Følg os her

Sport

Fra triumfer og eufori til exit som landstræner: Derfor gik det sådan for Kasper Hjulmand

Udgivet

d.

Foto: Lars Erik Andreasen/ DR
Foto: Lars Erik Andreasen/ DR

Kasper Hjulmand var landstræner fra 2020 – 2024

Kasper Hjulmand skrev sig ind i dansk fodboldhistorie som en af de mest elskede landstrænere, da han tog roret i 2020.

Hans første år som træner var præget af en vild eufori og en følelse af samling, som havde bredt sig over hele Danmark. Især sommeren 2021 står som en uforglemmelig tid, hvor landsholdet bragte glæde og fællesskab til nationen.

Kampene ved EM var højdepunkter, og sejrene over Rusland, Wales og Tjekkiet fik danskerne ud på gaderne, hvor de fejrede med kram og sang.

Det var en påmindelse om, hvor stor betydning fodbold har for nationalfølelsen.

Kasper Hjulmand formåede at løfte landsholdet til nye højder.

Han bragte en visionær tilgang og lod sig inspirere af landets længsel efter håb og fællesskab, særligt efter en pandemi, der havde isoleret og mærket danskerne.

Med den danske sejr over verdensmestrene fra Frankrig i Nations League begyndte drømmene om endnu større sejre at spire.

Mange troede på, at Danmark kunne blive verdensmestre under Hjulmands ledelse, og han blev nærmest helgenkåret i offentlighedens øjne – en position, som ingen landstræner havde haft siden Richard Møller Nielsens tid.

Men Hjulmands triumfer blev snart udfordret, da vejen til succes begyndte at bøje sig i en uventet retning.

LÆS OGSÅ  Afslører: Han bliver landstræner for herrelandsholdet

Det skriver TV 2 Sport.

Gik ned ad bakke

Ved VM i Qatar i 2022 stod Hjulmand pludselig overfor en kompleks situation.

Landsholdet deltog i en slutrunde, som han selv havde kritiseret grundet værtslandets menneskerettighedsproblemer.

Balancen mellem hans modstand mod slutrunden og ønsket om at få holdet til at præstere blev en udfordring, som Hjulmand ikke formåede at overvinde.

Slutrunden blev en fiasko, og landsholdet, som tidligere havde været så inspirerende, kom til at fremstå mindre samlet og fokuseret.

Efter skuffelsen i Qatar fulgte en række svære kampe og et stilskifte, hvor Hjulmand trak sig fra den karismatiske lederskikkelse, han havde været, og forsøgte at vende tilbage til en mere traditionel trænerrolle.

De kommende kampe, som Danmark spillede, manglede den energi, som holdet tidligere havde udstrålet, og i stedet blev præstationerne ofte forudsigelige og uden gnist.

I foråret 2024 valgte Hjulmand at træde tilbage som landstræner, noget som har været en stor beslutning og har åbnet nye veje ind til at lære den ‘rigtige Kasper Hjulmand’ at kende. Dette satte han mange flere ord på i DR programmet ” en særlig samtale” .

I forbindelse med denne drastiske udmelding om at træde tilbage udtalte han:

“… kan jeg mærke, at det vil være bedst for holdet, at der kommer et nyt ansigt og nye idéer til,” udtalte han – en erkendelse af, at hans tid var kommet til ende.

Hjulmands eftermæle vil være delt i to – et episk kapitel fyldt med glæde og succes, og et andet kapitel præget af udfordringer og en svær afslutning.

LÆS OGSÅ  Efter hård periode med karrierestop og skilsmisse: Nu deler Kasper Hjulmand glædeligt nyt

Annonce

Sport

Håndbold-legenden Morten Stig Christensen er pludselig gået bort: Her er dødsårsagen

Udgivet

d.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han blev 65 år gammel.

Det er en sorgens dag for dansk sport og for hele håndboldverdenen.

Morten Stig Christensen, en legende på og udenfor håndboldbanen, er gået bort i en alder af 65 år.

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op

Det skriver Berlingske.

Det var et pludseligt hjertestop, der satte et brat punktum for en mand, som med sit engagement og sin vilje har formået at løfte sporten og efterlade et uudsletteligt præg på dansk håndbold.

Vil altid blive husket

For mange vil Morten Stig Christensen altid stå som en håndboldhelt.

Hans karriere begyndte som blot 17-årig, da han første gang trak i landsholdstrøjen. Det blev til hele 190 kampe for Danmark, og han spillede også med ved tre OL, hvor han blandt andet var en del af de ikoniske “bolsjedrenge” i rød-hvide striber ved OL i Los Angeles i 1984.

Det var en tid, hvor dansk håndbold for alvor begyndte at skrive sig ind i sportsverdenens hjerter, og Morten var en uundgåelig del af denne rejse.

Kæmpede for en bedre verden

Morten Stig Christensen var dog mere end blot en dygtig sportsmand.

Han var en mand med et stort hjerte og et skarpt engagement, som rakte langt ud over håndboldbanen.

Som ung kæmpede han åbenlyst for fred og imod atomkraft, og han var ikke bange for at bruge sin platform til at stå ved sine meninger.

Han fik også en anden type medieopmærksomhed, da han medvirkede i filmen “Venner for altid” fra 1987, en film der brød tabuer og satte fokus på ungdom og homoseksualitet.

Efter sin aktive karriere på banen trådte Morten ind i medieverdenen, hvor han hurtigt blev en kendt skikkelse som studievært og senere sportschef på TV 2.

Han blev ansigtet, der guidede danskere igennem store sportsøjeblikke på skærmen og formåede at formidle sportens dybe glæde og betydning til danskerne.

I 2007 gik han igen en ny vej, da han blev generalsekretær og direktør i Dansk Håndbold. Senere, i 2021, trådte han op som formand for Dansk Håndbold og tog ledelsen, da hans forgænger Per Bertelsen trådte tilbage.

Han har siden været en stærk figur, som dedikerede sig til håndboldens udvikling og gjorde sporten tilgængelig og relevant for alle generationer. Heino Knudsen, direktør i Dansk Håndbold, beskriver det så rammende:

”Morten brændte for foreningslivet og for at udbrede håndbolden. Sporten og fællesskabet skulle gøre en forskel for mennesker i alle aldre og udformninger.”

Var en kærlig mand

Bag det professionelle engagement stod også en kærlig mand og familiefar. Han efterlader sig sin hustru Anne Engdal Stig Christensen, fem børn og flere børnebørn.

Anne beskriver tabet med stærke ord: ”Jeg har i dag mistet mit livs store kærlighed, min livsfælle, min støtte, og Mortens fem børn har mistet deres fantastiske far.

Morten er her ikke mere, og det er helt uforståeligt. Vi beder om ro til at forstå vores meget pludselige og helt urimeligt store tab af en kærlig mand og far.”

LÆS OGSÅ  Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden
Forsæt med at læse

Sport

Tragisk nyt om Morten Stig Christensen: Er afgået ved døden

Udgivet

d.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Fredag blev dansk håndbold ramt af en dybt tragisk nyhed: Morten Stig Christensen, formand for Dansk Håndbold, er pludselig afgået ved døden.

Den tidligere landsholdsspiller blev 65 år og efterlader sig et uerstatteligt tomrum i sporten.

LÆS OGSÅ  Efter voldsomt styrt: Vingegaard med særligt løfte til Trine

Det skriver Tv 2.

Nyheden blev bekræftet af både DanskHåndbold og hans familie, som udtrykker deres sorg over tabet.

“Vi er ramt af dyb sorg over tabet af Morten. Han brændte for foreningslivet og for håndbolden, og hans engagement for sporten og fællesskabet gjorde en forskel for utallige mennesker,” udtaler Heino Knudsen, administrerende direktør i DanskHåndbold.

“Vores dybeste tanker går til Mortens familie.”

Satte stor præg på dansk håndbold

Morten Stig Christensen var en af de store profiler i dansk håndbold, både på og uden for banen. Som blot 17-årig debuterede han på landsholdet i 1976 og spillede hele 190 landskampe, hvor han scorede imponerende 445 mål.

Hans aktive landsholdskarriere sluttede i 1988, men hans engagement i sporten fortsatte.

Efter sin karriere på banen blev Christensen et kendt ansigt i dansk tv som vært på TV 2 og senere chef for TV 2 Sporten. I 2007 vendte han tilbage til håndbolden, denne gang som direktør og generalsekretær for Dansk Håndbold, hvor han spillede en nøglerolle i sportens udvikling. Hans internationale engagement og indflydelse strakte sig også til det europæiske håndboldforbund, EHF, hvor han besad betydningsfulde poster.

I 2021 blev han formand for Dansk Håndbold, hvor han overtog posten fra Per Bertelsen. Hans indsats i forbundet og hans visionære lederskab har sat varige aftryk i dansk håndbold, og hans tab mærkes allerede dybt i hele sportsmiljøet.

Morten Stig Christensen efterlader sig sin hustru, Anne Engdal Stig Christensen, som er administrerende direktør på TV 2, samt fem børn og børnebørn.

Hvil i fred.

LÆS OGSÅ  Fantastisk melding fra TV 2: Gør det igen
Forsæt med at læse

Sport

Nye detaljer om Tour de France 2025 afsløret: Sådan er Jonas Vingegaard stillet

Udgivet

d.

Foto: Dennis Jacobsen/ Shutterstock
Foto: Dennis Jacobsen/ Shutterstock

Skal du se med?

Mange så med da den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard gang efter gang satte sit præg på cykelverdenen og har derfor set frem til at succesen forhåbentlig ville gentage sig.

Og godt nok er der stadig nogen ventetid, men nu er der kommet spændende detaljer frem om det kommende års Tour de France, som den danske cykelstjerne står over for.

Som forsvarende mester går Vingegaard ind til løbet med store forventninger fra både fans og eksperter, der spændt følger med i, hvordan den 27-årige dansker vil klare sig på en rute, som netop er blevet afsløret og rummer udfordringer af både kendt og ny karakter.

LÆS OGSÅ  Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det

Det skriver DR.

Kan blive en fordel

Tour-arrangørerne har i år foretaget ændringer i ruten, der er et skridt væk fra den mere moderne stil, som de sidste par år har sat fokus på flere enkeltstartsetaper og sprintmuligheder.

I stedet har arrangørerne valgt at bringe Tour de France-ruten tilbage til et mere klassisk og bjergtungt udtryk – en opsætning, som mange mener kan komme Vingegaard til gode.

Med bjergene som Tourens storslåede baggrund vender cykelløbet altså tilbage til de episke stigninger og ikoniske pas, der gennem årene har skabt mytiske øjeblikke i sportens historie.

For Vingegaard betyder det, at han får muligheden for at vise sin styrke i bjergene, et af hans kendte varemærker.

Efter sidste års triumf, hvor han overgik sin rival Tadej Pogacar, ser det ud til, at Jonas har alle forudsætninger for at bygge videre på sin succes.

De høje, krævende stigninger kræver ikke kun fysisk styrke, men også mental skarphed og strategi, og her er Vingegaard kendt for at bevare sin kølige tilgang.

Det klassiske Tour de France-format vil bringe de største udfordringer til bjergspecialisterne, og cykelfans verden over vil med spænding se, hvordan Jonas Vingegaard klarer den ikoniske og krævende rute.

LÆS OGSÅ  Millionerne ruller ind: Så stor en gevinst har Caroline Wozniacki scoret
Forsæt med at læse

Kendte

Efter hård periode med karrierestop og skilsmisse: Nu deler Kasper Hjulmand glædeligt nyt

Udgivet

d.

Foto: Lars Erik Andreasen/ DR
Foto: Lars Erik Andreasen/ DR

Nu er der endelig medvind i livet for Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand, tidligere træner for det danske herrelandshold, har været igennem en krævende tid med både personlige og professionelle forandringer.

Efter sommerens EM-slutrunde annoncerede Hjulmand sin afgang som landstræner, en beslutning, der markerede afslutningen på hans fire år i spidsen for det danske landshold.

Den populære træner har ikke lagt skjul på, at han har givet alt, hvad han havde for at samle folket om fodboldlandsholdet og bringe dem til succes.

Dette var blandt andet også noget han satte ord på i DR programmet ‘En særlig samtale’.

Med dyb respekt for holdet og et ønske om nye idéer til fremtidige kampe trådte han til side for at lade en ny træner føre holdet videre mod nye højder.

Samtidig har Hjulmand også stået over for udfordringer på hjemmefronten.

Han og ekskonen Vibeke Hjulmand offentliggjorde i maj, at de efter mere end tre årtier sammen havde valgt at gå hver til sit.

Ifølge en fælles besked, som parret sendte til medierne, blev beslutningen taget med stor respekt og kærlighed, og de er fortsat gode venner og dedikerede forældre til deres tre børn.

Den pludselige forandring markerede en ny fase for både Kasper og Vibeke, der nu er i færd med at finde fodfæste hver for sig.

Det er ikke en nem ting, men heldigvis kan Hjulmand nu afsløre at der trods mange bump på vejen, er medvind!

LÆS OGSÅ  Nu er det afgjort: Trist besked til Jonas Vingegaard

Parrets villa i Allerød er nemlig blevet solgt.

Det bekræfter ejendomsmægleren overfor Ekstra Bladet.

Den imponerende villa på 431 kvadratmeter, inklusive en stor kælder, blev sat til salg sidste år.

Efter først at have været udbudt som en skuffesag til 14.345.000 kroner, kom huset offentligt til salg i april, og prisen blev i juni justeret til 12.995.000 kroner for at imødekomme markedets efterspørgsel.

Det har været en langsommelig proces at finde den rette køber, men ejendomsmægleren bekræfter nu, at en aftale endelig er i hus.

Det oprindelige hus, bygget i 1938, gennemgik en stor renovering i 2017, hvor blandt andet tagetagen blev opdateret og villaen forvandlet til et moderne palæ.

Boligens naturskønne beliggenhed og rummelige indretning har gjort den til en eftertragtet ejendom, og det lykkedes Hjulmand-parret at opnå en markant fortjeneste sammenlignet med den oprindelige købspris på 5.950.000 kroner i 2016.

Med dette kapitel afsluttet kan Kasper Hjulmand nu se fremad og fokusere på nye muligheder og projekter, efter at have lagt en svær periode bag sig.

LÆS OGSÅ  Får Danmarks nederlag ved EM konsekvenser for Kasper Hjulmand?
Forsæt med at læse

Sport

Fantastisk melding fra TV 2: Gør det igen

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock/ Ole Schwander

En femårig forlængelse sikrer nu TV 2 rettighederne i de kommende år.

Danske cykelfans vil i de kommende år fortsat kunne følge stjerneryttere som Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar og Remco Evenepoel kæmpe om den gule førertrøje i Tour de FranceTV 2 Play, TV 2 og TV 2s sportskanaler. Det sikrer en ny femårig forlængelse med Amaury Sport Organisation (A.S.O.).

– Rettigheden til at vise Tour de France for danskerne er en hjørnesten i TV 2s sportstilbud, derfor er jeg utroligt glad for, at vi nu kan lægge yderligere fem år til varigheden af vores lange og gode samarbejde med A.S.O., der står bag Tour de France, siger TV 2s sportsdirektør, Frederik Lauesen og fortsætter:

LÆS OGSÅ  Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det

– Touren er for rigtig mange danskere blevet et fast holdepunkt i juli. Det er lyden af sommer, og vi på TV 2 vil gøre os umage for at blive ved med at formidle verdens største cykelløb på en måde, så den store interesse, vi især har oplevet siden Tour de France-starten i Danmark i 2022, bliver fastholdt.

En yderst attraktiv pakke

Den nye og store rettighedsaftale tæller i alt 18 cykelløb. En god blanding af prestigefyldte Grand Tour-løb og ikoniske endagsløb, som fordeler sig sådan her:

  • Mænd: Tour de France, La Vuelta, Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège, La Flèche Wallonne, Paris-Nice, Criterium du Dauphiné, Cyclassics Hamburg, Eschborn Frankfurt, Clasica San Sebastian, Paris-Tours, Tro Bro Leon og Volta Catalunya.
  • Kvinder: Tour de France Femmes avec Zwift, La Vuelta Femenina by Carrefour.es, Paris-Roubaix Femmes avec Zwift, Liège-Bastogne-Liège Femmes og La Flèche Wallonne Femmes.
LÆS OGSÅ  Får Danmarks nederlag ved EM konsekvenser for Kasper Hjulmand?

– Cykling er en kernerettighed for TV 2, og med de mange dygtige danske ryttere, der i disse år imponerer på landevejene, er interessen for at følge cykling voksende. Derfor er denne pakke med de mange fantastiske cykelløb, som A.S.O. står bag, yderst attraktiv. Den tæller fra de store forårsklassikere til Vuelta a España og selvfølgelig Tour de France som kronen på værket, siger Frederik Lauesen og fortsætter:

– Og med det drama, vi har oplevet de seneste år mellem Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar i netop Touren, giver det sig selv, at en forlængelse af denne rettighed er uhyre vigtig for TV 2.

TV 2 har dækket Tour de France siden 1989. Det begyndte med et resumé af dagens etaper, og 8. juli 1990 sendte TV 2 Tour de France for første gang live. Gennem årene er Tour de France blevet en ikonisk begivenhed, som vi danskere gerne trækker i skyggen for at se.

Forsæt med at læse

Sport

Dansk modebrand står bag spritny landsholdstrøje

Udgivet

d.

Af

Foto: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock

Når Herrelandsholdet går på banen mod de forsvarende europamestre fra Spanien den 15. november i Parken, bliver det iført en ny og eksklusiv landsholdstrøje.

Denne gang bliver det ikke i helt røde- og hvide farver.

LÆS OGSÅ  Mikkel Hansen indrømmer: Min kone tog beslutningen for mig"

Det danske modebrand HALO har i samarbejde med hummel og DBU designet en ny landsholdstrøje, som er en hyldest til fællesskabets styrke og samtidig taler ind i en stigende trend, hvor fodbold og mode smelter sammen.

Det oplyser DBU i en pressemeddelelse.

Den nye landsholdstrøje er designet i en dyb bordeaux farve og forener HALO’s skandinaviske designstil med fodboldens stolte arv.

Du kan se trøjen herunder:

Foto DBU

Danmark har en lang og stolt tradition inden for fodbold, og sporten er landets mest populære. De danske fodboldfans har gennem årene haft mange grunde til at juble, især efter den legendariske sejr ved EM i 1992, hvor Danmark sensationelt løftede trofæet efter at være blevet inviteret i sidste øjeblik.

Det danske landshold, kendt som “De Rød-Hvide,” har produceret flere store spillere, der har skabt sig navne både i Danmark og i internationale klubber. Spillere som Michael Laudrup, Peter Schmeichel og, i nyere tid, Christian Eriksen og Simon Kjær, har alle bidraget til at gøre Danmark kendt som en seriøs konkurrent på den europæiske fodboldscene.

LÆS OGSÅ  Kasper Hjulmand indrømmer: Særligt én ting frygter han

Klubfodbolden i Danmark er også stærk, med hold som FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland, der kæmper om topplaceringer i den danske Superliga og deltager i europæiske turneringer. Fodbolden fortsætter med at være en del af den danske kultur, hvor passionen for sporten forener fans på tværs af hele landet.

Forsæt med at læse

Sport

Joakim Mæhle i lykkerus: Tager stort skridt med kæresten:

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: A.Taoualit / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: A.Taoualit / Shutterstock.com

Det afslører han i et opslag på Instagram.

Den danske landsholdsspiller Joakim Mæhle, der til daglig spiller for Wolfsburg, har store nyheder at dele

LÆS OGSÅ  Afslører: Han bliver landstræner for herrelandsholdet

Den 27-årige fodboldstjerne skal nemlig være far for første gang, og det afslørede han sammen med kæresten Büsra Barut i et rørende opslag på Instagram.

I opslaget deler parret deres glæde med verden ved at vise billeder af blandt andet Büsra Baruts babybule og et scanningsbillede.

“Vi kan ikke vente med at møde dig,” skriver de to kommende forældre til opslaget, som hurtigt har modtaget mange hjerter og lykønskninger fra både fans og venner. Men det er ikke alt. En særlig detalje på et af billederne har fanget ekstra meget opmærksomhed. Her ses en landsholdstrøje med nummer fem, og i stedet for navnet Mæhle står der blot “far.” Ved siden af ligger et par små, hæklede blå babysko – en fin hentydning til den lille dreng, der snart kommer til verden.

Se opslaget nedenfor:

(Artiklen forsætter)

Joakim Mæhle og Büsra Barut deler mere end blot kærligheden til hinanden. De deler også en fælles passion for fodbold. Büsra har selv en imponerende karriere bag sig og har tidligere spillet for både FC Nordsjælland og Brøndby.

Lige nu spiller hun for B93, og som Joakim Mæhle har hun også været på landsholdet – dog for det tyrkiske kvindelandshold. Med både danske og tyrkiske rødder bringer hun en spændende baggrund ind i forholdet, og der er ingen tvivl om, at deres kommende barn vil vokse op i en fodboldglad familie.

Parret har været sammen i flere år, men de tog en pause fra hinanden i 2022. I 2024 fandt de dog sammen igen, og nu skal de altså tage hul på et nyt kapitel som forældre. Der er ingen tvivl om, at både Joakim og Büsra glæder sig til den lille ny ankommer – og hvem ved, måske bliver der endnu en fodboldstjerne i familien!

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op

Forsæt med at læse

Sport

Afslører: Han bliver landstræner for herrelandsholdet

Udgivet

d.

Af

Foto: PR - Anders Kjærbye

Nu er den nye danske landstræner fundet.

Tidligere i år kom beskeden fra DBU omkring, at Kasper Hjulmand har besluttet at trække sig som landsholdstræner for det danske herrelandshold.

Daniel Agger, den tidligere landsholdsanfører og Liverpool-stjerne, blev efterfølgende ny assistenttræner for det danske fodboldlandshold.

LÆS OGSÅ  Nu er det afgjort: Trist besked til Jonas Vingegaard

Agger togover som assistenttræner efter Christian Poulsen, der efter eget ønske valgte at stoppe i rollen. Samtidig blev Morten Wieghorst, som er udpeget som landstræner efter Kasper Hjulmands afgang. Det var dog kun til årets udgang, derfor har der været store spekulationer omkring, hvem der efterfølgende skulle tage over i rollen som landstræner.

DBU meddeler nu, at Brian Riemer er ansat som ny landstræner for Herrelandsholdet. Brian Riemer har international erfaring fra bl.a. Premier League og har senest stået i spidsen for storklubben Anderlecht i Belgien.

Foto Anders Kjærbye
Forsæt med at læse

Sport

Holger Rune om stor beslutning: “Det var svært, fordi vi har været sammen så længe”

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Victor Velter / Shutterstock.com

Nu har Holger Rune genovervejeret sin beslutning.

Holger Rune: Tilbage med en vigtig støtte i trænerteamet

Den danske tennisstjerne Holger Rune har for nylig delt en stor nyhed omkring sit trænerteam, som har skabt glæde blandt hans fans.

Det er en beslutning, der markerer et vigtigt skridt for Rune, som nu arbejder tæt sammen med en person, der har spillet en væsentlig rolle i hans karriere. Selvom det var en svær beslutning at afslutte deres samarbejde for nogle år siden, har tingene nu taget en ny drejning.

LÆS OGSÅ  Efter voldsomt styrt: Vingegaard med særligt løfte til Trine

Det skriver Ekstra Bladet.

Genoptaget samarbejde

Holger Rune har valgt at genansætte sin tidligere træner, Lars Christensen, som igen er en del af teamet. Samarbejdet blev genoptaget i forbindelse med opvisningsturneringen ‘6 Kings Slam’ i Saudi-Arabien, hvor Christensen fulgte med Rune.

Forholdet mellem de to går mange år tilbage, og de arbejdede tæt sammen i hele 14 år, før deres veje skiltes sidste år.

I et interview før ATP 500-turneringen i Basel afslører Rune, at det ikke var en let beslutning at tage dengang, da de to havde et tæt samarbejde gennem mange år.

“Det var svært, fordi vi har været sammen så længe, og man på en måde ikke helt vidste, hvor man havde hinanden. Det gjorde også ondt at bryde den relation,” siger Holger Rune om den svære samtale, der førte til, at de gik hver til sit.

En givende beslutning

Oprindeligt bad Rune blot Christensen om hjælp til et par træningssessioner i Danmark, inden han skulle rejse til Asien. Men det blev hurtigt klart for begge parter, at samarbejdet stadig fungerede godt.

“Han ser bare spillet på samme måde som jeg, hvilket er virkelig rart,” forklarer Rune, der er glad for at have sin tidligere træner tilbage.

Det har været en positiv oplevelse for Rune at genoptage samarbejdet med Christensen, og han føler sig godt tilpas med den gensidige forståelse, de deler. “Jeg føler mig komfortabel, fordi jeg kender ham så godt. Det er nemt at have en dialog med ham, og han respekterer både mig og min familie,” fortæller den unge tennisstjerne.

Selvom Lars Christensen er tilbage som en vigtig del af teamet, understreger Rune, at Kenneth Carlsen stadig er en del af hans team, sammen med den fysiske træner Lapo Becherini og fysioterapeut Louis Fresneau.

Holger Rune er nu klar til at tage fat på næste udfordring, når han træder ind i ATP 500-turneringen i Basel, hvor han møder chilenske Nicolas Jarry i første runde.

LÆS OGSÅ  Nu er det afgjort: Trist besked til Jonas Vingegaard
Forsæt med at læse

Sport

Mikkel Hansen afslører: Dét skal han nu

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Mikkel Hansen, en af verdens største håndboldstjerner, har sat et flot punktum for sin karriere på banen og står nu overfor et nyt kapitel i livet. Efter at have sluttet sin imponerende karriere med en guldmedalje sammen med det danske herrelandshold, har Mikkel nu rettet blikket mod nye udfordringer.

I et interview i podcasten Duften af Harpiks, hvor Niklas og Jonas Landin er værter, åbner Mikkel Hansen op omkring, hvad fremtiden byder på for ham. Selvom han ikke afslører alle detaljer om sine kommende projekter, deler han dog én vigtig nyhed om sin fremtidige rolle.

LÆS OGSÅ  Får Danmarks nederlag ved EM konsekvenser for Kasper Hjulmand?

Mikkel fortæller, at han fremover vil spille en mere aktiv rolle i ‘Hej Fonden’, en organisation, han selv var med til at stifte, og som arbejder for at forbedre trivslen både på og udenfor håndboldbanen.

“Jeg kommer til at have en større rolle i Hej Fonden, som jeg har været med til at stifte. Jeg har meget mere tid nu, hvor jeg ikke længere har en stram håndboldkalender,” fortæller han i podcasten.

Denne nye frihed giver Mikkel mulighed for at engagere sig i mange af de projekter, han tidligere ikke har haft tid til.

Han ser frem til at deltage aktivt i flere initiativer, som han har ønsket at være en del af længe. Udover sit arbejde i fonden, afslører han også, at han har haft møder med personer fra forskellige brancher. Dog er disse planer stadig i deres tidlige faser, og han er endnu ikke klar til at dele flere detaljer.

Selvom Mikkel Hansen nu træder væk fra håndboldbanen, er det tydeligt, at hans passion og dedikation vil præge hans kommende projekter, præcis som det har gjort i hans succesfulde håndboldkarriere.

LÆS OGSÅ  Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det
Forsæt med at læse

Trending