Følg os her

Kendte

Mange har spurgt: Nu svarer Amalie Dollerup på spørgsmålet

Udgivet

d.

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Mange har spurgt, og nu svarer Amalie Dollerup.

Amalie Dollerup er særdeles populær blandt danskerne.

Hun startede sin karriere tidligt og allerede som 7-årig debuterede hun i rollen som Lise Nørgaard i filmen ‘Kun en pige’.

Siden er der kun kommet mange flere film og serier til. Blandt andet har hun spillet rollen som Amanda i ‘Badehotellet’. Serien som endte med at strække sig over hele ti sæsoner, er blevet en af de mest populære serier hos danskerne.

LÆS OGSÅ  Janni Ree bekræfter ny kæreste: Så længe har de været et par

Derudover har Amalie Dollerup også spillet teater og revy.

Privat er hun gift med Andreas Jebro, som desuden også havde en rolle i Badehotellet.

På Instagram deler Amalie Dollerup et opslag, hvor hun nu svarer på et spørgsmål, som mange har spurgt om.

En ægte tragedie

“Andreas og jeg er blevet spurgt mange gange det sidste stykke tid, om vi nogensinde har spillet sammen på scenen… Det må man sige vi har,” lyder det fra Badehotellet-stjernen, som fortsætter:

“Og dette billede dukkede op i dag, da det åbenbart er 12 år siden jeg lagde det op på Facebook. Vi spillede bl.a. “Ødipus på Kreta” sammen på Aalborg Teaters mindste scene. Vi spillede bror og søster, der så også lige har et seksuelt forhold, og hun er så også lige forelsket i sin far, og han slår da også lige sin bror ihjel. Se det var en ægte græsk tragedie…,”skriver Amalie Dollerup i opslaget.

LÆS OGSÅ  James Bond-Skuespiler stopper:" Det har ikke været en nem beslutning"

Til slut fortæller hun, at man igen kan se parret spille sammen næste sommer. Det sker når Sønderborg Sommerrevy Show blænder op for en ny sæson.

Du kan se hele opslaget herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

For første gang: Renée Toft Simonsen taler ud om tabet af Hugo

Udgivet

d.

Af

Foto: Lau-Nielsen Morten/Ritzau Scanpix

Nu taler hun for første gang ud om sønnens alt for tidlige død.

På trods af sin unge alder nåede Hugo Helmig at blive en af Danmarks mest lovende og elskede musikere.

Med hits som “Please Don’t Lie”, “Wild” og “Champagne Problems” tog han landet med storm og skabte sig et navn på rekordtid.

Da nyheden om hans død kom frem for to år siden, gik et chok igennem hele Danmark.

For mange fans og venner virkede det uforståeligt, at en så ung kunstner, der havde hele livet foran sig, pludselig var væk.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler stor sorg: "Det gør så ondt"

Siden Hugos død har familien været lidt tilbageholdende med at udtale sig om den tragiske hændelse.

De har holdt sig væk fra offentlighedens lys og fokuseret på at bearbejde sorgen i stilhed.

Men nu bryder Hugos mor, Renée Toft Simonsen, tavsheden og deler for første gang sine følelser om tabet af sin søn i et interview med magasinet ‘Samvirke‘.

I det eksklusive interview fortæller Renée Toft Simonsen, hvordan tabet af Hugo har ændret alt i hendes liv.

“Jeg tror, jeg døde sammen med ham for to år siden, og nu er det en anden mig. Det er et nyt liv. En ny familie,” siger den 59-årige forfatter og tidligere fotomodel.

Sorgen sidder stadig dybt

Det er tydeligt, at sorgen stadig sidder dybt i hende, og at det er en proces, hun fortsat kæmper med. Hun forklarer, at selv de mindste ting i hverdagen har ændret sig, siden hendes søn gik bort.

“Jeg er begyndt at strikke som en sindssyg. Jeg ser virkelig meget Netflix. Jeg drikker en øl hver dag. Og jeg har bare ikke den samme disciplin længere,” uddyber hun og sætter dermed ord på de små, men betydelige ændringer, der er kommet til at præge hendes liv efter Hugos død.

Det er første gang, at Renée Toft Simonsen vælger at åbne op om sit tab, og det står klart, at det har været en umådeligt hård periode for familien.

På trods af at hun endnu ikke er klar til at gå i dybden med detaljerne omkring Hugos død, giver interviewet et sjældent indblik i, hvor svært det er for en mor at miste sit barn – en smerte, som ingen bør opleve.

LÆS OGSÅ  Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Sker i 2025

Hugos alt for tidlige død efterlod et tomrum i musikverdenen, og hans fravær kan stadig mærkes i dag.

Der er ingen tvivl om, at han havde potentialet til at opnå endnu større succes og blive en af de helt store danske musikikoner.

For Renée Toft Simonsen og resten af familien er det et tab, der aldrig kan erstattes, og et sår, der aldrig helt vil heles.

Forsæt med at læse

Kendte

Vild anklage fra Janni: Karsten havde gevær klar ved sengen

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Karsten og Janni er langt fra skiltes i fred og ro.

Faktisk har konflikterne ingen ende ville tage og man kan vidst roligt sige, at dramaet ikke ser ud til at stoppe foreløbigt.

Allerede kort efter at skilsmissen blev bekræftet offentligt, politianmeldte de to hinanden. Mens Karsten anmeldte Janni for afpresning, meldte Janni sin eksmand for fysisk, psykisk og økonomisk vold.

Og nu har parret endnu en gang anmeldt hinanden.

LÆS OGSÅ  Overvældet Phillip Faber: Fik tårer i øjnene

Karsten har anmeldt Janni for at have skaffet sig adgang til hans telefon og kopieret beskeder, mens han sov, hvilket ifølge straffelovens paragraf 263 er ulovligt.

Det kan du læse mere om her: Ny anmeldelse: I værste fald risikerer Janni 1,5 års fængsel

Og nu svarer Janni så igen.

Den tidligere forsidefrue har nemlig valgt at udvide sin politianmeldelse af sin eksmand.

Anmeldelsen, der oprindeligt drejede sig om psykisk og fysisk vold, omfatter nu også en overtrædelse af våbenloven.

Det fortæller Janni Ree hudløst ærligt til Ekstra Bladet, som også har set dokumentationen.

Ligger frit fremme

Dokumentationen inkluderer blandt andet billeder af et jagtgevær og ammunition, der angiveligt ligger frit fremme på en seng.

Ifølge våbenlovgivningen er ejere af skydevåben forpligtet til at opbevare dem i et aflåst og godkendt våbenskab, hvilket ifølge anmeldelsen ikke har været tilfældet i denne situation.

Janni Rees anklager bygger på billeder, der angiveligt skulle være taget i slutningen af juli 2024 – en periode, hvor parret stadig var gift, men hvor skilsmisse allerede var på tale.

I anmeldelsen beskrives det, at Karsten Ree i den sidste tid af ægteskabet skulle have haft et oversavet jagtgevær stående på en stol ved siden af sengen samt ammunition gemt under hovedpuden:

“Jeg føler, at det var en truende adfærd”, lyder det fra Janni Ree til Ekstra Bladet, inden hun fortsætter:

“Det var et tilfælde, at jeg opdagede patronerne under hovedpuden. Det skete den sidste tid i vores ægteskab, mens skilsmissen hang i luften, og jeg ved jo i teorien ikke, hvor længe de har ligget der. Derfor føler jeg, at det var truende adfærd”.

Om den udvidede anmeldelse vil få retslige konsekvenser for Karsten Ree, og hvorvidt våbenloven er overtrådt, må vise sig, efterhånden som efterforskningen skrider frem.

Forsæt med at læse

Kendte

Lykkelig Dennis Knudsen: Lillesøster på vej

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Der er stor glæde i hjemmet.

Dennis Knudsen er far til fire børn – sønnerne Lucas og Noah, samt tvillingerne Aura og Naomi. Desværre måtte Dennis Knudsen dele den hjerteskærende nyhed, at Naomi var død af vuggedød blot syv uger gammel.

I dag er Aura blevet to år og Dennis Knudsen mindes ofte Naomi, der også netop ville have haft fødselsdag.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

Men nu er der altså en dejlig nyhed til familien. Børnene får nemlig en lillesøster, da den amerikanske rugemor, som har båret børnene, nu selv venter sig.

Børnene får derfor en lillesøster i USA.

Det skriver Dennis Knudsen på Instgram:

“JAAaaaaaa. Til december skal vi ha en lille søster. Vores genetiske mor er gravid til en lille. Pige Så vi skal være storesøster og storebrødre, det er da fantastisk,” lyder det i opslaget, som du kan se herunder:

Dennis Knudsens indbakke har også været på overarbejde den seneste tid.

Der er nemlig mange, som forveksler kendisfrisøren med Janni Rees nye kæreste, Jeppe. Mange har spurgt Dennis, om det er ham som er blevet kærester med Forsidefruen.

Dette måtte han også for nylig slå fast i et opslag på de sociale medier, at det altså bestemt ikke var.

Forsæt med at læse

Kendte

Ny anmeldelse: I værste fald risikerer Janni 1,5 års fængsel

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Janni kan – hvis alt går helt skævt – i værste fald risikere halvandet års fængsel.

Efter 11 år sammen, hvor de sidste ni år blev tilbragt som mand og kone, er ægteskabet mellem den 79-årige milliardær og den tidligere forsidefrue nu afsluttet.

Nyheden om deres skilsmisse har skabt massiv opmærksomhed i medierne, og offentligheden har fulgt nøje med i deres opbrud.

Her kan du læse mere om Jannis nye kærlighed

Mens Janni Ree har været åben og delt sine følelser omkring bruddet med offentligheden, har Karsten Ree valgt en mere tilbagetrukken tilgang og forblevet tavs uden at kommentere på sagen.

LÆS OGSÅ  Lene Beier deler særligt billede: 'Det skal I ikke snydes for'

Beskyldningerne er fløjet frem og tilbage mellem parterne, hvor Karsten har anklaget Janni for afpresning, mens den tidligere forsidefrue hævder, at Karsten har været både psykisk og fysisk voldelig mod hende.

Det får dog ikke mudderkasteriet til at stoppe mellem Janni Ree og Karsten.

Skilsmissen har udviklet sig til en bitter konflikt, hvor beskyldningerne flyver frem og tilbage.

Ifølge Ekstra Bladet har Karsten Ree nu endnu engang valgt at politianmelde sin tidligere hustru.

Karsten Ree anklager Janni Ree for at have skaffet sig adgang til hans telefon og kopieret beskeder, mens han sov, hvilket ifølge straffelovens paragraf 263 er ulovligt.

‘Hold nu op’

Politianmeldelserne falder ikke i god jord hos den tidligere Forsidefrue.

Hun er klar da i spyttet og nægter Karstens anklager, da SE&HØR fangede hende onsdag:

“Jamen altså hold nu op. De har anmeldt mig for at kigge i min egen mands telefon, som også kigger i min. Vi har altid kigget i hinandens telefon, så det har vi altid kunne i 11 år”, fortæller hun til mediet.

I stedet mener Janni Ree, at Karsten Ree er desperat og prøver med næb og kløer og finde på et eller andet.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler stor sorg: "Det gør så ondt"

Skulle anklagemyndigheden alligevel finde Janni Ree skyldig, så kan hun risikere op til 1,5 års fængsel.

Det bekræfter forsvarsadvokat Mette Grith Stage over for SE&HØR.

Hun lægger dog ikke skjul på, at det bestemt ikke ligger i kortene, at den tidligere forsidefrue ender bag tremmer.

Anklagemyndigheden skal nemlig bevise om det er uberettiget, at man har skaffet sig adgang til hinandens sms’er eller mails:

“Hvis det overhovedet er uberettiget, hvilket jeg umiddelbart tænker måske kan være svært at bevise, så tænker jeg, at vi formentlig er i den absolut nedre afdeling”, lyder det fra forsvarsadvokaten, der forventer, at sandsyndligheden for Janni Ree ender bag tremmer ikke er særlig stor.

Det bliver danskerne heldigvis meget klogere på, når retssagen løber af stablen.

Forsæt med at læse

Kendte

Janni afslører private detaljer om fremtiden: Har allerede talt om det

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Efter skilsmissen fra Karsten Ree, har Janni fundet kærligheden igen.

Hun er nu blevet kærester med Jeppe Stokholm, der til dagligt bor i Schweiz. Derfor bruger Janni nu også meget tid her.

Parret har begge udtalt, at de er meget forelskede og at der var kemi fra første øjeblik. De to mødtes gennem Jannis veninde, da Janni stod over for at skulle skilles. I den forbindelse havde hun nemlig brug for juridisk vejledning, og det var her, at Jeppe kom ind i billedet.

LÆS OGSÅ  Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Sker i 2025

Det gik hurtigt fra at være juridisk rådgivning, til mere personlige samtaler og kemien var så god, at Janni til sidst tog til Schweiz for at besøge Jeppe, og siden har de været et par.

I øjeblikket er de to i Danmark, hvor de har besøgt podcasten “Marcus og Realitypanelet“.

Er klar på bryllup

Her afslører Janni, at hun da også er klar på, at blive gift en tredje gang.

“Jeg forestiller os da os to sammen og forhåbentlig i Schweiz. Jeg vil da håbe, vi har fået et liv, hvor Janni kan passe sine ting i København, og vi bor i Schweiz,” siger Jeppe og understreger, at det vil være svært for ham at forlade Schweiz, hvor han har bygget sit liv og karriere.

Selvom Jeppe stadig har et stærkt bånd til Danmark, lægger han vægt på, at Schweiz er hans base. Forholdet til Janni betyder dog, at de i fremtiden vil finde en balance mellem de to lande.

Der er dog mere på spil end bare kæresteri. Jeppe og Janni har nemlig allerede talt om ægteskab, og det er ikke utænkeligt, at der snart bliver bryllup.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

“Man siger jo – for mit vedkommende er det jo alle gode gange nummer tre, det er anden gang for dig. Vi har faktisk talt om det, Jeppe har sagt, ‘dig vil jeg godt giftes med,'” fortæller Janni i podcasten.

Janni og Jeppe ser altså frem til en fælles fremtid, og hvis deres planer holder, er der både kærlighed og måske bryllup i horisonten.

Forsæt med at læse

Kendte

Anklaget for dyremishandling: Nu bryder Pilou Asbæk tavsheden

Udgivet

d.

Af

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nu udtaler Pilou Asbæk sig.

Den danske skuespiller Pilou Asbæk befinder sig midt i en mediestorm efter en artikel fra Berlingske, der blev bragt søndag den 15. september.

Den omdiskuterede artikel har udløst en politianmeldelse mod madanmelder Søren Frank og skuespiller Pilou Asbæk, samt to andre, for deres deltagelse i en opsigtsvækkende begivenhed på Færøerne.

I centrum står beskyldninger om dyremishandling under tilberedningen af dyr, som har skabt oprør hos både dyrevelfærdsaktivister og eksperter.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler stor sorg: "Det gør så ondt"

I Berlingske-artiklen beskriver Søren Frank detaljeret, hvordan en jomfruhummer blev tilberedt ved at koge bagkroppen, mens hovedet stadig var i live, hvilket efterfølgende er blevet kritiseret som en voldsomt uetisk praksis.

Madanmelderen nævner også, at skuespiller Pilou Asbæk smed en levende blæksprutte på en pande, hvilket nu har ført til yderligere anklager om dyremishandling.

Sådan skriver B.T.

Anmeldelsen blev indgivet af Valentina Crast, der er kampagnechef hos havmiljøorganisationen Sea Shepherd.

Hun understreger, at den færøske dyrevelfærdslov ligner den danske, og at det, der beskrives i artiklen, klart bryder loven.

Undskylder på de sociale medier

Siden det kom frem, at den danske skuespiller og madanmelderen var blevet politianmeldt, har der været stille fra begge parter – men nu har Pilou Asbæk brudt tavsheden.

I kølvandet på den voksende kritik har Pilou Asbæk nu valgt at adressere sagen offentligt gennem et opslag på Instagram.

Her udtrykker han forståelse for den opmærksomhed, middagen har skabt, og understreger, at han på ingen måde ønskede at krænke dyrevelfærd.

“Som mennesker er vi forpligtede til at behandle dyr ordentligt,” skriver Pilou Asbæk og tilføjer, at han som gæst ved middagen forsøgte at udvise respekt for den færøske kultur og traditioner.

LÆS OGSÅ  Overvældet Phillip Faber: Fik tårer i øjnene

Han erkender, at han måske har været for naiv ved besøget, men understreger, at det aldrig har været hans intention at gå på kompromis med hans dyreetiske forpligtelser.

“Det var på ingen måde min intention, at det skulle ske på bekostning af mine dyreetiske forpligtelser, som man kan sige, at jeg måske for naivt deponerede hos aftenens værter.”

Pilou Asbæk understreger afsluttende, at han ikke spiste de jomfruhummere, som var et stort omdrejningspunkt i artiklen.

Den anerkendte skuespiller er klar over, at artiklen har fået en masse negativ omtale, og han understreger, at der ikke er nogen, der er mere ked af det over denne situation end ham.

Forsæt med at læse

Kendte

Karsten anmelder nu Janni igen: Kan få store konsekvenser

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Nu anmelder Karsten Ree sin ekskone – igen.

Efter 11 års forhold, heraf ni som ægtefolk, er det nu officielt slut mellem milliardæren Karsten Ree og den tidligere forsidefrue Janni Ree.

Siden skilsmissen blev bekræftet har Karsten forholdt sig tavs, mens Janni gavmildt har delt ud.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler stor sorg: "Det gør så ondt"

Skilsmissen er dog åbenlyst ikke uden komplikationer. En opsigtsvækkende detalje er nemlig kommet frem, der handler om adgangen til Karsten Rees private data. Janni Ree er blevet anklaget for at have skaffet sig adgang til sin nu tidligere mands telefon uden tilladelse, hvilket kan være et brud på loven.

Karsten anklager Janni for at have skaffet sig adgang til hans telefon og kopieret beskeder, mens han sov, hvilket ifølge straffelovens paragraf 263 er ulovligt.

Så store kan konsekvenserne være

“Det, som paragraffen går på, er, hvorvidt man uberettiget har skaffet sig adgang til en andens data. Det som vi populært kalder for hacking-bestemmelsen,” udtaler forsvarsadvokat Mette Grith Stage til SE & HØR. Ifølge hende kan sagen om Jannis adgang til Karstens telefon få vidtrækkende konsekvenser, afhængig af om der var en aftale mellem parterne om at kunne se hinandens telefoner.

En afgørende faktor i sagen er Karsten Rees helbred. I begyndelsen af 2023 blev han diagnosticeret med demens, hvilket kan spille en rolle i vurderingen af sagen. Mette Grith Stage påpeger: “Det afgørende i sådan en sag vil være, hvorvidt det er sket uberettiget. Så hvis der været en aftale om, at de gerne må tjekke hinandens telefoner, så er der ikke noget galt i det.”

LÆS OGSÅ  Cecilie Stenspil i tårer: Årsagen er rørende

Straffen for at bryde paragraf 263, der handler om uberettiget adgang til andres data, kan variere fra en bøde til op til et års fængsel, og udfaldet af sagen vil afhænge af, om Janni havde tilladelse til at kigge i Karstens telefon eller ej.

Det er ikke første gang, at Karsten anmelder Janni. Det har han gjort før i forbindelse med skilsmissen, hvor han anklager hende for afpresning.

Janni var dog ikke sen til at svare igen og anmeldte kort efter Karsten for fysisk, psykisk og økonomisk vold.

Forsæt med at læse

Kendte

Særlig betydning: Nu giver Andreas Mogensen det videre

Udgivet

d.

Af

Foto: Aarhus Universitet Science Museerne

Nu giver astronauten det videre.

Siden den danske ESA-astronaut Andreas Mogensen tog på sin første rumfart i 2015, har det været en drøm for Science Museerne at indsamle en genstand fra Den Internationale Rumstation (ISS). I 2019-2020 fik Science Museerne mulighed for at låne og udstille Andreas Mogensens rumkapsel fra Danmarks Tekniske Museum i et halvt år.

Nu får Science Museerne i Aarhus sin første genstand fra rumstationen til evig arv og eje – endda overrakt af Andreas Mogensen. 

Det oplyser  Aarhus Universitet Science Museerne i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Janni Ree bekræfter ny kæreste: Så længe har de været et par

“At have Dannebrog med ombord på Den Internationale Rumstation har været en påmindelse om dansk identitet og oprindelse,” fortæller Andreas Mogensen. “Flaget symboliserer Danmarks historie, værdier og sammenhold. Det er en ære at kunne overdrage Dannebrog til Science Museerne, hvor det forhåbentligt kan inspirere andre og vække interesse for naturvidenskab.”

Lang rejse for Dannebrog

Dannebrogsflaget har fulgt ESA-astronauten Andreas Mogensen på hele hans Huginn-rummission. Det hang på hans arm 26. august 2023 i det rørende øjeblik, da han med glæde og lettelse kunne fortælle familien, Danmark og verden, at han og de andre astronauter var landet sikkert på rumstationen. Han brugte det til at markere fejringen af sin egen 47-års fødselsdag i rummet 2. november 2023. Det svævede også i Cupola i fejringen af det nye kongepar 14. januar 2024, og det sad på væggen sammen med flagene fra Grønland og Færøerne, når Andreas Mogensen havde inflight call fra ISS til Jorden. 

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

”Det er stort for os, for Aarhus Universitet og for Aarhus,” siger museumsdirektør Bent Lorenzen, Science Museerne, Aarhus Universitet. ”Det er den første genstand, Science Museerne indsamler fra ISS. Det er nationalsymbolet Dannebrog, som Andreas Mogensen har haft med på ISS, og han overrækker det selv til os. Flaget vil vi bruge i vores formidling af astronomi og det store udviklingsarbejde, der ligger i rumforskning. Det kunne ikke være bedre.”

ESA-astronauten Andreas Mogensen overrækker Dannebrog til Science Museerne til et lukket arrangement på Aarhus Universitet, hvor over 200 udskolingselever deltager torsdag d. 3. oktober 2024 kl. 11-13. 
Otte af udskolingseleverne stiller på vegne af klasserne hver sit spørgsmål til Andreas Mogensen om livet i rummet.

Lukket arrangement, men pressen er velkommen.

Derefter fortsætter arrangementet på Steno Museet kl. 14:30-15:30, hvor Andreas Mogensen ser det danske flag udstillet på museet, og besøgende har mulighed for at stille et spørgsmål til astronauten i et begrænset tidsrum. 

Forsæt med at læse

Kendte

Silas Holst begriber det ikke: 10 år siden alt ændrede sig

Udgivet

d.

Af

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Nu er det ti år siden.

Selvom vi kender Silas Holst for hans imponerende dansetrin og roller på scenen, er der én begivenhed, der har haft en endnu større betydning for ham end nogen finalesejr i “Vild med dans”. Den 20. september 2014 blev nemlig dagen, hvor Silas og hans daværende mand, Johannes Nymark, sammen med deres veninde Louise Mahnkopf, blev forældre til datteren Maggie My.

På denne særlige 10-års milepæl reflekterede Silas over øjeblikket i et følelsesladet opslag på Instagram. “Jeg fatter det ikke,” indledte han med, mens han så tilbage på, hvordan livet forandrede sig for altid den dag.

LÆS OGSÅ  Overvældet Phillip Faber: Fik tårer i øjnene

For præcis ti år siden var Silas midt i en af sine største succeser på dansegulvet. Det var finaleweekend i “Vild med dans” 2014, hvor både Silas og Johannes Nymark kæmpede om trofæet. Silas dansede sig til sejren med partneren Sara Maria Franch-Mærkedahl, mens Johannes, sammen med Claudia Rex, sikrede sig en flot andenplads. Men finalen i Forum Horsens blev hurtigt overskygget af en endnu vigtigere begivenhed – fødslen af deres datter.

Stærkt sammenhold

Da showet var overstået, skyndte de to sig hjem til Brønshøj, hvor Louise allerede var i fødsel. Kort efter gik turen til Rigshospitalet, og morgenen efter, den 20. september, kom Maggie My til verden og ændrede deres liv for altid.

Meget har ændret sig på ti år, men en ting er sikker: Sammenholdet mellem de tre forældre er stadig stærkt. Silas, Johannes og Louise har valgt en unik familiekonstellation, der har gjort det muligt for Maggie My og hendes lillebror, Bob Jones, født i 2017, at vokse op med alle tre forældre tæt på. Familien bor nu i et dobbelthus i Brønshøj, hvor både Silas og Johannes bor med deres respektive partnere, mens Louise bor lige overfor. Denne tætte bopælsordning gør det muligt for børnene at nyde en hverdag med nærhed, hvor gårdhaven mellem husene binder hjemmene sammen.

LÆS OGSÅ  Janni Ree bekræfter ny kæreste: Så længe har de været et par

Silas ser tilbage på de sidste ti år med stor taknemmelighed. I sit opslag på Instagram delte han en rørende besked til sin datter:

“Verden forandrede sig med et trylleslag og blev magisk. Lige som dig. At være sammen med dig hver dag er en lykke og en glæde. Elsker dig højest,” skrev han, og gjorde det klart, hvor meget hans rolle som far betyder for ham.

Trods skiftende karrierer og personlige udfordringer er det tydeligt, at Silas’ største glæde ligger i hans familie. Maggie My og Bob Jones vokser op omgivet af kærlighed, og det unikke familiesamarbejde er blevet en livsbekræftende rejse for alle involverede.

Forsæt med at læse

Kendte

44-års aldersforskel: Mick Jaggers kæreste sætter ord på

Udgivet

d.

Af

Foto: Antonin Albert/ Shutterstock

Nu sætter Mick Jaggers kæreste ord på aldersforskellen.

Den 37-årige balletdanser Melanie Hamrick og den legendariske Rolling Stones-forsanger Mick Jagger har været sammen i flere år, og deres forhold har ofte været genstand for medieomtale – ikke mindst på grund af den markante aldersforskel mellem dem. Mick Jagger er i dag 81 år, hvilket giver parret en forskel på hele 44 år. Men for Melanie er alder ikke noget, der fylder i deres dagligdag.

I et sjældent åbenhjertigt interview med The Times åbner Melanie Hamrick op om, hvordan hun oplever folks reaktioner på hendes forhold til den aldrende rockstjerne. Mens mange spekulerer i aldersforskellen, vælger Melanie bevidst at ignorere andres meninger.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

“Jeg tænker ikke over det. Alle vil have deres egen mening. Hvis du tænker på andres meninger, uanset hvor du er i livet, vil du få et problem, og du vil overanalysere det,” siger hun bestemt. For Melanie handler det om at fokusere på lykken og deres fælles liv frem for andres fordomme.

Melanie og Mick blev forældre til sønnen Deveraux i 2016. På det tidspunkt var Mick 73 år gammel og blev dermed far for syvende gang. Deres søns fødsel blev også mødt med en del opmærksomhed, men for parret var det blot endnu en glædelig tilføjelse til deres liv sammen.

Flere par har stor aldersforskel

Selvom forhold med stor aldersforskel ofte er genstand for debat, især i Hollywood, hvor lignende par som Robert De Niro og Al Pacino også har været i mediernes søgelys, lader Melanie sig ikke påvirke. Hun har taget en beslutning om at holde fokus på det, der virkelig betyder noget – hendes egen og familiens lykke.

“Jeg tager skyklapper på. Er jeg lykkelig? Ja, det er jeg. Er folk i mit liv lykkelige? Ja, det er de. Gør jeg nogen fortræd? Nej. OK, de kan passe sig selv,” forklarer Melanie uden tøven.

Selvom Melanie ikke lader sig gå på af omverdenens meninger, er det tydeligt, at hendes forhold til Mick Jagger har været præget af offentlighedens konstante granskning. Parret har dog valgt at holde en stor del af deres privatliv for sig selv, og i stedet fokusere på det, der virkelig betyder noget: deres familie og lykken i deres forhold.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler stor sorg: "Det gør så ondt"

Med deres søn Deveraux og et solidt forhold er Melanie og Mick et bevis på, at kærligheden ikke nødvendigvis kender til alder. For Melanie handler det om at leve i nuet og ikke lade andres forventninger eller meninger styre deres liv.

Mens medierne ofte skaber overskrifter om aldersforskelle og kaster lys over de mest usædvanlige forhold, har Melanie Hamrick og Mick Jagger formået at finde en balance, hvor de kan leve deres liv på deres egne præmisser – langt væk fra offentlighedens spotlight.

Forsæt med at læse

Trending