Følg os her

Film / TV

TV 2-stjerne afslører: Har frygtet alvorlig sygdom

Udgivet

d.

Foto: Ole schwander/Shutterstock

I to lange uger har han måtte vente.

I to uger har Stefan Jepsen været fyldt med bekymring og uro, efter han modtog en besked, der skulle vise sig at være af stor betydning for hans helbred.

Stefan Jepsen, kendt fra TV 2-programmet ‘Stor mand’, har haft et klart mål: At tabe sig betydeligt for både sin fysiske, sociale og mentale sundheds skyld. Hans overvægt har i lang tid gjort det svært for ham at leve et normalt liv, men efter at have deltaget i programmet har han kunnet berette om imponerende fremskridt.

LÆS OGSÅ  Afslører: De er ikke med i dette års 'Vild med dans'

På sin Instagram-profil delte Stefan Jepsen for nylig en oplevelse, der har holdt ham på pinebænken i to lange uger. Et billede fra hospitalet ledsager hans fortælling om den nervepirrende ventetid.

Forhøjet blodprocent

“Jeg har haft en forhøjet blodprocent, og for et par uger siden blev jeg indkaldt til kræftafdelingen på OUH. Det gav mig en del uro i maven. Jeg fik taget en række prøver og har nu ventet i to meget lange uger på svar,” skriver han i opslaget.

Den længe ventede besked viste sig heldigvis at være god: Ingen kræft.

Men hospitalets besøg bød ikke kun på den gode nyhed, det gav også Stefan Jepsen flere positive oplevelser, som han stolt deler.

LÆS OGSÅ  Alle undrer sig: Hvor vidste Amira det fra?

På trods af de følelsesmæssige udfordringer vendte han hjem med en overvældende følelse af sejr. Han oplevede flere succeser, der styrkede hans selvtillid. Blandt andet var det første gang, han kunne bruge en flextransport uden at skulle løftes ind i bilen.

“Jeg gik selv rundt på sygehuset uden brug af kørestol eller rollator,” fortæller han stolt og fortsætter: “Jeg gik selv op ad trapperne flere gange mellem etagerne og kunne benytte mig af stolene med armlæn. Det er simpelthen SÅ STORT for mig.”

Du kan se hele Stefans opslag herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

TV 2 med stor nyhed

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

TV 2s bestyrelse og administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen har udpeget den 51-årige Jakob Dahlgaard Fink som mediekoncernens nye finansdirektør. 

Jakob Dahlgaard Fink kommer til TV 2 fra en stilling som finansdirektør hos NKT Photonics, og har før været finansdirektør i det tidligere TV 2 Norge-spinoff StormGeo samt finansdirektør i Ørsted Wind Power (DONG Energy Wind Power). 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

– Det bliver en fornøjelse at få Jakob med på holdet i TV 2, hvor han får en nøglerolle sammen med den øvrige direktion i at sætte retningen frem mod 2030 i et mediemarked, hvor udfordringerne hele tiden skærpes. TV 2s fokus på dansk kvalitetsindhold og rettigheder, kommerciel udvikling og teknologi kræver nytænkning og en fast hånd på det finansielle rat, siger TV 2s bestyrelsesformand, Gregers Wedell-Wedellsborg. 

Jakob Dahlgaard Fink tiltræder sit nye job 1. september 2024. 

Jakob Dahlgaard Fink Foto NKT

– Vi får en stærk finansdirektør med solid erfaring og forretningsforståelse, og jeg ser frem til, at Jakob skal være med til at positionere TV 2 rigtigt i en foranderlig medievirkelighed, hvor det er en bunden opgave, at vi hele tiden griber nye muligheder for at sikre vores gennemslagskraft i hele Danmark. Jakob er en empatisk person og har en holdånd, der betyder, at han bliver en god makker for mig i direktionen og en sparringspartner for resten af TV 2, når vi skal sætte retningen for vores kommende 2030-strategi og sikre, at vi fortsat kan samle danskerne, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.  

Jakob Dahlgaard Fink er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitetet og har blandt andet en baggrund fra investment banking/M&A. 

– Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at blive en del af ledelsen i en enestående virksomhed som TV 2. TV 2 har siden starten i 1988 været – og er til stadighed – dagsordensættende i det danske medielandskab, og det er et stort privilegium for mig at skulle være med til at sætte retningen for de kommende år – i et marked, som ganske vist er udfordret af hastigt ændrede medievaner, men som også rummer talrige muligheder for en nytænkende og dynamisk virksomhed som TV 2. Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet sammen med alle de dygtige og dedikerede kollegaer. 

Jakob Dahlgaard Fink er bosiddende i København, og han afløser Carsten Topholt, som stoppede på TV 2 i april 2024.

Forsæt med at læse

Film / TV

Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Udgivet

d.

Af

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

I 2023 døde Matthew Perry, hvilket var en stor sorg for de andre skuespillere.

Det er altid en rørende oplevelse, når vi mindes de mennesker, vi har mistet, og skaber nye måder at ære dem på.

Sitcom serien ‘Venner’ er måske en af tidens mest populære tv-serier, og er en af de serier, som fans kan se et utal af gange uden at blive træt af.

Lisa Kudrow, der er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske tv-serie fortæller, at hun har fundet en ny betydning i at gense serien efter Matthew Perrys alt for tidlige død i oktober 2023.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i rørende video: Se den her

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spillede Chandler Bing, efterlod et uudsletteligt aftryk på både sine medspillere og fans verden over.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder af 54 kom som et chok og har berørt mange dybt.

Lisa Kudrow har tidligere udtrykt, at hun fandt det svært at se sig selv i “Venner.”

Hun har prøvet at gense serien flere gange, men det er først nu, at hun virkelig kan gøre det. Ændringen skyldes hendes ønske om at ære Matthew Perrys minde og huske hans humor og varme.

LÆS OGSÅ  Lotte Heise gør comeback: Tager over i populært program

“Ærligt talt, så var jeg ikke i stand til at se det, fordi det er for pinligt at se sig selv. Men hvis jeg får det til at handle om Matthew, så er det okay. Og så er det bare for at hylde, hvor sjov han var – og det er det, jeg vil huske,” siger Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilgang har gjort det muligt for Kudrow at se serien med en følelse af nostalgi og kærlighed, der overstråler hendes tidligere forbehold.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR afslører: Stopper

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter mange år er det nu slut.

Efter mange år som en velkendt skikkelse på DR, siger Nina Munch-Perrin snart farvel til den nationale tv-station.

Den 1. august træder hun ind i sin nye rolle som erhvervsredaktør på Berlingske.

LÆS OGSÅ  Kristian Bech måtte overbringe forfærdelig besked: Mange år senere ser han noget, som giver ham tårer i øjnene

“Det er med stor ydmyghed, jeg overtager ansvaret for Berlingerens allerede helt igennem fantastiske dækning af erhverv, finans og økonomi, samlet under paraplyen Business. Koblet med en mere udadvendt rolle, hvor jeg både kan fronte og udbygge små og store events for det 275-årige publicistiske fyrtårn sammen med Berlingskes mange stærke stemmer, gør det her job til en super-cocktail, som jeg glæder mig vildt til,” siger hun til Berlingske.

Ansvarshavende chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, er begejstret for at få Nina Munch-Perrin med på holdet. Han beskriver hende som en ‘bærende profil’ og ser frem til det bidrag, hun vil give til Berlingskes erhvervsdækning.

LÆS OGSÅ  TV 2 afslører: Kommer til at dække på alle platforme

Nina Munch-Perrin har en imponerende karriere bag sig. Den 48-årige journalist har tidligere arbejdet på Børsen og været finansvært på TV 2 News.

Fra 2015 til 2018 fungerede hun som kommunikationsdirektør i Finans Danmark, inden hun vendte tilbage til DR som vært på TV Avisen, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med den populære tv-vært Kåre Quist.

Forsæt med at læse

Trending