klar med 23 timers live

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Fra fredag 21. juni til og med søndag 23. juni kan man følge med på DR1, DR2, DRTV og P4 i radioen, når DR sender over 23 timers direkte tv og 14 timers radio om danmarksmesterskaberne under DIF DM-ugen.

Siden den første udgave i 2022 har DR været en uvurderlig mediepartner for DIF DM-ugen. Med deres omfattende dækning af danmarksmesterskaber i dansk elitesport har de skabt en mediebegivenhed ud over det sædvanlige.

DR’s engagement og innovation blev for alvor anerkendt i 2023, da de vandt TV-prisen i kategorien ‘Årets bedste sportsdækning’. Prisen blev tildelt for deres unikke eksponering af DIF DM-ugen i Aalborg, og nu går de efter at skabe nye store tv-øjeblikke i samarbejde med DIF og specialforbundene.

Det oplyser Danmarks Idrætsforbund i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Betjent med dyster udmelding om TV 2's muldvarp: "Hun er færdig"

”Når DM-ugen i år afvikles fra Herning, sætter vi igen alle sejl til for at give seerne og lytterne oplevelsen af, at de er med helt tæt på en fantastisk dansk sportsuge. Med skydning og styrkeløft på biblioteket, længdespring og beachvolley på Torvet, boksning og vægtløftning foran arresten, enkeltstart i cykling gennem hele midtbyen og meget meget mere venter der en unik oplevelse foran tv’et og i radioen,” siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten.

Længdespringskonkurrencen under DM ugen forventes igen i år at blive et tilløbsstykke Foto Lars Møller

DR’s værter på skærmen bliver Oliver Bilberg Ravn og Sarah Fisker, der vil stå klar til at føre seerne sikkert gennem programmet. Sammen med værterne på radioprogrammet LIGA på P4 vil de tage seerne og lytterne på DR´s kanaler gennem danmarksmesterskaberne i 14 ud af de i alt 40 sportsgrene, der deltager i Herning.

Kommende OL-atleter i aktion

Under dækningen kan man blandt andre opleve kommende OL-atleter i aktion, ligesom man kan se frem til store sportsøjeblikke fra en bred vifte af idrætter fra sportsdanmark. DIF og DR’s fælles ambition er at vise, hvor bredt, alsidigt, stærkt og mangfoldigt elitesport er i Danmark.

”Det gøres allerbedst til DM-ugen, hvor vi går helt tæt på sporten og atleterne, og vi håber, at vores seere, lyttere og tilskuerne møder nye idoler og måske bliver inspireret til at prøve kræfter med nye spændende sportsgrene,” siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne afslører ny rolle: Skal spille Rasmus Seebachs mor

De 14 sportsgrene, der bliver dækket direkte er:

Cykling (enkeltstart), kajak, boksning, bueskydning, funktionel fitness, tumbling, bordtennis, dart, scoot, styrkeløft, skydning, vægtløftning, beachvolley og atletik. Atletik er fordelt på fire discipliner (5 km gadeløb, stangspring, længdespring og kuglestød), og DR livedækker alle fire discipliner.

Du kan se hele DR´s sendeplan her

FREDAG
DR1

15:45 Cykling, enkeltstart (k)
17.00 Længdespring (k)

DR2

17:30: Cykling, enkeltstart (m)

20.00: Længdespring (m)

LIGA på P4

18.00-23.00: Live fra DM-ugen og EM-fodbold

LØRDAG
DR1
12.15 Kajak (m)
12.50 Kajak (k)
13.20 Boksning
13.50 Kuglestød (m)

DR2

14.25 Bueskydning, recurve

15.00 Boksning

15.20 5km gadeløb (m+k)

16.00 Funktionel fitness (k+m)

16.40 Bueskydning, compound

17.15 Boksning

17.35 Tumbling

18:30 Bordtennis

20.30 Dart (para/k/m)

DRTV

19.30 Dart (para/k/m)

LIGA på P4

14.00-23.00: Live fra DM-ugen og EM-fodbold

SØNDAG

DR1

12.15 Løbehjul

13.20 Stangspring (k)

14.00 Styrkeløft (k)

14.35 10 m luftskydning riffel (m)

15.10 Vægtløftning (k)

15.55 10 m luftskydning riffel (k)

16.30 Stangspring (m)

16.55 Styrkeløft (m)

17.30 Beachvolley (m)

DR2

18.30 Vægtløftning (m)

19.10 Beachvolley (k)

LIGA på P4

14.00-23.00: Live fra DM-ugen og EM-fodbold

Ud over DR, sender kanalen SPORT-LIVE og TV2 også fra DIF DM-ugen.

Om DM-ugen:

  • 20.-23. juni i Herning – med tyvstart af enkelte sportsgrene allerede fra mandag d. 17. juni samt kvindernes pokalfinale i fodbold på MCH Arena onsdag d. 19. juni.
  • Tre centre courts spredt udover Herning samt enkelte andre venues
  • Alle mesterskaber er GRATIS at overvære 
  • 40 sportsgrene
  • Cirka 140 danmarksmestre skal findes
  • Cirka 3.000 atleter og officials
  • To ‘kom-og-prøv-parker’ i byen, hvor alle kan prøve kræfter med en lang række forskellige sportsgrene.
  • Atleter fra hele landet
  • DR er mediepartner på eventet og dækker det tungt på flere kanaler
  • Bag eventet står DIF – i samarbejde med specialforbundene – og værtsbyen Herning.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

TV 2 med stor nyhed

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

TV 2s bestyrelse og administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen har udpeget den 51-årige Jakob Dahlgaard Fink som mediekoncernens nye finansdirektør. 

Jakob Dahlgaard Fink kommer til TV 2 fra en stilling som finansdirektør hos NKT Photonics, og har før været finansdirektør i det tidligere TV 2 Norge-spinoff StormGeo samt finansdirektør i Ørsted Wind Power (DONG Energy Wind Power). 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

– Det bliver en fornøjelse at få Jakob med på holdet i TV 2, hvor han får en nøglerolle sammen med den øvrige direktion i at sætte retningen frem mod 2030 i et mediemarked, hvor udfordringerne hele tiden skærpes. TV 2s fokus på dansk kvalitetsindhold og rettigheder, kommerciel udvikling og teknologi kræver nytænkning og en fast hånd på det finansielle rat, siger TV 2s bestyrelsesformand, Gregers Wedell-Wedellsborg. 

Jakob Dahlgaard Fink tiltræder sit nye job 1. september 2024. 

Jakob Dahlgaard Fink Foto NKT

– Vi får en stærk finansdirektør med solid erfaring og forretningsforståelse, og jeg ser frem til, at Jakob skal være med til at positionere TV 2 rigtigt i en foranderlig medievirkelighed, hvor det er en bunden opgave, at vi hele tiden griber nye muligheder for at sikre vores gennemslagskraft i hele Danmark. Jakob er en empatisk person og har en holdånd, der betyder, at han bliver en god makker for mig i direktionen og en sparringspartner for resten af TV 2, når vi skal sætte retningen for vores kommende 2030-strategi og sikre, at vi fortsat kan samle danskerne, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.  

Jakob Dahlgaard Fink er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitetet og har blandt andet en baggrund fra investment banking/M&A. 

– Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at blive en del af ledelsen i en enestående virksomhed som TV 2. TV 2 har siden starten i 1988 været – og er til stadighed – dagsordensættende i det danske medielandskab, og det er et stort privilegium for mig at skulle være med til at sætte retningen for de kommende år – i et marked, som ganske vist er udfordret af hastigt ændrede medievaner, men som også rummer talrige muligheder for en nytænkende og dynamisk virksomhed som TV 2. Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet sammen med alle de dygtige og dedikerede kollegaer. 

Jakob Dahlgaard Fink er bosiddende i København, og han afløser Carsten Topholt, som stoppede på TV 2 i april 2024.

Forsæt med at læse

Film / TV

Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Udgivet

d.

Af

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

I 2023 døde Matthew Perry, hvilket var en stor sorg for de andre skuespillere.

Det er altid en rørende oplevelse, når vi mindes de mennesker, vi har mistet, og skaber nye måder at ære dem på.

Sitcom serien ‘Venner’ er måske en af tidens mest populære tv-serier, og er en af de serier, som fans kan se et utal af gange uden at blive træt af.

Lisa Kudrow, der er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske tv-serie fortæller, at hun har fundet en ny betydning i at gense serien efter Matthew Perrys alt for tidlige død i oktober 2023.

LÆS OGSÅ  Nicolas Cage i ny hovedrolle: 'Uhyggeligste film i 10 år'

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spillede Chandler Bing, efterlod et uudsletteligt aftryk på både sine medspillere og fans verden over.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder af 54 kom som et chok og har berørt mange dybt.

Lisa Kudrow har tidligere udtrykt, at hun fandt det svært at se sig selv i “Venner.”

Hun har prøvet at gense serien flere gange, men det er først nu, at hun virkelig kan gøre det. Ændringen skyldes hendes ønske om at ære Matthew Perrys minde og huske hans humor og varme.

LÆS OGSÅ  Har kæmpet i flere år: Nu åbner hun op

“Ærligt talt, så var jeg ikke i stand til at se det, fordi det er for pinligt at se sig selv. Men hvis jeg får det til at handle om Matthew, så er det okay. Og så er det bare for at hylde, hvor sjov han var – og det er det, jeg vil huske,” siger Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilgang har gjort det muligt for Kudrow at se serien med en følelse af nostalgi og kærlighed, der overstråler hendes tidligere forbehold.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR afslører: Stopper

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter mange år er det nu slut.

Efter mange år som en velkendt skikkelse på DR, siger Nina Munch-Perrin snart farvel til den nationale tv-station.

Den 1. august træder hun ind i sin nye rolle som erhvervsredaktør på Berlingske.

LÆS OGSÅ  Nu er det slut for DR-stjerne

“Det er med stor ydmyghed, jeg overtager ansvaret for Berlingerens allerede helt igennem fantastiske dækning af erhverv, finans og økonomi, samlet under paraplyen Business. Koblet med en mere udadvendt rolle, hvor jeg både kan fronte og udbygge små og store events for det 275-årige publicistiske fyrtårn sammen med Berlingskes mange stærke stemmer, gør det her job til en super-cocktail, som jeg glæder mig vildt til,” siger hun til Berlingske.

Ansvarshavende chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, er begejstret for at få Nina Munch-Perrin med på holdet. Han beskriver hende som en ‘bærende profil’ og ser frem til det bidrag, hun vil give til Berlingskes erhvervsdækning.

LÆS OGSÅ  DR deler nye detaljer om populært program: De er med

Nina Munch-Perrin har en imponerende karriere bag sig. Den 48-årige journalist har tidligere arbejdet på Børsen og været finansvært på TV 2 News.

Fra 2015 til 2018 fungerede hun som kommunikationsdirektør i Finans Danmark, inden hun vendte tilbage til DR som vært på TV Avisen, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med den populære tv-vært Kåre Quist.

Forsæt med at læse

Trending