Følg os her

Film / TV

Afslører slemt uheld efter ‘Vild med dans’

Udgivet

d.

Foto: TV 2

Efter fredagens Vild med dans kom Rachels far rigtig galt afsted.

En stor drøm er gået i opfyldelse for ‘Årgang 0’-stjernen, som i år er med i Vild med dans. Det har været noget, som Rachel Ellebye har drømt om i årevis, og nu er det langt om længe blevet til virkelighed.

Rachel har fået æren af at danse med Thomas Evers Poulsen, der har været fast inventar i programmet i årevis.

De to har nu klaret sig gennem de to første programmer, hvor der i andet program for første gang var et par som skulle forlade konkurrencen. Det blev Dot Wessman og Nikolaj Lund, der som det første par måtte forlade programmet.

Uheldig endnu en gang

Rachel havde fredag aften sin familie med som opbakning under programmet, og da Rachels forældre dagen efter skulle hjælpe Rachels bror, havde de valgt at overnatte i København.

Lørdag morgen går det dog desværre helt galt for Lars Ellebye, som nu har flækket sin knæskal.

Det forklarer Rachel til HER & NU.

“Han var desværre så uheldig at falde lørdag morgen og flække sin knæskal. Han er ved godt mod og har allerede fået det bedre. Der er nogle stærke, norske sømandsgener i vores familier,” lyder det fra Rachel.

Det betyder også, at Rachels far nu er sygemeldt indtil starten af november. Det er dog ikke første gang, at han kommer galt afsted. Sidste år kom han til skade med samme ben, da han i et fald fik revet ledbåndet over.

Vi her på redaktionen ønsker Lars rigtig god bedring, samt Rachel og Thomas held og lykke i Vild med dans.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

Uheldig TV 2-stjerne slår fast: Gør det gerne igen

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock/ Ole Schwander

Henrik Winther har nu to gange forsøgt at finde den store kærlighed gennem tv-programmet ‘Landmand søger kærlighed’, men heldet har desværre ikke været med ham.

Sidst blev det Helle, der i ugens afsnit sendte ham hjem med uforløste forhåbninger, og i 2022 var det Trine, som sagde farvel til ham lige før den romantiske weekend.

For Henrik, der håbede på, at anden gang var lykkens gang, var Helles afvisning en hård pille at sluge. Især fordi han for alvor havde troet på, at følelserne kunne udvikle sig mellem dem.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' vender tilbage: Denne gang er det anderledes

Men selvom kærligheden har været svær at finde i programmet, er landmanden fra det vestjyske langt fra klar til at give op.

Alle gode gange tre

Når man har været igennem to sæsoner uden held, skulle man tro, at det var nok til at hænge wadersene på hylden og kigge andre steder efter den eneste ene. Men ikke for Henrik.

Den garvede bejler holder muligheden åben for en tredje sæson, hvis kærligheden fortsat lader vente på sig.

LÆS OGSÅ  Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

“Jeg håber så sandelig, at jeg har fundet kærligheden inden da. Men hvis ikke jeg gør det, og den rigtige kommer med i programmet, så er det alle gode gange tre. Man skal aldrig sige aldrig,” fortæller Henrik optimistisk til BILLED-BLADET.

Den seneste sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ kan lige nu ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Forsæt med at læse

Film / TV

Sofie Linde med stor afsløring: Indtager ny værtsrolle

Udgivet

d.

Af

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nu vender Sofie Linde tilbage på skærmen.

Sofie Linde er igen klar til at tage teten, når en ny sæson af det hylende morsomme underholdningsprogram “LOL: Den der ler sidst” snart rammer skærmene. Prime Video har nemlig løftet sløret for deltagerne i det populære show, og det ser ud til, at der venter seerne et festfyrværkeri af grin og gode stunder.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-dommer afslører: Har arbejdet på det længe

Denne gang er det et imponerende hold af komikere, der skal forsøge at holde masken længst – en udfordring, der altid viser sig sværere end forventet, når Sofie Linde styrer slagets gang som vært. Med både rutinerede ansigter og nye deltagere er der lagt op til en sæson fyldt med uforudsigelige øjeblikke og masser af latter.

Stærke navne

På deltagerlisten finder vi nogle af Danmarks største navne inden for komik. Den rutinerede Linda P. er blandt de deltagende, ligesom den alsidige entertainer Rasmus Bjerg også er klar til at teste sine evner i at holde et alvorligt ansigt i de mest lattervækkende situationer.

En gammel kending fra første sæson, Rasmus Botoft, vender tilbage som den eneste genganger, mens Mia Lyhne og Annika Aakjær debuterer i showet. Der er ingen tvivl om, at dette farverige felt vil bringe både charme og skæve indfald til programmet.

Og der er flere stærke navne på plakaten. Lars Hjortshøj er blandt de deltagere, der også vil forsøge at holde facaden, mens Jan Elhøj, kendt fra “Dårligdommerne”, står klar til at kaste sig ud i kampen om ikke at bryde ud i grin. Komikerne Stephanie Potalivo, Rasmus Wallbridge Pedersen og Ruben Søltoft fuldender det solide hold, der alle har som mål at holde sig seriøse længst muligt – en opgave, der sjældent er så enkel, som den lyder.

Store forventninger til sæsonen

Selvom premieredatoen endnu ikke er offentliggjort, er det sikkert, at den nye sæson allerede er optaget. “LOL: Den der ler sidst” har tidligere vist sig at være en publikumsfavorit, og med det stjernespækkede lineup af deltagere er der ingen tvivl om, at den kommende sæson vil blive lige så underholdende som den første.

LÆS OGSÅ  Vild med dans-par overrasker: Derfor er de rejst

“Jeg tror, det her bliver helt vildt sjovt,” har en af de medvirkende udtalt til HER&NU. Og det er svært at være uenig, når man ser, hvilke humoristiske kræfter der er samlet i denne sæson.

Så selvom vi stadig venter i spænding på at få den endelige premieredato, kan seerne allerede nu begynde at glæde sig til et nyt kapitel af grin og sjove indslag i “LOL: Den der ler sidst”. Med Sofie Linde i front og en samling af Danmarks bedste komikere, er der lagt op til en sæson, der ikke skuffer.

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

Film / TV

Ny vild afsløring om Faser fra ‘Den sorte svane’

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Nu er der nyt om Faser, der blev landskendt efter dokumentaren ‘Den sorte svane’.

Da TV 2 løftede sløret for dokumentarserien ‘Den sorte svane, var danskernes opmærksomhed rettet mod skærmen.

Serien, der blev fulgt af millioner både på TV 2 og streamingplatformen TV 2 Play, trak et ildevarslende tæppe til side og afslørede, hvordan det kriminelle miljø rækker ind i kredse, man normalt ville anse som hæderlige – heriblandt advokatkontorer og veletablerede forretningsnetværk.

For mange seere blev dokumentaren en chokerende øjenåbner, der satte fokus på forbindelser mellem kriminelle og personer med en tilsyneladende pletfri facade.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerner afslører detaljer fra privaten: Giver børnene løn

Samtidig har serien sat gang i en lavine af reaktioner og retslige efterspil, der vækker bekymring og debat blandt befolkningen.

Konsekvenserne af ‘Den sorte svane’ er allerede begyndt at vise sig for flere af de omtalte personer, og nu ser det ud til, at Fasar Abrar Raja også må stå til ansvar for sine handlinger.

National Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har i samarbejde med flere politikredse gennemført en større koordineret aktion, der har ført til anholdelsen af tre personer.

Aktionen er en del af en længerevarende efterforskning af organiseret økonomisk kriminalitet, og de sigtede står nu over for alvorlige anklager om grov skatte- og momssvig for i alt 30 millioner kroner.

Ifølge TV 2’s oplysninger er Fasar Abrar Raja blandt de anholdte.

Sådan skriver TV 2

Momssvindel og skattesvig

Efterforskningen, der begyndte i foråret 2024, har været målrettet mod personer med tilknytning til to revisionsselskaber. 

Det oplyser politikommissær Jonas Stener Berthelsen fra NSK i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at de anholdte mistænkes for at være en del af et netværk, der har faciliteret omfattende økonomisk kriminalitet for personer med relationer til organiserede, kriminelle miljøer.

De tre anholdte er henholdsvis 38, 75 og en endnu ikke bekræftet alder på Fasar Abrar Raja, som TV 2’s kilder mener at kunne identificere som en af de anholdte.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' vender tilbage: Denne gang er det anderledes

Anklagerne drejer sig om grov momssvindel og skattesvig, som ifølge politiet har forårsaget store tab for statskassen.

Fasar Abrar Raja tilbage i rampelyset

Fasar Abrar Raja, som tidligere har været tilknyttet rockergruppen Bandidos, kom i offentlighedens søgelys, da han optrådte i TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’. 

Her blev han via skjulte optagelser fremstillet som en central figur i det kriminelle miljø.

Fasar Abrar Raja har dog selv afvist alle beskyldninger og forklaret, at hans udtalelser i dokumentaren var opdigtede og ikke havde rod i virkeligheden.

Efter dokumentaren ønskede Fasar Abrar Raja ikke at give interviews, men via sin advokat understregede han, at han aldrig havde været involveret i de handlinger, som blev præsenteret i programmet. 

NSK har i deres pressemeddelelse oplyst, at to af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. 

Her vil anklagemyndigheden begære dem varetægtsfængslet, mens den tredje person vil blive begæret varetægtsfængslet in absentia. 

Grundlovsforhøret finder sted onsdag kl. 9.15, og der vil blive anmodet om lukkede døre, hvilket betyder, at offentligheden for nu ikke får indblik i detaljerne i sagen.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR afslører: Sådan sættes der nu fokus på særligt emne

Udgivet

d.

Af

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Lørdag den 1. februar sender DR direkte, når ’Danmarks Indsamling’ i 2025 samler ind til børn i nød i verdens fattigste lande. ’Danmarks Indsamling’ sendes fra Jysk Musikteater i Silkeborg, og det store indsamlingsshow kan følges på DR1 og DRTV fra klokken 19.00.

– Mens manges øjne er rettet mod krig og konflikt andre steder i verden, er der samtidig flere end 300 millioner mennesker i nogle af verdens fattigste lande, der har brug for hjælp og beskyttelse. Størstedelen er børn som vi kun sjældent hører om, men deres nød er virkelig, konstant og brutal. Derfor handler årets ’Danmarks Indsamling’ om dem. Vi håber, at danskerne igen i år vil være med til at vise, at det kan godt være, at vi er et lille land, men vi har et stort hjerte, siger forperson for ’Danmarks Indsamling’ Mulle Juul Korsholm.

Pengene i 2025 går blandt andet til målrettede humanitære indsatser mod børn i nød Billedet her er fra Bangladesh som også får del i pengene Foto © Nancy Farese

Går til målrettede indsatser

Pengene, der bliver indsamlet i 2025, går til målrettede humanitære indsatser mod børn i nød i Afghanistan, Bangladesh, Etiopien, Kenya, Niger, Somalia, Sudan, Tanzania, Uganda og Yemen. Projekterne er styret af Danmarks 12 største humanitære organisationer, og det er ligeledes dem, der står bag ’Danmarks Indsamling’.

Borgmesteren i Silkeborg Kommune, Helle Gade, siger:

– I en verden præget af klimaforandringer, krige og usikkerhed er det afgørende, at vi står sammen om at hjælpe børn i nød. Det er vigtigt, at vi aktiverer vores lokale fællesskaber og engagerer børn og voksne, foreninger og virksomheder i den store indsamling til gavn for børn i nogle af verdens fattigste lande. Derfor glæder vi os til at byde hele Danmark velkommen til et fantastisk tv-show i Danmarks outdoor-hovedstad, når Silkeborg bliver værtsby for ’Danmarks Indsamling’ i 2025.

Gøre en forskel for børn

Fra redaktør i DR for ’Danmarks Indsamling’ Jan Lagermand Lundme lyder det:

– Jeg ser frem til igen at engagere danskerne i årets sag, og jeg håber, at mange familier vil samles foran skærmen til en stemningsfyldt aften, hvor man kan gøre en forskel for børn i nød.

  • ’Danmarks Indsamling’ kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 1. februar 2025 klokken 19.00 direkte fra Jysk Musikteater i Silkeborg.

Forsæt med at læse

Film / TV

Slår fast: Kræver mere end talent at vinde Vild med dans

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Man skal mestre mere end dansefærdighed for at nå langt i Vild med dans. Det siger Danske Spil, og det måtte en af deltagerne sande i fredagens udgave af det populære program.

Den første danser, som måtte forlade årets Vild med dans, blev den habile danser Dot Wessman, selv om hun havde scoret de tredjehøjeste dommerstemmer af alle de dansende.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Mads Vad og gammel 'Vild med dans'-partner sammen igen

”At Dot måtte forlade programmet trods så flotte pointtal fra dommerne sætter bare en tyk streg under, det vi altid har sagt: Vild med dans er mindst lige så meget en popularitetskonkurrence, som det er en dansekonkurrence. Og selv om Dot nåede at vise os, at hun er en fin danser, så kunne det ikke kompensere for, at seerne hellere ville stemme på konkurrenterne,” siger Danske Spils oddssætter og Vild med dans-ekspert, Mathias Reimer Larsen.

Havde forudset exit

Han havde på forhånd spået, at Dot Wessman risikerede at ende i omdans, fordi hun ikke nyder helt samme popularitet som flere af de andre dansere, men han indrømmer alligevel, at han blev lidt overrasket, da hun endte med ryge ud i fredags.

”Ja, vi havde godt nok vurderet, at hun godt kunne trække Sorteper, men da hun efter fredagens dans stod på en delt tredjeplads med 26 point inden seerstemmerne, troede vi alligevel, at hun ville klare den. Men det er igen et tydeligt bevis på, at Vild med dans især i de første par runder også er en popularitetskonkurrence, og de andre dansere har så bare været lidt mere populære,” siger han.

LÆS OGSÅ  Særligt indblik i rapport fra TV 2: Det viser den

En af de dansere, som ifølge Mathias Reimer Larsen og Danske Spil har størst chancer for at nå hele vejen til finalen, er Anna Munch, som gjorde det ganske godt på dansegulvet i fredags.

”Anna Munch imponerede os big time med sin quickstep sammen med Eugen Miu. Hun gjorde det godt, samtidigt med, at hun appellerer til mange tv-seere. Derfor deler hun nu favoritværdigheden sammen med May Lifschitz. Philip May og Kamal følger lige efter, og derefter knækker feltet. Jeg skyder på, at den samlede vinder af årets Vild med dans skal findes blandt de fire her,” siger Mathias Reimer Larsen.

Forsæt med at læse

Film / TV

TV 2 i modvind efter ny dokumentar: ‘Helt uberettiget’

Udgivet

d.

Af

TV 2 Dokumentar afslører, hvordan én af Europas mest indflydelsesrige hjertelæger i årevis har modtaget enorme pengebeløb fra et stort medicinfirma i 'Læger til salg'. Foto: Kompagniet / TV 2

20 tidligere ansatte på det tidligere behandlingshjem Bøgholt ved Århus går nu i rette med TV2-programmet “Bøgholts misbrugte børn”.

Programmets tredje og sidste afsnit udkommer i dag den 30. september. I programmet bliver stedets forstander i årene 1979 til 2005 beskyldt for at have fortiet og/eller undertrykt viden om overgreb på anbragte børn og unge. De tidligere ansatte kalder anklagen for ”et helt uberettiget karaktermord.”

I en fælles udtalelse lyder det fra de tidligere ansatte:

”Intet berettiger TV2’s hekseproces mod den tidligere forstander. Der er ingen tvivl om, at “PE”, hvis overgreb er den centrale fortælling i programmet, har begået overgreb. Men det var jo netop forstanderen, som i 1986 indberettede “PE”. Det var dermed forstanderen, som sikrede, at “PE” blev bortvist fra institutionen samt anmeldt til politiet og senere dømt. Vi har aldrig oplevet, at forstanderen har forsøgt at skjule eller fortie nogen form for overgreb.”

LÆS OGSÅ  Vildt beløb: Så mange penge blev indsamlet til 'Hjertegalla'

I programmet giver nogle få tidligere ansatte på Bøgholt udtryk for, at forstanderen var gjort bekendt med overgreb, som hun ikke reagerede på. De 20 tidligere ansatte, som står bag udtalelsen, mener, at hvis disse personer vitterlig mener, at de forgæves har forsøgt at få forstanderen til at handle, så har de begået et utilgiveligt svigt over for de pågældende børn og unge ved ikke at gå videre til andre med deres viden.

Går sammen mod TV 2

”De kunne for eksempel have kontaktet fagforeningen, forvaltningen i Århus Amt, de anbragtes hjemkommuner eller politiet”, lyder det fra de 20 tidligere ansatte, som nu opfordrer andre medier til at forfølge sagen:

”Vi opfordrer landets seriøse medier til at få svar på følgende centrale spørgsmål til de tidligere ansatte, der medvirker i udsendelsen: Hvorfor kontaktede I ingen andre, hvis I virkelig mente, at forstanderen så igennem fingre med, at børn og unge blev gjort fortræd?, lyder det fra de 20.

De 20 tidligere ansatte mener desuden, at TV2 har et alvorligt forklaringsproblem, fordi det ikke fremgår af programmet, at den tidligere forstander rent faktisk skred til handling. I den fælles udtalelse skriver de: ”Vi opfordrer landets seriøse medier til at få svar på følgende centrale spørgsmål hos TV2: Hvorfor skjuler I for seerne, at det var forstanderen, som indberettede “PE”, så han blev hjemsendt, anmeldt og dømt?”

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne får chokbesked fra lægen

De 20 opfordrer desuden Folketingets politikere til at tage stilling til, ”om det er rimeligt, at et statsejet medie kan gennemføre en sådan offentlig rettergang mod en navngiven borger.”

De 20 personer, der står bag udtalelsen, ønsker alle at stå frem med navn:

Lars Emil Reinhold Andersen, ansat som pædagogmedhjælper på Bøgholt 1994-2000
Søren Thorbøll, ansat som studerende og vikar på Bøgholt 1981-1985
Lone Pedersen, ansat som pædagog på Bøgholt 1982-1988 og afd.-leder 1988-1990
Henrik Kaustrup Pedersen, ansat som pædagog på Bøgholt 1983-1988 og vikar 1981-1983
Leo Pedersen, ansat som pædagog på Bøgholt 1974-2006
Edel Jensen, ansat som socialrådgiver på Bøgholt 1978-2006
Gitte Bundgaard, ansat som socialrådgiver på Bøgholt 1994-2015
Kai Thiim, ansat som pædagog på Bøgholt 1982-1988 og afdelingsleder 1988-1990
Tove Kargo Callesen, ansat som pædagog på Bøgholt 1981-1986 og familieplejekonsulent 1986-1989
Dorte Gregers Rasmussen, ansat som pædagog på Bøgholt 1986-2013
Michael Kronborg Windinge, ansat som pædagog på Bøgholt 1985-2015
Jan Erik Svendsen, ansat som pædagog/afd.-leder på Bøgholt 1983-1992
Jørgen Kronborg, ansat som vikar og senere som pædagog på Bøgholt 1981-1987
Torben Norup, ansat som vikar på Bøgholt 1985-1988
Karen Pagh, ansat som pædagog på Bøgholt 1988-1994
Dorthe Bruhn-Jensen, ansat som pædagog/afd-.leder på Bøgholt 1988-2014
Kirsten Engell, ansat som ledende socialrådgiver på Bøgholt 1974-2015
Henrik Engell, ansat som praktikant, vikar og fastansat pædagog på Bøgholt 1975-1987
Annemette Domino, ansat som pædagog/afdelingsleder på Bøgholt 1993-2000
Henrik Vinther Hauberg, ansat på Bøgholt 1995-2001

Forsæt med at læse

Film / TV

Øvelse i TV 2-program går helt skævt: Kunne have kostet deltager livet

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock/ Ole Schwander

Det kunne have været endt helt fatalt.

TV 2’s populære program ‘Korpset’ er kendt for sine ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der presser deltagerne til det yderste. Men for den tidligere professionelle fodboldspiller Pierre Kanstrup tog det hele en alvorlig drejning under optagelserne, da en øvelse endte med, at han måtte på operationsbordet i en livstruende situation.

Den 35-årige deltager blev ramt af et voldsomt slag i maven under en bokseøvelse, leveret af en af programmets instruktører. Slaget var så hårdt, at Kanstrup med det samme oplevede voldsomme smerter og måtte falde til jorden.

LÆS OGSÅ  Vild med dans-par overrasker: Derfor er de rejst

Mens han lå i græsset, kæmpede han for at få vejret og samle sig. “Jeg har aldrig oplevet noget lignende,” indrømmer Kanstrup efterfølgende til TV 2. Trods de åbenlyse smerter vurderede hverken instruktørerne eller den tilstedeværende læge, at skaden var alvorlig.

Efter hjemkomsten til København forsøgte Pierre at fortsætte sin hverdag, selvom han stadig led af kraftige smerter i maven og kramper i ryggen. Til sidst blev det dog for meget, og han måtte opsøge lægehjælp. Lægerne kunne konstatere, at skaden var langt mere alvorlig, end nogen havde troet. Hvis han ikke var blevet opereret i tide, kunne situationen have endt fatalt.

Pierre i Korpset Foto Lars E AndreasenTV 2

Skal revurderes

Pierre Kanstrup er ikke den første deltager i ‘Korpset’ til at mærke showets brutale krav på egen krop, men denne hændelse har sat fokus på, om grænserne for sikkerhed i programmet bør genovervejes. Selvom produktionen prioriterer deltagernes sikkerhed, har Pierre Kanstrups oplevelse skabt debat om, hvorvidt der bliver taget tilstrækkelige forholdsregler under de ekstreme øvelser.

Nikolaj Daugberg, redaktør på ‘Korpset’, udtaler, at deltagerne altid er i fokus, og at de har stor tillid til både lægernes og instruktørernes vurderinger. “Det er yderst uheldigt, hvad der skete med Pierre, men vi har fuld tillid til sikkerhedsforanstaltningerne,” udtaler han.

LÆS OGSÅ  Særligt indblik i rapport fra TV 2: Det viser den

Trods det dramatiske forløb fortæller Pierre Kanstrup, at han på forhånd var klar over de udfordringer, han ville møde i programmet. Han understreger, at han ikke bebrejder produktionen, men han sætter dog spørgsmålstegn ved, om det var nødvendigt for instruktøren at slå så hårdt under bokseøvelsen. “Jeg synes, det er ærgerligt, at man ikke behersker sig i en situation som denne,” siger han.

Seerne kan følge med i ‘Korpset’ hver onsdag klokken 20.40 på TV 2 Echo eller streame programmet fra morgenstunden på TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Deler privat billeder: Afslører Peter Mygind det her?

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: Henrik Petit/TV 2

I forbindelse med et opslag på de sociale medier, kommer Peter Mygind nu med en afsløring.

Peter Mygind kender vi fra et utal af danske film og serier.

Han har blandt andet brilleret i ‘Nikolaj og Julie’, ‘Anna Pihl’ og i ‘Sommerdahl’, som for nyligt rullede over skærmen med sin femte sæson.

Det er allerede afsløret, at de mange Sommerdahl-fans godt kan glæde sig. Der kommer nemlig en sjette sæson til næste år.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' vender tilbage: Denne gang er det anderledes

Og det er netop i den forbindelse, at Peter Mygind deler en række private billeder fra optagelserne til Sommerdahl, der nu netop er afsluttet.

“Sæson 6 er i kassen, og I kan godt glæde jer. Af hjertet tak til alle mine fantastisk dygtige og skønne kollegaer, både bagved og foran kameraet,” lyder det fra Peter Mygind, som også sender en tak til alle der følger med i Sommerdahl:

“Jeg er dyt rørt og ydmyg over, at Sommerdahl er blevet taget så godt imod i både Danmark og resten af verden. Tak til alle jer skønne mennesker for at se med derude,” lyder det i opslaget, som du kan se herunder:

Artiklen fortsætter under billedet..

Hvis man ruller gennem kommentarfeltet til opslaget, finder man et spørgsmål fra en nysgerrig følger:

Spørgsmålet går på, om der kommer mere Sommerdahl efter sæson 6 – altså den sæson, som får premiere til næste år.

Her svarer Peter Mygind “Det tror jeg” efterfulgt af en glad smiley.

Så her løfter Peter Mygind altså sløret for, at hit-serien måske fortsætter videre end sæson 6.

Peter Mygind har selv tidligere udtalt, at han håber på, at kunne få lov til at lave ‘Sommerdahl’ mange år endnu.

Du kan se eller gense Sommerdahl på TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

TV 2 blænder op for ‘Forræder’: Denne gang er det ændret

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Når TV 2 snart blænder op for ‘Forræder’, bliver det med et nyt format.

12. oktober slår Martin Johannes Larsen dørene op til en udvidelse af ‘Forræder’-universet, når han er vært på ‘Forræder – Ukendt grund’, der sendes på TV 2 Echo og TV 2 Play. Her indtager 17 vidt forskellige spillere fra hele Danmark ‘Forræder’-slottet for at spille spillet om sandheder og løgne.  

LÆS OGSÅ  I aften sker det: Her er alt vi ved om 'Vild med dans' 2024

I øjeblikket pryder Martin Johannes Larsen også skærmen på TV 2 om fredagen, hvor han har værtsrollen i dette års Vild med dans.

Det venter der i første afsnit

Den 12. oktober kommer vi til at se ham som vært på Forræder for første gang. I første afsnit ankommer de 17 spillere til slottet, men der går ikke længe, før forræderne bliver udpeget og alle nu er under mistanke.

Denne sæsons første mission sætter især én spiller i søgelyset, men om det får konsekvenser må vi vente med at finde ud af.

Allerede i afsnit to har forræderne begået deres første mord. Det sætter gang i spekulationerne, derfor vil det nu gælde om at træde varsomt – og ikke mindst taktisk.

Du kan se ‘Forræder – Ukendt grund’ lørdag den 12. oktober kl. 22.40 på TV 2 Echo eller TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Slår fast: Én af disse tre forlader ‘Vild med dans’ i aften

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/TV 2

Hvem bliver det første par, som må forlade årets Vild med dans?

Det spørgsmål har oddssætterne hos Danske Spil stillet sig selv hele ugen – og selv om de meget gerne vil komme med en helgardering, så kan de godt komme med et enkelt navn, hvis man presser dem lidt:

”Vild med dans er jo ikke kun en dansekonkurrence. Det er i lige så høj grad også en popularitetskonkurrence, og det gør, at vi tænker på tre navne. Men skal vi nævne én favorit til at ryge ud, så vurderer vi her og nu, at det bliver kajakroeren Victor Gairy Aasmul. Han bliver den første, som må vinke farvel til Vild med dans. Det vurderer vi fordi, han fik færrest point sidste fredag, og fordi vi synes, at hans kendisfaktor er den mindste blandt alle deltagerne, MEN…” siger Danske Spils oddssætter og Vild med dans-ekspert Mathias Reimer Larsen.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Mads Vad og gammel 'Vild med dans'-partner sammen igen

”… Rachel Ellebye fra Årgang 0 fik også kun ni point ligesom Victor Gairy Aasmul i sidste uge, så hun kan bestemt heller ikke vide sig sikker i aften. Hun har til gengæld den kæmpestore fordel, at hun danner par med seerdarlingen Thomas Evers Poulsen, og det kan jo betyde, at vi må kigge på et tredje par for at finde den sidste deltager, som skal i omdans. Derfor holder vi også godt øje med Dot Wessman. Ja, hun fik ganske vist hele 12 point sidste fredag, men hendes dansepartner er den helt nye Nikolaj Lund, og dette kan give problemer for seerstemmer. Jeg er ret sikker på det bliver en af de tre, der må forlade showet: Victor, Rachel eller Dot,” konkluderer Danske Spils oddssætter.

Derfor skifter det

I gode ende af feltet, er der blevet rykket en del rundt på favoritværdigheden i løbet af den seneste uge. Før den første dans sidste fredag var der bredest folkelig opbakning til Kamal Hassan og Mie Moltke – men efter bare en enkelt dans melder Danske Spil nu ud, at folkestemningen er skiftet. Nu er der pludselig klart flest danskere, der tror på realitystjernen Philip May.

LÆS MERE OM ÆNDRINGERNE I VILD MED DANS HER

”Der er sket meget nyt i årets Vild med dans, og måske har det tiltrukket en ny og yngre generation af seere? I hvert fald er det meget sigende, at favoritværdigheden blandt vores kunder er skiftet så markant fra radioværten Kamal Hassan til realitystjernen Philip May. Hele 18 procent af vores kunder står nu bag Philip, mens det måske også er en smule overraskende, at danskernes nummer to er Rasmus Staghøj med 13 procent. Derefter kommer May Lifschitz og Kamal Hassan, som begge kan prale af at have 12 procent af danskerne i sin lejr,” siger Mathias Reimer Larsen.

Forsæt med at læse

Trending