Følg os her

Kendte

Badehotellet-stjerne med vigtig overvejelse: Skal hun gøre det igen?

Udgivet

d.

Foto: TV 2

Den populære skuespiller gør sig store overvejelser.

Mange kan huske hende som karakteren ‘Amalie’ i ‘Min søsters børn’, hvor hendes karriere for alvor startede.

Sidenhen har Neel Rønholt været en del af flere store danske tv-serier, herunder ‘Badehotellet’, ‘Sygeplejeskolen’ og i julekalenderen ‘Tinka’. 

LÆS OGSÅ  Snebolden ruller efter 'Den sorte svane': Her får det også konsekvenser

I Badehotellet indtog hun rollen som Sibylle, der var gift med hr. Weyse. I det virkelige liv er det en anden mand, som hun har givet sit helt store ja til. Nemlig Jens Sætter-Lassen.

Den 24. juni 2023 blev de to smedet sammen ved et idyllisk udendørs bryllup i Rørvig. Parret, der havde været kærester i 16 år, fejrede deres kærlighed ved en smuk ceremoni, som skuespilleren beskriver som “verdens nemmeste og største ja” på sin Instagram.

På deres etårs bryllupsdag afslører Neel Rønholt på Instagram, at hun står over for en brudekjolekrise. Hun er i syv sind over, hvad hun skal gøre med kjolen, som hun har en særlig kærlighed til. Kjolen hænger blot i skabet, og tanken om, at den forbliver ubrugt, er noget, hun ikke kan holde ud.

Overvejer flere løsninger

Neel Rønholt overvejer forskellige muligheder for at genbruge den smukke brudekjole. Skal den farves? Skal den lægges op? Eller måske skal hun finde en helt anden kreativ løsning for at kunne bære den igen. 

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

En af de mere romantiske overvejelser er at gifte sig igen – selvfølgelig med den samme mand.

Selvom tanken om at blive gift igen er på bordet, understreger Neel, at det kun er med Jens, hun vil dele denne oplevelse. “JENS!! Altid og foreviget kun med Jens,” forsikrer hun sine følgere, og viser dermed, at deres kærlighed er stærkere end nogensinde.

Du kan se Neels opslag her:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Sussi afviser det ikke: Det kan godt ske

Udgivet

d.

Af

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Sussi er forelsket og sætter nu ord på fremtiden.

Sidste år måtte Sussi tage afsked med Leo. Det skete efter længere tids sygdom og den 18. februar 2023 sov Leo ind.

Sammen havde parret spillet op til dans i næsten mere end fem årtier. Leos død har dog ikke været enden for Sussis karriere og hun er fortsat at finde på scenen.

Sussi er blevet forelsket igen – det er taxachaufføren Steen, som gengælder Sussis varme følelser.

LÆS OGSÅ  Jesper Vollmer i tårer: Var ikke forberedt

Steen bor i Hjørring og Sussi i Saltum, men hvis man spørger Sussi, så er det muligt, at der laves om på dette i fremtiden.

Det siger hun til SE & HØR.

Her bekræfter hun nemlig, at hun ikke afviser, at Steens navn kommer på postkassen i Saltum en gang i fremtiden.

Da de to mødte hinanden gik det stærkt og kærligheden spirrede med stor fart. Steen er en stor del af Sussis liv og tager også gerne med på Sussis spillejobs.

Romantisk ferie venter

Men ikke nok med det, så er der også gemt en romantiker i den nordjyske taxachauffør. Han har nemlig inviteret Sussi til Paris

Steen giver da også gerne en hånd med, når der skal ordnes noget på gården, så de har flere praktiske projekter sammen.

Steen er ikke Sussis første kæreste efter Leos død, men hun har understreget, at Steen er noget helt specielt.

LÆS OGSÅ  TV 2 melder ud: Usikker fremtid i 'Vild med dans'

“Det gik lige pludseligt stærkt, og det her er bare noget helt andet. Han har bare lyst til at være sammen med mig hele tiden og interesserer sig virkelig for mig,” udtalte Sussi tidligere til Newsner.

Sussi fortæller også, at Steen bestemt ikke er jaloux anlagt og ikke har nogle problemer med, at Sussi hiver op i kjolen når hun optræder med bandet ‘Sussi og drengene’.

Herunder kan du se et billede som Sussi har delt på Instagram, hvor hun stolt viser sin nye kæreste frem:

Forsæt med at læse

Film / TV

Amalie Dollerup: Længeventet drøm er blevet til virkelighed

Udgivet

d.

Af

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Nu er en længeventet drøm blevet til virkelighed.

De fleste har sikkert noget, som de går og drømmer om. Længe har Amalie Dollerup drømt om noget helt særligt – og nu er det altså gået i opfyldelse.

I ti år spillede hun rollen som Amanda i TV 2-serien Badehotellet. Hun har holdt kortene tæt til kroppen, når spørgsmålet har gået på, hvad hun så skulle nu. Men nu afslører hun, hvad hun har brugt de seneste måneder på.

LÆS OGSÅ  Bekræfter: Simon Cowell er død

Når vi rammer december til næste år, vil vi nemlig kunne se hende på skærmen igen.

For hver dag fra den 1. til den 24. december, ruller ‘Valdes Jul 2’ over skærmen, og det bliver med Amalie Dollerup på rollelisten.

Fint og rørende

Det fortæller hun i et opslag på Instagram:

“De sidste par måneders optagelser har stået i julens tegn. For jeg medvirker nemlig i “Valdes Jul 2”, som bliver vist på TV 2 i 2025. Imens det har været brændende varmt udenfor, har vi gået og leget jul indenfor…,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ  Vildt vægttab hos Kasper Hjulmand: Så meget har han tabt sig

“En drøm om at lave julekalender som voksen, er nu gået i opfyldelse. Der er dog ingen sange eller musikvideoer undervejs i afsnittet, for nu er genren en anden. Med super fine, spændende og rørende historier. Der er lang tid til julen 2025, men I kan godt glæde jer til at følge disse seje unge menneskers eventyr igen,” lyder det fra Amalie Dollerup.

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

Kendte

Kæmpe succes: TV 2 afslører ny detalje om Badehotellet

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Badehotellet har i sandhed været en enorm succes.

Søndag den 28. april rullede Badehotellet over skærmen for allersidste gang. Et vemodigt farvel for mange fans, som trofast har fulgt med afsnit efter afsnit, sæson efter sæson, helt frem til slutningen.

Man kan roligt sige, at serien har været en kæmpestor succes. Den har adskillige gange slået samtlige andre programmer på seertal og seriens mange fans har tålmodigt ventet længe på en ny sæson.

LÆS OGSÅ  Jesper Vollmer i tårer: Var ikke forberedt

Men hvor mange har egentligt set med? Det afslører TV 2 nu i en ny rapport, som ser nærmere på danskernes forbrug af streaming.

Danskernes forbrug af streaming er fortsat stigende og kommer til udtryk på TV 2 Play og DRTV.

Det øgede tidsforbrug på TV 2 Play og DRTV kommer til udtryk i et højt antal millionprogrammer hos DR og TV 2 – dvs. programmer, der samler over en million seere pr. episode på tværs af broadcast og streaming.

LÆS OGSÅ  Bekræfter: Simon Cowell er død

I andet kvartal i år har TV 2 og DR tilsammen 36 millionprogrammer. Det er markant flere end samme kvartal sidste år, hvor ét program, nemlig første episode af ’Linde på Langeland’ på TV 2, nåede over en million seere. Vi ser dermed en markant større pulje af millionprogrammer end vanligt på denne tid af året.

Så mange så med på Badehotellet

Millionprogrammerne i andet kvartal går på tværs af genrer hos DR og TV 2. Hos TV 2 har det bl.a. været anden sæson af underholdningsprogrammet ’Forræder’, der har samlet 1,2 mio. på tværs af broadcast og streaming i gennemsnit per episode.

Den afsluttende sæson af ’Badehotellet’ blev desuden den mest sete af sæsonerne med 2,1 mio. seere på tværs af de ni episoder, mens ’Den sorte svane’ satte en markant dagsorden om hvidvask og svindel og fangede hele Danmarks interesse og 2,2 mio. seere i gennemsnit per afsnit.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om uheldigt sceneshow: "Det var ret ynkeligt"

Også hos DR blev der sat en dagsorden, da dokumentaren ’Sexisme i musikbranchen’ blev vist og samlede 1,2 mio. på tværs af broadcast og streaming. Blandt andre millionprogrammer hos DR i andet kvartal kan nævnes seneste sæson af ’Forsvundne arvinger’ med 1,1 mio. seere per episode i gennemsnit.

“I andet kvartal samles danskerne i høj grad om de store dagsordener, sportsevents og underholdningsprogrammer, hvilket de høje seertal vidner om,” siger Sofie Bruun, Head of Market & Audience Insight hos TV 2.

Hen mod slutningen af andet kvartal blev EM i herrefodbold desuden skudt i gang på tværs af DR og TV 2, hvilket har resulteret i fire kampe med over en million seere på tværs af de to public service-udbydere.

Herunder kan du se flere fakta om danskernes stigende streamingforbrug

– Forbruget er voksende, og det er seks minutter, svarende til ni procent, højere end samme kvartal sidste år. Det er særligt de to public service-udbyderes streamingtjenester TV 2 Play og DRTV, der driver stigningen i streamingforbruget

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

-Det øgede tidsforbrug på TV 2 Play og DRTV kommer også til udtryk i et højt antal millionprogrammer hos DR og TV 2 – I andet kvartal i år har TV 2 og DR tilsammen 36 episoder af programmer med mere end 1 million seere

-Flere og flere modtager deres tv-indhold via streaming. Det er også i år særligt blandt de 50+ årige seere, at tidsforbruget på streaming stiger markant

Forsæt med at læse

Trending