Følg os her

Ikke-kategoriseret

Langer ud efter kong Frederik: ‘Hyklerisk’

Udgivet

d.

Foto: Liv Oeian/ Shutterstock

Nu bliver der langet ud efter kong Frederik.

Emnet ‘klima’ har ofte været oppe i forbindelse med Kongehuset og kong Frederik.

Gentagende gange har han opfordret danskerne til at passe på miljøet og tage ansvar for klimaet.

Noget som han tilsyneladende selv kæmper med at leve op til.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-parret Jenna og Albert afslører: "Vi skal have en dreng, som skal hedde…"

En ny opgørelse viser, at Kongeskibet Dannebrog alene i løbet af seks måneder har forbrugt 156 kubikmeter marinediesel.

Det viser nye beregninger fra Green Global Future ifølge Ekstra Bladet.

Og det falder ikke på et tørt sted for klimaet, da det udleder cirka 400 tons CO2, svarende til en klimabelastning som 4.750 flyrejser til Berlin eller produktionen af 12.000 par jeans.

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

Kontrasten mellem kong Frederik’s offentlige klimaudtalelser og hans brug af ressourcer på rejser har også vakt opsigt.

Under pres

Ekstra Bladets kongehuskommentator, Kim Bach, lægger heller ikke skjul på, at det er hyklerisk:

“Vi må jo endnu en gang konstatere, at de er uhyre klimabevidste i kongehuset, når det gælder alle mulige andre end dem selv. Det kan jo undre. Det er maksimalt hyklerisk”, lyder det fra Kim Bach med henvisning til, at i særdeleshed kong Frederik har slået sig op for at være ham der kerer sig om klimaet.

LÆS OGSÅ  Kæmpe Disney-succes vender tilbage: Har premiere i 2025

Kong Frederik har tidligere understreget nødvendigheden af at beskytte vores planet for fremtidige generationer:

“Vores børn og vores børns børn fortjener, at vi gør, hvad vi kan for at give Jorden videre i god stand. Vores blågrønne planet er smuk, men skrøbelig, og derfor skal vi passe på den. Forunderlige rejser skal også være næste generation forundt”, lød det tidligere fra kong Frederik til TV 2.

På den rejse havde kong Frederik dog selv valgt at flyve til Stockholm, mens kongeskibet måtte sejle tomt frem og tilbage.

LÆS OGSÅ  Janni Ree er 'hjemløs': Her er hendes løsning

Kongeparrets miljøvenlige image synes derfor at være under pres i lyset af den store udledning fra Kongeskibet Dannebrog, der er blandt de sidste aktive kongeskibe i verden.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Ikke-kategoriseret

Skilsmissen eskalerer: Nu bliver det alvor for Janni og Karsten

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Skilsmissen går langt fra roligt for sig.

Hvad der begyndte som en offentlig skilsmisse mellem Janni Ree og rigmanden Karsten Ree, har nu udviklet sig til en juridisk affære, hvor begge parter har kastet politianmeldelser efter hinanden.

nklager om vold og afpresning svæver nu over eksparret, mens politiet nu officielt er gået i gang med at efterforske de alvorlige beskyldninger.

På overfladen kunne det ligne endnu et Hollywood-drama, men for Janni og Karsten er situationen yderst reel – og betændt.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-parret Jenna og Albert afslører: "Vi skal have en dreng, som skal hedde…"

Nordsjællands Politi er nu aktivt involveret, selvom de ikke har afsløret, hvor langt de er kommet i deres efterforskning. Hvad vi ved, er dog, at sagen bliver taget alvorligt af begge lejre.

Det hele startede med, at den 79-årige Karsten Ree indgav en anmeldelse mod Janni, hvor han anklagede hende for afpresning. Kort tid efter svarede Janni igen med en politianmeldelse, hvor hun beskyldte Karsten for adskillige tilfælde af vold – både fysisk, psykisk og økonomisk – gennem deres 11 år lange forhold.

Tager det meget seriøst

Begge parter har nu overladt det til politiet at afgøre, hvem der taler sandt.

“Jeg har intet hørt fra politiet om Karstens afpresningssag, men det er mit indtryk, at politiet tager min voldsanmeldelse af Karsten meget seriøst,” udtaler Janni Ree til B.T.

På den anden side af konflikten forsikrer Karsten Rees lejr, repræsenteret ved kommunikationsansvarlig Sune Aagaard, at politiet også er i gang med at efterforske anklagerne om afpresning.

“Der foregår en aktiv efterforskning af anmeldelsen for afpresning, så den har vi ikke nogen kommentarer til,” lyder det fra Aagaard, som dog understreger, at Karsten ikke er blevet afhørt eller sigtet i forbindelse med Jannis anmeldelse.

Med 49 konkrete beskyldninger på bordet og politiets efterforskning i fuld gang, kan det tyde på, at dramaet mellem Janni og Karsten Ree langt fra er slut.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Mette Frederiksen afslører særligt møde med ‘Badehotellet’-stjerne

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Statsministerens begejstring var stor.

Lars Ranthe kender vi en lang række danske film og serier.

Blandt andet spillede han i ti år rollen som Georg Madsen i Badehotellet.

Derudover har han også spillet rollen som Anker i serien af samme navn.

Serien er instrueret af Bo Tengberg, som danner par med statsminister Mette Frederiksen.

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

‘Anker’ var nomineret ved SVEND prisen, i kategorien som Årets bedste dramaserie, men blev dog slået af seer-favoritten ‘Badehotellet.

På denne aften var det netop Lars Ranthe der som vært styrede slagets gang. Og eftersom at Anker var nomineret, var Bo Tengberg og Mette Frederiksen også til stede denne aften. Det betød også, at statsministeren fik hils på Lars Ranthe.

Rosende ord fra statsministeren

Det sætter hun ord på overfor BILLED-BLADET.

“Min mand er jo nomineret på grund af ”Anker”, og jeg synes jo, at Lars Ranthe spillede Anker virkelig, virkelig godt,” lød det ifølge bladet fra en særdeles begejstret statsminister.

SVEND Prisen kunne den aften fejre 20-års jubilæum i selskab med Lars Ranthe, danske skuespillere og filmskabere samt et veloplagt, filminteresseret publikum i Krøyers Have i Svendborg. Stemningen var sat i smukke omgivelser og med et veludført musikalsk indslag af Mads Langer.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen og børnene i sommerhus: Fik sig en slem overraskelse

Under aftenens prisuddeling skilte Bodil Jørgensen sig særligt ud med hele to priser; ‘Årets kvindelige skuespiller’ og ‘Årets hæderspris’. Ligeledes blev aftenen stor for Lars Ranthe, der både debuterede med sit første værtskab og som endda kunne gå hjem med prisen som ‘Årets mandlige skuespiller’.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

DR overrasker: Ikon vender tilbage på skærmen

Udgivet

d.

Af

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Nu vender en helt særlig person snart tilbage på skærmen hos DR.

Det er de færreste danskere, der ikke har stiftet bekendtskab med Bobby Olsen. Den ikoniske figur var en fast del af Team Easy On, der var en del af succesen ‘Drengene fra Angora’.

Mange kan også skrive under på, at Bobby Olsen har været savnet – og det samme gør sig gældende for resten af ‘Drengene fra Angora’. Hvis du også har det på denne måde, så er der endelig gode nyheder for dig.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen og børnene i sommerhus: Fik sig en slem overraskelse

 en pressemeddelelse skriver DR, at Bobby Olsen har sikret sig en helt ny rolle. I nærmeste fremtid skal han nemlig agere tv-vært.

“DR kan efter længere forhandlinger med stor glæde offentliggøre, at den tidligere Tour de France-vinder og bjergrytter på holdet Team Easy On, Bobby Olsen, bliver sportsvært på DR,” skriver DR i pressemeddelelsen ifølge B.T.

“Bobby Olsen skrev sig i 2004 ind i historiebøgerne, da han sammen med sit cykelhold noget overraskende vandt verdens største cykelløb.”

Skal dele sin ekspertise

Bobby Olsen var en del af Team Easy On, hvor han havde selskab af Henning Primdahl og Pim de Keysergracht, der ligeledes er blevet ikoniske figurer. Fælles for alle tre var, at de havde et stort mål om at vinde Tour de France.

I det nye program skal Bobby Olsen dele ud af sin store viden om sport, hvilket flere andre ‘anerkendte sportsprofiler’ har gjort gennem tiderne.

“Nu følger Bobby i fodsporene på en række af Danmarks mest anerkendte sportsprofiler, som bl.a. Peter Møller (fodbold), Lars Christiansen (håndbold) og Mette Jacobsen (svømning), der alle tidligere har bragt deres store sportsviden ind i DR’s dækning og formidling, lyder det også fra DR.

LÆS OGSÅ  Dansk milliardær har sat luksusvillaen til salg: Kan score kæmpe gevinst

Ydermere bliver det også afsløret, at den tidligere Team Easy On-rytter får sit helt eget fast indslag i det ugentlige debatprogram ‘Den tid på ugen’.

“I ‘Legender mødes med Bobby Olsen’ opsøger han hver uge en ny kendt og elsket sportslegende til en inspirerende og ærlig samtale om alt fra præstationer på verdensscenen til de personlige ofre, der følger med et liv i eliteidræt,” skriver DR.

I pressemeddelelsen fremgår det også, at ‘Den tid på ugen’ får premiere i løbet af september.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Det ser du ikke på tv: DR-deltager med stor afsløring

Udgivet

d.

Af

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Bemærkede du det?

Gift ved første blik har netop blændet op for den 10. sæson, og det var åbenlyst for alle, at de nye deltagere var fyldt med spænding og høje forventninger.

At stå foran alteret som deltager i programmet er en situation, der i sig selv rummer stor nervøsitet og forventning. 

LÆS OGSÅ  Afslører: Jonas havde en fordel i 'Landmand søger kærlighed'

For når to fremmede mødes for første gang og samtidig indgår ægteskab, kan det ikke undgå at vække stærke følelser.

De stærke følelser blev i den grad også taget med, da parrene i fjerde afsnit tog på bryllupsrejse.

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

Her var destinationen Prag for Anette Bauer Winkler og Frank Schytte, der dog midt på turen stødte på en uventet situation.

Bliver sat på prøve

I det populære program ‘Gift ved første blik’ er det nemlig ikke kun romantikken, der bliver sat på prøve – også praktiske detaljer som påklædning kan føre til sjove øjeblikke.

En morgen beslutter parret at benytte hotellets fitnessfaciliteter, men der opstår et problem: Anette har ikke medbragt træningstøj:

LÆS OGSÅ  Dansk milliardær har sat luksusvillaen til salg: Kan score kæmpe gevinst

“Vi var nede i træningslokalet på hotellet om morgenen. Jeg havde ikke taget træningstøj med, for jeg havde ikke tænkt, at det var en mulighed. Og jeg var lidt ærgerlig, for jeg ville også gerne med”, lyder det fra Anette til HER&NU.

Men løsningen viser sig hurtigt at være lige ved hånden.

Frank træder til med en kreativ idé og tilbyder Anette sit eget træningstøj, hvilket gør det muligt for dem begge at deltage i morgentræningen Anette tager situationen med et smil og forklarer:

“Så sker der det, at Frank låner mig sit tøj. Så det var Franks tøj, jeg trænede i. Mine døtre så programmet med mig, og de var sådan ‘det tøj klæder dig altså ikke, mor’, men det var jo heller ikke mit tøj, det var Franks”, siger hun med et grin.

LÆS OGSÅ  Netflix med stor nyhed: Bliver baseret på dansk TV 2-succes

For Anette var det vigtigere at deltage end at bekymre sig om tøjets pasform.

Selvom ‘Gift ved første blik’ handler om at finde kærligheden, viser situationer som denne, at det også er de små, uforudsete øjeblikke, der kan skabe bånd og minder.

Programmet ruller over skærmen hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Kæmpe Disney-succes vender tilbage: Har premiere i 2025

Udgivet

d.

Af

Foto: Wirestock Creators/ Shutterstock

Én af Danmarks største teatersucceser i nyere tid vender tilbage, når Disneys fortryllende musicaleventyr SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL får premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i juli 2025. Publikum kan se frem til en helt ny og magisk iscenesættelse af Samuel Harjanne, som trækker på sine stærke erfaringer med opsætninger af Disney-klassikere såsom Den lille havfrue og Aladdin. Efter spilleperioden på Det kongelige Teater i København sendes forestillingen på en omfattende danmarksturné til Aalborg, Randers, Esbjerg, Vejle, Holstebro, Aarhus og Odense. Billetsalget starter fredag den 13. september kl. 10. Premiere: Tirsdag den 8. juli 2025.

Publikum kan glæde sig til at blive tryllebundet af Disney-eventyrets uforglemmelige sange såsom Belle, Vær vor gæst, Det er ganske vist og mange flere stærke hits, når SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL får premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 8. juli 2025. Musicalen tager efterfølgende på turné rundt til landets store musikhuse, så hele Danmark får muligheden for at opleve den magiske Disney-musical.

Opsætningen bliver en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne med forrygende dansenumre, storslået scenografi og eventyrlige kostumer. Forestillingen er fyldt med Alan Menken, Howard Ashman og Tim Rices musikalske mesterværker. Udover alle de ørehængere, som vi kender fra Disneys klassiske tegnefilm, byder SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL også på sange, som kun kan opleves i musicalopsætningen. Blandt andre Belles smukke ballade Jeg har forandret mig og Udyrets Hvis ikke jeg kan elske hende.

Det oplyser HAVE Kommunikation i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Janni Ree er 'hjemløs': Her er hendes løsning

Hele eventyret bliver iscenesat af den finske musicalinstruktør Samuel Harjanne, som har opnået international anerkendelse for sine tidligere opsætninger, herunder Disney-klassikerne Den lille havfrue (2019) og Aladdin (2012). Samuel Harjanne får selskab af koreografen Miles Hoare, som tidligere har koreograferet SKØNHEDEN OG UDYRET i Malmö Operas opsætning (2019/2020).

Billetsalget starter på fredag den 13. september kl. 10 på www.lionmusicals.dk.

Foto HAVE Kommunikation

Fra Broadway til Danmark
Disneys animationsfilm fra 1991 er baseret på den klassiske franske eventyrfortælling af Madame Leprince de Beaumont fra 1756. Musicaludgaven havde urpremiere på Broadway i 1994 – og har siden været opført i 14 forskellige lande til fornøjelse for mere end 25 millioner tilskuere. SKØNHEDEN OG UDYRET havde skandinavisk premiere i Danmark i 2005, hvor den var den første nordiske opsætning af en Disney-musical. SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL er en af dansk teaterhistories største publikumssucceser med langt over en kvart million solgte billetter. Lion Musicals er stolte af at kunne præsentere SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL for en ny generation af publikummer. CEO & Executive Producent, Thomas Langkjær, udtaler:

“Vi er stolte over at få muligheden for at skabe en helt ny opsætning af denne fantastiske musical. SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL var den første Disney-musical, som blev skabt på Broadway, og i dag, mere end 30 år efter, står den fortsat som én af de stærkeste. Historien, karaktererne og de mange vidunderlige sange danner fundamentet for en musical, der er så stærk, at den vil appellere til nye generationer mange år frem. Vi ser frem til at folde eventyret ud i en ny, storslået vision og produktion, som vi glæder os til at spille for et stort dansk publikum næste år.”

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-parret Jenna og Albert afslører: "Vi skal have en dreng, som skal hedde…"

Hos The Walt Disney Company ser man ligeledes frem til at bringe det klassiske Disney-eventyr tilbage på den danske musicalscene:

Disney-musicals har en unik evne til at skabe minder for livet. SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL er ingen undtagelse med sin tidløse fortælling og uforglemmelige sange, der rammer på tværs af generationer. Vi ser meget frem til at opleve den helt nye version fra Lion Musicals, som med sikkerhed byder på den fortryllende magi, som musicalen bringer med sig, når eventyret bliver til virkelighed på teaterscenen,” udtaler Hans van Rijn, som er administrerende direktør for The Walt Disney Company i Norden og Baltikum.

Handlingen
Belle føler sig ensom og udenfor hjemme i landsbyen, hvor folk finder hende smuk, men også temmelig mærkelig. Hun lever med næsen i bøgerne og drømmer om fantastiske eventyr, men da hendes far en dag forsvinder sporløst, hvirvles hun pludselig ud i sit eget livs eventyr.

Snart befinder Belle sig på et uhyggeligt gammelt slot, hvor hendes far holdes fanget af et frygteligt udyr. Belle overtaler udyret til at lade faderen gå, hvis hun selv bliver på slottet i hans sted. Udyret, der i virkeligheden er en forhekset prins, kan kun blive menneske igen, hvis han lærer at elske – og bliver elsket tilbage. Han bliver hurtigt betaget af sin smukke fange – men hvordan skulle skønheden Belle nogensinde kunne lære at elske det hæslige udyr?

LÆS OGSÅ  Kæmpe Disney-succes vender tilbage: Har premiere i 2025

Skønheden og Udyret er et vidunderligt, romantisk eventyr for hele familien, som kun Disney kan fortælle det, med kærlighed, spænding og et fortryllet slot fyldt af talende, dansende og syngende møbler og køkkentøj: den charmerende lysestage Lumiere, stueuret Cogsworth og den rare tekande Mrs Potts, der synger musicalens superhit om ‘Det er ganske vist’.

Stærkt hold bag
Til iscenesættelsen af SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL har Lion Musicals allieret sig med den finske instruktør Samuel Harjanne, der er én af Nordens førende musical- og teaterinstruktører. Han startede sin karriere som skuespiller, men skiftede hurtigt fokus til instruktion, hvor han har markeret sig med en række succesfulde produktioner, bl.a. Les Misérables (2017), Billy Elliot (2018), Den lille havfrue (2019) og Kinky Boots (2020). Samuel Harjannes særkende som musicalinstruktør er at skabe en stærk visuel og følelsesmæssig forbindelse mellem publikum og skuespillere gennem innovative scenografier og koreografier. Han er blevet hædret med flere priser, herunder Best Director ved Helsinki Theatre Awards i 2020.

LÆS OGSÅ  Sarah Grünewald efter sexisme dokumentar: Han er min ven!

Med sig har han koreografen Miles Hoare, som er anerkendt for sin alsidighed og kreativitet inden for dans og teater. Herhjemme har han arbejdet på bemærkelsesværdige produktioner som Matilda the Musical (2022), West Side Story (2022) og nu senest Billy Elliot (2024). Hans koreografier er blevet rost for deres dramatiske intensitet og innovative stil. Miles Hoares evne til at forene traditionel dans med moderne teknikker har cementeret hans position som en førende skikkelse i den internationale teaterverden. Hoare og Harjanne vil i tæt samspil arbejde med at skabe deres magiske fortolkning af SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL.

Scenograf Benjamin La Cour er også en del af det kreative hold bag forestillingen. Benjamin La Cour kan trække på mange års erfaring, hvor han har skabt utallige eventyrlige scenografier til blandt andet Klokkeren fra Notre Dame, The Bodyguard – The Musical, Pretty Woman – The Musical, Cabaret og senest Askepot – The Musical.

Hvem der skal indtage de ikoniske roller på scenen i SKØNHEDEN OG UDYRET – THE MUSICAL bliver først offentliggjort senere på året.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

‘Den sorte svane’ har ændret det: Sker fra 2025

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Flere millioner danskere har set dokumentarserien ‘Den sorte svane’, der har rullet over skærmen på TV 2. Den er desuden også tilgængelig på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor flere seere så alle afsnit i et hug.

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

Den noget så omdiskuterede dokumentar har også sat gang i noget af et efterspil.

LÆS OGSÅ  Kæmpe Disney-succes vender tilbage: Har premiere i 2025

Den populære dokumentarserie har allerede haft konsekvenser for flere af de involverede, og nu har endnu en afsløring set dagens lys.

Advokatrådet har nemlig besluttet at omlægge tilsynet med advokater i løbet af efteråret og med fuld virkning fra 2025.

Når advokater fremover får tilsyn, vil der derfor i langt højere grad blive fokuseret på de områder af advokatvirksomheden, hvor der kan ske alvorlig skade, og hvor klienter er kommet i klemme de senere år.

Det skriver rådet i en pressemeddelelse.

Vil sætte mere effektivt ind

Den nye tilsynsmodel er blevet udarbejdet i 2023 og 2024, og med modellen vil der særligt blive sat hårdere ind mod den misbrug af klientkontoen – noget af det man også senest har set i f.eks. TV2-udsendelsen Den sorte svane.

”Vi ønsker at sætte mere effektivt ind mod de problemer, vi har set gennem de senere år og senest også i dokumentaren Den sorte svane. Vi indretter derfor vores tilsyn målrettet, så vi ser mere på de områder, hvor der er størst risiko for klienterne og på samfundsniveau. Vi kommer fremover til at fokusere på at bekæmpe, at advokater aktivt medvirker til – eller misbruges til – hvidvask og terrorfinansiering, og på at hindre misbrug af klienternes midler fra advokaternes klientkonti”, siger Advokatrådets formand, Martin Lavesen.

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

Med den nye model udgår de seneste års risikoinddeling af advokatstanden i høj, mellem og lav risiko-grupper, da opdelingen ikke i tilstrækkelig grad har fokuseret tilsynet mod de områder, hvor klient- og samfundsskaden er størst.

Det nye tilsyn vil i stedet basere sig på en justeret risikoscoremodel, hvor hvidvask- og klientkontoområderne fremover vil vægte væsentlig tungere.

Ud fra den model vil advokater med den største risiko blive udtaget til risikobaserede tilsyn.

Alle advokater og advokatfirmaer vil dog fortsat få et standardtilsyn med de grundlæggende advokatpligter, herunder blandt andet obligatorisk efteruddannelse, forsikring og garanti og almene oplysningspligter over for klienten etc.

Advokatrådet har orienteret Justitsministeriet om ændringerne i tilsynet.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Afslører: Det vil fortsætte på TV 2

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock/ Ole Schwander

TV 2 fortæller nu, at det kommer til at fortsætte på kanalen.

Danske NFL-fans kan allerede fra søndag 8. september følge deres favoritsport på TV 2. Først med New York Giants mod Minnesota Vikings på TV 2 Play fra klokken 19, og senere på aftenen med Cleveland Browns mod Dallas Cowboys på TV 2 Sport og TV 2 Play. 

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

– Jeg er virkelig glad for, at vi er nået frem til en god aftale med NFL, så vi igen kan vise amerikansk fodbold for vores seere og brugere. Det er en fantastisk sport og vi vil gøre alt for at udbrede interessen for den endnu mere i Danmark over de kommende sæsoner, siger TV 2s sportsdirektør, Frederik Lauesen.

Foto TV 2

Har haft rettighederne siden 2022

TV 2 har haft rettighederne til NFL siden 2022, og har nu forlænget samarbejdet, så NFL kan fortsætte på TV 2s platforme fra denne sæson.

LÆS OGSÅ  Anne Louise Hassing afslører: Hårdt ramt under 'Badehotellet'

– TV 2 får et bredt udvalg af ugens bedste NFL-kampe – primært om søndagen, som passer godt til vores tidszone. Planen er, at vi som udgangspunkt sender to kampe per runde. En på en af vores sportskanaler og en på TV 2 Play, hvor vi også hver søndag vil vise live højdepunkter i programmet NFL RedZone. Og i sidste ende Super Bowl LIX på TV 2, siger Frederik Lauesen.

Den nye NFL-sæson indledes natten til fredag dansk tid med et opgør mellem Super Bowl LVIII-mestrene fra Kansas City Chiefs og Baltimore Ravens.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Lykkelig ‘Vild med dans’-stjerne: Stor drøm er gået i opfyldelse

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Nu er den store drøm gået opfyldelse.

For mange kvinder er graviditet en af livets største og mest dyrebare oplevelser.

Det at bære et barn, føle det vokse og udvikle sig indeni, er en drøm for mange, som længes efter at blive mødre.

Når den drøm endelig går i opfyldelse, kan det føles som en milepæl af uovertruffen glæde og forventning.

LÆS OGSÅ  Anne Louise Hassing afslører: Hårdt ramt under 'Badehotellet'

Netop dette er sket for den danske sangerinde Coco Maja Hastrup Karshøj, der bedre er kendt som Coco O.

I et rørende opslag på sin Instagram-profil afslører Coco O., at hun venter en lille pige i 2025. “En drøm går i opfyldelse. En lille pige ankommer i 2025,” skriver sangerinden, som deler både et billede af sin gravide mave og et scanningsbillede af den kommende baby.

Kæmpe begejstring

Opslaget er blevet mødt med stor begejstring, og kommentarerne strømmer ind med lykønskninger fra både fans og kendisser.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen og børnene i sommerhus: Fik sig en slem overraskelse

Blandt de mange, der har sendt hjerter og kærlige beskeder, er Morten Kjeldgaard, som Coco O. dansede sammen med i “Vild med dans” i 2019. De to nåede dengang helt til finalen, hvor de opnåede en flot andenplads, men måtte se sig slået af Jakob Fauerby og Silas Holst.

Ligesom Coco O. oplever Morten Kjeldgaard selv babylykke, da han venter tvillinger.

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Huset vender tilbage: Men denne skuespiller har intet hørt

Udgivet

d.

Af

Foto: ‘Huset’. Foto: DR/Danni Riddertoft og Thomas Howalt Andersen

Huset vender tilbage med en anden sæson.

Danskerne sad som klistret til skærmen, da første sæson af ‘Huset’ strøg over skærmen på både DR1 og DRTV.

Seertallene viser sit klare billede af, at det har været en meget populær serie.

Det første afsnit blev set af mere end 1,3 millioner, mens der i gennemsnit har været lidt over en million danskere, der har set med hver uge.

LÆS OGSÅ  Afslører: Jonas havde en fordel i 'Landmand søger kærlighed'

Hos DR er man naturligvis også glade for, at der er så mange, der har fulgt med. Og på grund af den store succes, har man hos DR også observeret, at seerne gerne vil have mere af den barske og til tider dystre serie.

Når en tv-serie opnår stor succes, skaber det ofte forventninger og spekulationer om en fortsættelse.

Sådan er tilfældet med DR’s krimidrama “Huset,” som på kort tid har fået et solidt greb om seerne med sin skildring af livet bag murene i et dansk fængsel.

DR har nu bekræftet, at en anden sæson af “Huset” er på tegnebrættet, og nyheden er blevet modtaget med begejstring.

Har ikke hørt noget

På den røde løber til Svendprisen delte Sofie Gråbøl, der spillede hovedrollen som fængselsbetjenten “Miriam,” sin glæde over, at serien fortsætter.

Men trods den store succes og hendes begejstring er det stadig usikkert, om Gråbøl vil gentage sin rolle i den kommende sæson.

Det skriver SE og HØR.

“Nej, jeg har ikke hørt noget endnu. Det ville da være dejligt, men jeg tror, at de sidder og skriver på det nu,” sagde hun og tilføjede, at hun ikke vil være skuffet, hvis hendes karakter ikke er med i den nye sæson.

LÆS OGSÅ  Anne Louise Hassing afslører: Hårdt ramt under 'Badehotellet'

Sofie Gråbøl udtrykte samtidig tillid til, at DR’s beslutning om at lave en sæson to skyldes en stærk idé og en historie, der er værd at fortælle.

DR’s fiktionschef har endnu ikke løftet sløret for, om seerne kan forvente et gensyn med de velkendte karakterer fra den første sæson, hvilket efterlader spændingen intakt blandt de mange fans af serien.

Bliver ikke som første sæson

Den nye sæson vil dog ikke blot være en gentagelse af den første.

Det bekræfter DR’s fiktionschef Henriette Marienlund over for Ekstra Bladet.

I stedet for at fokusere på fængselsbetjentene, vil historien denne gang tage udgangspunkt i fire indsatte i et kvindefængsel.

Fiktionschefen forklarer, at ændringen vil give seerne mulighed for at dykke ned i nye personlige skæbner og udforske en anden side af velfærdssystemet:

“Det er nogle nye menneskers historie. Vi havde fat i noget interessant med etteren, der portrætterede nogle personlige skæbner og handlede om en del af velfærdssystemet, som vi ikke kender så godt. Der er masser af energi i det, og jeg tror, det kan blive rigtig godt”.

LÆS OGSÅ  Sarah Grünewald efter sexisme dokumentar: Han er min ven!

Første sæson af ‘Huset’ havde stærke præstationer fra skuespillere som Sofie Gråbøl, Charlotte Fich og David Dencik.

Selvom mange af de tidligere karakterer sandsynligvis ikke vender tilbage, er der spekulationer om, at Sofie Gråbøl igen kan påtage sig rollen som Miriam.

I slutningen af første sæson ser vi nemlig Miriams karakter gå fra at være fængselsbetjent til at blive indsat i et kvindefængsel, og det åbner døren for en mulig tilbagevenden.

Forsæt med at læse

Ikke-kategoriseret

Uhyggeligt: Ville dræbe tusindvis ved Taylor Swift koncert

Udgivet

d.

Af

Foto: Brian Friedman/ Shutterstock

Verdensstjernen Taylor Swift er lige nu i gang med sin verdensturné “The Eras Tour,” og hun er pt i gang med at afholde koncerter i USA og Canada.

Tidligere på måneden afholdt hun koncerter i Europa, men hendes tre planlagte koncerter i Østrig blev desværre aflyst på grund af frygt for terrorangreb.

Koncerterne skulle have været afholdt d. 8., 9. og 10. august i Wien, men arrangøren valgte kort forinden at aflyse samtlige koncerter på opfordring af det østrigske politi på grund af en reel risiko for, at der ville blive udført et terrorangreb på én af koncerterne.

LÆS OGSÅ  'Fitness-kongen' sælger luksus sommerhus for 40 millioner kroner

Nu har den amerikanske efterretningstjeneste CIA offentligt meldt ud, at det var dem, som opdagede terrorplanlægningen, advarede det østrigske politi og dermed muligvis reddede titusindvis af menneskers liv.

Sådan lyder vurderingen i hvert fald ifølge mediet POLITICO fra Deputy Director David Cohen fra CIA.

Unge mænd planlagde terrorangreb

“De planlagde at dræbe et enormt antal personer, titusindvis ved denne koncert; herunder […] mange amerikanere,” forklarede Cohen onsdag på et møde.

Her kom det desuden frem, at østrigerne ifølge CIA kun “var i stand til” at foretage anholdelser, fordi CIA og deres partnere “gav dem information om, hvad denne ISIS-gruppe planlagde at gøre.”

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-parret Jenna og Albert afslører: "Vi skal have en dreng, som skal hedde…"

Ifølge CIA var det netop efterretningstjenestens oplysninger, der førte til, at østrigsk politi d. 7. august anholdte en 19-årig mand i byen Ternitz syd for Wien og en anden formodet terrorist i Wien, og at politiet ligeledes d. 8. august anholdte en 18-årig irakisk statsborger.

Alle tre mænd er mistænkt for at have planlagt et terrorangreb mod Taylor Swift-koncerterne.

Selvom de tre koncerter altså blev aflyst af sikkerhedsmæssige årsager, har den amerikanske verdensstjerne fortsat sin turné, som har været i gang siden d. 17. marts, og som forventes afsluttet d. 8. december med en koncert i Vancouver, Canada.

Forsæt med at læse

Trending