Følg os her

Kendte

Melder ud om Martin Brygmann: “Der er sket en fejl”

Udgivet

d.

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Nu slås det fast, at der er tale om en fejl.

Mange børnefamilier i det danske land glæder sig formentlig til at sætte sig til rette i biografsæderne, når animationsfilmen ‘Grusomme mig 4’ får premiere.

Men lad dig ikke narre af rollelisten: en yderst omdiskutabel kendis står nemlig til at medvirke – selvom det ikke er tilfældet.

Selvom Martin Brygmanns navn optræder i forteksterne, er det faktisk ikke ham, der lægger stemme til karakteren Dr. Nefario denne gang.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

Tinna Munk, publicity manager hos United International Pictures, bekræfter udskiftningen over for Filmmagasinet Ekko.

Der er sket en fejl

“Der er sket en fejl på ‘dubskiltene’ i forbindelse med korrekturen,” skriver Tinna Munk i en sms til mediet.

Martin Brygmann, som tidligere har givet stemme til den excentriske opfinder Dr. Nefario, senest i ‘Minions – historien om Gru’ fra 2021, er nu blevet erstattet af Sonny Lahey.

LÆS OGSÅ  Christiane Schaumburg-Müller møder hård kritik: En hån mod intelligensen

Årsagen til udskiftningen forbliver ukendt, og United International Pictures har ikke kommenteret på, om det hænger sammen med den kontroversielle DR-dokumentar ‘Sexisme i musikbranchen’. Dokumentaren afslørede mange års grænseoverskridende opførsel fra Martin Brygmann, hvilket har resulteret i, at skuespilleren og musikeren er blevet fjernet fra flere projekter.

Publikum kan nu se frem til at høre Sonny Lahey i rollen som Dr. Nefario, når ‘Grusomme mig 4’ rammer biograferne.

Du kan se traileren til ‘Grusomme mig 4’ her:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Efter naturkatastrofe: Emil Midé Erichsen indsamler vildt beløb

Udgivet

d.

Af

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Emil Midé Erichsen har sat en indsamling i gang, som allerede har nået et højt beløb.

I øjeblikket befinder Emil Midé Erichsen sig i Caribien med sin hustru og sine to sønner.

Det er øen St. Lucia, som de befinder sig på. En orkan har for kort tid siden ramt området. Heldigvis ikke St. Lucia, men til gengæld har den ramt hårdt på de omkringliggende øer.

“Orkanen Beryl er formentlig den kraftigste, der nogensinde har ramt øerne syd for os, St. Vincent & Grenadinerne og Grenada,” skriver Emil i et tidligere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ  Rørende øjeblik: Iben Hjejle kunne ikke holde tårerne tilbage

Ødelæggelserne efter orkanen er enorme og derfor har Emil sat en indsamling i gang, så de mange beboere på øerne kan få hjælp.

I et opslag på Instagram fortæller han nu mere.

“Indsamlingen har nu kørt lige knap et døgn, og I har doneret over 235.000 kr. I er simpelthen for vilde – TAK,” lyder det i opslaget fra Emil, som fortsætter: Vi har brugt det sidste døgn på at finde kontaktpersoner på de berørte øer, og vi er nu i dialog med forskellige indsatsledere og koordinatorer for nødhjælpen. Vi begynder at forstå præcist hvad øerne mangler, så vi ikke bruger jeres penge i blinde, men får købt de helt rigtige ting, der er brug for.”

Mangler babymad og bleer

Beboerne på de omkringliggende øer er ikke i akut livsfare, men der mangler både medicin og lægehjælp på øerne. Derfor er det store fokus lige nu, at der skal skabes en midlertidig hverdag. Derfor skaffes der telte, generatorer, solpaneler, gasbrændere, presenninger mv.

Men det er ikke det eneste som mangler på øerne.

LÆS OGSÅ  Bendtners nye frisure vækker opsigt: Se den her

“Derudover er der mangel på ting til børn og babyer, så vi skal også finde ting som bleer, vådservietter, babysenge, tæpper og modermælkserstatning. Desuden håndsprit og hygiejnebind. Øerne har fået de første sendinger af mad, men beholdningen løber selvfølgelig ud på et tidspunkt. Vi køber derfor også mad og vand med,” lyder det fra Emil i opslaget, som du kan se nederst i artiklen.

Emil og familien er netop vendt retur til Havana efter et længere ophold i Danmark, da Emil blev ramt af en genstridig bihulebetændelse. Derfor måtte de afbryde eventyret og rejse hjem til Danmark, så Emil kunne få den rette behandling.

Forsæt med at læse

Kendte

Nu sætter Jenna og Albert ord på aldersforskellen i DR-program

Udgivet

d.

Af

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Kærligheden blomstrer mellem Jenna og Albert. Dog har parret flere gange oplevet, at andre har travlt med at påpege aldersforskellen mellem dem negativt.

I 2020 dannede de par i ‘Vild med dans’.

Allerede da programmet var i gang, svirrede rygterne om, at der var kærlighed i luften mellem Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.

Det blev bekræftet året efter, hvor de i 2021 offentliggjorde, at de også dannede par privat.

LÆS OGSÅ  DR-vært med særlig nyhed: Græd af glæde

Allerede her, blev der i flere medier skrevet om aldersforskellen på Jenna og Albert, da Jenna er 13 år ældre end Albert.

Kun et problem for andre

Noget som parret på ingen måde ser som et problem, men noget som de alligevel ofte har fået påpeget som et problem for omverdenen.

I DR-programmet ‘De unge kærester’ fortæller Jenna og Albert om, hvordan de har oplevet andres reaktioner på aldersforskellen i deres forhold.

I programmet møder seerne blandt andet også Oliver Bjerrehus og hans kæreste Sofie Amalie Elkjær, som også oplever negativ opmærksomhed på grund af aldersforskellen.

LÆS OGSÅ  Bendtners nye frisure vækker opsigt: Se den her

Jenna og Albert afslørede i starten af juni, at de venter sig sit første barn.

“Vi er så glade for at kunne fortælle, at der er en lille dreng på vej! Vi glæder os til at møde ham i slutningen af året!,” lød det i et opslag fra Jenna og Albert.

Ifølge SE & HØR er der premiere på programmet den 19. juli.

Forsæt med at læse

Kendte

Sagde at Josefine Høgh ikke kunne: ‘Det skal fandeme være løgn’

Udgivet

d.

Af

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Da Josefine Høgh fik besked på, at hun ikke kunne fortsætte, blev hun stædig.

For Josefine Høgh startede rejsen mod rampelyset langt fra tv-studierne. Som datter af den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, lå fodboldtalentet naturligt i blodet. Hendes vej til berømmelse blev banet gennem hårdt arbejde på grønsværen, ikke i tv-studiet.

Inden Josefine trådte ind i tv-verdenen, havde hun en imponerende karriere som professionel fodboldspiller. Hun spillede sig op gennem rækkerne og nåede helt til kvindelandsholdet. Vejen dertil var dog alt andet end let.

LÆS OGSÅ  Christiane Schaumburg-Müller møder hård kritik: En hån mod intelligensen

I podcasten “Sportshjerte” åbner Josefine op om sin rejse fra fodboldbanen til tv-skærmen, hvor Patricia Thyberg interviewer hende om hendes udfordringer og sejre. Allerede i ungdomsårene mødte hun modstand. Under efterskole- og gymnasietiden skulle hun jonglere skolearbejdet med kravene fra ungdomslandsholdet.

“Jeg fik at vide af min ungdomslandstræner, at jeg ikke kunne gå på efterskole og samtidig fortsætte på landsholdet, fordi niveauet ikke ville være godt nok og jeg ikke ville blive matchet godt nok. Og der havde jeg det bare sådan ‘det skal fandeme være løgn. Det skal jeg fandeme vise ham at det kan jeg godt,’ om jeg så skal træne det hårdere,” fortæller hun i podcasten.

LÆS OGSÅ  DR-vært med særlig nyhed: Græd af glæde

For at opretholde sit niveau begyndte hun at træne med drengene, hvilket gjorde det muligt for hende at blive på landsholdet. Men udfordringerne sluttede ikke der. Efter gymnasiet måtte hun balancere sine studier med fodbolden.

Afsked med fodboldbanen

Josefine startede på psykologistudiet ved Aarhus Universitet og skiftede fra en fuldtidsprofessionel kontrakt med Fortuna Hjørring til Idrætsklubben Skovbakken for at kunne kombinere fodbolden med studierne. Da hun færdiggjorde sin kandidatuddannelse, sagde hun farvel til både bøgerne og banen.

Overgangen til en karriere i medierne skete naturligt. Under studietiden fik hun et job hos først DR og senere TV 2 Sport, og her blev grundstenen lagt til hendes nye karriere som sportsvært.

LÆS OGSÅ  Rørende øjeblik: Iben Hjejle kunne ikke holde tårerne tilbage

“Jeg kunne begynde at mærke at jeg elskede at spille fodbold og at skulle til træning hver dag. Og jeg havde det sådan at ‘jeg kan først stoppe den dag jeg ikke syntes det er sjovt længere’. Men jeg kunne mærke at jeg kommer til at syntes at det er sjovt hele mit liv. Men der var noget andet der var begyndt at trække. At jeg ligesom havde oplevet det jeg skulle. Jeg havde spillet Champions League, spillet landskamp, været på ungdomslandsholdet hele mit liv, haft en fuldtidsprofessionel kontrakt, vundet et danmarksmesterskab. Jeg har fandeme været her, så jeg var også klar til at der skulle være noget andet,” forklarer hun.

I dag lever Josefine et indholdsrigt liv udenfor landsholdets trøje. Hun er gift med tv-værten Lasse Sjørslev, og sammen har de en datter. Selvom hun ikke længere spiller professionel fodbold, er sporten stadig en central del af hendes hverdag gennem hendes arbejde som sportsvært.

Forsæt med at læse

Trending