Musik
Lars Lilholt i dyb sorg: “Jeg er meget ked af det”
Nu sætter Lars Lilholt ord på det store tab.
Det er netop blevet bekræftet af Rosita Jørgensen, at Johnny Madsen er gået bort.
Efter længere tids sygdom sov Johnny Madsen stille ind mandag eftermiddag i sit hjem på Fanø, præcis som han selv ønskede det. Hans søn mindes sin far med kærlighed: “I mindet vil han være i vores nærhed,” udtaler Rasmus Madsen.
Johnny Madsen er en af Danmarks mest elskede kunstnere og hans død efterlader uden tvivl et stort savn hos mange.
Lars Lilholt har allerede reageret på den triste nyhed.
Allerede et stort savn
“Johnny er død. Min gamle ven Johnny Madsen er død i dag. Johnny var et fantastisk menneske og ven. Generøs og givende og en stor kunstner. Jeg er meget ked af det lige nu, og billeder og historier fra 45 års venskab flimrer i mit hoved,” skriver Lars Lilholt i et opslag på Instagram og afslutter med varme ord om sin nu afdøde ven:
“Han var sgu så sød, og jeg elskede ham højt. Det er allerede nu et stort savn,” lyder det.
Lars Lilholt har delt et billede af de to sammen.
Johnny Madsens helbred havde været svækket gennem de seneste år, og han kæmpede med flere alvorlige helbredsproblemer.
Vi sender varme tanker til Johnny Madsens nærmeste.
Du kan se hele opslaget fra Lars Lilholt herunder:
Musik
Rørende detalje: Johnny Madsen fik sit sidste ønske opfyldt
Johnny Madsen fik sit sidste ønske opfyldt.
Danmark har i dag sagt farvel til en af sine største kunstnere, Johnny Madsen, der mandag eftermiddag stille gik bort i sit hjem på Fanø. Efter en periode med sygdom sov Madsen, 73 år, fredfyldt ind, omgivet af dem, han elskede, og det sted, han holdt allermest af.
“I mindet vil han være i vores nærhed,” siger hans søn, Rasmus Madsen, til Ekstra Bladet. De smukke ord rammer lige i hjertet og vidner om den dybe kærlighed og respekt, familien og fans verden over har til denne folkekære musiker.
Johnny Madsen var mere end blot en musiker. Som en sand multikunstner favnede han både rock’n’roll, malerkunst og poesi. Hans kunstneriske sjæl brændte stærkt og kompromisløst, og hans sange som ”Udenfor sæsonen” og ”Stjernenat” har sat sig dybt i den danske folkesjæl. Hans liveoptrædener var intense og dybtfølte – med Madsen vidste man altid, at musikken kom fra hjertet og fra sjælen.
Selv da sygdommen gjorde livet svært, holdt Madsen fast i sin måde at leve på. Hans stærke ønske om at tilbringe sine sidste dage i ro på Fanø blev imødekommet, og han forlod verden på egne præmisser – med sin karakteristiske ”my way or no way”-attitude helt intakt.
Johnny Madsen vil blive savnet af mange, og hans bidrag til dansk kultur er uvurderligt. Musikken, kunsten og minderne vil leve videre, og han efterlader sig et hul i dansk rock, som ingen anden kan fylde.
Madsen efterlader sin søn, Rasmus, og sin mangeårige samlever, Rosita Jørgensen.
Musik
AFSLØRET: Dette er prinsesse Kates yndlings Tv-serie
Vidste du det?
Selvom vi i dag kender hende som den stilfulde og altid professionelle prinsesse af Wales, var Kate Middleton som skolepige langt mere jordnær end de fleste ville tro.
Hendes tid på Marlborough College, en af Storbritanniens mest prestigefyldte kostskoler, var præget af enkle glæder, dybe venskaber og en helt almindelig ungdom.
Det skriver The Mirror.
Oplevede mobning og svære tider
Skolen, der har uddannet både kunstnere, forfattere og andre fremtrædende briter, blev et trygt sted for Kate efter en vanskelig periode på sin tidligere skole, Downe House, hvor hun oplevede mobning.
Som en genert 14-årig begyndte hun på Marlborough, hvor hun hurtigt fandt sig til rette. Hendes tidligere værelseskammerat Gemma Williamson beskriver Kate som tynd og bleg ved ankomsten, mens en af hendes lærere mindes, hvordan stressen kunne give hende eksem.
Men snart blomstrede Kate op og fik skabt stærke venskaber.
Gjorde sig bemærket
Hun deltog ivrigt i skolens aktiviteter og gjorde sig bemærket i både sport og sociale sammenhænge. Som co-kaptajn på tennis- og hockeyholdet, viste hun sine sportslige evner, som hun stadig har med sig i dag, i sin rolle som protektor for bl.a. All England Lawn Tennis and Croquet Club og Rugby Football Union.
Kates venner husker hende som en hårdtarbejdende og venlig elev, der dog også kunne skeje lidt ud – som den nat, hun blev dårlig på en togstation efter en hockeyfest.
Men ellers var hun kendt for sin disciplin og for at værdsætte de enkle ting i livet.
Helt normale ungdoms interesser
I fritiden nød hun at lytte til sin Walkman, spise Marmite-sandwiches og dykke ned i sin absolutte yndlings-tv-serie, Friends.
Serien, der følger vennegruppen Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey og Phoebe, fangede også Kates interesse.
De humoristiske og rørende historier om venskaber, kærlighed og karriere skabte en følelse af samhørighed, som mange unge følte, og Kates begejstring for serien skulle fortsætte gennem årene.
Da Kate forlod Marlborough College, var hun blevet en selvsikker ung kvinde, klar til nye eventyr. Efter et sabbatår fortsatte hun på St. Andrews University, hvor hun senere mødte prins William.
I dag er hun en del af den britiske kongefamilie, men minderne om ungdommens enkle glæder, som Friends og hendes elskede Marmite-sandwiches, er stadig en del af den helt almindelige Kate, som mange husker og elsker.
Musik
Maria Montell afslører overraskende detaljer: Sådan mødte hun sin mand
I et interview fortæller Maria ærligt, hvordan hun mødte sin mand Tomas.
Da Maria Montell befandt sig midt i 30’erne, stod hun ved en skillevej.
Efter flere mislykkede forhold besluttede hun sig for at tage en pause fra kærligheden og i stedet fokusere på at finde ud af, hvem hun var.
I et interview med Hendes Verden fortæller hun om denne selvopdagelsesrejse og den betydning, den fik for hendes liv og kærlighed.
Måtte tænke sig grundigt om
Med humor og selvindsigt sammenligner Maria sin rejse med en scene fra filmen Runaway Bride, hvor hovedpersonen, Maggie, skal finde ud af, om hun foretrækker røræg, spejlæg eller Eggs Benedict – en metafor for at lære sine egne præferencer at kende i stedet for at tilpasse sig andres.
For Maria betød dette en to år lang periode, hvor hun valgte at være single og tænke grundigt over, hvad hun egentlig ønskede i en partner.
Det siges ofte, at kærligheden dukker op, når man mindst venter det – og netop det var tilfældet for Maria Montell.
Som dommer i ‘Stjerne for en aften’ befandt hun sig en aften i Aarhus, hvor hun tilfældigt mødte skuespiller og instruktør Tomas Villum Jensen.
Maria afviste i første omgang at give ham sit telefonnummer og havde ikke planer om at lade mødet udvikle sig til mere.
Han insisterede
Men Tomas insisterende charme og vedholdenhed gjorde, at han snart dukkede op i Hornbæk, hvor Maria boede.
Tomas’ initiativ viste sig at have en særlig betydning, da han hurtigt faldt til i Marias hjem. Han tilbød hjælp til praktiske opgaver som at rense tagrender og stable brænde, og netop dette blev begyndelsen på en større tiltrækning.
Maria mindes sin fascination af mænd, der ikke er bange for at tage fat – en værdi, hun værdsatte, da hun selv er vokset op med en far, der var en ”rigtig mand,” som hun kalder det.
Ingen vej uden om
Mens Maria i starten ikke havde tænkt på Tomas som mere end en bekendt, voksede kærligheden, og efter kun tre måneder som kærester, ventede de deres første barn.
Deres søn, Villum, kom til verden kort efter, og Maria vidste hurtigt, at hun gerne ville have flere børn med Tomas. Året efter kom deres datter Smilla til verden, og senere kunne de også byde datteren Lilly velkommen til familien.
Maria Montells historie viser, at kærlighed ikke altid er øjeblikkelig – men at den kan udvikle sig til noget dybt og varigt, når værdier og gensidig respekt får lov til at gro.
Musik
Hemmelighedsfuld Rasmus Seebach: Kommer med kryptisk melding
Nu lyder der en særligt hemmelighedsfuld melding fra én af Danmarks største popstjerner.
I over ti år har Rasmus Seebach været en af Danmarks mest elskede musikere og sangskrivere. Med sin varme, nærværende stemme og sans for melodier, der rører ved følelserne, har han sat sit tydelige præg på dansk musik. Hits som Engel, Natteravn og Under stjernerne på himlen er blevet moderne klassikere, og Seebach har cementeret sin plads i dansk popmusik som en uundgåelig skikkelse.
Seebach er født ind i en familie, hvor musik altid har været en naturlig del af livet. Med en legendarisk far, Tommy Seebach, der var kendt for sine Grand Prix-hits og sin stærke musikalske indflydelse, lå det næsten i kortene, at Rasmus en dag skulle følge i sin fars fodspor. Dog begyndte Rasmus sin karriere på en lidt mere tilbagetrukket måde. Først arbejdede han som sangskriver og producer for andre kunstnere som Karen og Jokeren, og hans egne ambitioner om scenelivet voksede stille og roligt.
Følger i fars fodspor
Det store gennembrud kom i 2009, da han udgav sin debutsingle Engel. Sangen blev straks et hit og gav danskerne en forsmag på hans talent for at skrive dybtfølte tekster kombineret med smukke melodier. Succesen med Engel blev hurtigt fulgt op af debutalbummet Rasmus Seebach, som blev en enorm succes og markerede starten på en imponerende karriere. Siden da har han udgivet flere albums, der alle har fundet vej til hitlisterne.
Seebachs sange er ofte inspireret af hans eget liv, og hans tekster er ærlige og personlige. Olivia, dedikeret til hans niece, og Den jeg er, som handler om selvaccept, har vist en mere sårbar side af Rasmus, hvilket har gjort ham endnu mere populær hos fansene. Hans evne til at skabe musik, der taler til både unge og ældre, har sikret ham en status som folkeeje.
En af de mest rørende sange i hans repertoire er Den jeg elsker, som er dedikeret til hans far, Tommy Seebach, der døde i 2003. Med sangen hylder Rasmus sin fars minde og viser, hvor dybt hans far har præget både hans liv og karriere.
Rasmus Seebachs koncerter er altid populære, og billetterne bliver ofte revet væk på rekordtid. Hans publikum spænder over generationer, og han formår at skabe en unik atmosfære, hvor han samler danskerne gennem musik. Til koncerterne kan både unge og ældre ses synge med på alle sangene, hvilket har gjort Seebach til en uundgåelig del af danskernes fællesskab.
Og der er heller ikke nogen tvivl om, at hans store fanskare følger interesseret med på popstjernens sociale medier. Her har han nu delt et billede ledsaget af teksten “Store nyheder på vej, venner.”
Det har straks sat gang i spekulationerne blandt de mange fans, som alle glæder sig til at høre mere og som håber på, at der er tale om flere koncerter.
Du kan se hele opslaget fra Rasmus Seebach herunder:
Musik
Lars Lilholt om voldsom smerte: ‘Jeg lå bare og skreg’
Nu sætter Lars Lilholt ord på den barske tid.
Lars Lilholt er kendt som en sand fighter – og ikke uden grund. Den 71-årige folkekære musiker har gennem årene kæmpet med en række alvorlige helbredsproblemer, men han står stadig oprejst. Nu deler han detaljer om en barsk periode i sit liv, som han tilbragte på Skejby Sygehus, hvor både smerter og sygdom truede hans helbred.
Ifølge SE & HØR ser Lilholt tilbage på nogle af de værste sygdomsoplevelser, han har gennemgået. Hans helbred har været under hårdt pres, og det er bestemt ikke småting, han har været udsat for. Mest kendt er nok hans kamp mod tarmkræft – en diagnose, der skræmte mange af hans fans. Heldigvis kunne han efter behandling meddele, at han var blevet kræftfri, hvilket vakte lettelse hos de mange, der holder af ham og hans musik.
‘Godt jeg ikke er fra Spanien’
Men kræft var kun en af flere udfordringer. Lilholt har også været ramt af blodpropper i lungerne, covid, tarmslyng og en alvorlig omgang bughindebetændelse. Det sidste førte til en smertefuld indlæggelse, hvor han tilbragte to måneder på Skejby Sygehus.
Under indlæggelsen oplevede han nogle af de værste smerter i sit liv. Han beskriver, hvordan hans infektionstal efter en operation for bughindebetændelse var skyhøje – over 600 – hvilket satte hans krop under ekstremt pres.
Min ældste datter, som er medicinalkemiker, hun passede mig den nat, og hun sagde, jeg bare lå og skreg. Og så kørte de mig med lynets hast på operationsstuen, og så lige pludselig blev jeg helt stille, og så stoppede de. Og så kiggede jeg bare op på dem, og sagde: “Det er fandme godt, jeg ikke er fra Spanien.””Hvorfor?”, sagde de så. “Jamen så kunne jeg ikke sige “av”. Jeg kan ikke huske det. Men det har jeg fået fortalt,” lyder det fra Lars Lilholt til mediet.
Lars Lilholt er i øjeblikket aktuel med bogen ‘Fra Jyllands hjerte’, som han har skrevet sammen med tv-værten Peter Ingemann.
‘Her kommer de to omkring både store og små emner. Det kan du læse mere om HER.
Musik
Trist besked: Musik-legende er gået bort
En af verdens mest ikoniske musikere er nu gået bort.
En af verdens mest indflydelsesrige musikalske skikkelser, Quincy Jones, er gået bort. Den legendariske producer, komponist og arrangør, der gennem årtier formede musikindustrien, sov søndag aften stille ind i sit hjem i Bel Air, omgivet af sin familie. Quincy Jones blev 91 år.
Ifølge AP News udsendte familien en rørende meddelelse, hvor de bekræfter tabet af deres højtelskede far og bror: “I aften må vi med fulde – men knuste – hjerter dele nyheden om, at vores far og bror Quincy Jones er gået bort,” lyder det i beskeden, der fortsætter: “Og selvom det her er et enormt tab for vores familie, fejrer vi det fantastiske liv, han levede, og vi ved, der aldrig kommer en anden som ham.”
Det skriver AP News.
Quincy Jones efterlader sig en karriere spækket med uforglemmelige øjeblikke og kunstnerisk nytænkning. Han arbejdede med nogle af verdens største musikere og skabte ikoniske værker, der fortsat inspirerer generationer.
Det mest kendte samarbejde
Et af hans mest kendte samarbejder var med Michael Jackson, hvor de sammen skabte det legendariske album Thriller. Albummet, som blandt andet inkluderer hittene “Billie Jean,” “Beat It” og “Thriller,” er i dag det bedst sælgende album nogensinde og sikrede Jones hele otte Grammy-priser i 1984.
Jones’ alsidige talent bragte ham også sammen med jazzens og croonernes største navne, herunder Frank Sinatra, Clifford Brown og Dizzy Gillespie. Han spillede en afgørende rolle i udviklingen af flere musikgenrer og var desuden medkomponist og producer på støttesangen “We Are The World,” som samlede nogle af tidens største kunstnere i en kamp mod hungersnød.
Med 28 Grammy-priser, en plads i Rock & Roll Hall of Fame og en arv, der spænder over generationer, efterlader Quincy Jones et enestående aftryk i musikhistorien. Hans indflydelse og værker vil leve videre og minde os om en mand, der med kreativt geni og passion ændrede musikverdenen for altid.c
Musik
Afslører: Søren Huss modtager helt særlig pris
Han giver følelser lyd og form, og hans sangtekster er som små spejle, der både reflekterer livets højder og dybder.
Sådan lød det, da Den folkelige sangs pris i dag blev uddelt på Folkehøjskolernes Forenings årsmøde på Gymnastikhøjskolen i Ollerup på Fyn. Prisen gik i år til sanger og sangskriver Søren Huss for hans evne til at skabe musik, som favner både glæde, sorg, lys og mørke, og som ”heler de skjulte sår, vi bærer på”, lød det i motivationen fra udvalget bag kåringen.
Det oplyser Folkehøjskolernes Forening i Danmark i en pressemeddelelse.
”Søren Huss har skabt et musikalsk univers, hvor toner og ord fungerer som broer mellem mennesker. Med sin særegne stemme har han formået at løfte os, at samle os på tværs af generationer og at give os et fælles sprog for de følelser, der ofte gemmer sig dybt i vores sind,” lyder det fra udvalgsmedlem Jasper Gramkow Mortensen, som er forstander på Oure Højskole.
Søren Huss’ musikalske karriere begyndte for alvor som forsanger i bandet Saybia, der slog igennem i 2002 med debutalbummet ”The Second You Sleep”. I 2010 udgav han sit første soloalbum, ”Troen & Ingen”, hvis sange og tekster blandt andet handlede om sorgen efter tabet af hustruen tre år forinden. Hans seneste album “Vi Fik Mere End Vi Kom For” udkom i april i år og er inspireret af en periode med depression og pandemi.
Selv håber Søren Huss, at hans sange kan give folk et åndehul, hvor det er okay at føle det, man nu engang gør.
Bliver personligt
”Jeg har med årene fundet ud af, at uanset hvad jeg skriver, og hvor dybt personligt det bliver, så hører folk deres egen historie. Og det er også meningen. Folk skal ikke stå og føle med mig – de skal helst føle deres egen historie,” siger han.
I den 19. og seneste udgave af Højskolesangbogen er Søren Huss’ sang ”Undertiden” fra 2017 med. Han beskriver selv optagelsen i Højskolesangbogen som et af de største øjeblikke i hans karriere, og han er glad for, at valget faldt på netop den sang.
”Det er jo en sang om at kæmpe med en dårlig samvittighed over ikke helt at leve op til det billede, man har af sig selv som forælder. Siden sangen kom med i Højskolesangbogen, er jeg blevet kontaktet af mange kor og privatpersoner, der har brugt sangen i forskellige sammenhænge. Det er både sjovt og rørende og dejligt,” siger Søren Huss, som også er meget taknemmelig over at modtage Den folkelige sangs pris.
”At få anerkendelse fra dem, som sørger for, at højskolerne fortsætter med at være en stor del af Danmarks ånd, er meget stort.”
Søren Huss er født i 1975 i Nyborg, hvor han også bor i dag. Han er sanger og sangskriver og har udgivet musik i eget navn siden 2010. Før det var han forsanger i bandet Saybia, som for alvor slog igennem i 2002 med debutalbummet The Second You Sleep. Hans seneste album ”Vi Fik Mere, End Vi Kom For” udkom i april i år.
Fik i 2020 optaget sangen “Undertiden” i den 19. og seneste udgave af Højskolesangbogen.
Den folkelige sangs pris bliver uddelt hvert år af Folkehøjskolernes Forening i Danmark i forbindelse med foreningens årsmøde.
Prisen er på 25.000 kr. og gives til en eller flere personer, der på den ene eller anden måde har bidraget til udbredelsen af, kendskabet til og dermed fastholdelsen af den enestående kulturarv, den folkelige sang i almindelighed og Højskolesangbogen i særdeleshed er.
Prismodtageren bliver udpeget af et udvalg, som i år består af forstander på Oure Højskole Jasper Gramkow Mortensen, Morten Grimstrup, der er lærer på Roskilde Festival Højskole, og Marianne Søgaard, der underviser på Silkeborg Højskole.
Blandt tidligere prismodtagere finder man Annika Aakjær, Carl Emil Petersen, Stine Pilgaard og Katrine Muff Enevoldsen, Lis Sørensen, Sigurd Barrett, Bent Fabricius-Bjerre, Steffen Brandt, Erik Sommer, Anne Linnet, Peter A.G., Sebastian, Johannes Møllehave, Alberte Winding, Jens Rosendal, Niels Hausgaard, Annisette og Benny Andersen & Poul Dissing.
Kendte
Dorthe Gerlach om sine dybe sår og mange års sorg: Détte øjeblik ændrede alt
Den danske sangerinde sætter nu ord på de dybe og svære følelser.
Da Dorthe Gerlach mødte sin mand, Michael, var der ingen, der kunne forudse, at deres kærlighed og partnerskab i bandet Hush også ville blive fundamentet for deres familieliv.
For fire år siden blev deres ønske om et barn endelig opfyldt, og de blev forældre til lille Harry efter en lang og ofte svær rejse.
Det skriver ALT for damerne.
Ikke som en dans på roser
Vejen til moderskabet var alt andet end let for Dorthe.
Hun beskriver det som en “lang og til tider mørk rejse,” hvor håbet om at blive mor til sidst begyndte at føles fjern. Da graviditeten endelig blev en realitet, havde hun svært ved helt at tro på det.
Stor forløsning
Først da hun holdt Harry i sine arme, gik det op for hende, og det ramte hende med en kraft, hun ikke havde forventet. Det var som om, et dybt sår og mange års sorg pludselig opløstes, og hun oplevede en kærlighed, hun aldrig havde kendt før.
At blive mor blev en helende proces, hvor en ny glæde og energi nu fylder Dorthe hver dag. Hun ser verden gennem sin søns øjne, og selv de mindste ting som en bænkebider eller vindens susen kan blive magiske i hans selskab.
“Den spontane glæde, han har, giver mig så meget ny energi,” fortæller hun.
Dorthe havde oprindeligt forsonet sig med tanken om aldrig at få børn og holdt den smertefulde kamp privat. At dele den sorg med andre, endda nogle af sine nærmeste, føltes for sårbart.
“Jeg er ofte blevet spurgt om, hvorfor vi ikke havde børn – også af fremmede, hvilket er virkelig grænseoverskridende,” forklarer hun.
Mange tilbød løsninger og delte historier om andre, der havde overvundet udfordringer. Men for Dorthe føltes det påtrængende, og hun havde ikke lyst til at forklare sin private kamp overfor dem, hun ikke kendte godt.
I dag føler Dorthe en dyb taknemmelighed for sin søn og arbejder bevidst på at lægge fortidens svære oplevelser bag sig, så hendes søn ikke skal bære den samme bagage. Hun påminder sig selv om, at den mørke rejse fik sin afslutning, da Harry kom til verden, og hun har valgt at fokusere på glæden i livet fremover i stedet for at dvæle ved tidligere udfordringer.
Musik
Producer træffer stor beslutning efter Liam Paynes død: “Tiden er ikke inde endnu”
Liam gik bort den 16 oktober.
Der var lagt op til glæde og forventning hos Liam Paynes fans, da rygterne om ny musik fra den tidligere One Direction-stjerne ramte medierne.
Sidste tirsdag bekræftede produceren Sam Pounds, at et nyt nummer, “Do No Harm,” var på vej og skulle udkomme den 1. november.
Mange fans havde set frem til dette udgivelsestidspunkt med spænding og var klar til at mindes Liam Payne med en ny musikalsk oplevelse.
Men nu er der trist nyt.
Trækker det tilbage
Der er sket en uventet drejning, og Sam Pounds har valgt at trække den ventede udgivelse tilbage.
I en meddelelse på sociale medier udtrykker han, at beslutningen blev taget af respekt for Liams familie og deres ønske om privatliv.
“I dag har jeg besluttet at holde på Do No Harm og lade det være op til familiemedlemmerne,” skriver Sam Pounds på platformen X.
Han understreger, at tiden ikke er den rette til at udgive sangen, da familien og de nærmeste stadig sørger.
Beslutningen om ikke at udgive nummeret har skuffet mange, da sangen blev anset som en unik hyldest til Liam og endda er delvist skrevet af hans søster, Ruth.
Sangen ville have markeret første udgivelse siden Teardrops, der kom tidligere på året, og ville også have føjet endnu et kapitel til Liam Paynes solokarriere, som ellers har haft blandet succes i forhold til One Direction-tiden.
For fans, der har fulgt Liam siden One Direction-dagene, er nyheden om udgivelsens aflysning en trist påmindelse om hans bortgang.
Sam Pounds fortæller videre, at han håber på at kunne dele musikken en dag, når tiden føles rigtig, og nævner, at alle indtjeningerne fra sangen på sigt skal gå til velgørenhed efter familiens valg.
Liam Payne, der brød igennem med One Direction, gik solo i 2016 og udgav populære singler som Strip That Down og Get Low. Hans bidrag til musikverdenen og hans stjerneglans har efterladt et dybt indtryk, og det kommende track, “Do No Harm,” kunne have været endnu et mindeværdigt bidrag til hans eftermæle.
Se opslaget nedenfor:
Musik
Fantastisk nyt til alle danskere: Nu får du enestående mulighed
Når D-A-D den 1. november fejrer 40-års jubilæum med en stor og unik koncert i Royal Arena under titlen Celebrating 40 Years, kan koncerten følges LIVE helt eksklusivt på Viaplay fra kl. 20:00.
Der er godt nyt til alle, som ikke fik billet til D-A-D’s fuldstændig udsolgte jubilæumskoncert i Royal Arena! Koncerten kan nemlig følges live på Viaplay som PPV til 99 kroner – så der er rig mulighed for at tage del i fejringen, når det danske musikfænomen blænder op for D-A-D-koncerten, du ikke må gå glip af d. 1. november fra kl. 20:00.
Koncerten i Royal Arena er – udover sommerens festivaler – D-A-D’s eneste store indendørskoncert i 2024. Der venter alle koncertgæster og Viaplay-seere en fuldstændig unik D-A-D-oplevelse af et helt særligt udvalg af de allerbedste sange fra D-A-D’s lange og succesrige karriere.
Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.
Skriver tv- og streaming historie
– Vi er utrolig stolte og begejstrede over at skrive TV- og streaminghistorie i Danmark sammen med D-A-D på Viaplay! For første gang nogensinde får danskerne mulighed for at købe en streaming-billet og nyde en LIVE-koncert hjemmefra – og ikke med hvem som helst, men med Danmarks nationalband nr. 1, D-A-D, i en helt udsolgt Royal Arena. Musik spiller en central rolle i de fleste mennesker liv; der rører os, underholder os og skaber uforglemmelige øjeblikke – akkurat som vi gør på Viaplay, hvor vi leverer underholdning fyldt med følelser. Og dette er bare begyndelsen på, hvad der venter i fremtiden, siger Flemming Fjeldgaard, chefredaktør på Viaplay.
Den 3. marts 2024 var det 40 år siden, at D-A-D spillede deres allerførste koncert, og bandet har lige siden leveret medrivende rock og en sand perlerække af udødelige rockklassikere som ”Sleeping My Day Away”, ”Bad Craziness”, ”Everything Glows” – og mange, mange flere rockhits til både danskerne og folk uden for landets grænser.
– Vi synes det er helt vildt spændende at være det første band til at blive transmitteret live på Viaplay. Der er vilde muligheder med en live-koncert direkte på skærmen. Som alt nyt her i livet, er det et skønt eksperiment. Tænk at fejre 40 år og samtidig være first-mover, siger Jesper Binzer, forsanger og guitarist i D-A-D.
Gør dig klar til en storslået LIVE-koncertoplevelse på Viaplay – og skru helt op for højtaleren hjemme i stuen d. 1. november fra kl. 20:00. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af!
Nyd koncerten LIVE fra din sofa ved at klikke HER!
BEMÆRK: Dette PPV-event skal tilkøbes særskilt og er ikke inkluderet nogle af Viaplays pakker. Viaplays vilkår og betingelser gælder. Du kan købe adgang til koncerten HER!
-
Kendte3 uger siden
Lignede en luksusferie: Nu afslører Janni hvad de i virkeligheden skulle
-
Kendte3 uger siden
Karsten Rees vilde gave vækker opsigt: kaldte det et ‘tak for loyalitet’
-
Altomkendte3 uger siden
Lars Løkke afsløret af kulørt ugeblad: Nu må han punge ud
-
Film / TV3 uger siden
Nu sætter Mads Vad ord på: To årsager til at han overvejer at indstille karrieren
-
De kongelige2 uger siden
Kongehuset forholder sig helt tavs: Hvad skete der med Prinsesse Josephine?
-
Altomkendte2 uger siden
Jannis dramatiske skilsmisse: Nu tager sagen en ny drejning
-
De kongelige3 uger siden
Drama mellem Meghan og dronning Camilla: Beskyldt for at stjæle rampelyset
-
Kendte1 uge siden
Efter hård periode med karrierestop og skilsmisse: Nu deler Kasper Hjulmand glædeligt nyt
-
De kongelige3 uger siden
Kong Frederik og dronning Mary i spidsen for stort arrangement: Det koster én billet
-
Kendte2 uger siden
Silas Holst med trist melding: Det er slut
-
De kongelige2 uger siden
Pinlig affære for Lars Løkke: Alle brød ud i grin, da kong Frederik sprang til
-
Kendte2 uger siden
Nu er dødsårsagen afsløret: Derfor var det ikke muligt at redde Liam Payne
-
Film / TV2 uger siden
‘Badehotellet’-stjerne har ikke familiens opbakning: “De synes ikke, det er fedt”
-
Altomkendte2 uger siden
Hans Pilgaard efter hård periode: Har besluttet at trække stikket
-
De kongelige3 uger siden
Harry og Meghan i nyt boligkøb: Kommer tættere på familien