Følg os her

Kendte

Sælger igen: Kan skovle millionerne ind

Udgivet

d.

Foto: Boliga

Hvis alt går vel, kan det ende i en enormt fortjeneste.

Den 51-årige forfatter og sexolog har valgt at sætte sin lejlighed til salg – igen.

Det skriver Boliga.

Mange penge i sigte

Hvis man drømmer om at bo i en decideret luksuslejlighed i hjertet af Christianshavn, skal man smide 15.750.000 kroner efter Jakob Olriks bolig.

LÆS OGSÅ  Pressemeddelelse fra Mette Frederiksen: Sker fredag

Christianshavner-lejligheden ligger på Overgaden Neden Vandet på femte sal i en gammel ejendom fra 1799. Boligen rummer i alt 211 kvadratmeter, fordelt på 4 værelser.

Jakob Olrik købte lejligheden tilbage i 2004 for 3.300.000 kroner. Han står altså til en imponerende boliggevinst på 12.450.000 kroner!

Se den flotte bolig her.

Prøver igen

Det er ikke mere end et år siden, at Jakob Olrik prøvede at sælge sin lejlighed. Dengang lød prisen på 17.500.000 kroner. Nu er der altså barberet 1.750.000 kroner af prisen.

LÆS OGSÅ  Blev opereret for tre uger siden: Dennis Knudsen er næsten uigenkendelig

Ifølge Boliga gives der i gennemsnit 3.9 procent rabat på områdets ejerlejligheder – så man kan måske få skåret endnu mere af prisen. I området ligger ejerlejligheder i gennemsnit til salg i 92 dage.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Vild millionregn: Så meget tjener Thomas Helmig

Udgivet

d.

Af

Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Det er bestemt ikke småpenge, som den populære sanger tjener.

Thomas Helmig har haft et år, der kan få enhver revisor til at juble! Den danske popstjerne, der sidste år tog på en omfattende turné rundt i landet, har virkelig haft gang i forretningen.

LÆS OGSÅ  Blev opereret for tre uger siden: Dennis Knudsen er næsten uigenkendelig

Med guitaren på ryggen og hits i ærmet, spillede Helmig for tusindvis af begejstrede fans. Og det var ikke kun publikum, der nød godt af koncerterne. Ifølge det nyeste regnskab indtjente Helmig imponerende 7.486.030 kroner i 2023, efter at have betalt lidt over 2,3 millioner kroner i skat.

Det skriver SE & HØR.

Trækker millioner ud i udbytte

Men det stopper ikke her. Helmig sikrede sig selv en ordentlig belønning for sin hårde indsats. Han trak hele 3,5 millioner kroner ud som udbytte, hvilket svarer til en månedlig indtægt på hele 291.666 kroner. Det er en løn, der ville få de fleste til at spærre øjnene op!

Helmig har også tænkt på fremtiden og sørget for at lægge penge til side. Selvom han udbetalte et stort udbytte, voksede hans egenkapital fra 14.499.451 kroner i 2022 til hele 19.985.481 kroner i 2023.

LÆS OGSÅ  Søren Ryge raser over særlig tendens hos danskerne: "Det er jo bedrag"

Men Thomas Helmig er mere end bare musik. Han har også investeret klogt. Med værdipapirer for over ti millioner kroner kunne Helmig sidste år glæde sig over et afkast på 2.302.911 kroner, en markant stigning fra de 326.362 kroner, han tjente året før.

Det ser ud til, at Thomas Helmig ikke kun er en mester i popmusik, men også i økonomi!

Forsæt med at læse

Kendte

Dennis Knudsen i retten igen: Det risikerer han at miste

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Endnu en tur i retten kan få store konsekvenser for kendis-frisøren.

Dennis Knudsen, den 61-årige frisør, er endnu en gang i rampelyset – og denne gang er det for fartovertrædelser, der bringer ham tilbage i retten.

Sidste år var Dennis Knudsen centrum for en større skandale. Under en hændelse med Molslinjen blev han nægtet adgang til færgen mod Sjælland. Dette fik Knudsen til at miste besindelsen, hvilket resulterede i en dom på 40 dages betinget fængsel.

LÆS OGSÅ  Blev opereret for tre uger siden: Dennis Knudsen er næsten uigenkendelig

Nu er Dennis Knudsen igen i problemer, denne gang på grund af en hastighedsoverskridelse fra over to år siden.

Ifølge SE & HØR blev han blitzet med en hastighed på 70 km/t i en 50 km/t zone. Dennis udtaler: “Jeg er så træt af, at jeg skal i retten igen. Det er jo en gammel sag. Jeg kørte 70 km/t et sted, hvor man måtte køre 50. Jeg nåede ikke at se, at den skiftede fra landzone til byzone.”

Risikerer at miste kørekortet i længere tid

Anklageskriftet bekræfter, at Dennis Knudsen er tiltalt for at have overskredet den tilladte hastighed med mere end 30 procent.

På trods af, at han mener at have betalt sin bøde fra 2022, skal han møde i Retten i Næstved den 10. juli. Tidligere har han fået to klip i kørekortet for at bruge mobiltelefon under kørsel.

“Derfor ender det nu i retten, hvor jeg risikerer at få et tredje klip og måske mister kørekortet i længere tid,” siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Stor lykke hos Mikkel Kessler og Lea: Afslører sød hemmelighed

Sommeren sidste år mistede Dennis sit kørekort, efter han kom for sent til færgen med sine tre børn, hvilket også førte til beslaglæggelse af hans Audi. Siden da har han været afhængig af cykel og offentlig transport.

Dennis Knudsen håber på at få styr på sine problemer og hurtigst muligt generhverve sit kørekort, så han kan lægge fortidens fejltagelser bag sig og komme videre med sit liv.

Forsæt med at læse

Kendte

Sofie Linde advarer: Går helt amok

Udgivet

d.

Af

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Der er tilsyneladende helt umuligt at stoppe.

Den seneste tid har mange kendte danskere oplevet at være blevet misbrugt på nettet. Blandt andet har både Divya Das, Rasmus Seebach og Jesper Buch oplevet at blive brugt i falske opslag og reklamer.

Det er både reklamer for vægttabsprodukter og falske artikler omkring vold i hjemmet, der florerer med de kendtes ansigter på.

LÆS OGSÅ  Stor lykke hos Mikkel Kessler og Lea: Afslører sød hemmelighed

Sofie Linde har også oplevet flere gange at være offer for denne slags, og det er altså desværre langt fra stoppet.

Faktisk går det i øjeblikket helt amok.

Som at slå en mur ned med en gummistøvle

Det viser en story fra Sofie Linde på Instagram. Her deler hun i en story en lang række billeder af artikler, hvor hendes ansigt og navn er blevet misbrugt.

I storyen skriver hun: “Der er knald på de falske reklamer/artikler for tiden!!”

Derudover advarer hun også, at hun slet ikke kommer nogle vegne med at anmelde dem.

“At anmelde de her falske annoncer, er som at slå en mur ned med en gummistøvle. Invester ikke. Det er svindel!,” lyder det.

LÆS OGSÅ  Bekræfter: Simon Cowell er død

Sofie Linde har i mange år været vært på X Factor, det er hun dog ikke længere. I stedet har hun fået sit eget program på TV 2, hvor man følger familien Linde, når de renoverer et gammelt sommerhus på Langeland. Det sker i programmerne ‘Linde på Langeland’.

Det gamle sommerhus, som efterhånden har gennemgået en vild forvandling, har tiltrukket sig meget opmærksomhed på øen.

Privat danner Sofie Linde par med tv-vært og skuespiller Joakim Ingversen, sammen har de døtrene Søs og Trine.

Forsæt med at læse

Trending