Kendte
Adam og Anette Price om ny krimi: Det er det eneste vi er enige om

Når madkunst og mord blandes med ægteskab og ordleg, opstår der noget ganske særligt. Det er i hvert fald tilfældet hos ægteparret Price, som nu er aktuelle med deres anden fælles krimi – og har endnu flere på vej.
De fleste kender James og Anette Price som et par, der har tryllet i køkkenet og på scenen. Men siden efteråret 2024 har de også gjort sig bemærket i den kriminallitterære verden. Med deres fælles debutroman Det røgede lig trådte de ind i en helt ny genre – til stor begejstring fra både læsere og anmeldere.
Bogen introducerede hovedpersonen Eva Sonne, en billedkunstner, der vender hjem til Bornholm og uforvarende bliver viklet ind i et mordmysterie på det lokale røgeri. Og nu er parret klar med en opfølger.
Den nye bog, Mord og Mozzarella, udkommer 20. august og fører læserne til mere sydlandske egne – nærmere bestemt et dansk refugium i et gammelt kloster på Amalfikysten. Her skal Eva Sonne igen navigere i hemmeligheder, intriger og ikke mindst endnu et mord.
Parret har nydt at skrive sammen, og Anette lægger ikke skjul på, at samarbejdet – trods ægteskabets dybe kærlighed – også indebærer kreative gnister.
“Det er fedt, men vi diskuterer da også. Vi er ikke altid enige – kun om hvem der skal myrdes,” fortæller Anette til BILLED-BLADET.
En del af processen
Diskussionerne er dog en del af processen, som de begge værdsætter, og Anette fremhæver det som en klar fordel, at de er to om opgaven. Når de skriver sammen, bringer de forskellige styrker i spil – og har hver deres blik for detaljen.
Skulle en firbenet karakter finde vej ind i en kommende krimi, bliver det uden tvivl Anette, der skriver de hunderelaterede scener. Hun har nemlig selv haft hund – modsat James, som ifølge hende lider af allergi og derfor aldrig har haft en tæt relation til menneskets bedste ven.
Selvom Mord og Mozzarella endnu ikke er landet i boghandlerne, arbejder makkerparret allerede på deres tredje bog i serien. Hovedpersonen vil fortsat være Eva Sonne, og mens historien endnu er under opbygning, er det klart, at læserne kan forvente både spænding og et strejf af gastronomi.
Der er endnu ikke sat navn på den nye bog, men mon ikke den også får et smagfuldt tvist, hvis man kender parret ret?