Følg os her

Film / TV

‘Landmand søger kærlighed’-deltager afslører: Fik hjælp af denne kendis

Udgivet

d.

Foto: TV 2

En ny sæson af det populære TV 2-program ‘Landmand søger kærlighed’ er skudt i gang, og blandt deltagerne finder vi Jacob Pedersen, en landmand med en særlig historie. Selvom Jacob blev opfordret til at deltage for seks år siden, har det taget ham lang tid at finde modet til at sige ja.

Jacob Pedersen har i flere år modtaget opfordringer fra sine venner, der tilmeldte ham til programmet uden hans viden. Han blev også kontaktet af casterne, men følte sig ikke klar. “Jeg har nogle kammerater, der har tilmeldt sig, siden vi gik på Landbrugsskolen. Men det gad jeg sgu ikke, jeg synes også, jeg var for ung, dengang de startede med at tilmelde mig,” fortæller Jacob ærligt til Her & Nu. Dengang var han kun 20 år, men nu, hvor han ser sine venner få kærester, blive gift og få børn, føler han, at tiden er inde.

For at forberede sig på deltagelsen rådførte Jacob sig med Kresten fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’. Kresten, som fandt sin kærlighed i programmet og nu danner par med Mia Lyngø Rasch, gav Jacob et simpelt, men vigtigt råd: “Han kom med et godt råd om, at jeg skulle bare være mig selv,” siger Jacob til Her & Nu. Dette råd hjalp Jacob med at finde ro og selvtillid til at deltage.

Jacob beskriver sig selv som meget genert, men han har fundet sig godt til rette i programmet. “I de første afsnit af den nye sæson skulle han lige i gang, og landmanden var da også lidt anspændt i starten, men gik lige så langsomt over,” siger Jacob. Han har aldrig tidligere set en hel sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, men håber, at formatet vil hjælpe ham med at finde den kærlighed, han har ledt efter.

Med en blanding af nervøsitet og spænding går Jacob Pedersen ind i denne nye oplevelse med åbent sind og håb om at finde sin udkårne.

Den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ lover masser af romantik og personlige historier, og Jacob Pedersen er uden tvivl en af de deltagere, man skal holde øje med.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

‘Robinson’ og ‘Gift ved første blik’ smedes sammen i nyt underholdningsprogram

Udgivet

d.

Af

Foto: Max / Warner Bros. Discovery

Til næste år kommer et nyt underholdningsprogram, hvis koncept er en krydsning af Robinson og Gift ved første blik.

Glem alt om romantiske middage og rosenblade på bryllupsnatten – i 2025 får vi et bryllupsprogram, der hiver kærlighedslivet direkte ud i naturens vilde kræfter.

Det nye program ‘Stranded on Honeymoon Island’, der får premiere næste år, udfordrer kærligheden på en helt ny måde.

Det skriver BILLED-BLADET via. Warner Bros. Discovery.

LÆS OGSÅ  Janni Ree afviser rygter om skilsmisse: Det har intet med dét at gøre

Deltagerne bliver først viet, hvorefter de straks bliver efterladt på en øde strand med deres nye ægtefælle. Ingen bryllupsrejse i Paris – bare dig, din partner og en strand langt fra alt, hvad du kender.

Hvis du troede, at Gift ved første blik var intenst, så hold fast. I det nye program har deltagerne kun mødt hinanden en enkelt gang før ved en hurtig speeddating-session, men næste gang de står ansigt til ansigt, er det altså foran alteret – og efter brylluppet venter isolationen på en strand langt væk fra civilisationens bekvemmeligheder.

Kan det få kærligheden til at blomstre?

Spørgsmålet er, om kærligheden kan blomstre under de ekstreme forhold, eller om parrene vil knække sammen, når de både skal håndtere hinanden og naturens luner.

Pil Gundelach Brandstrup fra Warner Bros. Discovery beskriver konceptet som “den perfekte kombination af et kærlighedsfokuseret datingshow som ‘Gift ved første blik’ sat i en ikonisk adventure-setting som ‘Robinson'”. Det handler altså om at skabe romantik under pres, mens deltagerne både skal opbygge nære relationer og navigere i det barske miljø.

LÆS OGSÅ  Står frem: Nu afslører Amalie Szigethy alt

Selvom de ikke skal kæmpe for deres overlevelse i klassisk reality-stil – mad og fornødenheder er sikret – er parrene alligevel efterladt til sig selv i naturen. Det betyder, at de skal tackle uvante omgivelser, mens de forsøger at lære hinanden at kende som ægtefæller.

Kan kærlighed opstå, når man er strandet med en komplet fremmed?

Konceptet er skabt af Snowman Productions og har allerede haft succes i lande som Australien, Belgien og Portugal. Nu kommer formatet altså til Danmark, hvor den danske version af ‘Stranded on Honeymoon’ Island får premiere på Max i 2025.

Forsæt med at læse

Film / TV

Morten Hemmingsen i ‘Vild med dans’: Her er hans ord om Malene

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/TV 2Foto: Lars E Andreasen/TV 2

Nu sætter Morten Hemmingsen ord på sin deltagelse i Vild med dans.

Vi kender ham især fra rollen som Morten i ‘Badehotellet’. Serien som tog danskerne med storm sluttede endegyldigt tidligere i år og nu kan danskerne glæde sig til at se Morten i en anden rolle.

På fredag indtager han nemlig dansegulvet i Vild med dans. Det gør han sammen med Malene Østergaard, som tidligere har været med i programmet i 2012, 2013, 2020, 2022 og nu igen i 2024.

LÆS OGSÅ  Prins Harry kan se frem til sin fødselsdag: Får kæmpearv af dronning Elizabeth

Hos Danske Spil har Morten Hemmingsen og Malene Østergaard et odds på 8.00 gange igen.

De ti Vild med dans par har trænet intenst og på fredag skal de vise hvad de dur til, når TV 2 blænder op for den 21. sæson af det populære danseprogram.

Til Newsner har Morten og Malene sat ord på det nye samarbejde i danseskoene.

Udover at være skuespiller, så slår Morten Hemmingsen også sine folder som sanger, derfor har han en god evne til at afkode musikken.

Men selve dét at danse, det er ikke noget, som han har gjort ret meget i.

Ændringer venter i dette års sæson

“Så det har været virkelig fascinerende og en rigtig dejlig start, vi har haft. Vi er kommet godt i gang. Det er skidesjovt. Altså virkelig sjovt,” lyder det fra Badehotellet-stjernen.

Der venter en del ændringer i dette års Vild med dans, det sætter Malene Østergaard også ord på.

LÆS OGSÅ  Danske kendisser dyster i spritnyt program

“Jeg synes jo, det er fedt, at der sker en hel masse nye ting. Det der med stadig at holde fast i det gamle, når verden og resten af TV-industrien udvikler sig. Det giver et friskt pust til programmet,” lyder det fra den professionelle danser, der glæder sig til at programmet starter.

Morten Hemmingsen skal blandt andet danse mod Sara Lygum og Dot Wessman, som i år også er blandt nydanserne.

Du kan se Vild med dans på fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Kort før premiere: ‘Vild med dans’-stjerne tager stor beslutning

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Nu har hun taget en stor beslutning.

Når gulvet fredag aften atter bliver blankpoleret til “Vild med dans,” er det ikke kun dansepartneren, Asta Björk skal svinge om kap med – hun har nemlig også taget nogle ret store beslutninger i kulissen.

Den 26-årige professionelle danser, som nu går ind i sin syvende sæson af det populære program, har fundet balancen mellem dansesko og studiebøger, og det krævede et lidt anderledes træk i år.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet-stjerne' har sagt ja: Er med i 'Vild med dans'

Siden 2018 har Asta tryllebundet tv-seerne med elegante trin og charmerende koreografier, og siden 2022 har hun også lige balanceret et medicinstudie ved siden af. Men i år har hun valgt at tage en pause fra de mange lektioner på universitetet og sene aftenlæsninger.

I et opslag på Instagram afslørede hun, at hun for første gang har valgt at udsætte nogle fag for at kunne fokusere fuldt ud på dansen – og det glæder hun sig til.

Vigtig prioritering

Asta skrev, at hun ser frem til en sæson, hvor hun ikke hele tiden skal haste videre til forelæsninger eller studielæsning lige efter en hård dansetime.

Og det er ikke kun dansen, der nyder godt af den prioritering. Asta ser også frem til at have mere tid til at nyde livet med sin kæreste, Sebastian Bull, som hun kærligt omtaler som “sit livs kærlighed”.

Så selvom hun jonglerer en bacheloropgave og lidt arbejde på en lægeklinik ved siden af, er der alligevel plads til at tage en velfortjent pause fra hverdagens hektiske skema.

LÆS OGSÅ  Efter afsløringer i 'Den sorte svane': Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?

I årets “Vild med dans” skal hun svinge hofterne sammen med tv-værten Rasmus Staghøj, og med syv sæsoner under bæltet er Asta klar til endnu en tur på det legendariske dansegulv.

Selvom det virker til at den unge islænding har fundet sig godt til rette i sin nuværende livssituation, så var det en noget mere trist situation hun stod i før hun gjorde sin debut i daneprogrammet. Det udtalte hun selv i et tidligere interview, hvor hun for første gang åbnede op om perioden før ‘Vild med dans’.

Du kan se Astas opslag herunder:

Forsæt med at læse

Trending