Følg os her

Sport

Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Stort tillykke til Jonas Vingegaard med en flot andenplads.

Efter den alvorlige ulykke tilbage i april, hvor Jonas Vingegaard pådrog sig flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge, var der mange spekulationer om, hvorvidt han ville være klar til Tour de France.

Det var derfor med stor lettelse, at Team Visma kunne annoncere, at Vingegaard ville deltage i årets Tour de France, og han udtalte selv, at han var kommet for at vinde!

Selvom han vandt den første bjergetape i Alperne, den 11. etape, endte han dog med at blive slået af den slovenske rytter, som krydsede målstregen 1 minut og 3 sekunder før ham. Remco Evenepoel fulgte tæt efter, kun 11 sekunder bag Vingegaard.

Selvom det ikke blev til en sejr denne gang, har Vingegaards andenplads vundet mere end blot overskrifter; den har også indbragt stor respekt for hans comeback efter den alvorlige ulykke i april og selvfølgelig også lidt til ‘lommen’.

LÆS OGSÅ  Mathias Gidsel reagerer på dårligt nyt: "Det er noget værre lort"

Ifølge Pro Cycling Stats kunne Team Visma | Lease a Bike nemlig trøste sig med de 355.320 euro som dette års Tour de France indbragte dem.

Her var det Jonas Vingegaard der sikrede teamet de 250.400 euro af dem, herunder sin andenplads, der i sig selv gav 200.00 euro.

Svømmer i penge

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Jonas Vingegaard med sit store talent tjener godt med penge, men det præcise beløb kan overraske mange. Han er faktisk en af verdens bedst betalte cykelryttere.

Ifølge Pengehjørnet tjener Vingegaard hele fire millioner euro årligt, hvilket svarer til cirka 29,8 millioner danske kroner.

Dette står i skarp kontrast til den tidligere kontrakt han havde med Team Jumbo-Visma, som fra 2021- 2023 indbragte ham 11 millioner danske kroner årligt. Dette beløb inkluderede ikke kun løn, men også diverse bonusser for præstationer i store løb. Han har altså opnået en betydelig lønforhøjelse med den nye kontrakt, der gælder for årene 2023 til 2027.

Annonce

Sport

Stort tillykke: Jonas Vingegaard og Trine er blevet forældre igen

Udgivet

d.

Af

Foto: Dennis Jacobsen/ Shutterstock
Dennis Jacobsen/ Shutterstock

Der er stor babylykke hos familien, som nu er blevet til en familie på fire.

Tidligere i år afslørede Jonas Vingegaard, at han og hustruen Trine, ventede sig endnu et barn.

I forvejen er de forældre til datteren Frida, som danskerne flere gange har fået et glimt af, når hun har heppet på far under cykelløb.

LÆS OGSÅ  Emil Nielsen i dyb sorg: Bar på forfærdelig hemmelighed under OL

Og nu bekræfter Rosa Kildahl, Trines mor, at der er kommet endnu et familiemedlem på matriklen.

Det skriver TV 2.

“Alle har det godt, både forældre, børn og bedsteforældre,” siger Rosa Kildahl til kanalen.

Jonas Vingegaard og Trine har ikke vidst på forhånd om det var en dreng eller en pige.

LÆS OGSÅ  Mathias Gidsel reagerer på dårligt nyt: "Det er noget værre lort"

Her kan den lykkelige mormor også afsløre, hvilket køn familiens nye medlem har.

Hun fortæller, at der er tale om en velskabt lille dreng.

Vi ønsker familien stor tillykke!

Forsæt med at læse

Sport

Lover uforglemmelige minder: Royal Run afslører endnu en by

Udgivet

d.

Af

H.M. Kongen til Royal Run i København 2023 Foto: Lars Møller/Royal Run

Nu afslører Royal Run endnu en af værtsbyerne for 2025.

Royal Run blev første gang afholdt den 21. maj 2018 i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og siden da er begivenheden kun vokset i popularitet. Hvert år bliver en række byer omdannet til festlige løbeområder, hvor motionister i alle aldre deltager, mens tilskuerne står klar til at heppe og skabe en fantastisk stemning.

LÆS OGSÅ  Særlig kropsudsmykning på Vingegaard vækker opsigt: Her er den søde årsag

De seneste dage er der dagligt blevet afsløret nye værtsbyer, og nu er turen kommet til den fjerde by. Deltagerne ved Royal Run 2025 kan glæde sig til en smuk udsigt over Storebælt, når de snører løbeskoene i den nyeste by på listen.

Det oplyser Royal Run.

LÆS OGSÅ  Landshold kan juble: Så meget er trøjerne solgt for

For første gang er Korsør blevet valgt som værtsby, hvilket tilføjer en særlig dimension til løbet, da det falder sammen med byens 600-års jubilæum.

Betagende baggrund

Med Storebælt som baggrund vil deltagerne kunne nyde en enestående udsigt, mens de løber gennem Korsør. Arrangørerne ser frem til at skabe uforglemmelige minder i Vestsjælland når løbet kulminerer med byens store jubilæum.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

Tidligere på ugen blev de jyske værtsbyer afsløret: Ribe, Viborg og Horsens. Med Korsør som den fjerde afslørede by, er det nu tid for sjællænderne at tage del i den festlige motionsbegivenhed.

LÆS OGSÅ  Får Danmarks nederlag ved EM konsekvenser for Kasper Hjulmand?

Billetsalget til det yderst populære motionsløb Royal Run forventes at blive sat til salg i november, og løbet finder sted den 9. juni 2025, på 2. pinsedag.

Forsæt med at læse

Sport

Hvem bliver landstræner i 2025? Her er danskernes favorit

Udgivet

d.

Af

Foto: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock

Ifølge Danske Spil er danskerne ikke i tvivl.

Debatten om Danmarks næste fodboldlandstræner er i fuld gang, først efter Kasper Hjulmands stop, dernæst Morten Wieghorsts sygdom og senest Lars Knudsens store succes. Men det er en helt tredje træner, som danskerne ønsker på posten.

LÆS OGSÅ  Viktor Axelsen afslører sjov detalje: Det anede du ikke

”Vi kan se i data, at den, som flest danskerne tror på som den næste danske, landstræner, er Michael Laudrup. Det er på sin vis ret overraskende, da han jo slet ikke er en del af diskussionen om jobbet. Samtidig vides det ikke, om han overhovedet er interesseret – så på den måde minder det om de gange, Michelle Obama har været i spil som amerikansk præsidentkandidat uden at have stillet op eller vist nogen officiel interesse i jobbet. Derfor tror jeg, det handler om en længsel og nostalgi fra de danske fodboldfans, samtidig med selvfølgelig, at man umuligt kan komme uden om Michael Laudrup, når man skal tale om dansk fodbolds allerstørste og mest indflydelsesrige personer,” siger Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Emil Nielsen i dyb sorg: Bar på forfærdelig hemmelighed under OL

Tror på Laudrup

18% af Danske Spils kunder tror således på Michael Laudrup som landstræner, mens Danske Spil selv kun tror på legenden som delt 5. kandidat til posten. Efter Laudrup tror danskerne på Morten Wieghorst, dernæst Lars Knudsen.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

På det seneste er også et andet navn kommet på det, der efterhånden må være en meget lang liste over kandidater hos DBU: Kent Nielsen. Den erfarne træner indtager pt. sidelinjen hos Silkeborg IF, men nævnes som en perfekt kandidat til det største trænerjob i dansk fodbold.

”Kent Nielsen var ikke rigtigt med i feltet hos os, men vi forstår udmærket godt, hvorfor så mange peger meget kraftigt på den sindige, kloge træner, som jo også selv er tidligere landsholdsspiller – og derfor er han nu 2. favorit hos os. Men vi må heller ikke glemme Lars Knudsen, som fortsat er vores favorit til jobbet. Han har gjort et meget solidt indtryk den korte tid, han har siddet i sædet, og det bliver generelt spændende at se, hvordan det kommer til at gå med udvælgelsen af den næste landstræner – der er meget i spil,” siger Matthias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ  Mathias Gidsel reagerer på dårligt nyt: "Det er noget værre lort"

Danskernes indskud på spillet om næste fodboldlandstræner:

18% tror på Michael Laudrup

11% tror på Morten Wieghorst

9% tror på Lars Knudsen

9% tror på Thomas Frank

8% tror på Kent Nielsen

Danske Spils sandsynligheder på de mest sandsynlige landstrænere per 1. januar fordeler sig således:

Lars Knudsen: 40%

Kent Nielsen: 25%

Morten Wieghorst: 14%

Thomas Frank: 8%

Jon Dahl: 5%

Michael Laudrup: 5%

Forsæt med at læse

Trending