Følg os her

Politik

Efter trist besked: Nu sender Mette Frederiksen en stor tak

Udgivet

d.

Mette Frederiksen
Foto: Alexandros Michailidis/ Shutterstock

Nu sender statsministeren en stor tak.

I går eftermiddags blev det meddelt, at Erik Clausen er gået bort. Han blev 82 år.

I den forbindelse har Mette Frederiksen reageret og sendt en besked ud på Instagram.

“Tak til vores allesammens gøgler Erik Clausen. For sin samfundskritik, sin kærlighed til de skæve eksistenser, til arbejderklassen og til Sydhavnen. Clausen er lyden af min opvækst,” lyder det fra statsministeren i et opslag.

LÆS OGSÅ  Statsministeriet melder ud: Ændringer i regeringen

Mette Frederiksen sætter også ord på sine egne favoritter fra Erik Clausen.

“Og selvom vi ikke altid var enige, var jeg aldrig i tvivl om det bankende hjerte og omsorgen for de udsatte. Jeg elskede ‘Mormors kolonihavehus’, ‘Midt om natten’ og samarbejdet med Leif Sylvester Petersen. Tak. Må du hvile i fred,” lyder det til slut.

Du kan se hele opslaget nederst i artiklen.

Efterlader et stort aftryk

Clausen efterlader sig et enestående aftryk i dansk kultur som multikunstner, filmskaber og meningsdanner.

Erik Clausen voksede op i Sydhavnen og begyndte tidligt sin kreative rejse. Oprindeligt uddannet som maler bevægede han sig hurtigt videre til kunstens og kulturens verden, hvor han blev kendt som en uundværlig stemme på venstrefløjen. I 1960’erne gjorde Clausen oprør mod det etablerede kunstmiljø og begyndte at udstille sine værker på gaden.

LÆS OGSÅ  Helle Thorning deler vigtigt budskab: Er både simpelt og kraftfuldt

Sammen med sin ven Leif Sylvester Petersen skabte han Clausen & Petersen, et gadecirkus og show, der fangede tidens ånd med sin humoristiske, men kritiske kant. Senere blev Clausen en central figur i kunstnerkollektivet Røde Mor, hvor han gennem sin sang og performance engagerede publikum i socialpolitiske spørgsmål.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Politik

Mange har undret sig: Derfor kom Lars Løkke ikke

Udgivet

d.

Lars Løkke
Foto: Wikimedia Commons

Undrede du dig også?

Onsdag aften lagde Amalienborg rammerne for årets store royale begivenhed, nytårskuren og -taffel.

Traditionen tro var regeringen blandt de inviterede, men én prominent politiker manglede.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen om stort tab: Vil aldrig forlige sig med det

Hvorfor kom han ikke?

Aftenen var noget helt særligt, for det var første gang, kong Frederik og dronning Mary stod som værter for nytårskuren siden Frederik overtog tronen. Kuren, der altid finder sted den 1. januar, markerer begyndelsen på det nye år med pomp og pragt i det danske kongehus.

Det er en begivenhed fyldt med symbolik, hvor landets ledere mødes med det royale par for at sætte tonen for året, der kommer.

Selvom hele regeringen var på gæstelisten, var udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen ikke at finde blandt de festklædte på Amalienborgs slotsplads.

Dette er usædvanligt, da Løkke, med sine mange år som en af dansk politiks mest erfarne skikkelser, har været en fast deltager ved tidligere kur.

En hurtig søgning på sociale medier afslører årsagen til hans fravær.

Lars Løkke Rasmussen har nemlig fejret nytår under varmere himmelstrøg i Thailand. Udenrigsministeriet bekræfter over for ugebladet BILLED-BLADET, at han i øjeblikket er på en privat rejse.

Nytårstradition under forandring

Mens Lars Løkke nød solen i Thailand, blev der skålet og udvekslet nytårsønsker i de kongelige gemakker.

For mange er det et lille brud på traditionen, at en så central figur i regeringen ikke deltager, men det sætter også spørgsmålstegn ved balancen mellem pligter og privatliv for landets ledere.

LÆS OGSÅ  Bodil Jørgensen kan ikke forstå det: "Det vil tage mig lang tid at erkende, at han ikke lige er rundt om hjørnet"
Forsæt med at læse

Politik

Reagerer på Mette Frederiksens nytårstale: “Der er behov for akut handling”

Udgivet

d.

Af

Mette Frederiksen
Foto: Shutterstock

Statsminister Mette Frederiksen har ret i sin analyse af verdenssituationens alvor, og Danmark har alle muligheder for at indtage en afgørende rolle for Europas udvikling, lyder fra Dansk Industris adm. direktør.

Statsminister Mette Frederiksen har vanen tro holdt sin nytårstale 1. januar. Hun lagde vægt på, at verden er urolig, og hun kalder det en skæbnestund, men statsministeren pegede også på, at danskerne evner at vise et særligt sammenhold og fællesskab, og ”det gør alting lettere og samfundet rigere”.

“Jeg deler statsministerens analyse af verdenssituationens alvor, og at Europa står ved en skillevej omkring sikkerhed og konkurrenceevne. Der er behov for akut handling, som også stiller store krav til vores evne til at prioritere, da vi står over for massive og helt nye påkrævede investeringer,” siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Industri.

L
Lars Sandahl Sørensen adm direktør i Dansk Industri Foto Dansk Industri
LÆS OGSÅ  Mette Frederiksens private afsløring: 'Derfor var mit hår altid sat op'

“Jeg er også helt enig med statsministeren i, at vores særlige danske evne til at samarbejde og udvise tillid bliver endnu mere afgørende fremover, lyder det fra Lars Sandahl Sørensen, som fortsætter:

“Løsningen for Europa er først og fremmest reformer og afbureaukratisering. Nøglen til at gentænke europæisk økonomi med øgede investeringer i vores sikkerhed, tryghed og velstand ligger ikke i fælles gældsætning, hvor vi sender regningen ind i børneværelset.”

– Danmark har i år alle muligheder for at indtage en afgørende rolle for Europas udvikling, når vi til sommer overtager EU-formandskabet. Den mulighed skal vi gribe, for både i USA og i Kina er speederen i bund, mens vi er sakket frygteligt bagud som kontinent. Derfor er det afgørende med en aftale om et konkurrencetjek på de vigtigste erhvervsområder, så Europa kan komme tilbage på omgangshøjde.”

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen: "Det bør være en stærk påmindelse til alle verdens ledere"

“Europa risikerer at udvikle sig til en taberregion. Målsætninger og skåltaler om at forbedre Europas konkurrenceevne er ikke længere nok. Hvis vi handler hurtigt og effektivt, er jeg grundlæggende optimist omkring Europas fremtid, men tiden er kommet til, at vi vågner af tornerosesøvnen.”

“Statsstøtte er en del af den globale virkelighed, som vi bliver nødt til at forholde os til. Her er den mest effektive vej at forbedre vilkårene for at drive virksomhed i Europa. Men det kan også være i en fælleseuropæisk model med koordinerede investeringer, hvor medlemslandene betaler ind til en fond, der kan bruges til at styrke EU’s konkurrenceevne. Det er dog afgørende, at adgangen til EU-midlerne bliver markant mindre bøvlet, end den er i dag,” slutter DI-direktøren.

Forsæt med at læse

Politik

Inger Støjberg kommer med uventet svar: “Der er simpelthen ikke noget at berette”

Udgivet

d.

New Parliamentary Year in Copenhagen Denmark 01 Oct 2024
Foto: Kristian Tuxen Ladegaard Berg/SIPA/Ritzau Scanpix

Nu sætter politikeren ord på situationen.

Politikeren Inger Støjberg ankom alene, men med et smil, da hun trådte på den røde løber i forbindelse med optagelserne til TV 2’s show De største øjeblikke i Operaen i december.

Som altid var hun imødekommende og klar til at besvare spørgsmål – også dem, der gik tæt på privatlivet.

LÆS OGSÅ  Er trist farvel: Erik Clausen er død

Det skriver BILLED-BLADET.

Da hun blev spurgt til sit kærlighedsliv, var svaret både ærligt og humoristisk.

“Der er simpelthen ikke noget at berette, nej. Jeg må bare sige, at mit privatliv står i stampe”, udbrød den 51-årige politiker med et grin.

Støjberg, der i dag er formand for Danmarksdemokraterne, har ikke fundet en ny mand efter sin skilsmisse i 2012 fra Jesper Beinov, journalist og særlig rådgiver for finansministeren. Parret nåede at være gift i seks år, før de gik hver til sit.

Trods den manglende romantik i hendes liv ser Støjberg ud til at trives med sin travle hverdag som politiker og leder af et af Folketingets nyere partier.

Med sin karakteristiske ligefremhed og lune viste hun på den røde løber, at hun formår at tage de personlige spørgsmål med et smil.

Selvom der måske er stilstand i privatlivet, er der ingen tvivl om, at Støjberg stadig formår at stå stærkt – både på den politiske scene og i rampelyset.

LÆS OGSÅ  Casper Christensen chokeret over den triste melding: Har mistet god 'klovn'-kollega
Forsæt med at læse

Altomkendte

Mette Frederiksen går forrest: Jeg gør det selv – og det burde du også

Udgivet

d.

Mette Frederiksen
Foto: Alexandros Michailidis/ Shutterstock

Statsministeren følger myndighedernes anbefalinger – men gør du også?

Statsminister Mette Frederiksen er ikke typen, der venter på stormen – hun har allerede stillet dåserne på hylden.

I DR-podcasten “Stjerner og Striber” afslører hun, at hendes hjem er veludrustet med alt fra vand til gammeldags radioer, skulle Danmark pludselig stå uden strøm, internet eller løbe tør for dagligvarer.

For Frederiksen handler det ikke om paranoia, men om at lytte til eksperterne.

“Når myndighederne i dag anbefaler, at man har vand, en gammeldags radio og batterier til den, og for eksempel makrel i tomat eller noget andet ‘dejlig’ dåsemad i stående, så er det fordi, at der kan opstå andre situationer,” forklarer statsministeren i podcasten.

LÆS OGSÅ  Midt i sorgen: Søren Pape Poulsens venner overrasker med rørende gave

Ingen frygt – men forberedelse

Selvom statsministeren ikke forventer, at fjendtlige tropper snart marcherer over Øresundsbroen eller den tyske grænse, mener hun, at cyberangreb fra Rusland og andre destabiliserende faktorer er realistiske scenarier.

Frederiksen peger på, at vi lever i en tid, hvor sårbarheden ikke kun findes på slagmarken, men også i cyberspace. Derfor er det vigtigt, at danskerne tager Beredskabsstyrelsens anbefalinger alvorligt.

LÆS OGSÅ  Margrethe Vestager afslører: Denne oplevelse ændrede hele hendes tilgang

Tre dage på dåsemad

Anbefalingerne lyder på mad og vand til tre døgn. Mere specifikt bør hver person have ni liter vand, langtidsholdbar mad, en førstehjælpskasse, medicin og praktiske fornødenheder som toiletpapir, tæpper og varmt tøj.

Desuden er det en god idé at have en powerbank, lommelygte og en FM-radio klar, hvis mobilnettet og strømmen svigter.

Mette Frederiksen indrømmer, at hendes forberedelser inkluderer dåsemad – muligvis mere af pligt end af lyst – men hun gør klart, at det ikke handler om at frygte det værste, men om at være klar til hvad som helst.

Forsæt med at læse

Politik

Mette Frederiksens private afsløring: ‘Derfor var mit hår altid sat op’

Udgivet

d.

Af

Mette Frederiksen
Foto: Shutterstock

Nu fortæller statsminister Mette Frederiksen, hvorfor hendes hår førhen altid var sat op.

I sensommeren og under dette års Pride, vakte Mette Frederiksen stor opsigt.

På de sociale medier strømmede kommentarerne ind til hendes opslag, hvor det blev helt tydeligt, at mange havde bemærket den markante ændring hos Danmarks Statsminister.

LÆS OGSÅ  Statsministeriet melder ud: Ændringer i regeringen

I stedet for den efterhånden ikoniske knold, havde statsministeren løst hår, hvilket på daværende tidspunkt var meget utroligt sjældent syn.

I dag har danskerne efterhånden set meget mere af Mette Frederiksen med løst hår.

Her er årsagen

Men hvorfor ændrede statsministeren frisure? Og hvorfor har håret altid været sat op? Det svarer Mette Frederiksen nu på.

Der er nemlig en god grund til, at Mette Frederiksens hår altid var sat op.

I et interview med Euroman løfter statsministeren sløret for, at en voldsom periode med hårtab under coronapandemien gjorde det umuligt for hende at have håret nede.

LÆS OGSÅ  Margrethe Vestager afslører: Denne oplevelse ændrede hele hendes tilgang

“Historien er faktisk ikke anderledes, end at jeg har det, der hedder skandinavist hår. Oversat: leverpostejsfarvet og tyndt. Under corona tabte jeg rigtig meget af det. Og så kan man faktisk ikke have det nede, for der er ikke noget at have nede. Men nu er det begyndt at komme tilbage,” fortæller Mette Frederiksen til magasinet.

Mange danskere er begejstrede for denne ændring hos statsministeren. I kommentarfeltet på de sociale medier, strømmede det dengang ind med positiv respons på det løsthængende hår.

Forsæt med at læse

Politik

Hvordan er livet med en statsminister? Her er Bo Tengbergs ærlige ord om Mette Frederiksen

Udgivet

d.

Mette Frederiksen

Bo Tengbergs ærlige blik på livet med en statsminister

At være gift med en af landets mest magtfulde kvinder lyder måske glamourøst, men for Bo Tengberg, ægtemanden til statsminister Mette Frederiksen, er det en daglig balancegang mellem støtte og tilskuerværdighed.

I et sjældent indblik, som han deler i et interview med Euroman, giver han et personligt perspektiv på livet bag kulisserne – et liv præget af politik, pres og kærlighed.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen smider bombe: Skal helst ske inden næste valg

Bryder tavsheden

Bo, der normalt holder sig i baggrunden, åbner op om den svære rolle som partner til en politisk leder, der ofte står midt i stormens øje.

“Jeg har lidt svært ved at forstå mekanismerne,” fortæller han i et interview, og refererer til danskernes hårde dom over hans hustru i meningsmålingerne, selv efter coronakrisens udfordringer.

For Bo handler det ikke kun om politik – det er også dybt personligt.

At se Mette blive kritiseret på sociale medier og i pressen gør indtryk.

“Det ville være urealistisk at sige andet, end at det betyder noget,” fortæller han og understreger, hvordan offentlighedens opbakning eller mangel på samme også påvirker statsministeren på et menneskeligt plan.

Som filmskaber har Bo sin egen karriere, men han er også klar over, at Mettes arbejde ofte kræver alt.

På spørgsmålet om han har nogen personlige ønsker for Mettes fremtid, svarer han ærligt, at han drømmer om en dag, hvor hun kan træde væk fra skudlinjen.

“Jeg håber… at hun på et tidspunkt får et arbejdsliv, hvor hun ikke er under så voldsom beskydning,” siger han.

Bo Tengbergs indsigt er et vigtigt påmindelse om, at politik ikke kun handler om tal og beslutninger – det påvirker også de mennesker, der står bag.

For Bo er det tydeligt, at hans vigtigste rolle er at støtte Mette, både når det går godt, og når presset er tungt.

LÆS OGSÅ  Lykkelig Mette Frederiksen: "Jeg har lyst til skåle med alle"
Forsæt med at læse

Politik

Lars Løkkes valg får skatteydere op i det røde felt: 83.500 kroner?

Udgivet

d.

Lars Løkke

Lars Løkke er endt i noget af en shitstorm.

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen har i den seneste tid været centrum for en voldsom kritik, efter det blev afsløret, at han benyttede et privatfly til sin hjemrejse fra Bruxelles – en rejse, der endte med at koste den danske stat 83.500 kroner.

LÆS OGSÅ  Helle Thorning deler vigtigt budskab: Er både simpelt og kraftfuldt

Hvordan kan det lade sig gøre?

Denne beslutning vækker undren, især når en almindelig business class-billet til samme rute ville have kostet en brøkdel, cirka 3.000 kroner pr. person.

I stedet for at benytte en af de fem daglige afgange mellem Bruxelles og København, valgte Løkke en privatflyvning, som fik prislappen til at stige markant.

Med seks personer ombord på flyet kunne den samlede udgift være blevet reduceret til blot omkring 18.000 kroner, hvis man havde valgt en mere almindelig rejseform.

Ifølge Ekstra Bladet begyndte Udenrigsministeriet at koordinere flyvningen allerede den 20. marts, to uger før afrejsen. Da et militærfly ikke kunne stilles til rådighed, blev der hurtigt fundet en chartret løsning. Men den beslutning har nu vakt betydelig kritik – både fra politiske modstandere og eksperter, der påpeger, at det er et klart brud på de regler, der styrer ministerers rejseomkostninger.

I henhold til gældende vejledning bør business class være standard for ministre, og charterfly må kun benyttes, hvis det vurderes som hensigtsmæssigt. Dette har flere politikere nu påpeget som en fejl. Både SF og Radikale Venstre har kritiseret beslutningen og kaldt den “absurd.”

Ny lovgivning på vej

I 2025 vil der dog blive ændret på reglerne. Ifølge den kommende finanslov vil udenrigsministeren fremover få samme rejseprivilegier som statsministeren, hvilket betyder, at charterfly bliver standard frem for undtagelsen.

Eksperter påpeger, at Lars Løkke Rasmussen nu “høster, hvad han har sået” og at beslutningen har fået politiske konsekvenser.

Spørgsmålet er, om det i sidste ende vil skade hans politiske image.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen ønsker Trump tillykke: Her er hendes ord
Forsæt med at læse

Politik

Mette Frederiksen deler sine inderste tanker: Sådan påvirkede det hende

Udgivet

d.

Mette Frederiksen
Foto: Shutterstock.com

Nu sætter Mette Frederiksen ord på.

Statsminister Mette Frederiksen fortæller i et ærligt interview med Euroman om en turbulent periode, der kulminerede med et overfald på Kultorvet i København sidste sommer.

LÆS OGSÅ  Trist melding: Nu reagerer Mette Frederiksen i rørende opslag

En voldsom episode

Hændelsen, der fandt sted på en varm juniaften, blev en skelsættende oplevelse for statsministeren, som efterfølgende måtte tage drastiske skridt for at finde ro.

Overfaldet, udført af en 39-årig mand, der senere blev dømt og udvist af Danmark i seks år, markerede slutningen på en periode med intens utryghed.

Mette Frederiksen beskriver, hvordan daglige tilråb, trusler og intimiderende episoder satte deres præg på hendes hverdag.

“Jeg gider ikke lægge skjul på, at København har ændret sig efter Hamas’ angreb på Israel for et år siden. Der skete noget omkring min person i København. Daglige tilråb. Trusler. Biler, der kørte op på siden af mig og rullede vinduet ned, og så sad der fire mænd og stirrede på mig. Intimiderende, truende. Overfaldet var nok den berømte dråbe,” siger Mette Frederiksen i interviewet.

Efter episoden valgte Frederiksen og hendes mand, filmfotograf Bo Tengberg, at trække sig tilbage til Marienborg, hvor de boede midlertidigt.

Statsministeren tog seks ugers ferie for at bearbejde oplevelsen og finde balance i sit liv. Her fandt hun trøst i tegning og maleri – nye hobbyer, der hjalp hende med at koble af fra det politiske pres.

For første gang delte statsministeren også sin private kamp med offentligheden. “Det var vigtigt for mig at fortælle om det, for at undgå spekulationer, men det føltes som endnu et tab af mit privatliv,” indrømmer hun.

Trods de svære oplevelser fortsætter Mette Frederiksen ufortrødent sit arbejde som statsminister og håber, at åbenheden kan bidrage til større forståelse for de udfordringer, der følger med en så offentlig rolle.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen i stærk modvind: Nu åbner hun op
Forsæt med at læse

Politik

Foruroligende melding fra Mette Frederiksen: Danskerne skal forberede sig på en ny tid

Udgivet

d.

Af

Mette Frederiksen
Foto: Shutterstock.com

Den aktuelle verdenssituation er værre, end statsminister Mette Frederiksen nogensinde har oplevet.

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, deler i en række omfattende interviews med Politiken, Berlingske, Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten sin bekymring over den aktuelle verdenssituation. Med klare advarsler og et opråb til handling tegner hun et dystert billede af demokratiernes fremtid.

LÆS OGSÅ  Lykkelig Mette Frederiksen: "Jeg har lyst til skåle med alle"

Det skriver Ekstra Bladet.

Over for Politiken forklarer statsministeren, at verden står over for en ny og farligere virkelighed.

“De der mørke kræfter har forenet sig på en måde, som er en ny situation. Derfor er demokratierne i en meget farligere situation end før i vores levetid. Den eneste vej igennem det er at kæmpe for det,” lyder det fra Mette Frederiksen.

Hun peger på Rusland, Nordkorea og Iran som centrale modstandere med Kina som en støttende aktør.

LÆS OGSÅ  Afslører: Så stor en formue efterlader Erik Clausen sig

Hun uddyber også, at man i den verden vi ser ind i nu, kan vi vinde eller tabe. Hun understreger også, at har vi ikke viljen til at vinde – så taber vi.

Selvom situationen er alvorlig, anerkender statsministeren, at der findes lyspunkter. Men hun understreger i Berlingske, at det ville være uansvarligt kun at fokusere på de positive sider.

“Jeg tror, at danskerne allerede ved, at regningen bliver høj, og at vi som land bliver nødt til at tage opgaven på os,” siger hun.

Danmark har allerede øget forsvarsbudgettet som svar på krigen i Ukraine. Hvor meget mere der skal investeres, er dog stadig uvist.

Til Politiken siger Mette Frederiksen, at danskerne skal forberede sig på en ny tid, hvor uro og konflikter bliver en konstant.

“Vi kan ikke vende tilbage til det Europa, som man kendte før krigen i Ukraine. Desværre, kan man sige, men alt, hvad jeg ser i Ruslands opførsel, indikerer det modsatte,” siger hun til Kristeligt Dagblad.

LÆS OGSÅ  Helle Thorning deler vigtigt budskab: Er både simpelt og kraftfuldt

Statsministeren afviser tanken om, at en fredsaftale med Rusland vil lede til en stabil og fredelig udvikling. Ifølge hende tyder alt på, at konflikten med Rusland vil fortsætte.

I weekenden blev Bashar al-Assads regime i Syrien væltet efter 13 års borgerkrig. Selvom dette kunne markere en betydelig politisk udvikling, er statsministeren forsigtig med at konkludere, om det vil ændre hendes analyse af verdenssituationen.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen smider bombe: Skal helst ske inden næste valg

De fire interviews viser en statsminister, der opfordrer til at være realistisk og handlekraftig i mødet med verdens udfordringer. Om denne strategi vil skabe de ønskede resultater, vil tiden vise.

Forsæt med at læse

Politik

Mette Frederiksen har købt ny bolig: Men én særlig detalje vækker opsigt

Udgivet

d.

Mette Frederiksen
Redaktionel kreditering: Cristi Dangeorge / Shutterstock.com

Statsministerens nye boligkøb har vakt opsigt og det er der en helt særlig grund til.

Siden Mette Frederiksen satte sig i statsministerstolen i 2019, har hun haft travlt med at navigere Danmark gennem store kriser.

Men én beslutning har for alvor præget hendes eftermæle: aflivingen af alle mink under coronakrisen. Et valg, der gav hende kælenavnet “Mettemink” blandt både kritikere og fans.

Nu har statsministeren igen sat gang i snakken om mink – denne gang med sit privatliv som omdrejningspunkt.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen i stærk modvind: Nu åbner hun op

En særlig detalje vækker opsigt

Sammen med sin mand og partifællen Pernille Rosenkrantz-Theil har Mette Frederiksen nemlig købt en ejendom på idylliske Møn, som tidligere har været brugt til minkopdræt.

Ifølge Ekstra Bladet. er ejendommen, der er blevet omtalt som et sommerhus, ikke kun et sted til afslapning. Salgsannoncen fremhævede muligheden for dyrehold, og kilder bekræfter, at de gamle minkhaller stadig står tilbage på grunden.

En gammel drøm bliver til virkelighed

Mette Frederiksen har tidligere åbnet op om sin drøm om at flytte på landet. I et interview med SE&HØR i 2022 fortalte hun, at hun en dag håber at forlade storpolitik for at bosætte sig på en gård.

“Min store drøm er, når jeg engang er færdig med politik, så flytter min mand og jeg på en gård på landet. Når jeg har noget fritid, så sidder vi og kigger på gårde, og vi vil faktisk også gerne have noget produktion af en art,” udtalte hun dengang.

Det nye ejendomskøb virker til at bringe statsministeren et skridt nærmere den drøm, selvom ejendommen endnu ikke er omdannet til et aktivt landbrug.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen reagerer: Deler rørende ord
Forsæt med at læse

Trending