Følg os her

Film / TV

Efter flere år: Nu vender Anders og Torben med nyt program

Udgivet

d.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Nu vender de tilbage!

Det var i 2015 at danskerne for første gang stiftede bekendtskab med Anders og Torben. Siden har de to ‘tv-tvillinger’ vundet en stor plads i mange danskeres hjerte.

Siden har de flere gange været på skærmen, men der har nu været stille i længere tid. Men nu vender de altså tilbage på skærmen i et nyt tv-program.

LÆS OGSÅ  Efter 'Den sorte svane': Nu skal det stoppes

De populære tvillinger Anders og Torben fra Holstebro vender snart tilbage på skærmen med et nyt TV-program. Nyheden blev afsløret under et åbent hus-arrangement på TV Midtvest.

Anders og Torben, der har været fulgt af kameraer i næsten ti år, både i Danmark og Thailand, er igen aktuelle med nye optagelser. Begge tvillinger har fundet kærligheden i Thailand, og deres eventyr der har været en del af deres tv-karriere.

Ved åbent hus-arrangementet udtrykte de, at den omfattende opmærksomhed er noget, de har vænnet sig til. “Man vænner sig til det efterhånden. Det har været sjovt, og vi har hygget os med det,” fortæller Anders til HER & NU.

Vil åbne restaurant

Torben tilføjer, at det er den primære årsag til, at de har valgt at fortsætte med at invitere kameraerne ind i deres liv så længe.

Selvom deres hverdag normalt ikke er dramatisk, arbejder de i øjeblikket på at åbne en restaurant i Thailand. De besøger ofte landet, da de begge har kærester der, og planlægger snart endnu en tur, eftersom det er næsten et år siden, de sidst var der.

LÆS OGSÅ  Peter Ingemann siger farvel til program: Må mane rygter i jorden

Selvom den præcise afrejsedato endnu ikke er fastlagt, forventer tvillingerne at tage afsted inden for de kommende måneder. Deres største udfordring lige nu er at finde den perfekte lokation til deres nye restaurant, som de ejer sammen med Anders’ forlovede, Udon ‘Don’ Lowthong.

“Det er ikke let at finde noget, der passer,” indrømmer Anders og Torben. De leder efter et sted, der både er passende i størrelse og har tilstrækkelige parkeringsmuligheder.

På deres kommende tur vil de bruge tre-fire uger på at finde det rigtige sted til restauranten. De har indtil nu kun set lokationer, der enten er for store eller for små, men håber snart at finde det ideelle sted til deres nye projekt.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Udgivet

d.

Af

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

I 2023 døde Matthew Perry, hvilket var en stor sorg for de andre skuespillere.

Det er altid en rørende oplevelse, når vi mindes de mennesker, vi har mistet, og skaber nye måder at ære dem på.

Sitcom serien ‘Venner’ er måske en af tidens mest populære tv-serier, og er en af de serier, som fans kan se et utal af gange uden at blive træt af.

Lisa Kudrow, der er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske tv-serie fortæller, at hun har fundet en ny betydning i at gense serien efter Matthew Perrys alt for tidlige død i oktober 2023.

LÆS OGSÅ  Afslører: De skal spille Keld og Hilda i ny film

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spillede Chandler Bing, efterlod et uudsletteligt aftryk på både sine medspillere og fans verden over.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder af 54 kom som et chok og har berørt mange dybt.

Lisa Kudrow har tidligere udtrykt, at hun fandt det svært at se sig selv i “Venner.”

Hun har prøvet at gense serien flere gange, men det er først nu, at hun virkelig kan gøre det. Ændringen skyldes hendes ønske om at ære Matthew Perrys minde og huske hans humor og varme.

LÆS OGSÅ  Afslører: Ingen ligeløn på Badehotellet

“Ærligt talt, så var jeg ikke i stand til at se det, fordi det er for pinligt at se sig selv. Men hvis jeg får det til at handle om Matthew, så er det okay. Og så er det bare for at hylde, hvor sjov han var – og det er det, jeg vil huske,” siger Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilgang har gjort det muligt for Kudrow at se serien med en følelse af nostalgi og kærlighed, der overstråler hendes tidligere forbehold.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR afslører: Stopper

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter mange år er det nu slut.

Efter mange år som en velkendt skikkelse på DR, siger Nina Munch-Perrin snart farvel til den nationale tv-station.

Den 1. august træder hun ind i sin nye rolle som erhvervsredaktør på Berlingske.

LÆS OGSÅ  Efter 'Den sorte svane': Nu skal det stoppes

“Det er med stor ydmyghed, jeg overtager ansvaret for Berlingerens allerede helt igennem fantastiske dækning af erhverv, finans og økonomi, samlet under paraplyen Business. Koblet med en mere udadvendt rolle, hvor jeg både kan fronte og udbygge små og store events for det 275-årige publicistiske fyrtårn sammen med Berlingskes mange stærke stemmer, gør det her job til en super-cocktail, som jeg glæder mig vildt til,” siger hun til Berlingske.

Ansvarshavende chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, er begejstret for at få Nina Munch-Perrin med på holdet. Han beskriver hende som en ‘bærende profil’ og ser frem til det bidrag, hun vil give til Berlingskes erhvervsdækning.

LÆS OGSÅ  Peter Ingemann siger farvel til program: Må mane rygter i jorden

Nina Munch-Perrin har en imponerende karriere bag sig. Den 48-årige journalist har tidligere arbejdet på Børsen og været finansvært på TV 2 News.

Fra 2015 til 2018 fungerede hun som kommunikationsdirektør i Finans Danmark, inden hun vendte tilbage til DR som vært på TV Avisen, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med den populære tv-vært Kåre Quist.

Forsæt med at læse

Film / TV

Endnu en gang er der chokerende nyt efter ‘Den sorte svane’

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

‘Den sorte svane’ giver stadig genlyd.

Flere millioner danskere har set dokumentarserien ‘Den sorte svane’, der har rullet over skærmen på TV 2. Den er desuden også tilgængelig på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor flere seere så alle afsnit i et hug.

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

LÆS OGSÅ  Peter Ingemann siger farvel til program: Må mane rygter i jorden

Den noget så omdiskuterede dokumentar har også sat gang i noget af et efterspil.

Et efterspil som i den grad får panderynkerne frem hos danskerne.

Den populære dokumentarserie har allerede haft konsekvenser for flere af de involverede, og nu har endnu en afsløring om Nicolai Dyhr set dagens lys.

Nicolai Dyhr har kæmpet for at distancere sig fra sin medvirken i TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’.

Nye afsløringer stiller dog spørgsmålstegn ved advokatens rolle.

LÆS OGSÅ  Afslører: Ingen ligeløn på Badehotellet

Nicolai Dyhr har påstået, at han intet havde at gøre med bandeveteranen Tamer Kibar, som i dokumentaren søger Nicolai Dyhrs hjælp til at lukke sin kebabforretning, Boys Christianshavn.

Men virkeligheden ser ud til at være en anden.

Ekstra Bladet har fået adgang til dokumenter og korrespondancer, der afslører, at advokaten arbejdede for Tamer Kibar under optagelserne af dokumentaren.

Havde central rolle

Det viser, at Nicolai Dyhr spillede en central rolle i at redde virksomheden fra konkurs, samtidig med at han hævder, at han ikke kendte Tamer Kibar.

Den 23. august 2022 blev Boys Christianshavn erklæret konkurs efter en begæring fra Gældsstyrelsen, der krævede 76.000 kroner

LÆS OGSÅ  Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Mindre end en uge senere trådte en advokat ind for at betale gælden og ophæve konkursen. Den advokat var Nicolai Dyhr. Den 2. september blev betalingen på omkring 130.000 kroner, inklusive retslige omkostninger, gennemført, og konkursen blev ophævet den 6. september.

Oplysningerne kommer fra de dokumenter, Ekstra Bladet har modtaget.

Nicolai Dyhr har offentligt fastholdt, at han har fulgt alle regler og straks tog afstand fra Tamer Kibar, da han blev klar over, hvem han var.

På LinkedIn har Nicolai Dyhr skrevet, at han ikke vidste, at TV 2’s muldvarp havde bragt et berygtet bandemedlem til hans kontor og forsikrer, at han ikke ville have mødt Tamer Kibar, hvis han havde kendt til hans baggrund.

I podcasten Q&Co gentager Nicolai Dyhr, at han holdt sig væk fra Tamer Kibar og afviste at hjælpe ham. Han nævner også, at han var ‘bange for ham shawarmamanden’ og sagde ‘nej tak’ til at hjælpe Amira Smajic og Tamer Kibar.

Forsæt med at læse

Trending