Følg os her

De kongelige

Vidste du det? Det laver dronning Camillas kendte søn

Udgivet

d.

Dronning Camilla
Foto: ComposedPix / Shutterstock.com

Dronning Camillas søn, Tom Parker Bowles, har skrevet en lang række kogebøger. Derudover har han været med i flere britiske madprogrammer som dommer. Derudover er han også madanmelder. Senest har han besøgt en ny restaurant, som har taget ham med storm.

I en anmeldelse for Daily Mail beskriver den anerkendte madanmelder og forfatter sit besøg på den nyåbnede brasserie Emberwood, der allerede har fået en plads i Michelin-guiden, som “et vidunderligt sted at tilbringe en lang, munter frokost”.

Sådan beskrives det af YahooNews.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Frederik og Mary fornyer særlig tradition

Restauranten slog dørene op i maj og har på rekordtid gjort sig bemærket. Kort efter åbningen fik stedet strålende anmeldelser, blandt andet fra The Sunday Times, hvor en anmelder skrev: “Næsten alt er bedre, end det behøver at være.”

Tom Parker Bowles, der er søn af dronning Camilla og dermed kong Charles’ stedsøn, fremhæver især den imponerende atmosfære på stedet.

Tom Parker Bowles
Foto Edwardx CC BY SA 40 httpscreativecommonsorglicensesby sa40 via Wikimedia Commons

En særlig oplevelse

Han beskriver spisesalen som “diskret majestætisk” med høje stuklofter, marmorborde og masser af grønne planter. De mørkeblå lædersofaer, de elegante søjler og “den rullende martini-vogn bemandet af den mest charmerende bartender” gør ifølge ham oplevelsen komplet. Med et glimt i øjet tilføjer han, at “der er ingen tvivl om, at der er brugt penge her.”

På menuen kastede han sig over alt fra grillede kammuslinger i hvidløgssmør og østers med chilisauce til sprøde oksekroketter og sirloin-bøf. Den eneste anke var krabben på toast, som ifølge anmelderen havde fået lidt for meget mayonnaise – men det ændrede ikke ved hans begejstring for stedet.

Tom Parker Bowles afslutter sin anmeldelse med ordene: “Betjeningen er sød, varm og professionel,” og han kunne ikke lade være med at nævne, at hans hund, Jack Russell’en Maud, blev modtaget som “en gammel ven”.

Han konkluderer, at Emberwood leverer på alle fronter: “Gode restauranter handler om de små detaljer, og (bortset fra et par småting) er Emberwood klassisk klasse fra start til slut. Book en frokost – og bliv hængende hele dagen.”

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +5 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce