Følg os her

Kendte

Kæmpe forskrækkelse: Taler ud om scanning

Udgivet

d.

Foto: Presse-fotos.dk

Morten og Frederik fik sig en stor forskrækkelse, da de var til scanning med deres tvillingepiger.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun skal være forældre. Deres glæde er ikke til at tage fejl af, og de deler ud af både følelser og det praktiske i deres forløb. Det sker på Instagram.

Parret har blandt andet delt, at graviditeten er blevet til i USA. Dog er det med en dansk kvinde, Nanna, som bærer de to tvillingepiger. Hun er ikke biologisk mor til pigerne, til gengæld er både Frederik og Morten biologisk far.

I mandags var de til misdannelsesscanning, og her fik de sig en forskrækkelse. Det er deler Frederik Haun på Instagram, hvor han også skriver, at parret ikke har været klar til at dele før i går.

LÆS OGSÅ  Peter Mygind afslører: Dette er hans vigtigste rolle

2Vi fik os lidt af en forskrækkelse til vores 2. trimesterscanning i mandags, og har ikke været klar til at dele, før vi havde mere vished,” skriver han i opslaget.

Han starter ud med at understrege, at alt er lige som det skal være med de to piger i maven. Men i mandags var der bekymring omkring den ene af dem.

“Til scanningen går alt som det skal. Vi hører pigernes hjerter slå, de bevæger sig, og alt er godt. Jordemoderen tager alle mål og konstaterer, at de vokser som de skal, men den ene piges hoved er lidt til den lille side. Hun måler hovedet flere gange og siger til sidst, at vi skal sætte os ud i venteværelset, så hun kan tjekke tallene grundigt,” fortæller Frederik.

Han beskriver også, at de når at blive rigtig urolige.

De bliver kaldt ind igen og her fortæller jordemoderen, at de skal have en ny scanning om to dage af en specialist, men at der ikke er grund til bekymring.

“Jeg får nævnt, at den dato kan vi ikke, for vi skal ud og rejse og først er retur om en uge. Jordemoderen informerer os om, at vi ved en udskydelse nærmer os grænsen for en misdannelsesabort. Bare ordet fik hele min krop til at fryse,” fortæller Frederik Haun og fortsætter:

Vi beslutter, at Nanna selv skal tage til scanningen, selvom vi gerne ville være med hende, men lige her gør vi en undtagelse, fordi vi har brug for en hurtig afklaring.

LÆS OGSÅ  Christian Degn med sjov pølse-afsløring: 'Den er god nok'

Heldigvis er alt som det skal være.

“Vi er ekstremt lettede, men det var lidt af en forskrækkelse. Det er så vildt at mærke de utrolig stærke følelser, som er på spil i denne ventetid. Hvordan frygten for at miste kan sætte sig som en klump i maven og overskygge alt andet,” lyder det fra Frederik, som i den forbindelse også forklarer, at det er en stor glæde for dem at have Nanna tæt på.

“Vi er heldige at have Nanna tæt på os i Danmark, men tænk hvis vi skulle opleve hele graviditeten på afstand hos en graviditetsvært i udlandet. Det bør ingen udsættes for. Netop derfor kæmper vi for fertilitetshjælp til alle i Danmark, så alle har lige muligheder for at stifte familie og føle tryghed,” lyder det til slut fra Frederik Haun.

Du kan se hele opslaget herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

‘Vild med dans’-stjerne afslører: Fik vild opringning

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Sikke en fantastisk nyhed! Vi ønsker stort tillykke.

Der har været megen snak om den kommende danske film ‘Vogter’, der blandt andet har skuespillere som Sidse Babett Knudsen og Dar Salim på rollelisten.

LÆS OGSÅ  Grim nyhed til Thomas Evers Poulsen: Mor i alvorlig ulykke

Men en af de stadig fremadstormende navne som ser ud til at bane vejen for en stor karriere, er den 28-årige Sebastian Bull, der i filmen spiller overfor nogle af de største navne vi har herhjemme.

LÆS OGSÅ  Peter Mygind afslører: Dette er hans vigtigste rolle

Og tydeligvis har talentet og det hårde arbejde båret frugt.

Skuespilleren og kæresten, den islandske ‘Vild med dans’-veteran Asta Björk, kunne nemlig afsløre, at Sebastian har modtaget en hæderlig pris for sin rolle i filmen.

“Onsdag morgen blev jeg ringet op med gode nyheder; jeg havde vundet “bedste mandelige internationale hovedrolle” i Slovakiet,” afslører den stolte skuespiller på et Instagram-opslag, som Asta sidenhen har gendelt.

LÆS OGSÅ  Andrea Elisabeth Rudolph deler trist besked: Nu er det slut

På billederne ses parret til prisuddelingen, samt øjeblikket hvor skuespilleren får hænderne i den flotte statuette – den første filmpris i skuespillerens karriere.

Det unge par tog allerede afsted til Slovakiet onsdag, og kunne selv samme aften tage afsted til prisuddelingen, hvor Sebastian fik overrakt den flotte statuette.

LÆS OGSÅ  Lykkeligt 'Landmand søger kærlighed'-par: Har sagt ja

“jeg er helt igennem taknemmelig,” skriver skuespilleren afslutningsvis.

Filmen ‘Vogter’ følger fængselsbetjenten Eva (Babett Knudsen), der møder manden (Bull), som er dømt for mordet på hendes søn, efter den drabsdøbte bliver flyttet til fængslet hvor Eva arbejder. Filmen står til at få premiere herhjemme den 14. september.

Du kan se billederne af det yndige par samt den ovenud lykkelige skuespiller her:

Forsæt med at læse

Kendte

Petra Nagel har sagt ja: “Det er mit drømmejob”

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Den populære tv-vært har sagt ja.

Med en stor seerskare og en loyal fanbase har ‘Bachelorette’ markeret sig som et af de mest populære realityprogrammer i Danmark. 

I denne uge har programmet igen formået at fange seernes opmærksomhed, ikke mindst på grund af vært Petra Nagels indgriben, da deltageren Lissa havde et følelsesmæssigt sammenbrud.

Midt i det store kærlighedsdrama formåede Petra Nagel at navigere situationen med empati og professionalisme. Hendes støtte til Lissa, som fik mulighed for at uddele sin rose før tid, blev et afgørende øjeblik i sæsonen.

LÆS OGSÅ  Kongehuset bekræfter: Nu ændres det

Men det ser ud til, at Petra Nagels engagement i ‘Bachelorette’ langt fra er forbi.

Mens fans stadig venter på det sidste afsnit af den nuværende sæson, hvor den sidste af Sofies roser skal uddeles, er der allerede spændende nyheder om fremtiden for showet. 

Ved premieren på ‘Cirkus Summarum’ delte Petra Nagel, at hun har fået tilbudt at vende tilbage som vært for endnu en sæson af ‘Bachelorette’. “De har spurgt mig, om jeg har lyst, og selvfølgelig har jeg det. Det er mit drømmejob,” udtalte Petra med begejstring til HER&NU.

Under interviewet blev Petra også spurgt, om hun foretrækker at være vært for ‘Bachelor’ eller ‘Bachelorette’. 

LÆS OGSÅ  Andrea Elisabeth Rudolph deler trist besked: Nu er det slut

Hertil svarede den populære TV 2-vært, at hun nok burde sige ‘Bachelorette’, idet det er det, som de skal lave igen. 

Værten lægger dog ikke skjul på, at hun også mener, at ‘Bachelor’ kan noget helt specielt. Hun håber på, at de engang skal lave endnu en sæson, hvor det er mændene, der har roserne i hånden.

Forsæt med at læse

Kendte

Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Nu er der nyt fra Badehotellet-stjernen.

Der var mange fans af den populære TV-serie ‘Badehotellet’, som glædede sig over Simon Stenspils comeback i den seneste sæson. 

Hans genoptræden på skærmen var en glædelig overraskelse, men skuespillerens liv uden for rampelyset har også budt på betydelige begivenheder og udfordringer.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne afslører: Fik vild opringning

For blot to måneder siden blev Simon Stenspil far for anden gang, sammen med sin partner Anna Stokholm. Denne lykkelige begivenhed markerer en vigtig milepæl i skuespillerens personlige liv, hvor familiens lykke er i højsædet.

Ramt af sygdom 20 år for tidligt

Midt i glæden har Simon Stenspil dog også måttet håndtere en uventet helbredsmæssig udfordring. 

Den 40-årige skuespiller er blevet diagnosticeret med grå stær, en øjensygdom, der normalt rammer ældre mennesker. På Instagram delte han sine tanker omkring diagnosen: “Egentlig er det meget normalt tror jeg! Men lægen sagde: ‘Det er kommet ca. 20 år for tidligt’ og hvorfor gør det det??”.

LÆS OGSÅ  Peter Mygind afslører: Dette er hans vigtigste rolle

Lægen bemærkede med et glimt i øjet, at Simon Stenspils grå stær var “flot”, fordi dens omfang var så betydeligt, at maskinen ikke kunne måle den korrekt. Simon Stenspil tog kommentaren med humor, hvilket viser hans evne til at håndtere situationen med let sind.

Du kan se hans Instagram opslag nedenfor:

Forsæt med at læse

Trending