Følg os her

De kongelige

Aldrig har det været værre: Så kølig er luften mellem Harry og William

Udgivet

d.

Foto: Koca Vehbi/ Shutterstock

Angiveligt skulle forholdet mellem de royale brødre aldrig have været dårligere, end det er på nuværende tidspunkt.

Forholdet mellem prins Harry og prins William er på et historisk lavpunkt.

Ifølge kilder vil William, som er den fremtidige konge, ikke engang tale med sin yngre bror i telefonen. Samtidig lyder der også rygter om, at han og Kate Middleton ønsker at reparere det anstrengte forhold.

Det skriver Newsner.

LÆS OGSÅ  Særlig detalje ved dronning Margrethe vækker opsigt

I sin selvbiografi “Spare” beskriver Harry, hvordan han altid har følt sig som en “reserve” i forhold til sin bror. William, som den fremtidige konge, har altid været vigtigere for kongehuset. Men brødrene har også delt en unik tragedie: tabet af deres mor, prinsesse Diana, da de var børn.

Deres forhold var engang tæt og kærligt, men har ændret sig markant. Harry har endda kaldt William sin “ærkefjende.”

En kongelig ekspert afslører, at Harry også har problemer med deres far, kong Charles. Eksperten fortæller, at Harry især hader en bestemt ting ved sin far, som vedrører hans bror.

Prins William og prins Harry havde en lykkelig barndom, men alt ændrede sig den 31. august 1997, da deres mor, prinsesse Diana, døde. Harry har i “Spare” beskrevet, hvordan deres far, Charles, fortalte dem nyheden uden den nødvendige trøst.

LÆS OGSÅ  Efter flere års konflikt med Harry: Det siger kong Charles om sin søn

Harry var kun 12 år gammel, da han fik at vide, at hans mor var død. “Kære dreng, mor har været i en bilulykke,” sagde Charles ifølge Harry. Harry husker, at hans far ikke trøstede ham ordentligt og blot sagde: “Det skal nok gå,” uden at kramme ham.

Upassende oplevelse for børn

Efter prinsesse Dianas død måtte de to brødre opretholde en offentlig facade. De gik bag deres mors kiste til Westminster Abbey, en oplevelse Harry senere har kritiseret som upassende for børn i deres alder. “Min mor var lige død, og jeg måtte gå langt bag hendes kiste, omgivet af tusindvis af mennesker, mens millioner så det på tv,” sagde han til Newsweek i 2017.

I “Spare” beskriver Harry en nat i 2019, hvor han og William havde en fysisk konfrontation. Ifølge Harry kaldte William hans kone, Meghan, “brysk,” “uhøflig” og “besværlig.” Det eskalerede, og Harry beskriver, hvordan William greb ham i kraven, rev hans halskæde af og væltede ham til jorden. “Jeg landede på hundeskålen, som knækkede under min ryg, og stykkerne skar mig,” skrev Harry.

LÆS OGSÅ  Midt under Grønlandstur: Udlandet helt amok over dronning Mary

Spændingerne mellem Harry og William var tydelige ved prins Philips begravelse. Ifølge flere nyhedsmedier blev de beordret af dronning Elizabeth II til ikke at gå ved siden af hinanden. I stedet blev de adskilt af deres fætter Peter Phillips. Efter begravelsen havde Harry et privat møde med Charles og William, som han følte sig “overrumplet” af.

Trods de anstrengte forhold har Harry forsøgt at nå sin far. Ved dronning Elizabeth II’s begravelse gik Harry og Meghan sammen med William og Kate ved Windsor Castle, hvor de hilste på offentligheden. Ved kong Charles’ kroning i maj sidste år deltog Harry alene og rejste kort efter ceremonien tilbage til Californien.

Forholdet mellem prins Harry og prins William er præget af dybe konflikter og misforståelser, og fremtiden må vise, om deres forhold kan repareres.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Midt under Grønlandstur: Udlandet helt amok over dronning Mary

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  Vildt tilbud til kong Frederik og dronning Mary: Mon de gør det?
Forsæt med at læse

De kongelige

Kong Frederik spottet i særlig skjorte: Denne kendis står bag

Udgivet

d.

Arkivfoto/ Presse-fotos.dk

Under et besøg bar kong Frederik en skjorte fra et særligt dansk brand.

Kong Frederik besøgte for nylig BMX-rytteren Malene Kejlstrup på Amager, og han var som altid passende og korrekt klædt. Tøjet var både moderigtigt og praktisk.

LÆS OGSÅ  Det vidste du med garanti ikke: Her er 5 sjove regler i det britiske kongehus

På Instagram kan man se kongen iført en mørkeblå denimskjorte og beige bukser. På skjorten ses et lille logo, der indikerer, at den er fra mærket: Dunville Apparel og det er ikke hvem som helst der står bag det.

Kendis står bag

Bag brandet står blandt andre Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen.

På Dunville Apparels hjemmeside er det da også Casper Christensen, der poserer i den skjorte, man som det første præsenteres for og dén som kong Frederik også har på.

Tøjet fra brandet er produceret med stort fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Dunville Apparel oplyser, at deres denim skjorte er lavet af 100 procent bæredygtig bomuld, som er BCI-certificeret. Knapperne er fremstillet af genanvendt kobber, og sytråden er lavet af genanvendt polyester, der blandt andet kommer fra havplast.

Brandet oplyser yderligre a alt tøjet bliver syet i Norditalien for at sikre den bedst mulige kvalitet og at det herefter sendes til Danmark i genanvendelig papiremballage, hvilket igen understreger brandets engagement i miljøvenlige initiativer.

hjemmesiden fremgår det, at denimskjorten koster 1.349 kroner.

LÆS OGSÅ  Rørende interview med grevinde Alexandra: Afslører særlige råd fra sønnerne
Forsæt med at læse

De kongelige

Kate Middleton afbryder ferie for særlig sag:’Hjælper fysisk, mentalt og åndeligt’

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com

Prinsesse Kate optrådte sidst offentligt i forbindelse med Wimbledon

Prinsen og prinsessen af Wales nyder lige nu kvalitetstid med deres børn, der holder skoleferie. Kate har dog valgt at afbryde sin ferie for at støtte et særligt projekt, der ligger hendes hjerte nært.

Selvom prinsessen i øjeblikket er sygemeldt på grund af sin kræftbehandling, har hun stadig vist sig offentligt et par gange og har også udtalt sig via sin og prins Williams officielle Instagram-profil. Denne gangfor at støtte Natural History Museum i London, som hun er projektor for og som netop har meddelt, at de har anlagt nye haver i South Kensington.

“Jeg støtter i høj grad museets engagement i at skabe et særligt sted, der opmuntrer mennesker i alle aldre til at genoprette forbindelsen med naturen og lære mere om, hvordan vi kan beskytte vores naturlige verden.”

“Jeg kender naturens kraft til at understøtte vores udvikling og velvære, både ved at bringe os glæde og ved at holde os fysisk, mentalt og åndeligt sunde. Jeg håber, at disse haver vil være inspirerende og transformative for de tusindvis af mennesker, der besøger dem.”

Se billederne af prinsessens opslag på instagram her:

Har holdt sig ude af rampelyset

På trods af sit kræftforløb har det været sparsomt med oplysninger om, hvordan det går med hende, og ligeså med de kongelige pligter, som hun har været fritaget fra i en længere periode på grund af sin sygemelding. Dog har hun deltaget i enkelte begivenheder, herunder herrernes finale i Wimbledon søndag, hvor hun var i selskab med sin datter Charlotte. Det var første gang offentligheden så hende i lang tid.

LÆS OGSÅ  Vildt tilbud til kong Frederik og dronning Mary: Mon de gør det?
Forsæt med at læse

Trending