Følg os her

Kendte

Janni tordner mod Karsten: Det er hans skyld

Udgivet

d.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

I øjeblikket står Janni overfor en helt ny udfordring, men endnu en gang kommer Jeppe til undsætning.

Efter 11 år sammen – heraf de sidste ni som ægtepar – er det kendte par Janni og Karsten Ree gået hver til sit. Skilsmissen mellem den tidligere forsidefrue og den 79-årige milliardær har ikke været uden drama, men nu tager Janni fat i en lidt lettere snak, som ikke handler om opbruddet.

I et nyt interview med B.T. åbner Janni nemlig op om en helt anden slags udfordringer

LÆS OGSÅ  Vild anklage fra Janni: Karsten havde gevær klar ved sengen

Nemlig dem, hun har med sine elskede mopsehunde, Cobra og Lola.

Selvom de to små firbenede familiemedlemmer er charmerende og fulde af kærlighed, har det ikke været en dans på roser at have dem under sine vinger.

Janni deler, at især Cobra har haft brug for en del dyrlægehjælp gennem årene. “Han skulle både opereres i næse, gane og øjne, og regningen endte på omkring 40.000 kroner,” fortæller hun og tilføjer, at det var en dyr omgang, men nødvendig for hundenes trivsel.

Men det er ikke kun økonomiske udfordringer, der har præget Jannis liv med Cobra og Lola. En af de ting, der irriterer Janni mest, er hundenes tendens til at tigge ved bordet – og her peger hun direkte på sin eksmand Karsten.

“Det var Karsten, der lærte dem det, desværre. Jeg prøver virkelig at lade være med at give dem mad ved bordet, for det er en dårlig skik, han lærte dem,” afslører Janni. Hun fortæller videre, at hundene stort set smagte på alt, der blev serveret, hvilket har skabt nogle dårlige vaner.

Nu hvor Janni har fundet kærligheden på ny med sin kæreste Jeppe, forsøger de sammen at ændre på hundenes opførsel.

Jeppe har indført en fast regel om, at hundene først får mad efter måltiderne, så de ikke forstyrrer ved bordet. Det er et skridt i den rigtige retning for at få de to mopser til at opføre sig ordentligt ved måltiderne.

Selvom livet har taget en ny drejning for Janni Ree efter skilsmissen, så forsøger hun nu at skabe nye rammer – både for sig selv og sine firbenede venner.

LÆS OGSÅ  Janni får politibesøg: Det skal der ske
Annonce

Kendte

For første gang nogensinde: Nu sætter Mia Wagner ord på skelsættende beslutning

Udgivet

d.

Foto: Jeppe Kjær Andersen
Foto: Jeppe Kjær Andersen

Nu bryder Mia tavsheden.

Mia Wagner, kendt som en af Danmarks mest fremtrædende erhvervskvinder og tidligere investor i Løvens Hule, har stået overfor en af de sværeste beslutninger i sit liv. Efter et dramatisk kollaps for ti måneder siden måtte hun træde tilbage fra sin nytiltrådte post som digitaliserings- og ligestillingsminister – blot to uger efter, hun havde tiltrådt stillingen.

I et ærligt interview med Berlingske og DR-programmet Fortidens hemmeligheder fortæller Mia Wagner nu for første gang om den store beslutning, og hvad der førte til hendes tilbagetrækning fra politik.

LÆS OGSÅ  Dybt rystet Janni Ree: Nu går det udover sønnen

Stor erkendelse

Mia beskriver det øjeblik, hvor hun faldt om i sit køkken, som en skelsættende oplevelse, der ændrede alt.

“Det var meget, meget voldsomt for mig personligt. De følelsesmæssige følger var kæmpestore,” fortæller hun og understreger, at det blev klart for hende, at ministerposten var for meget for hendes helbred.

Mia Wagner lever med en hjertelidelse og har en pacemaker, og det har sat sine begrænsninger. Hun erkendte, at hendes krop ikke kunne klare presset fra det krævende job.

“Jeg skal ikke udsætte mig selv og mine nærmeste for frygten: ‘Kan hun klare det?’ Det skal jeg simpelthen ikke,” forklarer Mia med tydelig alvor.

“Hårdt, men nødvendigt”

Beslutningen om at prioritere sit helbred fremfor karrieren var hård, men nødvendig.

Efter sin afgang har Mia Wagner gennemgået en tid med både sorg og krise. At træde tilbage fra en rolle, som hun allerede havde afviklet andre bestyrelsesposter for, efterlod hende med en følelse af tab. Men hun føler også stolthed over at have valgt livet og dem, hun elsker, fremfor arbejdspres og ambitioner.

Nu er Mia Wagner klar til at fokusere på det, der betyder mest for hende – nemlig hendes helbred og de mennesker, hun holder af. Det har været en hård rejse, men hun står nu stærkere og klar til at se fremad.

LÆS OGSÅ  Janni afslører nye private detaljer fra ægteskabet med Karsten Ree
Forsæt med at læse

Kendte

Silas Holst afslører nyt job

Udgivet

d.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Silas Holst skal indfinde sig i en helt ny rolle.

Den populære danser og musicalstjerne Silas Holst har netop afsløret en noget uventet men yderst spændende nyhed.

LÆS OGSÅ  Tårerne triller: Christian Degn og Trine i sorg

Han har nemlig påtaget sig en stor opgave, når han næste år skal stå for koreografien til den legendariske musical “FAME THE MUSICAL”.

Det skriver SE & HØR

Får stor indflydelse

Musicalen, der er baseret på den ikoniske 80’er-film af samme navn, vender nu tilbage til de danske scener for første gang i næsten 25 år. Og Silas, som mange kender fra sine imponerende optrædener på scenen, får nu mulighed for at sætte sit præg på en af de mest berømte dansescener nogensinde.

“FAME” er kendt for sine medrivende dansenumre og energiske sange, herunder det uforglemmelige megahit “I’m gonna live forever”. For Silas Holst, der selv blev inspireret af filmen som barn, er det en drøm, der går i opfyldelse at få lov til at arbejde med en produktion, der har betydet så meget for ham.

“Musikken er så ikonisk, og hele atmosfæren fra filmen og musicalen fyldt med 80’er jazzballet var noget, der virkelig fangede mig, da jeg var yngre. Jeg glæder mig helt vildt til at skabe koreografien til det her fantastiske univers,” fortæller Silas.

Spændt på sin nye rolle

For første gang i sin karriere skal Silas dog ikke selv danse med i forestillingen, men det har han det fint med. “De store krævende danseroller er ikke længere sjove for min krop,” indrømmer han med et smil, hvilket viser, at han nu er klar til at tage en mere kreativ rolle bag kulisserne.

“FAME THE MUSICAL” handler om en gruppe unge, håbefulde talenter, der stræber efter at opnå anerkendelse og berømmelse på High School of Performing Arts i New York. Musicalens kernebudskab om at forfølge sine drømme og kæmpe for at blive husket, afspejler Silas Holsts passion for at give nye generationer af stjerner en chance.

I den ånd vil der blive afholdt en åben audition den 3. november, hvor unge talenter mellem 16 og 30 år kan vise deres evner og måske få en chance for at spille med i den store opsætning. Silas selv vil være med til at udvælge de kommende stjerner.

“FAME THE MUSICAL” får premiere i Falkonersalen den 11. september 2025, og vil derefter turnere i Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro. Indtil da kan man stadig opleve Silas i hovedrollen i “Saturday Night Fever”, hvor han også har lavet koreografien.

LÆS OGSÅ  Bekymring hos Harry og Meghan: Frygter at ny dokumentar ødelægger alt
Forsæt med at læse

Kendte

Efter foruroligende melding: Nu sætter Gustav Salina ord på indgrebet

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Nu sætter han ord på.

I går aftes fik Gustav Salinas’ 200.000 Instagram-følgere sig noget af en overraskelse, da han delte et opsigtsvækkende opslag.

LÆS OGSÅ  Heino Hansen med trist melding: Overvejer at stoppe sin karriere

På et sort-hvidt billede af sig selv skrev han de kryptiske ord:

“Lige om lidt skal jeg under kniven.”

Beskeden fik hurtigt fans til at undre sig og spekulere over, hvad der mon var på færde. Gustav afslørede ikke mange detaljer i første omgang, men gjorde det klart, at han var meget nervøs og håbede på det bedste.

Senere på aftenen gav Gustav sine følgere en opdatering i en video på sin Instagram-story, hvor han forklarede, hvad det hele handlede om.

Han befandt sig nemlig på Poseidon-Klinikken i København for at få foretaget en hårtransplantation.

“Jeg er lidt hævet lige nu, jeg ligner en kylling,” sagde Gustav med et grin, mens han fortalte, at første del af operationen var gået godt, og at de nu var klar til at gå i gang med anden del.

Det viser sig, at dette ikke er Gustavs første hårtransplantation.

Ikke første gang

For syv år siden fik han foretaget den samme type indgreb, men med tiden er han blevet lidt tyndere i håret og har derfor besluttet sig for at få det gjort igen. For Gustav er hans fyldige, mørke hår en vigtig del af hans selvtillid, og derfor vil han gøre alt, hvad han kan, for at bevare det.

Omkring to timer efter sin første opdatering delte Gustav endnu en video, hvor han kunne berolige sine følgere med, at hele operationen var gået godt, og at han havde sin kæreste ved sin side under hele forløbet.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby med ubehagelig overraskelse til Mette: "Jeg skreg"
Forsæt med at læse

Film / TV

Sofie Linde og Joakim Ingversen i spidsen for nyt program: Har et vigtigt budskab

Udgivet

d.

Foto: DR/ Holger Rytter
Foto: DR/ Holger Rytter

Selv er parret rigtig stolte over deres roller i programmet.

Sofie Linde og Joakim Ingversen befinder sig i Schweiz sammen med 20 senior-singler, hvor optagelserne til tv-programmet ‘Hotel Romantik’ er gået i gang. Deltagerne på mellem 61 og 77 år er alle tjekket ind på et hotel i håbet om at finde deres sidste, store kærlighed.

LÆS OGSÅ  Puk Elgård vender tilbage på skærmen: Springer ud som DR-vært

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Ægteparret som værter

Det er et glædeligt gensyn med Sofie Linde og Joakim Ingversen, som nu sammen indtager værtsrollen. Deres opgave er at guide de 20 modne singler igennem sjove aktiviteter og dybe samtaler, alt sammen med det formål at skabe de rette rammer for, at kærlighed kan blomstre.

“Vi er helt vildt stolte over at være værter på ‘Hotel Romantik’. Vi er lige nu i Schweiz og optager, og det går ikke stille for sig! Vi glæder os så meget til, at programmet får premiere i 2025,” fortæller Sofie Linde og Joakim Ingversen, der tydeligvis nyder deres nye tv-rolle.

Kærlighed har ingen alder

I “Hotel Romantik” sættes fokus på, at man kan opleve kærligheden, uanset hvor mange år der er gået. Programmet byder på et varmt og humoristisk indblik i, hvordan det er at date, når man har levet et langt liv med alle de oplevelser og udfordringer, det fører med sig. Programchef Anne Garlichs fra DR udtaler, at showet vil sætte fokus på de ældre og inspirere dem til at søge kærligheden og nye relationer, selv når livet har budt på både glæde og sorg.

“Det er vores drøm, at programmet kan motivere ældre i Danmark til at gribe chancen for nye venskaber og kærlighedsrelationer, især i en tid, hvor mange føler sig mere ensomme,” siger Anne Garlichs.

Optagelserne til “Hotel Romantik” er i fuld gang, og det romantiske eventyr får sin debut i 2025.

LÆS OGSÅ  Martin Brygmann sagsøger DR: Nu er der nye detaljer

Forsæt med at læse

Kendte

Søs Egelind efter to kræftforløb: Sådan har det ændret hendes livssyn

Udgivet

d.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Flere ting er gået for den kendte skuespiller.

Mange kender Søs Egelind som den sprudlende skuespillerinde med et smittende grin, men bag facaden har hun gennemgået en personlig rejse, der har ændret hendes syn på livet. Midt i det grønne landskab omkring hendes firlængede gård finder hun dagligt ro og eftertænksomhed, og hun er blevet endnu mere bevidst om at værdsætte hvert øjeblik.

LÆS OGSÅ  Dybt rystet Janni Ree: Nu går det udover sønnen

Det skriver ALT for damerne.

På sin gård, omgivet af bølgende marker og tæt på Arresø, nyder Søs sine daglige gåture med hunden Daimi. Her sætter hun sig ofte på en bænk på toppen af en høj og lader tankerne flyde. Disse pauser er blevet en essentiel del af hendes hverdag, hvor hun giver sig selv lov til bare at være til stede uden distraktioner.

For otte år siden blev Søs ramt af både lymfeknudekræft og modermærkekræft. Disse oplevelser har givet hende en dybere forståelse for livets skrøbelighed og vigtigheden af at leve i nuet. I stedet for at spørge “hvorfor mig?” valgte hun at fokusere på taknemmelighed og acceptere situationen. “Jeg er meget lys af sind, men det her har kun givet mig endnu mere grund til at være lykkelig, positiv og taknemmelig,” reflekterer hun.

Dét er hun stolt af

Alderen er ikke noget, der bekymrer Søs. Tværtimod er hun stolt af at kunne sige, at hun er 65 år, og hun føler, at det i dag er blevet mere acceptabelt at have en stemme, selvom man er over 40. Selvom hun mærker, at kroppen ikke altid kan det samme som før, holder hun sig aktiv med ridning og ser frem til at genoptage sin reformertræning efter en knæoperation.

Fokus på sundhed

Et andet vigtigt element i hendes nye livssyn er sundhed. Efter en anbefaling fra en ældre nabo er hun begyndt at tage en kombination af K2-vitamin og D3-vitamin. Hun oplever, at denne kombination har styrket hendes immunforsvar markant. Hvor hun tidligere blev syg flere gange om året, har hun nu kun haft en enkelt lungebetændelse det seneste år.

Søs ser sundhed som en holistisk pakke. Hun lytter til sin krop, spiser det, den beder om, og forsøger ikke at lade sig styre af strikse diæter eller regler. For tiden har hun mindre lyst til kød, hvilket også harmonerer med hendes bekymring for dyrevelfærd og miljøet.

Trods døtrenes opfordringer om at flytte tættere på byen, kan Søs ikke forestille sig at forlade sin elskede gård. “Her er lys og mørke. Og stilhed. Det er fantastisk at leve med vidderne og at arbejde med jorden,” siger hun med et smil. Hendes hjem er ikke blot en bolig, men en kilde til glæde, refleksion og forbindelse til naturen.

Efter to kræftforløb har Søs Egelind fundet en balance mellem aktivitet og ro, mellem at følge sine passioner og give sig selv tid til at trække vejret. Hun har lært, at livet skal leves nu, og at det er vigtigt at være taknemmelig for hver dag. Hendes historie er en inspirerende påmindelse om at finde glæden i de små ting og værdsætte det liv, vi har.

LÆS OGSÅ  Karsten Ree har udtalt sig: Nu svarer Janni igen

Forsæt med at læse

Film / TV

Stephania Potalivo afslører hemmelighed bag succes: Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har”

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix

Stephania indrømmer at hun har hentet inspiration fra en helt bestemt person.

De fleste kender Stephania Potalivo som en talentfuld skuespillerinde med mange roller bag sig. Men det er måske mindre kendt, at hun henter inspiration fra en særlig kendt dansker og ikke mindst hvem. Ligesom alle andre har Stephania nemlig også brug for at se op til andre og lade sig inspirere.

LÆS OGSÅ  Janni og Jeppe svæver på en lyserød sky: Sådan tilbringer de ferien

Det skriver Ekstra bladet.

Får inspiration fra kendte venner

Stephania og hendes mand, Nils Petter Bro, har et tæt venskab med Rasmus Seebach og hans kæreste, Julie Teglhus.

De to par tilbringer ofte tid sammen, og deres venskab er blevet en vigtig del af deres liv. På sociale medier deler de jævnligt glimt fra deres fælles oplevelser, hvilket vidner om det stærke bånd mellem dem.

I DR-dokumentaren ‘Hvordan bliver jeg gravid?’ har Stephania åbnet op om sin og Nils Petters kamp mod ufrivillig barnløshed. Selvom de endnu ikke har fået deres eget barn, har Stephania fundet måder at indleve sig i moderskabet gennem sine nærmeste venner og familie.

I den populære TV 2-serie ‘De bedste år’ spiller hun rollen som mor over for Magnus Millang. Serien skildrer et par, der forsøger at få familielivet til at hænge sammen midt i økonomiske udfordringer og opdragelsen af to små børn. For at kunne portrættere rollen troværdigt har Stephania hentet inspiration fra de små hverdagssituationer, hun observerer hos sine venner.

Selvom Magnus Millang selv er far og kan trække på sine egne erfaringer, har Stephania måttet finde sin inspiration andetsteds. Hun fortæller, at hun ser meget til sine venner Rasmus og Julie, der har tre børn sammen: Holger på syv år, Helmut på tre og den nyfødte Hallie Lucia. Gennem dem har hun fået et indblik i livet som småbørnsfamilie med alle de udfordringer og glæder, det indebærer.

“Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har hentet inspiration fra dem,” indrømmer Stephania med et smil. Hun har haft rig mulighed for at observere deres hverdag og bruge disse erfaringer i sin rolle som mor på skærmen.

Selvom kampen mod barnløshed fortsætter for Stephania og Nils Petter, finder hun trøst i sit arbejde og i de nære relationer, der omgiver hende. At kunne udtrykke sine oplevelser gennem skuespillet og samtidig have støtte fra venner som Rasmus og Julie betyder meget for hende.

LÆS OGSÅ  Janni afslører: Derfor deler jeg skilsmissen offentligt

Forsæt med at læse

Film / TV

Thomas Evers Poulsen afslører: Den mest akavede oplevelse i Vild med dans

Udgivet

d.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Dét er en oplevelse han sent glemmer.

Mange havde glædet sig til at følge de spændende dansetrin i ‘Vild med dans’, hvor kendte ansigter kaster sig ud i den intense og ofte intime kunstform. Dansen er kendt for at skabe en særlig nærhed mellem parrene, uanset om det er gennem en passioneret tango eller en energisk jive.

Den fysiske kontakt og det ordløse samspil kan vække stærke følelser, som ikke altid er lige nemme at håndtere. Og det er noget den garvede danser kender til.

LÆS OGSÅ  Tårerne triller: Christian Degn og Trine i sorg

Bag kulisserne er stemningen dog en anden. Ifølge den erfarne danser Thomas Evers Poulsen, der har mange års erfaring fra programmet, er der tale om professionelt arbejde og disciplin. For dansere er kroppen et redskab, og fokus ligger på teknikken og præstationen.

Alligevel har Thomas Evers oplevet, at dansen kan påvirke deltagerne på uventede måder. Han deler en humoristisk anekdote om en tidligere kendis, der havde svært ved at adskille dansens intensitet fra personlige følelser.

“Jeg kan huske en gang for mange år siden, at en deltager sagde til sin partner: ‘Prøv og hør, jeg bliver simpelthen så stangliderlig af det her,'” fortæller han med et grin.

For de professionelle dansere kan sådan en reaktion være overraskende, da de ser dansen som deres arbejde og passion. Men for en nybegynder, der ikke er vant til den tætte kropskontakt, kan det vække uventede følelser.

Denne oplevelse førte til en munter situation, hvor deltagerens ægtefælle senere takkede for den fornyede gnist i deres forhold.

‘Vild med dans’ er ikke kun et program om konkurrence; det er også en platform, hvor venskaber og til tider romantik spirer. Dansen har en unik evne til at bringe mennesker tættere sammen, både fysisk og følelsesmæssigt.

LÆS OGSÅ  Heino Hansen med trist melding: Overvejer at stoppe sin karriere

Forsæt med at læse

Kendte

Afslører ny karrierevej: Nu er hun “Casino-Janni”

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Der er ikke langt fra forsidefrue til forretningskvinde.

Tidligere kendt som “Oddset-Janni”, har Janni Ree gennemgået en markant forandring siden de dage, hvor hun var synonym med det populære spil, Oddset.

Livet som forsidefrue og rigmandskone tog over, men nu – efter næsten 10 års ægteskab – er hun gået videre fra sit liv med Karsten Ree. Skilsmissen har været alt andet end stille og rolig, og Janni har været midt i en offentlig mudderkastning, hvor beskyldninger er fløjet i alle retninger.

Denne turbulente tid har tvunget Janni til at genopfinde sig selv på rekordtid. Hun har måtte finde en måde at skabe både stabilitet og økonomisk uafhængighed, som kunne sikre hendes livsstil og tage sig af hendes to hunde.

Så hvad gør man, når man pludselig står alene?

LÆS OGSÅ  Janni får politibesøg: Det skal der ske

Fra ægteskab til selvstændighed

At bryde fra et næsten 10-årigt ægteskab er en stor omvæltning. Heldigvis har Janni haft en stærk rådgiver ved sin side i form af en skattejurist, og nu kæreste, Jeppe Stokholm, som også hjalp hende, da hun desperat søgte vejledning for at komme økonomisk helskindet ud af forholdet med Karsten Ree.

Men det, som virkelig har ændret sig for Janni, er hendes mål om at stå på egne ben – denne gang uden at stå i skyggen af nogen andre.

Janni har nemlig genoptaget sin karriere i spilleverdenen, men ikke gennem Oddset, som hun tidligere blev kendt for.

I stedet har hun kastet sig over et nyt projekt, hvor hun udnytter sin erfaring og sit navn til at opbygge noget helt nyt.

“Vinder-casino”: Jannis nye eventyr

Et hurtigt kig på Janni Rees Instagram afslører, at hun nu er knyttet til et online casino, “Vinder-casino”. Og klikker man sig ind på hjemmesiden, er det tydeligt, at Janni spiller en central rolle på siden og hele konceptet. Hendes ansigt pryder næsten alle spil, og hendes personlige brand er med til at skabe en unik forbindelse til spillerne.

Selv skriver casinoet om sin unikke kombination af reality og gambling:

“1.500 bimlende spil. En lilla pause. Lyden af jackpot. Glimmer og guld. Gevinster, der opfylder drømme – både store og små. Duften af reality. Janni Ree. Uanset hvorfor du er her, så velkommen til!”

Så Jannis rolle er altså ikke til at tage fejl af.

Janni som brand og ambassadør

På “Vinder-casino” er Janni ikke blot en ansigt udadtil. Hun er en stor del af selve maskineriet. Med spil som “Jannis hyggeskrab” og “Jannis tirsdags chance” i “Jannis lounge”, har hun skabt sin egen spilleverden. Og det stopper ikke her. I flere videoer kan man følge Janni på besøg hos forskellige vindere, hvilket skaber en mere personlig og nærværende forbindelse til brugerne.

Der er ingen tvivl om, at Janni Ree trækker på sine mange erfaringer fra tidligere karrierer, mens hun skaber en ny vej for sig selv. Fra Oddset-reklamer til forsidefrue og nu som central figur i sit eget casino, står janni nu på egne ben.

LÆS OGSÅ  Janni overrasker: Det siger hun om Karsten nu
Forsæt med at læse

Kendte

AFLYST: Iben Hjejle deler trist nyt

Udgivet

d.

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Foto: Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Mange havde glædet sig til at se den populære skuespillerinde Iben Hjejle på scenen, og forventningerne var høje. Men nu må teatergængerne desværre væbne sig med tålmodighed, for der er kommet dårligt nyt fra Teatret ved Sorte Hest.

LÆS OGSÅ  Christian Degn afslører: Det kunne han aldrig finde på at købe i supermarkedet

Teatret har meddelt, at en række forestillinger af “Edward Albees Hvem er bange for Virginia Woolf?” er aflyst på grund af Iben Hjejles sygemelding. I en officiel udtalelse på Facebook skriver teatret:

“Teatret ved Sorte Hest beklager dybt over for alle jer, som ikke får mulighed for at se forestillingen. Det berørte publikum får direkte besked.” Aflysningen gælder den resterende spilleperiode frem til den 26. oktober.

Ukendt årsag

Årsagen til sygemeldingen er ikke detaljeret, men for seks dage siden delte Iben Hjejle og hendes podcast-makker Signe Lindkvist en opdatering på Instagram.

Her fremgik det, at Iben havde mistet stemmen og var sengeliggende.

De skrev: “Øv øv øv!!! Iben har stadig ingen stemme og er syg. Så desværre heller ingen podcast i dag. Rundstykke!”

Teatret ved Sorte Hest henviser til skuespillerindens manager for yderligere kommentarer, men der er endnu ikke kommet en officiel udtalelse. Iben Hjejle er kendt for at værne om sit privatliv og deler sjældent personlige detaljer med offentligheden. Hun har tidligere udtalt, at hun foretrækker at holde private emner inden for en lille kreds af nære venner og familie.

Den 53-årige skuespillerinde har gennem sin karriere begejstret publikum med roller i blandt andet komedieserien “Klovn” og en række andre film og teaterstykker. Aflysningen er derfor en stor skuffelse for de mange fans, der havde set frem til at opleve hendes fortolkning af det ikoniske teaterstykke.

Vil blive kontaktet

Teatret arbejder nu på at kontakte alle berørte gæster og opfordrer publikum til at holde øje med deres officielle kanaler for yderligere information. Indtil da sender vi de bedste ønsker om god bedring til Iben Hjejle og håber på, at hun snart er tilbage på scenen og bag mikrofonen i podcasten “Sitter” sammen med Signe Lindkvist.

LÆS OGSÅ  Janni og Jeppe svæver på en lyserød sky: Sådan tilbringer de ferien
Forsæt med at læse

Kendte

Thomas Helmig fylder 60 år: Hyldes på særlig måde

Udgivet

d.

Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Samtidig kommer der en noget kryptisk besked, der sætter gang i spekulationer om det næste musikalske projekt.

Den folkekære sanger Thomas Helmig træder i dag ind i en helt ny fase af livet.

han kan nemlig fejre sin 60-års fødselsdag og markerer dermed et betydningsfuldt kapitel i sit liv.

Med et hav af hits som “Stupid Man” og den uundgåelige ørehænger “Malaga” har Helmig i årtier været en central figur på den danske musikscene. Hans dybe kærlighed til hjembyen Aarhus skinner tydeligt igennem i hans musik, hvor især “Malaga” fremhæver glæden ved at vende hjem til smilets by.

Men det er ikke kun Helmig, der bærer en stolthed over sin tilknytning til Aarhus.

LÆS OGSÅ  Midt i skilsmisse: Gør comeback på skærmen

Byen selv viser stor stolthed over at huse en så indflydelsesrig kunstner.

I anledning af hans runde fødselsdag har Aarhus Teater nemlig valgt at fejre ham på en særlig måde. Teatret har nemlig hejst flag på toppen af bygningen som en hyldest til byens musikalske ikon.

I et varmt opslag skriver Aarhus Teater:

“Kære Thomas Helmig, tillykke med den runde dag! I sammenligning med vores alder (124!) er du jo stadig en vårhare på kun 60 år! Men fælles for os begge er vores kærlighed til byen og menneskerne.”

De kommer dog også med noget af en overraskelse, da det tyder på at der ‘ er noget i ærmet’ Til sidst i opslaget, skriver de nemlig at de ser frem til at synge ‘ kærligheden ud i 2025’ og at der kommer mere information den 28 november.

Se opslaget nedenfor:

Kommer med stor kærlighedserklæring

Familien står naturligvis også klar med kærlige hilsner.

Helmigs hustru, Renée Toft Simonsen, har delt en rørende besked til sin mand på det sociale medie Instagram. Hun beskriver en morgen fyldt med sol, kaffe og samtaler om livet, akkompagneret af billeder af palmer og eremitkrabber.

“Og dig der er ligeså smuk, in every way, som første gang jeg mødte dig – tillykke med de 60 min elskede,” skriver hun kærligt i opslaget.

Se opslaget og billeder nedenfor:

(Artiklen forsætter)

Thomas Helmigs betydning for Aarhus og Danmark som helhed kan ikke undervurderes. Hans musik har ikke kun underholdt, men også forbundet mennesker på tværs af generationer. At både byens institutioner og hans nærmeste vælger at fejre ham på denne måde, vidner om den store indflydelse, han har haft.

Mens Helmig nu går ind i et nyt årti, ser fans frem til, hvad fremtiden bringer fra den produktive musiker. I alt fald kan de nyde det nye album Helmig netop har løftet sløret for udkommer den 25 oktober. Dette album, kaldet Sortedam, er en hyldest til sin afdøde søn Hugo og indeholder sange han skrev tilbage i 2022 da tragedien skete.

LÆS OGSÅ  Puk Elgård vender tilbage på skærmen: Springer ud som DR-vært
Forsæt med at læse

Trending