Følg os her

Kendte

Vild transformation: Sådan har du aldrig set Halle Berry før

Udgivet

d.

Foto: DFree/Shutterstock

Nu afslører Halle Berry en vild transformation.

Halle Berry har givet sine følgere et eksklusivt kig bag kulisserne på sin forvandling til rollen som “Momma” i hendes seneste film, Never Let Go. Den 58-årige skuespillerinde delte en række billeder og videoer på Instagram, som afslørede nogle af de ekstreme ændringer, hun måtte gennemgå for sin rolle i den nye horror-thriller. Men ikke alle fans var begejstrede over den forvandling, de blev præsenteret for.

LÆS OGSÅ  Karina Frimodt fik chokbesked hos lægen: Nu deler hun nyt

Med billedteksten: “Momma in the making. En af de mest komplekse karakterer, jeg har haft fornøjelsen af at spille. #NeverLetGo er i biografer overalt!” gav Berry et glimt af, hvad det krævede at komme ind i karakteren. Hun afslørede blandt andet sine overgroede øjenbryn, falske tatoveringer og en behåret armhule – noget, der straks satte gang i kommentarsporet.

I en af videoerne ser man Berry og hendes makeup-artist, Norma Patton-Lowin, more sig over den ekstreme makeover. “Hvad har du gjort?” spørger Berry grinende, mens hun viser sin behårede armhule frem. De to kan ikke lade være med at le af de drastiske ændringer, som var nødvendige for at bringe karakteren til live.

Voldsom transformation

Selvom forvandlingen tydeligvis var en del af hendes skuespil, var der mange fans, der havde svært ved at vænne sig til det, de så. En bruger kommenterede humoristisk under opslaget: “Gudskelov, det her er til en film. ” – en kommentar, der opsummerede, hvordan mange havde det efter at have set billederne.

Andre fans var dog mere direkte i deres reaktioner. “Omg, fjern det venligst,” skrev en, mens en anden tilføjede: “Tak Gud. Pige, du gjorde mig lige bange et øjeblik.”

Dog var der også støtte til Berry blandt hendes følgere. En fan stillede spørgsmål ved kritikken og skrev: “Hvordan kan folk ikke forstå, at det er til en film? Selv hvis det ikke var, er det ingen andres sag, hvad nogen gør med deres egen krop. Tillykke med filmen, Ms. Berry!”

LÆS OGSÅ  Kommer der mere 'Klovn'? Nu kommer Casper Christensen med svaret

Selvom reaktionerne var blandede, viser Halle Berrys transformation endnu en gang hendes dedikation til sine roller. Som en af Hollywoods mest respekterede skuespillerinder, er hun ikke bange for at tage chancer og udfordre både sig selv og sit publikum.

Herunder kan du se hele opslaget fra Halle Berry:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

James Price langer ud efter Katherine Diez

Udgivet

d.

Af

Foto: DR / Brødrene Price

Katherine Diez’ nye bog “I egen barm” har skabt stor opmærksomhed, siden den udkom, og med god grund. Bogen afslører intime detaljer om Diez’ tidligere forhold, herunder med den kendte tv-skaber Adam Price.

I bogen deler hun åbent ud om deres tid sammen, og det har ført til stærke reaktioner. Men mens Adam Price selv har forholdt sig relativt tavs siden bogens udgivelse, er en anden stemme trådt frem med skarp kritik.

LÆS OGSÅ  Rygterne svirrer om Madonna: Er det rigtigt?

James Price, Adams storebror og makker i ‘brødrene Price’, har nu valgt at tage bladet fra munden og retter en hård kritik mod Diez for hendes valg om at dele detaljer fra sit forhold til Adam. I et interview med Ekstra Bladet gør James det klart, at han finder det forkasteligt, hvordan Katherine Diez har valgt at udstille sin ekskæreste i bogen.

Han anklager hende for at have handlet egoistisk og uden hensyntagen til de mennesker, der står hende nær.

Stor frustration

“At man åbenbart ikke er i besiddelse af større empati – om ikke andet så over for familie, børn, nære venner og kolleger – vidner i mine øjne om total mangel på karakter og en udtalt egocentri,” udtaler James Price til Ekstra Bladet.

Selvom James Price ikke selv har læst bogen, lægger han ikke skjul på sin frustration over, at hans brors privatliv nu er til skue for offentligheden. Ifølge ham vidner det om, at Katherine Diez forsøger at retfærdiggøre sig selv på bekostning af andres følelser.

LÆS OGSÅ  Christiane Schaumburg-Müller møder hård kritik: En hån mod intelligensen

Det er ikke kun Adam Price, der bliver nævnt i bogen. Også hendes tidligere forhold til Dan Jørgensen, en anden kendt offentlig person, bliver berørt.

Her beskriver Katherine flere af de problemer, der prægede deres tid sammen. Begge ekskærester får altså hård medfart i bogen, hvilket har sat gang i en offentlig debat om, hvorvidt det er passende at dele så personlige detaljer i en bog.

James Price har med sine kommentarer trukket endnu mere opmærksomhed mod bogen, og mange følger spændt med i, hvordan Adam Price selv vil reagere på det hele – og ikke mindst om der er en retssag på trapperne.

Forsæt med at læse

Kendte

Dennis Knudsen afslører: Skal være med i populært tv-program

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Nu skal Dennis Knudsen snart brillere på tv-skærmen.

For otte uger siden delte Dennis Knudsen et opslag på Instagram, det var et billede af ham selv, i selskab med Jackie Navarro, Gustav Salinas og Vivi Bach.

Til billedet skrev han “Mine nye smukke unge mennesker. Det er sjovt,” efterfulgt af et par røde hjerter. Dengang delte han dog ikke yderligere information om, hvad der var i vente.

Men nu afsløres det, hvad de fire har lavet sammen.

I en story deler han et link til en artikel fra HER & NU, der afslører hvad der er i gærde.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Viaplay er nemlig tilbage med en ny sæson af ‘Til middag hos’, hvor de fire netop udgør en af programmets sammensatte grupper.

Hvornår der er premiere er endnu ikke afsløret.

Jackie Navarro er kendt fra Forsidefruer, mens Gustav Salinas har deltaget i en lang række reality-programmer og Vivi Bach har deltaget i Paradise Hotel.

Kendt ansigt blandt danskerne

Dennis Knudsen er en kendt dansk frisør, makeup-artist og iværksætter, der gennem flere årtier har været en markant skikkelse i den danske skønhedsbranche. Han har arbejdet med mange af Danmarks mest prominente kendisser og har gjort sig bemærket både som stylist og som en karismatisk personlighed på tv.

Udover sit arbejde som makeup-artist har Knudsen også skabt sin egen linje af skønhedsprodukter, der omfatter hårpleje, hudpleje og makeup, som er blevet populære blandt danske forbrugere. Han er kendt for sit øje for detaljer og sit engagement i at få sine klienter til at føle sig smukke og selvsikre.

LÆS OGSÅ  Christiane Schaumburg-Müller møder hård kritik: En hån mod intelligensen

Privat har Dennis Knudsen vakt opmærksomhed ved at være åben om sit ønske om at blive far som soloforælder. Hans ønske er gået i opfyldelse og i dag er far til sønnerne Lucas, Noah og tvillingerne Aura og Nora, hvor Nora desværre gik bort kun 7 uger gammel.

Dennis Knudsen er i dag en etableret figur både inden for skønhedsbranchen og i dansk offentlighed, hvor han fortsat bidrager med sin kreative vision og personlige fortælling.

Forsæt med at læse

Kendte

Dansk komiker er nu klar med endnu en Comedy tour

Udgivet

d.

Af

Foto: PR

Det ene øjeblik bider man negle til verdens begivenheder, og det næste øjeblik griner man i afmagt. Det er præcis i rummet mellem de to følelser, Michael Schøt har befundet sig det meste af sin stand-up karriere.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Evnen til at fange tidsånden her og nu, men betragte den legesygt udefra har begejstret ikke bare publikum, men også anmeldere – der gennem årene har knyttet ord som “en af de bedste standupkomikere i Danmark”, “en komisk urkraft”, “virtuos” og “den absolut skarpeste og hurtigste satiriker i mediebilledet” på ham.

Foto PR

Jubelpessimist er et show om en evig optimist i en dyster verden. Et skud glæde, varme og grin til de mørke stunder. Michael siger selv:

“Folk tror jo nogle gange, at man er meget alvorlig, når man laver satire – men det er jo helt modsat. Man skal kunne finde det sjove og fjollede i noget, som resten af verden tager meget alvorligt. Det kan man også mærke i publikum. Det er som om, vi alle sammen kommer for at gemme os i teaterets mørke og grine af det hele sammen.”

LÆS OGSÅ  Kommer der mere 'Klovn'? Nu kommer Casper Christensen med svaret

Hvis ikke du er stødt på Michael Schøt før, så ville et godt sted at starte være Schøtministeriet, som hver uge udgiver satiriske taler, sketchs og podcast. Eller måske Podcasten Dybt Go’ Nat Danmark, hvor han sammen med kollegaen Mikkel Klint Thorius er stormet ind på podcast-hitlisterne med et comedy-panel-show. Hans seneste show Dæmonkrati blev hans bedst sælgende til dato og turnerede landet rundt i flere omgange.

Jubelpessimist tour 2025:

Bremen Teater, København 23. oktober kl.19.00 & 21.30
Bremen Teater, København 24.oktober
Bremen Teater, København 25. oktober
Gimle, Roskilde 29. oktober
Kulturværftet, Helsingør 30. oktober
Vejle Musikteater, 1. november
Sønderborghus, 6 november
Tøjhuset, Fredericia 7. november
Horsens Ny Teater, 8. november
Skråen, Aalborg 13. november
Musikhuset, Aarhus 14. november
Musikhuset, Aarhus 15.november 
Fermaten, Herning 20. november
Magasinet, Odense 21. november

Forsæt med at læse

Kendte

Nu gør Silas Holst det for sidste gang: Får selskab af Karina Frimodt

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Silas Holst, Sicilia Gadborg, Tammi Øst, Niels Olsen, Niels Ellegaard og Karina Frimodt står i spidsen, når STRICTLY BALLROOM – THE MUSICAL opsættes for første gang i Danmark. Forestillingen instrueres af Joy-Maria Frederiksen og får danmarkspremiere den 20. februar 2025.

I dag løftes sløret for det stjernespækkede cast på danmarkspremieren på musicalversionen af Baz Luhrmanns kultdyrkede, prisvindende filmfænomen Strictly Ballroom.

Forestillingen præsenteres af Hele Danmarks Musicalteater, som er et samarbejde mellem One and Only Musicals, Vejle Musikteater og Holstebro Teater.

Det skriver HAVE Kommunikation i en pressemeddelelse.

I spidsen for det stjernespækkede cast står Danmarks største musicalstjerne Silas Holst, som for sidste gang i sin karriere som professionel danser vil stå på scenen i sin drømmerolle som danseren Scott Hastings, der ønsker at gøre oprør med den konservative danseverden ved at optræde med sine egne forbudte trin. Det er Silas Holsts eget ønske, at STRICTLY BALLROOM – THE MUSICAL bliver hans sidste musical som professionel danser, og han skal, udover at spille hovedrolle, også stå for forestillingens koreografi.

Hele Danmarks Musicalteater har landet et stjernecast til den ikoniske forestilling, hvor publikum kan se frem til at opleve multitalentet Sicilia Gadborg i den kvindelige hovedrolle som den utraditionelle og uprøvede danserinde Fran. Sicilia Gadborg har besat hovedroller på Det Kongelige Teater, Østre Gasværk og Aarhus Teater, og hun har markeret sig med roller i blandt andet Som i himlenUrinetownLes Misérables og Flashdance, hvor hun også dansede sammen med Silas Holst.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

I rollen som Doug Hastings, den underkuede far til hovedrollen Scott, ses Niels Olsen, der lige siden han så filmen for første gang, har ønsket at spille rollen. Den folkekære skuespiller er foruden Ørkenens Sønner og et hav af roller på både teater, film og TV også kendt for bl.a. Susanne Bier og Thomas Helmigs store musicalhit Den Skaldede Frisør.

Overfor Niels Olsen ses Tammi Øst i rollen som Scotts dominerende mor Shirley Hastings. Tammi Øst har igennem næsten 40 år begejstret hele Danmark i roller på film, TV og teatret, senest i musicalen Sunset Boulevard og i den populære Netflix-serie Skruk. Hun har modtaget tre Reumertstatuetter for Bedste Kvindelige Hovedrolle, og sidste år modtog hun Hædersprisen ved Årets Reumert.

Stjernespækket forestilling

I rollen som Scotts flamboyante dansementor ses Niels Ellegaard, der er kendt for sit store komiske talent, og han har de seneste mange år lagt landet ned af grin i Cirkusrevyen. I sin rolle i STRICTLY BALLROOM – THE MUSICAL får han i den grad mulighed for at udfolde sin humoristiske side.


STRICTLY BALLROOM – THE MUSICAL bliver en danseforestilling af international standard og på scenen vil publikum kunne opleve flere professionelle dansere fra TV2’s populære underholdningsprogram Vild Med Dans.

De aktuelle dansere, Camilla Dalsgaard og Eugen Miu, er med i det dygtige ensemble og den populære danse-darling Karina Frimodt skal spille rollen som Scott Hastings tidligere partner, Vanessa. Karina har danset i 13 sæsoner af det populære TV 2-program og sidste år vandt hun konkurrencen sammen med Kasper Fisker.

LÆS OGSÅ  LIVE: Se de eksklusive billeder her- Kongeparret ankommer til Vejle

I øvrige roller ses Peter Oliver Hansen, Line Krogholm og musicaltalentet Christopher Schølhammer Rørmose.

Ikoniske pophits
Når STRICTLY BALLROOM – THE MUSICAL indtager scenen, bliver det en musikalsk fest fyldt med kendte popklassikere og byder på en række ikoniske pophits, heriblandt sange som Cyndi Laupers “Time After Time” og “Love is in the Air”. Forestillingen instrueres af erfarne Joy-Maria Frederiksen, som har et langt og kompetent CV i bagagen – senest som instruktør og kunstnerisk leder på Cirkusrevyen, der i mange år har haft kæmpe publikumssucces og spillet for udsolgte huse.

Læs mere om musicalen her.

Forsæt med at læse

Kendte

Katherine Diez med vild afsløring: Gjorde det for 1000 kroner

Udgivet

d.

Af

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Katherine Diez har netop udgivet bogen “I egen barm”, og den har allerede skabt stor opmærksomhed med en række afsløringer.

Særligt én afsløring har fanget alles interesse og vækker opsigt.

Katherine Diez kommentere på flere store oplevelser i sit liv i bogen, og kommer blandt andet ind på plagiatskandalen der ramte hende tidligere på året.

LÆS OGSÅ  Snart bliver Jenna og Albert forældre: Er stadig i tvivl

Det er dog ikke det eneste hun sætter ord på og hendes to kærlighedsforhold til Dan Jørgensen og Adam Price bliver også nøje beskrevet.

Der var dog en oplevelse der skete da hun var 16 år gammel, som på trods af at være mange år siden, stadig er noget der fylder, og deler vandene.

Ville gerne tjene 1000 kroner

Hun afslører nemlig at hun som blot 16-årig prostituerede sig og blev betalt for at have sex med sin veninde og ifølge SE & HØR; skriver hun i bogen:

“Hun havde en ven, som ville betale for at se os være sammen. Og jeg ville gerne tjene tusind kroner. En aften mødte vi op hjemme hos den her “ven” i hans lejlighed inde i Aarhus C. Han var over tredive. Det var hans kammerat også. Jeg var 16 år. (…) Vennen serverede vin og ectasy og fortalte os, hvad vi skulle gøre. skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ  Kommer der mere 'Klovn'? Nu kommer Casper Christensen med svaret

“Pludselig lå jeg dér på en sofa i en fremmed lejlighed ved siden af Chris (Veninden, red.) og blev taget på skift af to mænd over tredive og følte, det var skræmmende, men ikke som sådan forkert. De syntes jo bare, at vi var lækre. Jeg var ikke bare væk på ecstasy. Jeg var væk, punktum”, står der i Katherines bog, der også beskriver hvad de noget ældre mænd bad dem om at gøre ved hinanden.

Forsæt med at læse

Kendte

Dansk skuespiller sigtet i voldsom sag: 130 kilo kokain

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Den 33-årige skuespiller er nu sigtet i en voldsom sag.

En 33-årig dansk skuespiller, der angiveligt er kendt fra flere populære danske film, står nu foran en alvorlig retssag i Københavns Byret. Han er blevet sigtet i forbindelse med en omfattende sag om kokain, hvor der angiveligt er tale om hele 130 kilo af det ulovlige stof.

Ifølge oplysninger fra retsmødedokumenter, som ugebladet SE og HØR har fået adgang til, skal skuespilleren allerede i næste uge møde op i retten til en tilståelsessag. Det betyder, at han ikke er tiltalt, men sigtet, og at anklagemyndigheden forventer, at han erkender sin rolle i sagen.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Skuespilleren er ifølge politiet blevet sat i forbindelse med en række ulovlige handlinger, der strækker sig fra oktober 2023 til april 2024. Han er anklaget for at have håndteret flere store leverancer af kokain sammen med to andre medgerningsmænd, som bliver behandlet i separate retssager. Anklagemyndigheden hævder, at de tre sammen med andre uidentificerede personer forsøgte at videresælge det store parti kokain.

Ifølge politiets efterforskning skulle en af skuespillerens medgerningsmænd have indgået en aftale med udenlandske leverandører om køb og levering af hele 135 kilo kokain. Skuespilleren selv er angiveligt blevet set modtage adskillige leverancer af narkotika i form af picnickurve fyldt med kokain.

Voldsomme mængder

Politiet mener, at skuespilleren har modtaget i alt ni picnickurve, hvoraf hver kurv indeholdt 13 kilo kokain. Disse leverancer blev ifølge anklagemyndigheden overdraget til skuespilleren fra lastbiler og varebiler på forskellige steder i København, herunder i nærheden af Nemlig.coms lager og på parkeringspladser tæt ved McDonald’s.

Derudover skal skuespilleren to gange have modtaget poser med samme mængde kokain, og det vurderes, at han efterfølgende har opbevaret de store mængder kokain på en adresse i København. Han skal løbende have distribueret stofferne videre til en række ukendte personer, mens en af hans medgerningsmænd angiveligt stod for at modtage betalingen fra kunderne.

LÆS OGSÅ  Snart bliver Jenna og Albert forældre: Er stadig i tvivl

Anklagemyndigheden mener, at skuespilleren i løbet af en periode på seks måneder har været i besiddelse af de 130 kilo kokain, som er omdrejningspunktet for sagen. Hvis skuespilleren vælger at tilstå de alvorlige sigtelser, kan det få store konsekvenser for hans fremtid.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra skuespillerens forsvarer, advokat Danni Richter Larsen, men han er endnu ikke vendt tilbage med en udtalelse om sagen.

Skuespillerens fremtid er usikker, mens offentligheden venter spændt på næste uges retsmøde, hvor flere detaljer om sagen kan blive afsløret.

Forsæt med at læse

Kendte

Skuespilleren John Amos er død

Udgivet

d.

Foto: IMDB (John Amos, tv)

Den ikonisk amerikanske skuespiller John Amos, bedst kendt for sine roller i ‘Good Times‘ ‘Roots‘, ‘Coming To America’ og ‘Two and a half men’ er død i en alder af 84.

John Amos døde den 21. august 2024 af naturlige årsager i Los Angeles, men det er først kommet frem nu cirka to måneder senere. Dødsfaldet er bekræftet af hans søn, Kelly Christopher Amos ifølge flere amerikanske medier. Heriblandt CNN.

LÆS OGSÅ: Chokerende afsløring: Jannis kæreste har fortid med dansk kendis

I en rørende udtalelse beskrev Kelly sin far som “en mand med det venligste hjerte og en hjerte af guld” og nævnte, at Amos blev betragtet som en TV-far af mange fans verden over.

John Amos blev en prominent figur i amerikansk TV, især gennem sin rolle som den stærke og principfaste faderfigur James Evans Sr. i 1970’ernes sitcom Good Times, hvor han kæmpede for at præsentere et autentisk billede af afroamerikanske familier.

Han blev også hyldet for sin præstation som den ældre Kunta Kinte i den ikoniske miniserie Roots, som sikrede ham en Emmy-nominering.

Amos begyndte sin karriere som skuespiller efter kortvarigt at have spillet amerikansk fodbold, og han medvirkede i flere andre kendte produktioner, såsom Coming to America og The West Wing.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche skifter navn: Det hedder hun nu

Forsæt med at læse

Kendte

Keld og Hilda kan ånde lettet op: Det lykkedes

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Nu kan Keld og Hilda glæde sig over, at alt tilsyneladende går op i sidste ende.

For nylig satte Keld og Hilda deres hus til salg, og da det hurtigt blev solgt, opstod det store spørgsmål: Hvornår kunne de flytte ind i deres nye hjem?

Parret havde i maj købt et hus, som skulle igennem en omfattende renovering, og usikkerheden omkring, hvornår arbejdet ville være færdigt, skabte frygt for midlertidig hjemløshed.

LÆS OGSÅ  LIVE: Se de eksklusive billeder her- Kongeparret ankommer til Vejle

Med en stram deadline, der så ud til at glide dem af hænde, var bekymringen stor.

Men nu er der heldigvis kommet en positiv opdatering.

Det skriver BILLED-BLADET.

Keld og Hilda, der ellers havde glædet sig til at flytte ind i deres nye hjem, har været på noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur, da renoveringen af deres hus ikke gik helt som planlagt. Overtagelsen af huset blev forsinket, og parret stod pludselig uden et fast sted at bo.

Kun én nat er usikker

Heldigvis er der nu fundet en løsning, og arbejdet skrider fremad – omend med enkelte bump på vejen.

Fra tidligere at have stået over for en mere uheldig situation er der nu optimisme at spore hos parret. Det, der tidligere virkede som en usikker tidshorisont, er nu reduceret til blot én nat, hvor Keld og Hilda ikke vil kunne sove i deres nye hjem.

LÆS OGSÅ  Rygterne svirrer om Madonna: Er det rigtigt?

“Håndværkerne bor der nærmest. De knokler på livet løs. Det er lige før, de når at blive færdige, til vi skal flytte ind,” fortæller Hilda med et smil. “Det bliver lige på et hængende hår, og højest én overnatning ude – og det kan vi godt klare,” tilføjer hun.

Den ene nat, hvor huset ikke er klar til indflytning, har parret allerede fundet en løsning på. De skal nemlig overnatte på hotel hos deres venner Anette og Jesper, hvilket bringer ro i sindet og giver dem tid til at lade op til den store flyttedag.

Forsæt med at læse

Kendte

Lene Beier med helt særlig efterlysning: Kan du hjælpe?

Udgivet

d.

Af

Lene Beier er vært for en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Anders Brohus/TV 2

Lene Beier har brug for hjælp til en helt særlig opgave.

Lene Beier og familien er flyttet til Østrig.

Her har de overtaget et hotel og nu skal de udleve drømmen om at drive et hotel sammen. Det betyder også, at Lenes sønner, skal gå i den lokale skole. Derudover skal de også på skiskole.

Lene Beier har tidligere afsløret, at familien følges af et TV 2 og at der til næste år kommer et program på TV2 FRI, hvor man kan følge familien Beiers eventyr i Østrig.

LÆS OGSÅ  Christiane Schaumburg-Müller møder hård kritik: En hån mod intelligensen

Der er fuld gang i forberedelserne, for at få hotellet til at blive som de ønsker. I den forbindelse har Lene Beier udsendt en særlig efterlysning på Instagram.

Hun håber på, at der er nogle af hendes følgere som kan hækle. Hun søger nemlig ægge-varmere til hotellet.

Vil stadig lave tv

For at demonstrere præcis hvad hun mener, har hun i en story vist et æg, der er iklædt en pink hæklet flamingo.

“Kan du lide at hækle? Og har du tid til at hækle nogle sjove/hyggelige ægge-varmere til hotellet?” skriver hun i sin story og fortsætter på næste story:

“Vi drømmer om mange forskellige slags, farver, former og udtryk! De skal bruges til at gøre morgenmaden ekstra hyggelig!,” lyder det fra Lene Beier.

LÆS OGSÅ  Kommer der mere 'Klovn'? Nu kommer Casper Christensen med svaret

Lene Beier har efterhånden været vært på en lang række TV 2-programmer – herunder Landmand søger kærlighed, Vi drukner i rod og Sommerdrømme. Hun har tidligere slået fast, at flytningen til Østrig ikke betyder, at hun stopper med at lave tv i Danmark.

Hvis du ønsker at se mere om Lene Beier og familiens hotel, kan du se mere HER.

Forsæt med at læse

Kendte

Katherine Diez afslører nu helt private detaljer om bruddet med Adam Price

Udgivet

d.

Af

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Forfatter og kulturkritiker Katherine Diez deler nu sin version af det omtalte brud med tv-skaberen Adam Price i sin netop udkomne bog “I egen barm”.

Her tegner hun et helt andet billede af både Adam Price og de omstændigheder, der førte til bruddet – en historie, der adskiller sig markant fra den, der først blev offentliggjort.

Det skriver B.T.

I bogen skriver Katherine Diez, at hun desperat bad Adam Price om at vente med at forlade hende. Hun ønskede ikke at ende forholdet, hverken på det tidspunkt eller nogensinde, men Price insisterede på, at det var nødvendigt at afslutte forholdet og offentliggøre det så hurtigt som muligt.

LÆS OGSÅ  Rygterne svirrer om Madonna: Er det rigtigt?

“»Jeg bønfaldt Adam om at vente med at gå fra mig. Ikke nu. Helst aldrig nogensinde, men for alt i verden bare ikke nu. Men det skulle være nu. Og det skulle hurtigst muligt ud til offentligheden”, skriver hun i den netop udgivne bog.

Hun fortæller, at det ikke kun var hendes plagiatsag, der førte til bruddet, men at Price følte, hun ikke længere var den stærke kvinde, han oprindeligt havde forelsket sig i. Ifølge Diez mente Price, at angsten havde ændret hende, og at det var en afgørende faktor i hans beslutning om at afslutte forholdet.

Gik kun modvilligt med til det

Men Katherine selv afviser, at hun nogensinde var “stor og stærk” under deres forhold. Tværtimod beskriver hun, hvordan hun mistede sig selv i forholdet – drevet af forelskelse, usikkerhed og jalousi. Hun forklarer, at hun var så opslugt af forholdet til Adam Price, at hun følte alt omkring hende som en trussel, hvilket deres parterapeut også skulle have bekræftet.

Selvom bruddet officielt blev offentliggjort i februar, afslører Diez, at parret fortsatte med at være sammen i flere uger efter offentliggørelsen. Hun beskriver, hvordan de delte seng i al hemmelighed, og først i marts flyttede hun ud og rejste til Bergen, hvor forholdet endegyldigt sluttede.

LÆS OGSÅ  LIVE: Se de eksklusive billeder her- Kongeparret ankommer til Vejle

I bogen afslører hun også, at hun modvilligt gik med til at godkende Adam Prices Instagram-opslag om bruddet, selvom hun mente, at hans version af begivenhederne ikke var sand. Hun valgte dog selv billedet, der blev brugt i opslaget.

Adam Price er dog langt fra begejstret for Katherines nye bog.

På Instagram har han reageret ved at lave et opslag, hvor han udtrykker, at han ikke genkender mange af de ting, der beskrives i bogen, og at han ikke har givet samtykke til at dele detaljer om deres intime liv. Han beskylder hende for med vilje at krænke privatlivets fred.

Forsæt med at læse

Trending