Følg os her

De kongelige

Sygdom og chokerende rygter: Så hårdt har Kate været ramt

Udgivet

d.

Foto: B. Lenoir/ Shutterstock

Kate Middleton har både været syg og været udsat for chokerende påstande om hende. Vi tager et nærmere kig på det hele her i artiklen.

I over et årti har Kate Middleton været et kendt ansigt i den britiske kongefamilie. Selvom vejen har været fyldt med både lyse og mørke øjeblikke, står hun i dag som en af de mest elskede medlemmer blandt offentligheden.

2024 har været særligt hårdt for Kate og hendes nærmeste. Året begyndte med en planlagt maveoperation i januar, som krævede næsten to ugers indlæggelse på hospitalet. Operationen blev anset for vellykket, men dette var kun begyndelsen på en række sundhedsudfordringer for prinsessen.

Det skriver Newsner.

LÆS OGSÅ  Bekymring hos Harry og Meghan: Frygter at ny dokumentar ødelægger alt

I midten af marts kom den chokerende nyhed om, at Kate var blevet diagnosticeret med kræft og påbegyndte forebyggende kemoterapi. Det er uvist, hvordan hun præcist har det nu, men hendes deltagelse i Trooping the Colour for nogle uger siden antyder, at hun er på vej mod bedring.

Kate har tidligere kæmpet med helbredsproblemer. Som barn havde hun en operation, der efterlod et tre tommer langt ar på siden af hendes hoved. Arret blev første gang bemærket ved en middag i Clarence House i 2011, hvor hun deltog i sin første solo royale opgave.

Som gravid med prins George i 2013 led Kate af hyperemesis gravidarum, en alvorlig form for graviditetskvalme, hvilket førte til en indlæggelse. Hun har senere delt, hvor “rådden” denne oplevelse var for hende, og hvordan det påvirkede hendes tid som nybagt mor.

I 2019 blev Kate ramt af rygter om, at hun skulle have fået “baby botox”. Disse påstande kom fra Dr. Munir Somji, en britisk plastikkirurg, der delte billeder af Kate og hævdede, at hun havde modtaget behandling. Kensington Palace reagerede hurtigt og afviste kategorisk påstandene, og understregede, at den kongelige familie aldrig støtter kommercielle aktiviteter.

LÆS OGSÅ  Rørende interview med grevinde Alexandra: Afslører særlige råd fra sønnerne

Trods de mange udfordringer har Kate Middleton fortsat sine royale pligter og vundet offentlighedens hjerter. Hendes ærlige beskrivelser af moderskabets udfordringer og hendes åbenhed omkring sine sundhedsproblemer har kun styrket hendes position som en elsket figur i den britiske kongefamilie.

Hendes tilbagevenden til offentlige pligter markerer ikke kun hendes personlige sejr over sygdommen, men også en inspiration for mange, der følger hendes rejse med både beundring og støtte.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

De kongelige

Får tårerne til at trille: Dronning Camilla tog sagen i egen hånd

Udgivet

d.

Af

Foto: ComposedPix/ Shutterstock

Den britiske dronning tog sagen i egen hånd og planlage en uforglemmelig dag for de to børn.

Maj måned bød på en række uheldige omstændigheder for to unge helte, der gik glip af en havefest på Buckingham Palace. Ni-årige Tony Hudgell sad fast i trafikken, mens 11-årige Lyla O’Donovan blev syg og måtte melde afbud. Men dronning Camilla sørgede for, at deres møde med hende alligevel blev en realitet – og endda en uforglemmelig én af slagsen.

Det skriver BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ  Helt særligt gensyn: Sådan blev kong Frederik overrasket i Grønland

I sidste uge fik Tony og Lyla en eksklusiv invitation til Buckingham Palace, hvor dronning Camilla personligt afholdt et intimt teselskab for de to. Ved denne lejlighed fik Tony Hudgell overrakt en Britisk Empire Medal for hans ekstraordinære indsats for at hjælpe andre børn.

Foto Buckingham PalaceReutersRitzau Scanpix

Tony Hudgell, der som spæd fik amputeret begge ben på grund af grov mishandling fra sine biologiske forældre, har trods sin barske start på livet vist en utrættelig vilje til at gøre en forskel. Hans adoptivforældre har sammen med ham stiftet Tony Hudgell Foundation, en organisation dedikeret til at forhindre, at andre børn udsættes for samme grusomheder. For sit mod og engagement modtog han den ærefulde Britisk Empire Medal fra dronning Camilla.

Gør en forskel

Lyla O’Donovan, der lever med en sjælden hjernetumor, har ligeledes viet sin tid til at hjælpe andre. Hendes ihærdige indsats for at samle penge ind til syge børn har sikret hende prisen “Inspirational Service Child of the Year”. Hendes arbejde og dedikation har gjort hende til et forbillede for mange.

Dronning Camillas gestus viser, at selvom de officielle arrangementer kan gå galt, er der altid mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke. For Tony og Lyla blev mødet med dronningen en dag, de aldrig vil glemme – en dag, der understregede, hvor meget deres indsats betyder og hvor meget de er værdsat.

LÆS OGSÅ  Prins Harry træffer stor beslutning: Har valgt det fra

Dronning Camillas initiativ er et lysende eksempel på, hvordan små handlinger kan gøre en stor forskel. Ved at tage sig tid til at fejre disse unge helte, har hun ikke kun anerkendt deres kamp og indsats, men også inspireret mange andre til at gøre en forskel. Det er historier som disse, der minder os om menneskets iboende styrke og vilje til at gøre verden til et bedre sted.

Forsæt med at læse

De kongelige

Vigtigt spørgsmål mens kong Frederik er i Grønland: Hvad nu?

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: F.R.L/ Shutterstock

Mange har sikkert spekuleret over det – og nu får vi svaret på det vigtige spørgsmål.

Kong Frederik og dronning Mary har sat kursen mod Grønland for deres første officielle besøg som kongepar. Rejsen, der finder sted fra 29. juni til 6. juli, er ikke blot en officiel opgave, men også en familieudflugt, hvor de har taget de 13-årige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, med.

LÆS OGSÅ  Kong Charles går viralt: Her er årsagen

De ældste børn, prins Christian og prinsesse Isabella, er blevet hjemme for at nyde den danske sommer og passe deres egne gøremål.

Hvem holder fortet?

Mange spekulerer måske på, hvem der styrer skuden, mens kongen er væk. Svaret er simpelt: kong Frederik selv. Ifølge BILLED-BLADET beholder kongen sit regentskab, da Grønland er en del af Rigsfællesskabet. Det er kun, når kongen rejser uden for Kongeriget Danmarks grænser, at en rigsforstander eller regent, som kronprins Christian, træder til.

LÆS OGSÅ  Prins Harry træffer stor beslutning: Har valgt det fra

Når kongen er fraværende fra Danmark, er der flere, der kan varetage rollen som rigsforstander. Listen inkluderer prins Joachim, prinsesse Benedikte, dronning Mary og dronning Margrethe. Kronprins Christian, der er den næste i tronfølgen, vil fungere som regent, når det er nødvendigt.

Mens kongeparret nyder deres besøg i Grønland, kan danskerne være sikre på, at regentskabet forbliver i gode hænder. Kong Frederik bevarer sin rolle som regent under besøget, og de øvrige medlemmer af den kongelige familie står klar til at træde til, hvis behovet opstår.

Forsæt med at læse

De kongelige

Vildt tilbud til kong Frederik og dronning Mary: Mon de gør det?

Udgivet

d.

Af

Foto: Liv Oeian/ Shutterstock

Kongeparret har fået et enestående tilbud af borgmester Malik Berthelsen, fra den Grønlandske by Sisimiut.

Lørdag ankom kong Frederik, dronning Mary, prinsesse Josephine og prins Vincent til Grønland. Her er der en masse spændende besøg på programmet, indtil familien forlader Grønland igen den 6. juli.

LÆS OGSÅ  Kong Charles går viralt: Her er årsagen

Blandt andet har de royale tvillinger været med til at indvie en ny hvalmikrofon.

Derudover har familien været på flere spændende besøg i forskellige byer på Grønland. Og da turen kom til Grønlands anden største by, Sisimiut, ventede der kongeparret en stor overraskelse.

Stor overraskelse

I sin tale, kom borgmester Malik Berthelsen nemlig med et særligt tilbud til kongeparret og børnene

Borgmesteren talte blandt andet om den fantastiske natur omkring byen og det var her, at tilbuddet kom i forlængelse.

LÆS OGSÅ  Prins Harry tildeles pris til ære for død soldat: Familien er chokeret over valget

“Hvis I tænker at køre hundeslæde, har De mulighed for at køre med hundeslæde til Kangerlussuaq fra Sisimiut om foråret. I skal bare sige til,” lød det fra borgmesteren.

Om den royale familie tager i mod tilbuddet, må fremtiden vise.

Herunder kan du se videoen fra da kongefamilien ankom til Sisimiut:

Forsæt med at læse

Trending