Følg os her

Film / TV

Står frem: Nu afslører Amalie Szigethy alt

Udgivet

d.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Nu kan danskerne komme helt tæt på Amalie og Mikkel.

De fleste husker nok, at forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været noget turbulent. Sammen har de to døtre, og de har løbende været til og fra hinanden som par.

Når de har været fra, har det givet genlyd. Det har blandt andet været med store uenigheder om børnene, som Amalie tidligere har beskyldt Mikkel for at bortføre, og derfor politianmeldte ham. Mikkels version af historien lød på, at han havde hentet børnene til en tidlig juleferie, mens Amalie flyttede ud af hjemmet.

Men på trods af dette klinkede parret skårrene og er sammen igen.

Og nu inviterer de altså seerne helt tæt på i en ny tv-serie.

Det oplyser Prime Video i en pressemeddelelse.

I dag har Prime Video nemlig givet grønt lys til reality-serien “Amalie – Mit Kaotiske Kærlighedsliv”. Serien følger Amalie Szigethys personlige liv sammen med hendes partner Mikkel Skelskov gennem det sidste år – en turbulent tid for parret. Deres kaotiske forhold er blevet udfordret, og de har fundet ud af, at kærligheden mellem dem ikke altid er nok til at løse deres mange udfordringer.

LÆS OGSÅ  Afslører: De skal spille Keld og Hilda i ny film

Serien tager seerne med bag kulisserne. Fra da Mikkel tog deres to døtre med til Østrig uden Amalies viden og hendes efterfølgende sammenbrud på sine sociale medier til deres intense forhold til Amalies mor, som Mikkel åbent siger, at han ikke kan lide.

Serien adresserer også den kriminalsag, som Mikkel er involveret i. Seerne får også mulighed for at følge parrets diskussioner om måske at få et barn mere, mens Amalie også er på en mission for at blive en bedre version af sig selv.

Det gør hun blandt andet ved at besøge danske kendisser som Dennis Knudsen for en skønheds-session, Sazeline Sørensen, som arbejder med Amalies sind gennem vejrtrækning, kokken Umut lærer hende at lave frikadeller, mens hendes ven Jackie Navarro taler meget med hende om forholdet med Mikkel.

Den nye serie er både underholdende og afslørende, og Amalies charmerende personlighed og humor skinner for alvor igennem, når seerne får lov at se med i også de intense og dramatiske begivenheder i hendes familie- og kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ  Lasse Sjørslev glæder sig: I dag sker det

Amalie har været den ubestridte dronning af reality-tv i Danmark i de sidste 14 år. Hun er blevet en meget populær reality-stjerne og influencer på grund af sin charme og ofte kaotiske personlighed. Amalie har i mange år været i et forhold med forretningsmanden Mikkel Skelskov og de har to døtre, Josephine (7) og Hannah (3).

Præsenteret af Prime Video, er serien produceret af det danske produktionsselskab United Production – en del af ITV Studios. Flere detaljer om serien vil blive præsenteret senere.

“Amalie – Mit Kaotiske Kærlighedsliv” har premiere den 23. august 2024 med tre episoder på Prime Video.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  Lotte Heise gør comeback: Tager over i populært program

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Hugh Grant gør stort comeback: Indtager rollen i ny gyserfilm
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Anders og Torben med stor udfordring: Nu sætter de ord på

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Lasse Sjørslev glæder sig: I dag sker det
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  Spar penge på populære film og serier: Nu er der godt nyt fra dansk streamingtjeneste

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  Lotte Heise gør comeback: Tager over i populært program
Forsæt med at læse

Trending