Følg os her

Film / TV

Endnu en gang er der chokerende nyt efter ‘Den sorte svane’

Udgivet

d.

Foto: TV 2

‘Den sorte svane’ giver stadig genlyd.

Flere millioner danskere har set dokumentarserien ‘Den sorte svane’, der har rullet over skærmen på TV 2. Den er desuden også tilgængelig på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor flere seere så alle afsnit i et hug.

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

LÆS OGSÅ  TV 2-par med sød afsløring: "Vores største drøm er gået i opfyldelse"

Den noget så omdiskuterede dokumentar har også sat gang i noget af et efterspil.

Et efterspil som i den grad får panderynkerne frem hos danskerne.

Den populære dokumentarserie har allerede haft konsekvenser for flere af de involverede, og nu har endnu en afsløring om Nicolai Dyhr set dagens lys.

Nicolai Dyhr har kæmpet for at distancere sig fra sin medvirken i TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’.

Nye afsløringer stiller dog spørgsmålstegn ved advokatens rolle.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' rev tæppet væk under ham: Nu deler TV 2 nyt

Nicolai Dyhr har påstået, at han intet havde at gøre med bandeveteranen Tamer Kibar, som i dokumentaren søger Nicolai Dyhrs hjælp til at lukke sin kebabforretning, Boys Christianshavn.

Men virkeligheden ser ud til at være en anden.

Ekstra Bladet har fået adgang til dokumenter og korrespondancer, der afslører, at advokaten arbejdede for Tamer Kibar under optagelserne af dokumentaren.

Havde central rolle

Det viser, at Nicolai Dyhr spillede en central rolle i at redde virksomheden fra konkurs, samtidig med at han hævder, at han ikke kendte Tamer Kibar.

Den 23. august 2022 blev Boys Christianshavn erklæret konkurs efter en begæring fra Gældsstyrelsen, der krævede 76.000 kroner

LÆS OGSÅ  Efter 'Den sorte svane': Nu skal det stoppes

Mindre end en uge senere trådte en advokat ind for at betale gælden og ophæve konkursen. Den advokat var Nicolai Dyhr. Den 2. september blev betalingen på omkring 130.000 kroner, inklusive retslige omkostninger, gennemført, og konkursen blev ophævet den 6. september.

Oplysningerne kommer fra de dokumenter, Ekstra Bladet har modtaget.

Nicolai Dyhr har offentligt fastholdt, at han har fulgt alle regler og straks tog afstand fra Tamer Kibar, da han blev klar over, hvem han var.

På LinkedIn har Nicolai Dyhr skrevet, at han ikke vidste, at TV 2’s muldvarp havde bragt et berygtet bandemedlem til hans kontor og forsikrer, at han ikke ville have mødt Tamer Kibar, hvis han havde kendt til hans baggrund.

I podcasten Q&Co gentager Nicolai Dyhr, at han holdt sig væk fra Tamer Kibar og afviste at hjælpe ham. Han nævner også, at han var ‘bange for ham shawarmamanden’ og sagde ‘nej tak’ til at hjælpe Amira Smajic og Tamer Kibar.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  TV 2 afslører stor nyhed: Et helt særligt format

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  DR præsenterer stor nyhed: Sker for allerførste gang
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Mille Dinesen indtager hovedrollen i ny TV 2-krimi: Få et smugkig her

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  TV 2 afslører stor nyhed: Et helt særligt format
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne afslører: Har frygtet alvorlig sygdom

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' rev tæppet væk under ham: Nu deler TV 2 nyt
Forsæt med at læse

Trending