Følg os her

Sport

Caroline Wozniacki måtte snyde sin datter: Nu forklarer hun årsagen

Udgivet

d.

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Den danske tennisstjerne måtte være kreativ, og derfor endte hun med at snyde sin datter.

Caroline Wozniacki måtte finde en kreativ løsning for at fejre sin datter Olivias treårs fødselsdag midt under Champions Battle i Herning.

Mens Wozniacki var optaget af turneringen, besluttede hun og hendes mand, David Lee, at fejre Olivias fødselsdag tidligere på ugen. Festlighederne fandt sted om søndagen, hvor de kunne dedikere hele dagen til at hygge med Olivia uden forstyrrelser fra tenniskampene.

Derfor snød de Olivia til at tro, at denne dag var hendes fødselsdag.

LÆS OGSÅ  Tallene taler for sig selv: Vild optur for Caroline Wozniacki og Christian Eriksen

“Caroline er en fantastisk mor, næsten bedre end hun er tennisspiller,” sagde David Lee ifølge B.T., og understregede sin kones dedikation til både familie og sport.

Caroline Wozniacki, der annoncerede sit comeback til professionel tennis for lidt over et år siden, har endnu ikke opnået de helt store resultater. Alligevel er hun imponeret over, hvad hun har opnået som mor til to små børn.

Hun forklarede til BILLED-BLADET, at hendes tilbagevenden til tennis hovedsageligt er for at dele oplevelserne med sin familie.

“Det er en helt anden oplevelse at komme tilbage nu. Jeg gør det for at have den oplevelse med min familie,” sagde Wozniacki.

Wozniacki har en ambition om at spille på de største baner og mod de bedste spillere i verden, alt imens hun rejser med sin familie.

Hun er stolt af sin præstation, men indrømmer også, at det er udfordrende at konkurrere på samme niveau som de yngre spillere, som den 21-årige Holger Rune.

Med 20 års erfaring på banen er Wozniacki nødt til at rationere sine kræfter og vælge sine kampe med omhu. Hun fokuserer på at toppræstere ved de største turneringer og ser mulighederne i tennissportens mange begivenheder gennem året.

Caroline Wozniacki og David Lee, en pensioneret sportsstjerne, rejser verden rundt med deres to børn, Olivia og James, mens Caroline fortsætter sin tenniskarriere. Hvad fremtiden præcist bringer, er usikkert, men Wozniacki ser frem til sin næste opvisningskamp tirsdag.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Sport

Kasper Hjulmand med uventet melding: Stopper som landstræner

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Stefan Constantin 22 / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Stefan Constantin 22 / Shutterstock.com

Hjulmands midlertidige afløser er allerede fundet

Efter EM i Tyskland har Kasper Hjulmand og fodbolddirektør i DBU Peter Møller evalueret slutrunden og kvalifikationen op til og haft flere snakke om fremtiden. 

LÆS OGSÅ  Nyt om Tour de France: Derfor bliver det den mest spændende i mange år

Kasper Hjulmand er i denne evaluering nået frem til den konklusion, at holdet har brug for ny energi. Derfor har Kasper Hjulmand og Peter Møller i fællesskab vurderet, at det er tid til et skifte, og at der skal en ny landstræner til.

Sådan skriver DBU i en pressemeddelelse.

“Jeg har givet alt, hvad jeg havde, for at opnå succes og for at få folket til at samle sig om holdet. Det at repræsentere sit land er det absolut største, jeg kan forestille mig, og jeg vil se tilbage på en fantastisk tid med stor opbakning til vores drøm,” siger Kasper Hjulmand, der mener, at det er bedst, at en anden fører holdet videre:

“Når jeg ser to år frem mod VM, kan jeg mærke, at det vil være bedst for holdet, at der kommer et nyt ansigt og nye idéer til, som kan skrive et nyt stort kapitel for dette fantastiske hold, og derfor er det bedst, at en anden fører holdet videre. Det handler ikke om mig. Det handler om, hvad der er bedst for holdet.”

Dét kan han se tilbage på

Hjulmand kan dog se tilbage på sin tid som landstræner gennem fire år med stolthed. Han førte nemlig Danmark til førstepladsen i en ud af to slutrunde-kvalifikationer, avancerede fra gruppespillet ved to ud af tre slutrunder med kun VM i Qatar som en stor skuffelse og nedtur, og semifinalen. Et af de helt store højdepunkter og danske folkefester var ved EM i 2021, som stadig står som et af de største kapitler i den danske fodboldhistorie.

LÆS OGSÅ  Fantastisk nyt til Caroline, Holger og Clara: "Vi kæmper benhårdt"

Morten Wieghorst tager over

Morten Wieghorst har sagt ja til at være landstræner frem til nytår og i første omgang efterårets seks Nations League-kampe.

“Wieghorst er en toptræner med erfaring fra store danske klubber og som U21-landstræner, og han har alt det, der skal til for at føre holdet videre i den næste periode. Han kender holdet, spillerne, staben og måden, vi gerne vil spille og udtrykke os på, når landsholdet spiller. Morten har været loyal over for Kasper, men vil naturligvis den kommende tid sætte sit eget præg på holdet,” lyder det fra Peter Møller. 

Morten Wieghorst opnåede som spiller 30 landskampe for Danmark og har tidligere været cheftræner i FC Nordsjælland, AaB, AGF og for U21-landsholdet, ligesom han udover at have været assistenttræner på Herrelandsholdet også har været det i Premier League for Swansea. 

Wieghorst er glad for tilliden fra DBU og Peter Møller. 

“Det er selvfølgelig en stor ære og et stort skulderklap, at DBU i denne situation har valgt, at jeg skal være landstræner. Vi har en fantastisk talentmasse i dansk fodbold, og jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne til efteråret. Jeg vil sammen med staben og spillerne give alt for, at vi kan opnå succes i de spændende kampe i Nations League, og at danskerne kan være stolte over deres landshold,” siger Morten Wieghorst. 

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene
Forsæt med at læse

Sport

Jonas Vingegaards konkurrent fik vigtigt råd: “Overlad pigerne til mig”

Udgivet

d.

Imago/Ritzau Scanpix
Imago/Ritzau Scanpix

Evenepoel havde ellers en lovende karriere på fodboldsbanen, men endte altså på en cykel

Remco Evenepoel har overrasket mange ved at sikre sig en podieplads i sit første Tour de France nogensinde, men hans rejse mod at blive professionel cykelrytter har ikke været ligetil. Den belgiske stjerne havde nemlig en lovende karriere som fodboldspiller i ungdomsrækkerne, inden han skiftede spor.

LÆS OGSÅ  Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden

Det skriver BT.

Remco startede sin sportsrejse i ungdomsrækkerne hos storklubben Anderlecht, og senere i KV Mechelen, hvor han også spillede for diverse belgiske ungdomslandshold. En af dem, der fulgte hans udvikling tæt, er Guy de Tandt, Evenepoels tidligere fodboldtræner i Anderlecht.

“Vi havde en rigtig dygtig fodboldspiller med enormt potentiale, så det var en smule bittert, da han skiftede, fordi jeg rigtig godt kunne lide ham,” siger Guy de Tandt og tilføjer: “Jeg er helt sikker på, at han ville være blevet en rigtig dygtig fodboldspiller og spille i den bedste belgiske liga – men han havde mere potentiale i cykling.”

Evenepoels naturlige talent og charme gjorde ham populær ikke kun blandt trænere og holdkammerater, men også udenfor banen.

Guy de Tandt husker en specifik hændelse fra en turnering i Holland, hvor Remco var centrum for opmærksomhed. Han husker, at de var til en turnering i Holland. De var der med alle deres bedste spillere, men der var kun én, der fik interesse fra pigerne, og det var Remco Evenepoel. Han tiltrak bare folk naturligt. Så man kunne også se, der var et kommercielt potentiale i ham.

LÆS OGSÅ  I dag sker det: Sådan får du fingre i Herrelandsholdets spillertrøjer

Evenepoels evne til at tiltrække opmærksomhed er en egenskab, der har fulgt ham ind i cykelsporten. Hans færdigheder på cyklen og hans markante personlighed har gjort ham til en af de mest omtalte ryttere i feltet. Men det har ikke altid været let at navigere i den medfødte karisma og de forventninger, der fulgte med.

“Jeg sagde til ham: ‘Lad mig tage mig af pigerne. Jeg er din træner, så lad mig håndtere dem, og så kan du koncentrere dig om din sport,’” fortæller De Tandt. “Han var ekstremt intelligent i sin kommunikation og tiltrak meget opmærksomhed, men det er vigtigt at kunne holde en distance til sådan noget, så de ikke tager dig fuldstændig ind i deres arme.”

I dag har Remco Evenepoel formået at balancere sin karriere og personlige liv. Han har en kæreste, som har støttet ham gennem Touren, selvom hun har haft sine egne udfordringer med opmærksomheden omkring ham.

Efter sine år som fodboldtalent har Remco Evenepoel etableret sig som en af de største navne i cykelsporten. Han har vundet VM i enkeltstart, Vuelta a España og ligger i øjeblikket nummer tre i sit første Tour de France, hvor han også har vundet en enkelt etape.

Remco Evenepoels rejse fra fodboldbanen til cykelsportens top har været bemærkelsesværdig. Han har bevist, at hans talent og dedikation kan bryde barrierer og føre ham til nye højder. Som Guy de Tandt bemærker, havde han potentiale i begge sportsgrene, men cykelsporten viste sig at være det rette valg for den belgiske stjerne.

LÆS OGSÅ  Fantastisk nyt til Caroline, Holger og Clara: "Vi kæmper benhårdt"
Forsæt med at læse

De kongelige

Efter spansk sejr i Wimbledon: Prinsesse Catherine stiller særligt spørgsmål til Alcaraz

Udgivet

d.

Imago/Ritzau Scanpix

Det var ikke et helt tilfældigt spørgsmål, som prinsessen stillede.

Ved søndagens Wimbledon blev det med stort bifald modtaget, at prinsesse Catherine mødte op for at overvære finalen mellem Carlos Alcaraz og Novak Djokovic. Men prinsesse Catherine var ikke alene, med sig havde hun sin datter, prinsesse Charlotte.

Det var dog ikke kun for at overvære kampen, at prinsesse Catherine var mødt op; hun skulle nemlig efter kampens afslutning overrække det velfortjente trofæ til den spanske tennisstjerne Alcaraz.

Senere på dagen mødtes de igen, hvor også prinsesse Charlotte og Wimbledon-vinderen fik hilst på hinanden, og dette møde gav anledning til et helt særligt spørgsmål. Selvom prinsesse Catherines to sønner, prins George og prins Louis, ikke var med, var hun blevet nøje instrueret i at stille et helt særligt spørgsmål.

LÆS OGSÅ  Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden

Det skriver BILLED-BLADET

De to prinser ville nemlig gerne vide, hvilken spansk fodboldspiller den spanske tennisstjerne har som favorit.

Alcaraz var ikke i tvivl om, at det var anføreren på det spanske hold, Alvaro Morata, men også den 17-årige Lamnie Yamal var et rigtig godt bud.

Spørgsmålet var ikke helt tilfældigt, da det kom i kølvandet på, at Spanien senere den dag skulle spille EM mod England.

Det blev desværre ikke til Englands fordel, da Spanien tog sejren med 2-1 mod England.

LÆS OGSÅ  Deler chokerende afsløring: Jonas Vingegaard med tanker om karrierestop
Forsæt med at læse

Trending