De kongelige
Kronprinsesse Mette-Marit i søgelyset: Nu har politiet truffet en beslutning
For nyligt blev øjnene rettet mod kronprinsesse Mette-Marit i forbindelse med sagen om Marius Borg Høiby.
Den norske kronprinsesse Mette-Marit har endnu engang fundet sig selv i mediernes søgelys.
Men denne gang er det ikke glamourøse gallamiddage eller royale arrangementer, der fylder overskrifterne.
Sagen drejer sig om hendes ældste søn, Marius Borg Høiby, og hans tilknytning til en omfattende voldtægtssag.
Marius Borg Høiby er ikke selv sigtet, men har været under lup på grund af økonomiske forhold og relationer til personer, der er involveret i sagerne.
Ifølge oplysninger fra det norske TV 2 har han forklaret politiet, at han ingen indtægt har, men at han modtager økonomisk støtte hjemmefra.
Marius Høiby har angiveligt fortalt, at han får et månedligt beløb på 20.000 norske kroner fra sine forældre, hvilket hjælper med at dække både regninger og hans privatforbrug.
Mens fokus har været rettet mod Marius Høibys forklaring, har spørgsmålet om, hvorvidt kronprinsesse Mette-Marit skulle afhøres, skabt debat.
Snekkestads bistandsadvokat, Petter Grødem, udtrykte overraskelse over politiets beslutning om ikke at indkalde kronprinsessen som vidne.
”Statsadvokaten har vurderet, at det ikke er nødvendigt. Det, jeg kan sige, er, at jeg er overrasket. Normalt sker det, når vi anmoder om et vidneafhør. Jeg kan ikke huske en lignende situation,” udtalte Grødem til TV 2.
Politiets afgørelse blev bekræftet af politiadvokat Andreas Kruszewski, som forklarede, at beslutningen er baseret på den hidtidige efterforskning.
”Det er statsadvokatens opfattelse, at behovet ikke er til stede på nuværende tidspunkt,” lød det via Oslo-politiets kommunikationsafdeling.
Denne udvikling betyder, at Mette-Marit ikke vil blive afhørt i sagen, en beslutning, der har givet anledning til spekulationer om, hvorvidt hun ville have benyttet sig af muligheden, hvis den var blevet tilbudt.
Sagen fortsætter med at kaste skygger over den norske kongefamilie, mens offentligheden venter på yderligere svar fra politiets efterforskning.
De kongelige
Sjældent set: Harry og Meghan deler private billeder
I forbindelse med julen, sender Harry og Meghan nu en julehilsen, hvor man får et sjældent glimt af Archie og Lilibet.
Hertugen og hertuginden af Sussex, prins Harry og Meghan Markle, har overrasket med et sjældent glimt af deres børn, prins Archie og prinsesse Lilibet. Familien delte billedet i forbindelse med deres officielle julekort, der blev sendt ud digitalt.
Det skriver Sky News.
Et af de seks billeder på kortet viser en hyggelig familiestund, hvor Harry og Meghan er på tur med deres tre hunde. I baggrunden ses Archie og Lilibet, der løber hen mod deres forældre med armene strakt ud i begejstring. Parret har dog valgt ikke at vise børnenes ansigter for at beskytte deres privatliv.
Udover familiebilledet byder kortet på flere glimt af Harry og Meghan i forskellige situationer. Et af billederne viser Meghan i en rørende omfavnelse med en ung skolepige, mens et andet fanger Harry med armen rundt om sin hustru. Parret optræder også grinende blandt en gruppe mennesker, smilende med solbriller og i en rørende scene, hvor Harry holder en sengeliggende mands hånd.
Har også sendt privat hilsen
Kortet indeholder en varm julehilsen:
“På vegne af kontoret for prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginden af Sussex, Archewell Productions og Archewell Foundation, ønsker vi jer en glædelig juletid og et lykkebringende nytår.”
Mens dette kort er beregnet til professionelle kontakter og samarbejdspartnere, har parret sendt en mere personlig hilsen til deres nære familie og venner, som forbliver privat.
Familien Sussex har siden 2020 boet i USA, hvor de nyder en ny tilværelse langt fra det britiske kongehus’ rampelys. I et nyligt interview delte prins Harry sin begejstring for deres liv i USA og fremhævede, hvordan det giver familien en frihed og tryghed, de ikke kunne finde i Storbritannien.
„Jeg nyder det virkelig meget og elsker at opdrage mine børn her. De har et niveau af privatliv og mulighed for aktiviteter, som de utvivlsomt ikke ville kunne i Storbritannien,“ forklarede Harry.
Med julekortet sætter Harry og Meghan endnu en gang fokus på deres familieglæde, mens de fortsat værner om deres børns privatliv.
De kongelige
Har misbrugt Frederik og Mary: Nu falder hammeren
Ups – det skulle de nok ikke have gjort.
Julen er en tid for traditioner og pynt, men for to danske virksomheder blev kreativiteten for meget. De har netop fået en klar advarsel fra Forbrugerombudsmanden efter at have brugt medlemmer af det danske kongehus i deres markedsføring – uden tilladelse.
Sagen begyndte, da Kongehuset henvendte sig til Forbrugerombudsmanden med en bekymring. To virksomheder, Sighs ApS og en ukendt plakatproducent, havde hver især brugt billeder af kong Frederik, dronning Mary og dronning Margrethe i deres produkter.
Den ene virksomhed, Sighs ApS, havde designet en kollektion af julekugler med portrætter af de kongelige. Produkterne blev promoveret bredt på sociale medier som Instagram og Facebook, hvor de hurtigt fangede opmærksomhed.
Den anden virksomhed gik endnu længere og fremstillede kunstplakater af kong Frederik i en utraditionel udgave – bar overkrop og med tatoveringer. Disse plakater blev endda hængt op rundt om i Københavns gader som en del af markedsføringen.
Begge har overtrådt loven
Forbrugerombudsmand Torben Jensen slog hurtigt fast, at begge virksomheder havde overtrådt markedsføringsloven.
“Vi er gået ind i sagerne efter en henvendelse fra Kongehuset, og det er positivt, at begge virksomheder straks har valgt at ophøre med salg og markedsføring af deres produkter,” udtaler han i en pressemeddelelse.
Ifølge markedsføringsloven er det ikke tilladt at bruge billeder af personer i kommerciel sammenhæng uden deres samtykke. Og i begge tilfælde havde virksomhederne ikke indhentet tilladelse fra Kongehuset.
“I disse sager har virksomhederne produceret henholdsvis julekugler og plakater, der blandt andet afbilder kong Frederik, uden at have indhentet Kongehusets tilladelse. Det er i strid med både markedsføringsloven og erhvervslivets eget kodeks for reklame og markedskommunikation,” forklarer Torben Jensen.
Begge virksomheder har efter Forbrugerombudsmandens indgriben fjernet de omstridte produkter fra markedet og stoppet al markedsføring. Sagen er en påmindelse om, at selv kreative idéer har grænser, når det gælder brugen af kongelige ansigter i kommercielt øjemed.
For nu har Kongehuset fået stoppet julekugler og tatoverede plakater, men sagen understreger, at reglerne omkring markedsføring og samtykke skal tages alvorligt – også i juletiden.
De kongelige
Var aldrig gået uden: Sådan reddede dronning Margrethe den ikoniske ‘Matador’-scene
Nye detaljer er kommet frem.
Nye detaljer om optagelserne af den ikoniske danske tv-serie ‘Matador’ er kommet frem, og denne gang handler det om en særlig kongelig indsats.
Det skriver BILLED-BLADET.
Hun havde en finger med i spillet
Det viser sig nemlig, at Dronning Margrethe selv spillede en vigtig rolle, da en scene i afsnittet “Lauras store dag” skulle filmes på Amalienborg Slotsplads – og uforudsigeligt dansk vejr truede med at spolere det hele.
Optagelserne fandt sted under Erik Ballings ledelse, og alt var gjort klar til den store dag. Tilladelserne var på plads, musikkorpset stod klar til at spille
“Kronprinsesse Ingrids Honnørmarch,” og Dronning Margrethe, sammen med kronprins Frederik og prins Joachim, overværede optagelserne fra en balkon. Men netop som kameraerne begyndte at rulle, satte øsende regnvejr en stopper for det hele.
Regnen tvang musikkorpset til at pakke sammen, og optagelserne måtte afbrydes.
Men heldigvis blev der hurtigt fundet en løsning takket være dronningens tilstedeværelse. Ifølge produktionsassistent Lene Nielsen, der var med under optagelserne, blev dronningen direkte involveret:
“Det var vores held, at hun var der og så, hvad der skete. Med hendes hjælp fik vi tilladelse til at komme tilbage allerede klokken seks næste morgen, så vi kunne færdiggøre scenen,” afslører Nielsen i bogen ‘MATADOR’, der er skrevet af Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen.
Denne hidtil ukendte historie er blot én af mange nye afsløringer i den næsten tre kilo tunge bog, der udkom i 2020.
Ifølge forlaget Book Lab indeholder bogen mere end 300 illustrationer og en række nye detaljer om tilblivelsen af Danmarks måske mest elskede tv-serie.
De kongelige
Farvel til Danmark? Grev Nikolai og Benedikte vækker opsigt – her er den mulige forklaring
Flere har undret sig, men her er den mulige forklaring.
Mange har undret sig over, hvorfor Grev Nikolai og hans kæreste, Benedikte Thoustrup, pludselig rejste tilbage til Australien i november – blot få måneder efter at være vendt hjem fra et længere ophold i landet.
Nu ser det ud til, at der er en mulig forklaring.
Parret kan nemlig være flyttet til Australien for en længere periode.
Det skriver BILLED-BLADET.
Grev Nikolai og Benedikte har gennem de seneste to måneder delt glimt fra deres liv “down under” på sociale medier.
Blandt andet har Benedikte for nylig delt billeder fra Tasmanien, hvor Danmarks kronprinsesse Mary er opvokset.
Parrets tilbagevenden til Australien overraskede mange, især fordi de tidligere i år tilbragte et halvt år der som en del af deres studier på University of Technology i Sydney.
Spekulationerne om en flytning forstærkes af flere faktorer. Begge afsluttede deres uddannelser på Copenhagen Business School i sommer, hvilket giver dem mulighed for at udforske verden uden de forpligtelser, som studierne tidligere har krævet. Derudover har de ikke lagt skjul på deres begejstring for Australien og landets kultur, hvilket kunne gøre det til et oplagt sted for en længere base.
At grev Nikolai nu også vælger at fejre jul i Australien, bekræftet af grevinde Alexandra gennem sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, peger på, at opholdet ikke blot er endnu en ferie.
Om parret officielt har flyttet adresse, eller om de blot udnytter deres frihed til at rejse, står endnu uklart.
De kongelige
Historisk aften venter: Sådan markeres det hos TV 2
TV 2 følger med helt tæt og varmer op til kong Frederiks allerførste nytårs tale, med en storslået royal optakt.
Der bliver en historisk aften, når kong Frederik tirsdag 31. december klokken 18.00 holder sin allerførste nytårstale. Vil han lægge en ny stil, og hvordan vil han håndtere den imødesete tale, som hans mor har holdt de seneste 52 år? Det bliver nogle af spørgsmålene, som Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud kommer til at kredse om i ‘Kongens første nytårstale’, som begynder klokken 15.00 på TV 2 på årets sidste dag.
Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.
“Jeg glæder mig enormt, og på TV 2 har vi valgt at fokusere på talen, fra vi begynder at sende midt på eftermiddagen. Vi kan jo godt have en tendens til at kalde alt muligt for historisk, når vi beretter om begivenheder på tv – men lige den her tale er netop det. Kong Frederiks første direkte tale til nationen siden tronskiftet. Spændende på alle mulige måder og en dag, hvor det er særligt sjovt og interessant for mig at være på arbejde,” siger Natasja Crone.
Fuldt fokus på kong Frederik
‘Kongens første nytårstale’ er et royalt program med fuld fokus på kong Frederik, hans første tid på tronen og den opgave, han har overtaget fra dronning Margrethe. Der bliver masser af tilbageblik fra året, der er gået i kongehuset, i programmet, som har Ulla Terkelsen og Berlingskes kongehuskommentator, Jakob Steen Olsen, som faste eksperter i panelet.
Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud får også besøg af blandt andre Sofie Linde, Thomas Vinterberg, Brian Riemer, Søren Brostrøm med flere, som alle kan fortælle om deres erfaringer med at holde vigtige taler og hvilke elementer, man bør have med. Rasmus Staghøj er vært på Amalienborg Slotsplads og taler med mange af de fremmødte og forventningsfulde danskere, som dukker op for at være en del af det historiske øjeblik. Programmet har også snore ud i rigsfællesskabet til Færøerne og Grønland – alt sammen med blik på kunsten at holde en god tale.
“Det er en tradition på TV 2, at vi laver optakt til nytårstalen fra vores studie i Tivoli, før vi rykker ind på Amalienborg Slotsplads. 2024 er et særligt og historisk år, når kongen holder sin første nytårstale. Derfor fylder vi i år studiet med markante danskere, der alle har holdt taler, vi husker. Det bliver en særlig, rørende og bestemt også humoristisk eftermiddag, før Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud med sædvanlig højtidelighed retter vores fokus mod den vigtigste tale af alle: Majestætens,” siger Henriette Ladegaard-Pedersen, programredaktør TV 2.
De kongelige
Kong Frederiks første nytårstale: Nu deler DR nye detaljer
Den 31. december vil kong Frederik holde sin første nytårstale, som konge for det danske folk.
Inden længe er året omme og det betyder også, at kong Frederik for første gang toner frem på skærmen med sin nytårstale til det danske folk.
Som altid sendes nytårstalen på DR kl. 18.00 og kan også streames på DRTV.
Nu deler DR flere detaljer om programmet for aftenen, hvor kong Frederik holder sin allerførste nytårstale.
Allerede fra klokken 16.00 varmer Kåre Quist og Stéphanie Surrugue op til nytårstalen.
16.00 – 17.45: Nytårsaften – Live fra Amalienborg Slotsplads. Stéphanie Surrugue og Kåre Quist skyder nytårsaften i gang fra Amalienborg Slotsplads – sammen med en lang række veloplagte gæster.
17.45 – 18.00: Nedtælling til Hans Majestæt Kongens nytårstale
18.00 – 18.13: Hans Majestæt Kongens nytårstale
18.13 – 18.30: Efter Hans Majestæt Kongens nytårstale
DR har sendt kongelige nytårstaler siden 1941.
Sidste år blev en historisk nytårstale. Da dronning Margrethe tonede frem på skærmen, var der ingen som vidste, at det ville blive hendes sidste nytårstale til folket. Men i sin tale kunne hun afsløre, at det var sådan det ville blive.
Blandt andet havde dronningen været gennem en rygoperation i februar 2023, som havde sat tankerne i gang. Her fortalte hun, at hun havde tænkt “om ikke tiden var inde til at overlade ansvaret til den næste generation”.
“Jeg har besluttet, at det er nu, der er det rigtige tidspunkt. Den 14. januar 2024 – 52 år efter jeg efterfulgte min elskede far – vil jeg træde tilbage som Danmarks dronning. Jeg overlader tronen til min søn kronprins Frederik,” lød det sidste år fra dronning Margrethe i nytårstalen.
Derfor startede året også ud med en historisk begivenhed, da kong Frederik den 14. januar blev udråbt som konge.
De kongelige
Uforglemmeligt øjeblik: Prins William sender direkte besked til Samanthas lærer
Det var en ganske særlig dag for 19-årige Samantha Johnson, studerende ved Ulster University, da hun fik en helt unik undskyldning for at komme for sent. Og undskyldningen kom fra ingen ringere end prins William selv.
Prins William, der besøgte Belfast i Nordirland som en del af sit arbejde med ungdomshjemløshed og Ulster Screen Academy, bragte liv og travlhed til campus med sit sikkerhedsopbud. Dette skabte forsinkelser for mange, herunder Samantha, som indså, at hun ville komme for sent til sin forelæsning. I stedet for at gå i panik tog hun chancen og bad prins William om at hjælpe hende med en undskyldning til hendes underviser.
I en TikTok-video, der nu har over 1,4 millioner visninger, leverede prinsen den perfekte besked til Samanthas underviser:
„Lesley, jeg er meget ked af, at vi er sent på den. Men vi er blevet fanget. Du ville ikke tro, at de var her, så jeg ville bare sige hej.“
Den humoristiske billedtekst i videoen lød: „POV – Prins William giver dig den bedste undskyldning for at komme for sent.“
Samantha var ikke kun imponeret over videoen, men også over prinsens venlighed.
„Vi råbte over til ham, og han var så utrolig venlig. Han gik med til at lave videoen for os, fordi vi troede, at vores underviser Lesley ikke ville tro på vores undskyldning for at komme for sent,“ forklarer Samantha til Newsweek.
Udover videoen tog prins William sig tid til at tale med Samantha og hendes venner om sit arbejde med Homewards-initiativet, som har til formål at bekæmpe hjemløshed i Storbritannien.
„Han fortalte os om det arbejde, han gør for hjemløse gennem Homewards-initiativet. Han spurgte også oprigtigt ind til os og, hvad vi laver. Det var virkelig uventet, men utrolig rart,“ tilføjer hun.
Samantha delte senere sin begejstring i kommentarerne til TikTok-videoen:
„Jeg har fuldstændig ændret mit syn på ham efter at have mødt ham – han er så, så flink,“ skrev hun og spøgefuldt tilføjede: „Jeg har fået en kongelig undskyldning for min forelæsning.“
Videoen har affødt masser af positive kommentarer. En bruger skrev: „Interaktioner med kongelige bliver mere og mere uformelle, og jeg elsker det for dem!“ En anden kommenterede: „Du mødte prins William!“
Prins William havde en travl dag i Belfast. Han startede med at besøge The Foyer, et midlertidigt boligcenter støttet af hjemløseorganisationen The Simon Community. Om eftermiddagen fortsatte han til Ulster University, hvor han fik en rundvisning i deres avancerede virtuelle produktionsstudie.
For Samantha Johnson blev det en dag, hun sent vil glemme, takket være en prins, der viste, at lidt venlighed kan gøre en stor forskel.
De kongelige
Kongehuset i modvind: “Et trist signal at sende”
Flere danskere raser nu mod Kongehuset og beskylder dem for at gøre forskel.
Søndag aften skulle være højdepunktet på et forrygende EM for de danske håndboldkvinder. I finalen stod Jesper Jensens mandskab over for ærkerivalerne fra Norge i Østrigs hovedstad, Wien. Desværre blev det til en nedtur for Danmark, der måtte nøjes med sølv efter et nederlag på 31-23.
Men inden kampen var der allerede et andet emne, som stjal opmærksomheden: kongehusets fravær. Mange havde håbet på at se medlemmer af kongefamilien på tribunerne for at bakke op om de danske kvinder, men hverken dronning Margrethe, kong Frederik, dronning Mary eller andre royale repræsentanter var til stede.
Støtten blev på Instagram
I stedet for at møde op i hallen markerede kongehuset håndboldkvindernes præstation med et opslag på Instagram. Her lød det:
„Sikke en EM-slutrunde. Ærgerligt, at det ikke rakte til guld, men tak for at have givet os forrygende spil og drama undervejs. Tillykke med sølvet, håndboldkvinderne. Kongeparret.“
Selvom kongehusets travle kalender er velkendt, har fraværet skabt debat, da kongelige ofte har vist stor opbakning til herrelandsholdet. Kong Frederik og kronprins Christian var eksempelvis til stede ved herrernes OL-finale sidste sommer, og dronning Mary støttede fra tribunerne ved herrernes EM-sølv tidligere i år.
Kritikken strømmer ind
Kongehusets prioritering har ikke været populær blandt alle. I kommentarfeltet på Instagram er der flere kritiske røster, som mener, at fraværet sender et trist signal.
„Ku da være kongelig opbakning kunne hjælpe,“ skriver en bruger, mens en anden tilføjer: „Tja.. lidt trist signal der sendes, når kvinderne ikke får kongelig deltagelse på tilskuerpladserne.“
En tredje kommentar lyder: „Synes nu også, det var ærgerligt, at der ikke var deltagelse fra kongehuset. Men I dukker vel op til herrernes slutrunde i næste måned, da I jo virker til at støtte dem og ikke også damerne. Skuffende.“
“Ja rigtig ærgerligt og mere ærgerligt at I ikke bakker op om pigerne, men kun om mændene,” lyder det også.
Når håndboldkvinderne vender hjem mandag eftermiddag, vil der være en officiel velkomst i Københavns Lufthavn. Men heller ikke her ser det ud til, at kongehuset deltager, da begivenheden ikke fremgår af deres offentlige kalender.
For spillerne og fansene var sølvet et flot resultat, men spørgsmålet om ligestilling i kongelig opbakning har nu kastet en skygge over fejringen af kvindernes præstationer.
Du kan se hele opslaget herunder:
De kongelige
Prins William røber planer om julen: Bliver langt fra rolig
Nu sætter prinsen ord på familiens jul.
Prins William har løftet sløret for sine juleplaner, og det bliver alt andet end en stille og intim højtid for den britiske tronarving og hans familie.
I år er det Sandringham i Norfolk, der danner rammen om julens festligheder, og familien får brug for et særdeles langt bord.
I en video, der i øjeblikket spredes på sociale medier, fortæller prinsen med et glimt i øjet, at der er lagt op til en livlig jul.
“Vi skal være i Norfolk i Sandringham. Vi bliver 45 til jul. Det bliver ikke stille, det bliver larmende,” siger han smilende og understreger, at højtidens fokus er samvær og festligheder.
Familien samles i Sandringham
Sandringham House har gennem generationer været et centralt samlingssted for den britiske kongefamilie i julen. Traditionen går helt tilbage til kong Edward VII, og stedet er kendt for sin varme og hyggelige atmosfære.
Med hele 45 gæster på gæstelisten bliver årets juleaften i den historiske bolig en af de mere fyldte. Det store antal vidner om en fortsættelse af traditionen med at samle både nære og fjerne familiemedlemmer til fejring af højtiden.
Larm og latter i vente
Selvom mange forestiller sig juleaftener hos de kongelige som stilfulde og afdæmpede, antyder prins Williams udtalelser, at julen i Sandringham bliver præget af masser af liv og høje stemmer. Med så mange gæster samlet under ét tag kan der næppe undgås en vis kaotisk charme, hvilket prinsen synes at se frem til med glæde.
Prins William har flere gange udtrykt, hvor meget familietid betyder for ham, især i højtiderne, og med udsigten til en jul fuld af glæde, larm og fest er det tydeligt, at familien står i centrum for årets fejring i Sandringham.
Se videoen hvor prins William sætter ord på julen nedenfor:
De kongelige
Kongelig ekspert har gennemskuet prins Harry: Hans svar dækker over noget helt andet
Ifølge den kongelige ekspert dækker Harrys svar over en kamp han har med sig selv.
Prins Harry har sat ord på de vedholdende rygter om sit ægteskab med Meghan Markle.
Under et interview med New York Times reagerede hertugen med humor og beslutsomhed, men ifølge en kongelig ekspert kan hans kommentarer afsløre en underliggende personlig kamp.
Det skriver The Mirror.
Skjuler en indre kamp
Med et smil og et glimt i øjet slog prins Harry fast, at rygterne om skilsmisse og flytninger er fuldstændig grundløse.
“Vi har åbenbart købt eller flyttet hus 10, 12 gange. Vi er tilsyneladende også blevet skilt 10, 12 gange. Så det er ligesom, hvad?” sagde Harry under samtalen med klummeskribent Andrew Ross Sorkin.
Hertugen bemærkede også, at han havde ondt af dem, der håbede på drama, fordi intet af det faktisk er sket.
Mens Harry afviste rygterne med lethed, ser den kongelige forfatter Hugo Vickers tegn på, at den konstante opmærksomhed stadig påvirker prinsen.
“[Harry] må være godt træt af den slags spekulationer, der har fulgt ham hele hans liv. I den henseende har jeg sympati med ham,” siger Vickers til The Sun.
Eksperten påpeger, at parrets beslutning om at arbejde mere hver for sig ikke nødvendigvis peger på ægteskabelige problemer.
I stedet ser han det som en strategisk måde at udnytte deres individuelle styrker og holde offentlighedens interesse ved lige.
Prins Harry har tidligere talt åbent om den intense granskning, hans liv har været udsat for. I sin erindringsbog ‘Spare’ reflekterer han over, hvordan den rolle, han fik tildelt som “den frække prins,” har påvirket ham psykisk.
Harry beskrev, hvordan denne etikette blev en del af hans hverdag, og hvordan den påvirkede hans selvbillede og mentale velbefindende.
-
De kongelige3 uger siden
Prins Harry indrømmede det selv: Nu deler en insider nyt
-
De kongelige3 uger siden
Chokafsløring: Dansk Ride Forbunds formand kontaktede kong Frederik for at få prinsesse fjernet
-
Musik2 uger siden
Endelig: Verdensstjerne kommer til Danmark
-
Sport2 uger siden
Jonas Vingegaard indtager 4. pladsen på overraskende liste
-
Film / TV2 uger siden
‘TV 2’-vært i voldsomt uheld: Krævede både operation og genoptræning
-
De kongelige2 uger siden
Sygdom stopper hende ikke: Dronning Camilla gør det alligevel
-
Kendte1 uge siden
Morten Grunwald mødte sit livs store kærlighed, men det var ikke uden problemer: Ung smuk – og gift
-
Kendte7 dage siden
Martin Johannes Larsen står ved sit ord: Farver sit hår i vanvittig farve
-
Kendte5 dage siden
Lene Beier klar til hotelåbning – men en ting fortryder hun
-
Film / TV3 dage siden
Vandt ‘Vild med dans’: Nu får hun egen dokumentar på TV 2
-
Underholdning21 timer siden
Trist nyt fra TV 2: Slut for Janni Pedersen
-
Altomkendte3 uger siden
Janni og Jeppe om mystiske ture til Tyrkiet: Det kan de sige om det
-
Film / TV3 uger siden
Store ændringer i populært realityprogram: “Det føltes som det rette tidspunkt at tage springet”
-
De kongelige2 uger siden
Stor spænding breder sig: Dronning Mary og kong Frederik bryder særlig tradition
-
Kendte2 uger siden
Peter Frödin sætter ord på hård fortid: Var nødt til at gøre det