Følg os her

Film / TV

DR og TV 2 går sammen: Kåre Quist og Cecilie Beck står i spidsen

Udgivet

d.

Foto: DR/ TV 2

Nu slår de to stationer sig sammen i et samarbejde.

De gjorde det da dronning Margrethe abdicerede og kong Frederik blev konge – og nu gør de det igen. DR og TV går sammen om en helt særlig dækning.

Efter flere uger med intens valgdækning hos TV 2 og DR, går de to public service-stationer nu sammen om en fælles afsluttende debat 6. juni. Alle 11 spidskandidater er med, når EU-debatten sendes live på de to hovedkanaler hos DR og TV 2 samt TV 2 News. 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Nu er det slut for DR-stjerne

– Europaparlamentsvalget har stor betydning for danskernes hverdag og hele Europas fremtid. For os er det oplagt, at TV 2 og DR går sammen om en fælles spidskandidatdebat for at engagere danskerne i valget og klæde alle stemmeberettigede på til at sætte deres kryds i en historisk skelsættende periode, siger Ulla Pors, TV 2s nyhedsdirektør.

Debatten skal gøre vælgerne klogere på spørgsmål som, hvad spidskandidaterne vil arbejde for i Europa-Parlamentet, og i hvilken retning skal EU bevæge sig?

– Europa befinder sig et dramatisk sted, hvor der er krig, klimaudfordringer og en diskussion om EU’s identitet og rolle i en urolig verden. Valget er derfor afgørende for Danmark, og derfor er det også oplagt, at TV 2 og DR her i valgkampens slutspurt samarbejder om at engagere vælgerne og sammen giver alle mulighed for at blive klogere på, hvor krydset skal sættes, siger Kirsten Marie Svendsen, der er ansvarlig for valgdækningen hos DR Nyheder.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind efter 'Den sorte svane': Nu forklarer Mads Brügger

Debatten afholdes i kulturhuset Trommen i Hørsholm, hvor godt 200 entusiastiske publikummer vil sidde klar i salen. 

På scenen er det TV 2s Cecile Beck og Kåre Quist fra DR, der svinger taktstokken, og som værter vil sikre, at debatten kommer rundt om valgets vigtigste temaer.  Det hele med et mål om at gøre vælgerne klogere på, hvad de enkelte kandidater og partier står for.

– Europa-Parlamentet træffer beslutninger, der spænder fra de helt store globale kriser til praktiske detaljer i vores hverdagsliv. Jeg glæder mig til at give danskerne det bedste grundlag at træffe deres beslutning på, siger Cecilie Beck, vært hos TV 2. 

Kåre Quist glæder sig også til den store afsluttende debat. 

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i rørende video: Se den her

– Der er krig på kontinentet og presset på EU’s grænser vokser og vokser. Så mange kalder netop det her EU-valg for et skæbnevalg. Derfor er det en ære at få lov at styre seerne gennem de store spørgsmål få dage før krydset skal sættes. Jeg elsker at lave de store politiske debatter. Denne gang glæder jeg mig ekstra meget, fordi jeg får fornøjelsen af at arbejde sammen med Cecilie Beck, siger Kåre Quist, vært hos DR. 

Ved valget 9. juni skal vælgerne sætte kryds ud for det parti eller den kandidat, som skal repræsentere Danmark i Europa-Parlamentet de kommende fem år.

Danmark skal vælge 15 medlemmer til Europa-Parlamentet, der vedtager den europæiske lovgivning, som vedrører alle borgere i EU’s 27 medlemslande.

Den afsluttende debat med spidskandidaterne ‘Europas fremtid – den sidste debat’ sendes 6. juni fra klokken 21.00 på TV 2, TV 2 News og DR1. Troels Mylenberg, Søs Marie Serup og Hans Redder laver op- og nedtakt med reaktioner til den afsluttende EU-debat på TV 2 og TV 2 News.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Artikler

DR-stjerne deler sin historie: Endte i farligt misbrug grundet hård opvækst

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu deler hun for første gang sin historie.

Mobning i skolen kan have langvarige konsekvenser, der strækker sig langt ind i voksenlivet. 

For Martina Gravlund Nielsen, der er kendt fra programmet ‘Fede forhold’, har oplevelserne med mobning formet hendes liv på måder, hun aldrig havde forestillet sig. 

Martina begyndte at opleve mobning allerede i første klasse. 

Hendes klassekammerater gjorde grin med hendes madpakke, hvilket kun var begyndelsen på en lang og vanskelig skolegang.

Det skriver HER&NU

 Hun blev kaldt øgenavne, udsat for fysisk vold og udelukket fra fællesskabet, hvor hun aldrig blev inviteret til fødselsdage eller sociale arrangementer.

LÆS OGSÅ  Karina Frimodt åbner op: Sådan har hun opfattet Claes Antonsen

Eskalerede i teenageårene

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke.

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket forværrede situationen betydeligt. 

Hun blev verbalt angrebet og truet, og hendes søskende blev også mobbet på grund af hendes seksuelle orientering. 

Folk kørte endda forbi hendes hus og efterlod truende beskeder på pizzabakker. Det var netop her, at Martina lærte, at hun aldrig skulle vise sårbarhed igen.

Flugt i misbrug

Den konstante mobning og chikane førte til, at Martina søgte tilflugt i alkohol og stoffer for at dulme smerten. 

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind efter 'Den sorte svane': Nu forklarer Mads Brügger

DR-stjernen drak hver dag, enten alene eller sammen med nogle venner, der døjede med alkoholproblemer selv. Ydermere kunne ‘Fede forhold’-deltageren afsløre, at hun i den periode også tog amfetamin og andre stærke piller. 

Martinas liv tog en positiv drejning, da hun mødte sin kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, i 2014. 

Mødet mellem de to var grunden til, at Martina tog en kold tyrker og i dag har været clean i 10 år. 

Forsæt med at læse

Artikler

God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock

Fra mandag tjekker han ind.

Den danske journalist og tv-vært Clement Kjersgaard er kendt for sin skarpe værtsstil og dybdegående interviews. 

Nu har han selv afsløret, at han vender tilbage til DR’s debatprogram “Deadline”. 

Der er dog et stort men. 

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind efter 'Den sorte svane': Nu forklarer Mads Brügger

Clement Kjersgaard har offentliggjort på Facebook, at han midlertidigt vender tilbage som vært på “Deadline”, og at værtsjobbet kun er et kortere vikariat. 

Dette korte vikariat starter mandag og strækker sig over to uger, hvor Clement Kjersgaard vil lede alle udgaver af programmet.

“Man kan ikke påstå, at verdenshistorien holder sommerferie, og også dér ligner den mig,” skrev Clement Kjersgaard i sit opslag. 

LÆS OGSÅ  Ærlig Dennis Knudsen: Afviser det ikke i fremtiden

Han mindede også sine følgere om, at det i år er 20 år siden, han første gang trådte ind som vært på “Deadline”.

Seerne kan glæde sig til at opleve Kjersgaard i aktion på “Deadline” de næste par uger, hvor han igen vil bringe sin skarpe analyse og dybdegående interviews til skærmen.

Forsæt med at læse

Artikler

Sæson 6 af ‘Sommerdahl’ er lige om hjørnet: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Foto: Henrik Petit/ TV 2

En af skuespillerne taler nu ud om den længe ventede sjette sæson af TV 2-hittet.

Det er ikke længe siden, at sidste afsnit af den populære serie ‘Sommerdahl’ løb over skærmen. 

Den 23. juni blev det sidste afsnit af 5. sæson sendt i tv’et, og selvom det ikke er længe siden, så er mange seere allerede mere end klar til sæson 6. 

På pressemødet for sæson 5 blev det afsløret, at en sjette sæson allerede var under planlægning, og nu viser det sig, at der allerede er godt nyt. .

LÆS OGSÅ  TV 2-par bekræfter trist nyhed

Til det årlige Røde Kors Klub 10-arrangement på Roskilde Festival mødte HER&NU den unge skuespiller Thit Aaberg, der spiller en central rolle i serien. 

Hun kunne dele endnu flere spændende detaljer om de igangværende optagelser.

“Jeg er i gang med at optage lige nu. Nu har vi lige afsluttet blok 1, og så er vi i gang med at optage blok 2, så der kommer meget mere ‘Sommerdahl’ med mig og alle de andre,” fortæller Thit Aaberg, som kan ses på billedet nedenfor.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Henrik Petit/TV 2

Det er klart, at arbejdet med sæson 6 er i fuld gang, og at fans kan se frem til endnu flere spændende episoder. 

LÆS OGSÅ  Karina Frimodt åbner op: Sådan har hun opfattet Claes Antonsen

Succes på tværs af landegrænser

Det er især hovedpersonen Peter Mygind, der har opnået enorm popularitet – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Den omfattende distribution af serien Sommerdahl til over 40 lande, herunder USA, Canada og en række europæiske og sydamerikanske lande, har resulteret i en global fanskare, der viser deres hengivenhed på mange måder.

Hvis du skulle få lyst, kan du se eller gense de sidste 5. sæsoner af ‘Sommerdahl’ ved at klikke her.

Forsæt med at læse

Trending