Følg os her

Sport

Flere triste sager i dressur: Sætter spørgsmålstegn ved sportens fremtid

Udgivet

d.

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Der har i den seneste tid været flere ubehagelige sager i dressurverdenen, som afslører, at det ikke er alle steder, at hestene behandles godt.

Versailles-slottet danner i disse dage fornemme omgivelser for dressurkonkurrencerne ved de olympiske lege, men i kulissen er der dukket flere triste sager op om træningsforholdene for hestene. Det får Dyrenes Beskyttelse til at efterlyse klare forbedringer.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

– Det er helt og aldeles uacceptabelt, at man bruger sådanne metoder til træning af heste, som vi har set den seneste tid. Vi har nu haft flere episoder på under et år, og det må alt andet lige føre til selvransagelse blandt ryttere og trænere, siger Yvonne Johansen, der er dyrlæge og dyreværnschef hos Dyrenes Beskyttelse.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

Det er otte måneder siden, at Dyrenes Beskyttelse politianmeldte Andreas Helgstrand på baggrund af en TV2 Dokumentar, der viste træningsmetoder, som havde karakter af dyremishandling. Sagen vakte opsigt, selvom der løbende har været udtrykt bekymring om forholdene for hestene i sportsregi.

Bekymringen er vokset op til dette års olympiske lege. Først blev Carina Cassøe Krüth tvunget til at trække sig fra det danske dressurlandshold på baggrund af en video. En video, der ikke er offentliggjort, men som har fået Dansk Ride Forbund til at indberette rytteren til forbundets disciplinærudvalg.

Siden har den tidligere olympiske mester Charlotte Dujardin også måtte trække sig fra legene, da en fire år gammel video viser englænderen piske en hest gentagne gange som et led i træningen.

Senest har en artikel fra Idrætsmonitor vist billeder af heste i smerte og ubehag, mens de rides af ryttere fra det danske dressurlandshold.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

– Det er nogle af de største stjerner i sporten, der er forbilleder for andre, og vi kan være bekymret for, hvordan det også påvirker næste generation af ryttere, siger Yvonne Johansen.

Selvom sagerne har omhandlet dressur, så er Dyrenes Beskyttelse også bekymret for hestes forhold i andre grene af ridesporten.  

Heste har ikke medaljedrømme

Det er næppe en overraskelse for de fleste, at elitesport kræver noget udover det sædvanlige. Atleter træner i årevis og optimerer på alle parametre for at opnå et topresultat. Det pres må vi ikke overføre til hestene, hvis de skal være en del af sporten.

– Det er ikke hestens ønske eller ambition at vinde medaljer ved OL eller andre sportsbegivenheder. Derfor har vi et stort ansvar for, hvordan vi træner dem, og hvilke forhold vi byder dem. Det er afgørende, at heste trænes på deres egne præmisser. Tegn på smerte og konfliktadfærd skal tages meget alvorligt og som et udtryk for, at hestens grænser er overtrådt. Og så må vi mennesker skrue ned for ambitionerne, siger Yvonne Johansen og fortsætter:

– I elitesport, hvor det i høj grad handler om penge og prestige, er vi bekymret for, om hensynet til hesten kan forsvinde i baggrunden. Alle heste, også dem i konkurrence, har adfærdsmæssige og fysiologiske behov som for eksempel at komme ud på folden, hvor de kan bevæge sig frit og have kontakt med andre heste.

Den naturlige adfærd er trængt i et konkurrencemiljø

Netop hestens naturlige adfærd har vist sig svær at udleve på konkurrenceplan, hvor frygt for skader kan begrænse tiden og kontakten til andre heste på fold, mens der ofte medfølger meget transport i små bokse, når hesten skal transporteres til konkurrencer og træningslejre.

Alt i alt får det Dyrenes Beskyttelse til at sætte spørgsmålstegn ved, om elitesport og heste længere kan rime på hinanden under de nuværende forhold.

LÆS OGSÅ  Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

– De seneste sager peger på uacceptable træningsmetoder som en del af vejen, og prisen bliver betalt af hesten. Det er dybt kritisabelt og ikke foreneligt med god hestevelfærd, og derfor er det vores vurdering, at sporten på de præmisser ikke har en fremtid, siger Yvonne Johansen.

Fakta: De her tiltag ønsker vi i ridesporten

Dyrenes Beskyttelse er repræsenteret ved Det Dyreetiske Råd, der i 2023 udgav en udtalelse med nogle af følgende pointer om ridesporten.

  • Hestene bør holdes med fokus på dyrets adfærdsmæssige behov og derfor komme på fold med fri bevægelighed og social kontakt med artsfæller fremfor at stå alene i en boks. Brug af heste i sport eller konkurrence må aldrig kompromittere hestenes velfærd
  • Et opgør med den nuværende bedømmelse og præmiering af heste i sport og konkurrencer. Tilstedeværelsen af konfliktadfærd, smertetegn og andre tegn på stress, smerte og ubehag skal dømmes og sanktioneres.
  • Træning må ikke medføre smerte eller ubehag, og hesten må ikke presses over sine grænser. Alle, der arbejder med træning og bedømmelse af heste, bør kende tegnene på, hvornår en hest er fysisk eller mentalt overbelastet.
  • Udstyret bør genovervejes med henblik på at sikre, at det lever op til nutidige normer og viden om dyrevelfærd. Udstyret må udelukkende anvendes som vejledning til hesten og må ikke påføre sår, skader eller anvendes som tvangsmiddel. Udstyret må ikke påvirke hestens naturlige bevægelser, sanser eller skjule hestens signaler om ubehag, smerte eller konfliktadfærd.
  • Der bør fastsættes en øvre grænse for, hvor meget en hest må være væk fra sine vante omgivelser i forbindelse med konkurrence og træningslejr og dermed være under transport. Transport og uvante omgivelser er alt andet lige stressende.
  • Der må ikke anvendes medicin eller andre tiltag, der har til formål at camouflere smerte og skader. Kommer en hest til skade, skal den have behandling, ro og genoptræning, før den atter kan indgå i konkurrence. Har en hest modtaget smertebehandling, skal det registreres og være transparent for dem, der kontrollerer hestene ved konkurrence. Først når virkningen af behandlingen er ophørt, må hesten indgå i konkurrence, så det sikres, at hesten er kommet sig helt over sin skade.

Læs hele Det Dyreetisk Råds udtalelse her.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Sport

Vil overbevise Vingegaard: Det bør han gøre

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Nu vil han forsøge, at få Vingegaard til det.

For en uges tid siden kom det frem, at Jonas Vingegaard og hans hustru Trine havde budt et nyt familiemedlem velkommen til verden.

Over for TV MidtVest fortalte Trines mor, Rosa, som er kendt fra ‘Den store bagedyst’, at alt gik efter planen.

“Alle har det godt, både forældre, børn og bedsteforældre,” sagde hun.

LÆS OGSÅ  Nu har Nikolaj Jacobsen udtaget sin OL-trup: Her er de

Familien var ikke klar over, hvilket køn, der ventede dem, men Rosa afslørede, at de havde fået en lille dreng:

“Jeg kan sige, at det er en velskabt dreng, der er nummer fem i rækken af børnebørn,” lød det.

Kort inden den glædelige nyhed så dagens lys, stod det nemlig klart, at Vingegaard ikke ville deltage i flere løb i år.

Det betød, at hele Danmarks håb om at se den ydmyge Glyngøre-dreng i den rød-hvide trøje ved VM i Zürich blev slukket.

Vil overbevise ham

I går blev den endelige VM-trup udtaget, og der var – akkurat som forventet – ikke nogen Jonas Vingegaard på holdkortet.

Den danske guldfugls fravær har skuffet mange i cykelverdenen, men især landsholdet, der havde håbet på at få stjernen med.

Sportsdirektøren fra Vingegaards hold, Frans Maassen, fortæller dog på, at han vil forsøge at overtale danskeren til VM i 2026, som finder sted i Canada.

Sådan skriver B.T.

LÆS OGSÅ  Grove beskyldninger mod Cathrine Laudrup-Dufour: Mener hun bør udelukkes

“Jeg har lige været i Canada til to løb, og nu har jeg tænkt mig at overbevise ham om, at det virkelig er en god rute for ham, og at han bør tage dertil,” siger han.

Ud over de familiære forpligtelser har Vingegaard kæmpet med eftervirkningerne af et voldsomt styrt, der forstyrrede hans sæsonstart.

At komme sig tilstrækkeligt efter Tour de France, hvor han sikrede sig en flot andenplads, var en udfordring i sig selv, og derfor er der heller ikke noget at sige til, at han holder en mindre pause.

Forsæt med at læse

Sport

Stort tillykke: Jonas Vingegaard og Trine er blevet forældre igen

Udgivet

d.

Af

Foto: Dennis Jacobsen/ Shutterstock
Dennis Jacobsen/ Shutterstock

Der er stor babylykke hos familien, som nu er blevet til en familie på fire.

Tidligere i år afslørede Jonas Vingegaard, at han og hustruen Trine, ventede sig endnu et barn.

I forvejen er de forældre til datteren Frida, som danskerne flere gange har fået et glimt af, når hun har heppet på far under cykelløb.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Sker på TV 2

Og nu bekræfter Rosa Kildahl, Trines mor, at der er kommet endnu et familiemedlem på matriklen.

Det skriver TV 2.

“Alle har det godt, både forældre, børn og bedsteforældre,” siger Rosa Kildahl til kanalen.

Jonas Vingegaard og Trine har ikke vidst på forhånd om det var en dreng eller en pige.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

Her kan den lykkelige mormor også afsløre, hvilket køn familiens nye medlem har.

Hun fortæller, at der er tale om en velskabt lille dreng.

Vi ønsker familien stor tillykke!

Forsæt med at læse

Sport

Lover uforglemmelige minder: Royal Run afslører endnu en by

Udgivet

d.

Af

H.M. Kongen til Royal Run i København 2023 Foto: Lars Møller/Royal Run

Nu afslører Royal Run endnu en af værtsbyerne for 2025.

Royal Run blev første gang afholdt den 21. maj 2018 i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og siden da er begivenheden kun vokset i popularitet. Hvert år bliver en række byer omdannet til festlige løbeområder, hvor motionister i alle aldre deltager, mens tilskuerne står klar til at heppe og skabe en fantastisk stemning.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

De seneste dage er der dagligt blevet afsløret nye værtsbyer, og nu er turen kommet til den fjerde by. Deltagerne ved Royal Run 2025 kan glæde sig til en smuk udsigt over Storebælt, når de snører løbeskoene i den nyeste by på listen.

Det oplyser Royal Run.

LÆS OGSÅ  Vingegaard melder ud: Skal hjem og støtte Trine

For første gang er Korsør blevet valgt som værtsby, hvilket tilføjer en særlig dimension til løbet, da det falder sammen med byens 600-års jubilæum.

Betagende baggrund

Med Storebælt som baggrund vil deltagerne kunne nyde en enestående udsigt, mens de løber gennem Korsør. Arrangørerne ser frem til at skabe uforglemmelige minder i Vestsjælland når løbet kulminerer med byens store jubilæum.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

Tidligere på ugen blev de jyske værtsbyer afsløret: Ribe, Viborg og Horsens. Med Korsør som den fjerde afslørede by, er det nu tid for sjællænderne at tage del i den festlige motionsbegivenhed.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

Billetsalget til det yderst populære motionsløb Royal Run forventes at blive sat til salg i november, og løbet finder sted den 9. juni 2025, på 2. pinsedag.

Forsæt med at læse

Sport

Hvem bliver landstræner i 2025? Her er danskernes favorit

Udgivet

d.

Af

Foto: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock

Ifølge Danske Spil er danskerne ikke i tvivl.

Debatten om Danmarks næste fodboldlandstræner er i fuld gang, først efter Kasper Hjulmands stop, dernæst Morten Wieghorsts sygdom og senest Lars Knudsens store succes. Men det er en helt tredje træner, som danskerne ønsker på posten.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

”Vi kan se i data, at den, som flest danskerne tror på som den næste danske, landstræner, er Michael Laudrup. Det er på sin vis ret overraskende, da han jo slet ikke er en del af diskussionen om jobbet. Samtidig vides det ikke, om han overhovedet er interesseret – så på den måde minder det om de gange, Michelle Obama har været i spil som amerikansk præsidentkandidat uden at have stillet op eller vist nogen officiel interesse i jobbet. Derfor tror jeg, det handler om en længsel og nostalgi fra de danske fodboldfans, samtidig med selvfølgelig, at man umuligt kan komme uden om Michael Laudrup, når man skal tale om dansk fodbolds allerstørste og mest indflydelsesrige personer,” siger Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

Tror på Laudrup

18% af Danske Spils kunder tror således på Michael Laudrup som landstræner, mens Danske Spil selv kun tror på legenden som delt 5. kandidat til posten. Efter Laudrup tror danskerne på Morten Wieghorst, dernæst Lars Knudsen.

LÆS OGSÅ  Pogacar skovler penge ind til holdet: Så meget har han tjent ved dette års Tour de France

På det seneste er også et andet navn kommet på det, der efterhånden må være en meget lang liste over kandidater hos DBU: Kent Nielsen. Den erfarne træner indtager pt. sidelinjen hos Silkeborg IF, men nævnes som en perfekt kandidat til det største trænerjob i dansk fodbold.

”Kent Nielsen var ikke rigtigt med i feltet hos os, men vi forstår udmærket godt, hvorfor så mange peger meget kraftigt på den sindige, kloge træner, som jo også selv er tidligere landsholdsspiller – og derfor er han nu 2. favorit hos os. Men vi må heller ikke glemme Lars Knudsen, som fortsat er vores favorit til jobbet. Han har gjort et meget solidt indtryk den korte tid, han har siddet i sædet, og det bliver generelt spændende at se, hvordan det kommer til at gå med udvælgelsen af den næste landstræner – der er meget i spil,” siger Matthias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ  Vingegaard melder ud: Skal hjem og støtte Trine

Danskernes indskud på spillet om næste fodboldlandstræner:

18% tror på Michael Laudrup

11% tror på Morten Wieghorst

9% tror på Lars Knudsen

9% tror på Thomas Frank

8% tror på Kent Nielsen

Danske Spils sandsynligheder på de mest sandsynlige landstrænere per 1. januar fordeler sig således:

Lars Knudsen: 40%

Kent Nielsen: 25%

Morten Wieghorst: 14%

Thomas Frank: 8%

Jon Dahl: 5%

Michael Laudrup: 5%

Forsæt med at læse

Sport

Afviser Vingegaard-rygter: Passer ikke

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock.com

Nu afvises rygterne blankt.

Den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard har taget danskerne med storm. Fra at være en almindelig ung mand er han blevet et af Danmarks største sportstalenter, som mange beundrer og gerne vil følge tæt.

I den seneste tid har der dog floreret rygter om Vingegaards fremtidige løbskalender, men nu melder Visma-holdet klart ud om, hvad der er i vente for cykelstjernen.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

Ifølge det belgiske medie HLN går der rygter om, at Jonas Vingegaard planlægger et markant skift i sin løbskalender for næste sæson. De spekulerer i, at den danske cykelstjerne overvejer at prøve kræfter med Giro d’Italia, som er den eneste af de tre store grand tours, han endnu ikke har deltaget i.

Afviser rygter

Rygtet går nemlig på, at Vingegaard skulle have udtrykt ønske om at ændre sine løbsplaner for 2025, så han kan deltage i Giro d’Italia, som løber fra 10.-30. maj, kort før Tour de France. Hvis dét sker, ville han følge i rivalen Tadej Pogacars fodspor, da sloveneren kørte begge løb i 2024 – og vandt dem.

Men rygter har det med ikke altid at være sande, og nu afviser Visma Lease a Bike-holdet dem fuldstændigt.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Sker på TV 2

Holdets kommunikationschef, Sander Kleikers, har over for B.T. gjort det klart, at der ikke er hold i spekulationerne.

Han udtaler: “Det kommer ikke fra os. Jeg ved ikke, hvem der skulle have sagt det.” Kleikers tilføjer også, at evalueringen af løbsplanerne for næste sæson endnu ikke er begyndt, og derfor er der slet ikke tale om nogen beslutning om Vingegaards deltagelse i Giro d’Italia.

Visma-holdet fokuserer stadig på at planlægge næste sæson, men det er endnu uklart, om Vingegaard vil ændre sine planer for 2025.

Forsæt med at læse

Sport

Nedslået Wozniacki: Nu sætter hun ord på fremtiden

Udgivet

d.

Af

Foto: Petr Toman/Shutterstock

Det gik desværre ikke som tennis-stjernen havde håbet. Nu sætter hun ord på fremtiden.

Efter sit nederlag i fjerde runde af US Open reflekterer Caroline Wozniacki nu over, hvad fremtiden bringer for hendes tenniskarriere. Det blev en intens kamp mod brasilianske Beatriz Haddad Maia, der endte med et nederlag for danskeren med cifrene 2-6, 6-3, 3-6.

Selvom Wozniacki flere gange kæmpede sig tilbage og afværgede matchbolde, blev frustrationen tydelig i første sæt, hvor hun i afmagt smadrede sin ketcher mod både jorden og nettet.

LÆS OGSÅ  OL venter: Nu er landsholdstruppen offentliggjort

“Det er frustrerende, når man ved, hvad man skal gøre, og man ved, man kan gøre det. Min timing var bare væk. Nogle gange hjælper det bare at få det hele ud,” forklarede hun bagefter til B.T.

På pressemødet efter kampen var det tydeligt, at nederlaget ikke var let at acceptere for Wozniacki. Selvom hun havde kæmpet sig tilbage og følte, at hun havde chancer for at vinde, endte hun alligevel med at se sig slået.

“Som atlet er man altid skuffet, når man ved, man har haft sine muligheder. Men jeg er stolt af, hvordan jeg kæmpede, og jeg ved, jeg er bedre end min rangering lige nu,” sagde hun til pressen.

Spørgsmålet, der naturligt blev stillet efter kampen, var, om hun planlægger at fortsætte sit comeback i næste sæson. Her var hun dog forsigtig med at give klare svar.

Det spiller ind

“Det handler meget om, hvordan kroppen har det, og hvor jeg er mentalt. Familien spiller også en stor rolle. Hvis jeg ikke er mentalt til stede, giver det ikke mening at spille,” fortalte hun ærligt.

Selvom Wozniacki gav alt i kampen, måtte hun erkende, at brasilianske Haddad Maia viste sig som en besværlig modstander, der fangede danskeren på uheldige tidspunkter.

“Hun var tricky, og jeg havde svært ved at returnere bolden, som jeg plejer. Det skal hun have kredit for,” sagde Wozniacki og anerkendte modstanderens præstation.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

På trods af nederlaget ser det ikke ud til, at Wozniacki ændrer sine planer for resten af sæsonen. Hun har ikke tænkt sig at spille flere kampe i år og vil nu tage sig tid sammen med sin familie for at vurdere, hvad fremtiden bringer.

“Nu bearbejder jeg nederlaget, og så må vi se, hvad der sker derfra,” lød det fra Wozniacki, der endnu ikke har lagt sig fast på, hvad næste skridt bliver.

Selvom skuffelsen var stor efter kampen, står det klart, at Caroline Wozniacki stadig har viljen til at kæmpe – men om den vilje også rækker til at fortsætte på tennisbanen, vil tiden vise.

Forsæt med at læse

Sport

Sådan skete det: Nu afslører Caroline Wozniacki private detaljer

Udgivet

d.

Af

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Nu afslører Caroline Wozniacki private detaljer fra mødet med sin mand, David Lee.

Caroline Wozniacki, den danske tennisstjerne, er i dag lykkeligt gift med den tidligere NBA-spiller David Lee, og sammen deler de to børn og et liv fuld af kærlighed og succes. Men hvordan begyndte deres historie? Det hele startede med et tilfældigt møde på en restaurant, som udviklede sig til et livslangt partnerskab.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Vingegaard melder ud: Skal hjem og støtte Trine

Mens Caroline Wozniacki er dybt engageret i sin kampagne ved US Open, har hun også taget sig tid til at reflektere over sit liv uden for banen. I et interview har hun afsløret, hvordan hun første gang mødte manden, der senere skulle blive hendes ægtefælle.

Er nu forældre til to

Det var ikke en traditionel første date, da Caroline og David mødte hinanden. De var ude at spise med en gruppe fælles venner, og midt i selskabet fandt de to hinanden i en samtale, der aldrig syntes at stoppe. Caroline har indrømmet, at hun ikke anede, hvem David var, på trods af hans kendisstatus som NBA-mester og to gange All Star. Men noget ved ham fangede hendes opmærksomhed, og deres forbindelse blev hurtigt stærk.

I 2019 sagde parret ja til hinanden under en romantisk ceremoni i Italien, og kort efter fulgte de op med endnu en stor milepæl: forældreskabet. De bød deres datter Olivia velkommen i 2021 og deres søn James året efter.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

Caroline overraskede mange, da hun i 2020 valgte at trække sig tilbage fra tennissporten for at fokusere på sin familie. Men hendes passion for sporten kunne ikke holdes nede, og i 2023 vendte hun tilbage til professionel tennis, hvor hun igen kæmper sig op ad ranglisterne. Denne sommer deltog hun i sit fjerde OL, hvilket bekræfter hendes status som en af Danmarks største sportsikoner.

Caroline Wozniackis liv har været en fascinerende rejse fra tennisbanen til familielivet og tilbage igen. Hendes historie med David Lee er et bevis på, at kærlighed kan blomstre selv under de mest uventede omstændigheder, og hendes karriere er en inspiration for alle, der ønsker at forfølge deres passioner, uanset hvor livet fører dem hen.

Forsæt med at læse

Sport

Efter voldsomt styrt: Vingegaard med særligt løfte til Trine

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter det voldsomme styrt tidligere i år, har Jonas Vingegaard givet Trine et særligt løfte.

Cykelrytteren Jonas Vingegaard, der sikrede sig en imponerende andenplads i årets Tour de France, reflekterer nu over, hvordan et voldsomt styrt tidligere på året har påvirket både ham selv og hans familie.

Efter styrtet i Baskerlandet Rundt har Vingegaard lovet sin hustru, Trine Marie Vingegaard, at han fremover vil være mere forsigtig og lytte til sin krops signaler under løb.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

Styrtet har forståeligt nok efterladt spor hos familien, som udover parrets treårige datter Frida, også snart tæller endnu et familiemedlem. Med en voksende familie er der kommet nye perspektiver på sikkerheden, og Trine Marie har været åben omkring, hvordan hun føler større bekymring nu, når hendes mand deltager i de krævende cykelløb.

I et interview med B.T. fortæller Trine Marie Vingegaard, at Jonas har forpligtet sig til at være ekstra opmærksom på sine egne grænser og træde lidt på bremsen, hvis han fornemmer, at forholdene bliver for risikable. Dette løfte kommer i kølvandet på en erkendelse fra Jonas om, at han tidligere har taget chancer, fordi han har følt sig sikker på, at han kunne undgå uheld. Nu ser han dog anderledes på tingene efter den skelsættende oplevelse.

Det handler ikke kun om Jonas’ personlige beslutninger; Trine Marie opfordrer også løbsarrangørerne til at tage et større ansvar for rytternes sikkerhed. Hun mener, at arrangørerne bør sikre, at ruterne er tilpasset forholdene, så risikoen for farlige situationer mindskes.

LÆS OGSÅ  Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

Selvom Jonas Vingegaard stadig kæmper med minderne fra styrtet, hvilket også spillede en rolle under sommerens Tour de France, har han nu lagt sæsonen bag sig og nyder en velfortjent vinterpause. Trods de udfordringer, han har stået overfor, er hans fokus nu rettet mod at balancere ambitioner og forsigtighed – en tilgang han mener, stadig kan føre til topresultater, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Forsæt med at læse

Sport

Slår fast: Caroline Wozniacki ønsker noget andet for børnene

Udgivet

d.

Af

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Hvor skal de slå sig ned? Nu sættes der ord på fremtiden for Caroline Wozniacki og familien.

Sammen med ægtemanden, David Lee, er der store overvejelser i gang om, hvor familien skal slå sig ned, når ketsjeren engang hænges på væggen.

Tidligere på året solgte parret deres luksuslejlighed på Fisher Island i Miami, og selvom deres nuværende base er i Monaco, lader det til, at det ikke bliver deres permanente hjem.

Det skriver B.T. 

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France

Piotr Wozniacki, Carolines far og mangeårige træner, giver et indblik i familiens overvejelser, da han mødte pressen under US Open. 

“Monaco er ikke lige et sted for børn. Caroline og David vil have, at børnene får et almindeligt liv og ikke bliver snobbede,” forklarer Piotr Wozniacki og peger på den overflod, der præger hverdagen i fyrstedømmet. 

“Det er den slags mennesker i Monaco. Børnene går jo rundt med Hermès-tasker i skole. Det er ikke det, de vil. De vil gerne have, at deres børn er sammen med andre børn på almindelige vilkår,” uddyber han. 

Det betyder, at fremtiden muligvis bringer familien til enten USA eller Danmark, to lande der ligger højt på parrets liste over mulige hjem.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Sker på TV 2

“Det er ikke 100 procent sikkert, men som jeg forstår det, så kigger de lige nu to steder. USA og Danmark. Det er de to lande, som Caroline og David snakker om,” uddyber Piotr.

Selv er Piotr åben for, hvor end hans fremtidige familiebesøg skal finde sted, men Danmark er alligevel en smule at foretrække, da sønnen Patrik allerede er bosat her.

Forsæt med at læse

Sport

Emil Nielsen i dyb sorg: Bar på forfærdelig hemmelighed under OL

Udgivet

d.

Af

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der var jubel og store smil, da det danske håndbold landshold sikrede sig OL-guldet til Danmark. Men hos Emil Nielsen var følelserne ikke udelukkende glæde.

Samtidig var det også en særlig sejer, da det også blev punktummet for både Niklas Landin og Mikkel Hansen, som stopper på håndboldlandsholdet.

De to holdkammerater er dog ikke den eneste afsked, som Emil Nielsen har måtte tage.

Det skriver Jyllands-Posten.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

For under OL fik han en forfærdelig besked hjemmefra. Hans far var gået bort. Den besked ramte ham, dagen efter Danmark havde spillet mod Frankrig.

Emil Nielsens far har kæmpet mod sygdom i en længere periode og han blev indlagt, netop som det danske håndboldlandshånd havde taget hul på OL.

“Jeg har på en måde følt, at jeg midt i min største drøm gik rundt med en tragisk hemmelighed, som kun de færreste kendte til. Jeg har prøvet at gemme det hele væk under kampene, men jeg har flere gange stået på banen og grædt,” fortæller Emil Nielsen om den svære situation.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Sker på TV 2

Dødsfaldet satte naturligvis også Emil Nielsen i en svær situation, for skulle han rejse hjem eller blive? Efter mange samtaler med familien, landsholdet og ikke mindst Nikolaj Jacobsen, endte han med at blive.

Emil Nielsens far blev bisat samme dag som Danmark spillede semifinale i Paris.

Forsæt med at læse

Trending