Følg os her

Kendte

Kristian Bech måtte overbringe forfærdelig besked: Mange år senere ser han noget, som giver ham tårer i øjnene

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Kristian Bech er i dag tv-vært på TV 2. Her han været i spidsen for en lang række programmer. Inden sin tid som tv-vært, var han 12 år i politiet.

Vi kender Kristian Bech fra en lang række TV 2-programmer, herunder ‘Som sunket i jorden’, ‘De forsvundne fædre’, ‘Bech og de ekstreme aktivister’ og mange flere.

Inden Kristian Bech blev tv-vært, var han 12 år i politiet.

LÆS OGSÅ  Efter længere tids smerter: Nu har TV 2-stjerne fået svar

En af de sværeste opgaver som politibetjent, er at overbringe beskeden til en pårørende om, at én af deres kære er afgået ved døden.

Han fortæller også, at det aldrig blev nemt at overbringe beskeden om et dødsfald. Hver gang var som den første.

I et længere interview med TV 2 sætter han ord på den gang, som han husker som den allerværste. Han husker at det var en dag i december, hvor han var på arbejde som betjent.

Her skete et drab. En familiefar dræbte sin kone. Da de ankom til stedet, var faren anholdt og konen lå død i hjemmet.

LÆS OGSÅ  Tallene taler for sig selv: Vild optur for Caroline Wozniacki og Christian Eriksen

Ingen af de pårørende havde fået besked, og den opgave havnede nu hos Kristian Bech, som sammen med makkeren satte kursen mod kvindens forældre.

“Jeg kan huske, at de havde en meget lang havegang,” erindrer Kristian Bech.

Det var kvindens mor, der åbnede for de to betjente.

Kristian Bech måtte fortælle hende, at hendes datter var død. Kvinden reagerede ved at sige det ikke passede, og da Kristian Bech sagde det var sandt, kvitterede den chokerede kvinde med at give ham en lussing.

Alt postyret fik kvindens mand til at komme ud. Derfor måtte Kristian Bech gentage den hjerteskærende besked. Manden gik også i chok. Da betjentene gik indenfor, gik han straks i gang med at feje det sand op, som de slæbte ind, med ordene ‘at han altså lige havde gjort rent’.

Inde i ægteparrets hjem sad en teenagepige, som var den dræbte kvindes datter. Derfor måtte Kristian Bech endnu en gang overbringe den værst tænkelige besked til et andet menneske.

Han beskriver over for TV 2, at han blev meget rørt i situationen og at han kunne mærke, at hans øjne blev fugtige da han så pigen i øjnene og fortalte hende, at hendes mor var død.

LÆS OGSÅ  Familien er efterladt i chok: 'Pirates of the Carribbean'-skuespiller dræbt af haj

Kort efter kom pigens lillebror ind i huset, og også han fik overbragt beskeden. Drengen brød helt sammen og hele familien blev kørt på krisecenter.

“Det var hjerteskærende at mærke, hvordan en familie bare blev revet over. Og at det var mine ord, der havde knust dem,” lyder det fra Kristian Bech.

I dag er tiden som politibetjent forbi for Kristian Bech. Men de svære samtaler er ikke nødvendigvis fortid.

I pogrammet ‘Som sunket i jorden’, hjælper han tre børn med at finde deres mor. Men hun ønsker ikke kontakt med dem. Da han skal overbringe denne nyhed til de tre yngre børn, kan han heller ikke undgå selv at blive rørt.

Som tv-vært er det dog noget andet, og her er det okay, selv at blive rørt.

Mange år efter den dag, hvor Kristian Bech skulle fortælle forældrene og børnene, at deres datter og mor var blevet dræbt, var han til frisøren.

LÆS OGSÅ  TV 2-deltager afslører: Så dyrt er det at tale over sig

Her sad han i stolen og kedede sig, og da han bladrede gennem et blad fik han sig en overraskelse. Her var der en artikel om en ung kvinde, hvis mor var blevet dræbt af faren.

Den unge kvinde fortalte i artiklen, at hun aldrig ville glemme øjnene på den betjent, som overbragte hende den forfærdelige besked. Hun havde kunne se i hans øjne, hvor meget han følte med hende og lige dér, havde det været en trøst i den forfærdelige situation.

Det var den unge teenagepige, som havde siddet i sine bedsteforældres køkken, da Kristian Bech og makkeren bankede på mange år tidligere.

Du kan se ‘Som sunket i jorden’ på TV 2 og TV 2 Play.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  Sarah Grünewald både raser og advarer: Kostede tusindvis af kroner

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Kandis fejrer 35-års jubilæum: Deler stor nyhed

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  Ups! TV 2-stjerne får afsløret detaljer for program
Forsæt med at læse

Kendte

Sådan mødte Jens Werner og Anette hinanden: Dans førte dem sammen

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Hvil i fred.

Den 9. juli gik den tidligere ‘Vild med dans’-dommer Jens Werner bort, kun 59 år gammel. Det var hans familie, der overrakte den triste meddelelse.

Jens og hans kone Anette nåede at dele 24 dejlige år sammen, og efter hans død står hans enke, Anette Werner, og parrets to børn, tilbage med et stort afsavn. Anette er dog ikke et spildt sekund i tvivl om at hun er både heldig og dybt taknemmelig for hver dag hun delte med Jens og nævner særligt den sidste tid i hans liv.

LÆS OGSÅ  Tallene taler for sig selv: Vild optur for Caroline Wozniacki og Christian Eriksen

Det skriver BILLED-BLADET

Dans bragte dem sammen

Der hersker ingen tvivl om Jens Werners passion for dans, og det var også netop dansen og en ‘Vild med dans’-kollega, der bragte ham og Anette sammen i tidernes morgen.

Jens og Anette mødte nemlig hinanden gennem kollegaen Britt Bendixen.

Som ung deltog Jens i dansetimer på Britt Bendixens danseskole og det var under en af Britt Bendixens afdansningsballer i Herlev i år 2000, at Jens og Anette mødtes for første gang.

På det tidspunkt havde Jens allerede afsluttet sin aktive dansekarriere, men skæbnen ville det anderledes den aften. Ved deres første møde var der nemlig ingen tvivl mellem dem; de følte begge, at de var et perfekt match. Inspireret af deres fælles kærlighed til dansen, besluttede de at tage livets dans sammen.

I 2005 blev de gift, og kort tid derefter åbnede de deres egen danseskole, A & J Werner Dans, i Værløse. Dette markerede begyndelsen på et liv fyldt med fælles interesser og dedikation til dansen, som spillede en så stor rolle i begges liv. Foruden dansen, fik de to børn sammen, Nikolai på 20 år og Isabella på 18 år

LÆS OGSÅ  Sarah Grünewald både raser og advarer: Kostede tusindvis af kroner
Forsæt med at læse

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Efter længere tids smerter: Nu har TV 2-stjerne fået svar

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  TV 2-deltager afslører: Så dyrt er det at tale over sig
Forsæt med at læse

Trending