Følg os her

Film / TV

10 skuespillere, der ikke kunne lide deres mest berømte karakter

Udgivet

d.

Foto: Getty Images

Bare fordi man siger ja til en rolle, så betyder det ikke altid, at man selv er fan af karakteren.

Når skuespillere takker ja til en rolle, er de ofte også selv vilde med den rolle, som de skal spille – det er dog ikke altid tilfældet.

Uanset om det var fordi rollen udfordrede deres skuespillerevner, eller det bare var en god mulighed, endte disse skuespillere med at blive berømte på grund af karakterer, de virkelig ikke kunne lide.

LÆS OGSÅ  Morten Kjeldgaard og Frederik Haun jubler: Nu er det overstået

Find ud af, hvorfor disse stjerner ikke kan lide deres mest bemærkelsesværdige karakterer…

  1. Robert Pattinson

Robert Pattinson har ikke været bleg for, hvordan han har det med ‘Twilight’-sagaen og hans karakter som Edward Cullen.

Faktisk indrømmede Robert åbent, at han sandsynligvis ville “Sindsløst hade” filmene, hvis han ikke selv var med i dem.

Hvad angår Edward, fortæller Robert, at han ser ham som en person, der udnytter magtubalancen mellem ham selv og Bella.

LÆS OGSÅ  Bruce Willis er alvorligt syg: Nu er der nyt

“Piger siger ofte, at Edward er ‘sååå perfekt’, men han er nej. Jeg kan ikke lide folk, der forsøger at udøve kontrol i et forhold, når der er en ubalance.”

“Det er meget forkert og meget mærkeligt,” sagde under en Q&A-session i 2011 med fans.

2. Blake Lively

Blake Lively spillede ‘Serena Van der Woodsen’ i super-serien ‘Gossip Girl’ i seks sæsoner, men siger, at rollen endte med at blive et ‘personligt kompromis’.

Hun forklarede, at hendes karakter gjorde nogle forfærdelige ting gennem hele showet, og at hun ville ønske, at hun kunne have sendt et “bedre budskab derude”.

“Jeg ville ikke være stolt over at være den person, der gav nogen den kokain, der fik dem til at overdosis, og derefter skød nogen og sov med en andens kæreste,” sagde Blake.

LÆS OGSÅ  Harry Potter akvarel solgt på auktion: Du gætter aldrig det svimlende beløb

3. Jamie Dornan

Da Jamie Dornan skrev under på filmene ’50 Shades of Grey’, vidste han, at han ville portrættere en karakter, som der bestemt ikke lignede ham selv. 

Faktisk fortæller han, at han bestemt ikke engang ville være venner med en person som Christian.

“[Han er] ikke den slags fyr, jeg ville komme overens med,” fortalte Jamie til GQ Australia

“Alle mine kammerater er afslappede og hurtige til at grine – jeg kunne ikke forestille mig, at jeg sad på en pub med ham. Jeg tror ikke, han ville være min type, når det kommer til at vælge kammerater.”

4. Evangeline Lilly

Evangeline Lilly spillede Kate Austen på ‘Lost’ fra 2004 til 2010, og hun siger, at hendes karakter med tiden blev mere og mere ulidelig.

Mens hun i starten var “cool”, indrømmer Evangeline, at Kate blev “modbydelig”, og hun kunne ikke lide hendes historie.

LÆS OGSÅ  Lige før Tour de France: Dårligt nyt til Jonas Vingegaard

“Jeg har altid troet, hun var ubehagelig. Jeg mener, ikke i begyndelsen. I begyndelsen var hun lidt sej, og efterhånden som showet fortsatte, følte jeg, at hun blev mere og mere forudsigelig og ubehagelig,” forklarede hun på ” The LOST Boys ” podcast. 

“Jeg følte, at min karakter gik fra at være selvstændig – virkelig at have sin egen historie og sin egen rejse og sine egne dagsordener – til at jagte to mænd rundt på øen, og det irriterede mig ud af det.”

5. Daniel Craig

Efter at Daniel Craig medvirkede som James Bond i flere forskellige film, var han helt forbi rollen. 

Han forklarede, at han følte, at han var så anderledes end Bond karakteren, og det kom til et punkt, hvor det var udmattende at skulle være glat og smart hele tiden.

“Alt, jeg vil gøre, er at komme videre…Det bedste skuespil er, når du ikke er bekymret for overfladen,” sagde han til Time Out . 

“Bond er det modsatte af det. Du skal være generet over, hvordan du ser ud. Det er en kamp. Jeg ved, at det er vigtigt, hvordan Bond går i jakkesæt og går ind i et værelse, men som skuespiller vil jeg ikke giv et f*** om, hvordan jeg ser ud.”

LÆS OGSÅ  TV 2-par med stor afsløring: Får sit eget program

6. Penn Badgley

Penn Badgleys rolle som Joe Goldberg på “You” kan have skaffet ham mange fans, men han er faktisk “afstødt” af karakteren. 

Han siger, at han har svært ved at tro, at nogen kan lide en karakter, der er en stalker og morder.

“Jeg føler, at folk på en eller anden måde reagerer på dette show på en måde, der overrasker mig,” sagde han til Collider . 

“Jeg er blevet virkelig frastødt af visse dele af Joe, og det er mærkeligt at spille nogen, som man faktisk har det sådan for. Det er en udfordring.”

7. Christopher Plummer

I mange år udtrykte Christopher Plummer sin foragt for sin rolle i “The Sound of Music”. 

Mens han kom til at nyde filmen i de sidste år af sit liv, havde Christopher tidligere været fast besluttet på ikke at kunne lide sin rolle som kaptajn Georg von Trapp.

“Jeg kedede mig lidt med karakteren. Selvom vi arbejdede hårdt nok for at gøre ham interessant, var det lidt som at piske en død hest. Og emnet er ikke mit. Jeg mener, det kan ikke appellere til enhver person i verden. Det er ikke min kop te” sagde han til The Boston Globe.

LÆS OGSÅ  Jakob Ellemann-Jensen med sød afsløring: Derfor er dette sønnens navn

8. Katherine Heigl

Efter udgivelsen af ​​”Knocked Up” i 2007 afslørede Katherine Heigl, at hun faktisk ikke rigtig kunne lide filmen eller hendes karakter Alison. 

Hun fortsatte endda med at kalde filmen sexistisk – og endte faktisk med at få en masse modreaktioner i Hollywood for sine negative kommentarer.

“Jeg havde det svært med [filmen] nogle dage. Jeg spiller sådan en tæve. Hvorfor er hun sådan en dræbende glad? Hvorfor er det sådan, du portrætterer kvinder?”

“Otteoghalvfems procent af gangene var en fantastisk oplevelse, men det var svært for mig at elske filmen,” fortalte Katherine til Vanity Fair.

9. Allison Williams

Allison Williams spillede Marnie i “Girls” i seks sæsoner, men hun indrømmer, at der var øjeblikke, hvor hun ikke kunne fordrage karakteren. Hun siger, at hun er uenig i nogle af sine beslutninger, men hun var nødt til at udelukke det for at spille Marnie.

“Marnie ville drive mig til vanvid, hvis vi var venner i det virkelige liv, men jeg er nødt til at tage det ud af mit hoved for at spille hende,” sagde Allison til Buzzfeed.

LÆS OGSÅ  Efter naturkatastrofe: Emil Midé Erichsen indsamler vildt beløb

10. Andrew Lincoln

Andrew Lincolns rolle som Mark i “Love, Actually” er gået over i historien takket være hans ikoniske scene, der bekender sine følelser over for Juliet via plakat. 

Men Andrew indrømmer, at han faktisk havde nogle indledende tøven med hensyn til, at hans karakter lavede den scene.

“I en af ​​de mest romantiske film gennem tiderne kom jeg til at spille den eneste fyr, der ikke får pigen. Historien er sat op som et prisme, der ser på alle kærlighedens forskellige kvaliteter. Min var ulykkelig. Så jeg må være denne underlige stalker-fyr.”

“Jeg blev ved med at sige til [forfatter-instruktør] Richard [Curtis], ‘Er du sikker på, at jeg ikke kommer til at fremstå som en uhyggelig stalker?'” fortalte han Entertainment Weekly .

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Artikler

DR-stjerne deler sin historie: Endte i farligt misbrug grundet hård opvækst

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu deler hun for første gang sin historie.

Mobning i skolen kan have langvarige konsekvenser, der strækker sig langt ind i voksenlivet. 

For Martina Gravlund Nielsen, der er kendt fra programmet ‘Fede forhold’, har oplevelserne med mobning formet hendes liv på måder, hun aldrig havde forestillet sig. 

Martina begyndte at opleve mobning allerede i første klasse. 

Hendes klassekammerater gjorde grin med hendes madpakke, hvilket kun var begyndelsen på en lang og vanskelig skolegang.

Det skriver HER&NU

 Hun blev kaldt øgenavne, udsat for fysisk vold og udelukket fra fællesskabet, hvor hun aldrig blev inviteret til fødselsdage eller sociale arrangementer.

LÆS OGSÅ  Melder ud om Martin Brygmann: "Der er sket en fejl"

Eskalerede i teenageårene

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke.

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket forværrede situationen betydeligt. 

Hun blev verbalt angrebet og truet, og hendes søskende blev også mobbet på grund af hendes seksuelle orientering. 

Folk kørte endda forbi hendes hus og efterlod truende beskeder på pizzabakker. Det var netop her, at Martina lærte, at hun aldrig skulle vise sårbarhed igen.

Flugt i misbrug

Den konstante mobning og chikane førte til, at Martina søgte tilflugt i alkohol og stoffer for at dulme smerten. 

LÆS OGSÅ  'Sygeplejeskolen'-stjerne afslører: Derfor har hun sine døtre med på arbejde

DR-stjernen drak hver dag, enten alene eller sammen med nogle venner, der døjede med alkoholproblemer selv. Ydermere kunne ‘Fede forhold’-deltageren afsløre, at hun i den periode også tog amfetamin og andre stærke piller. 

Martinas liv tog en positiv drejning, da hun mødte sin kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, i 2014. 

Mødet mellem de to var grunden til, at Martina tog en kold tyrker og i dag har været clean i 10 år. 

Forsæt med at læse

Artikler

God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock

Fra mandag tjekker han ind.

Den danske journalist og tv-vært Clement Kjersgaard er kendt for sin skarpe værtsstil og dybdegående interviews. 

Nu har han selv afsløret, at han vender tilbage til DR’s debatprogram “Deadline”. 

Der er dog et stort men. 

LÆS OGSÅ  Melder ud om Martin Brygmann: "Der er sket en fejl"

Clement Kjersgaard har offentliggjort på Facebook, at han midlertidigt vender tilbage som vært på “Deadline”, og at værtsjobbet kun er et kortere vikariat. 

Dette korte vikariat starter mandag og strækker sig over to uger, hvor Clement Kjersgaard vil lede alle udgaver af programmet.

“Man kan ikke påstå, at verdenshistorien holder sommerferie, og også dér ligner den mig,” skrev Clement Kjersgaard i sit opslag. 

LÆS OGSÅ  Lige før Tour de France: Dårligt nyt til Jonas Vingegaard

Han mindede også sine følgere om, at det i år er 20 år siden, han første gang trådte ind som vært på “Deadline”.

Seerne kan glæde sig til at opleve Kjersgaard i aktion på “Deadline” de næste par uger, hvor han igen vil bringe sin skarpe analyse og dybdegående interviews til skærmen.

Forsæt med at læse

Artikler

Sæson 6 af ‘Sommerdahl’ er lige om hjørnet: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Foto: Henrik Petit/ TV 2

En af skuespillerne taler nu ud om den længe ventede sjette sæson af TV 2-hittet.

Det er ikke længe siden, at sidste afsnit af den populære serie ‘Sommerdahl’ løb over skærmen. 

Den 23. juni blev det sidste afsnit af 5. sæson sendt i tv’et, og selvom det ikke er længe siden, så er mange seere allerede mere end klar til sæson 6. 

På pressemødet for sæson 5 blev det afsløret, at en sjette sæson allerede var under planlægning, og nu viser det sig, at der allerede er godt nyt. .

LÆS OGSÅ  Harry Potter akvarel solgt på auktion: Du gætter aldrig det svimlende beløb

Til det årlige Røde Kors Klub 10-arrangement på Roskilde Festival mødte HER&NU den unge skuespiller Thit Aaberg, der spiller en central rolle i serien. 

Hun kunne dele endnu flere spændende detaljer om de igangværende optagelser.

“Jeg er i gang med at optage lige nu. Nu har vi lige afsluttet blok 1, og så er vi i gang med at optage blok 2, så der kommer meget mere ‘Sommerdahl’ med mig og alle de andre,” fortæller Thit Aaberg, som kan ses på billedet nedenfor.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Henrik Petit/TV 2

Det er klart, at arbejdet med sæson 6 er i fuld gang, og at fans kan se frem til endnu flere spændende episoder. 

LÆS OGSÅ  Lige før Tour de France: Dårligt nyt til Jonas Vingegaard

Succes på tværs af landegrænser

Det er især hovedpersonen Peter Mygind, der har opnået enorm popularitet – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Den omfattende distribution af serien Sommerdahl til over 40 lande, herunder USA, Canada og en række europæiske og sydamerikanske lande, har resulteret i en global fanskare, der viser deres hengivenhed på mange måder.

Hvis du skulle få lyst, kan du se eller gense de sidste 5. sæsoner af ‘Sommerdahl’ ved at klikke her.

Forsæt med at læse

Trending