Følg os her

Artikler

‘Gift ved første blik’-kendis åbner op om sårbart emne

Udgivet

d.

Foto: Snowman Productions

Deltageren håbede på, at hans indre konflikt ville blive løst.

Når man vælger at deltage i reality-programmer som “Gift ved første blik”, åbner dørene for intens offentlig eksponering, hvor både små og store øjeblikke bliver analyseret og diskuteret i stor stil.

Deltagerne skal derfor også være ekstra modige, når de deler de svære ting, da der ikke kun er en person, der lytter med, men derimod hele Danmark.

Morten Mortensen er en af dette års deltagere, og i det seneste afsnit åbnede han op om et svært emne, som han har kæmpet med i størstedelen af sit liv.

Morten Mortensen har i mange år kæmpet en indre kamp for at acceptere sig selv som homoseksuel.

Selvom han udadtil har fremstået som selvsikker, har frygten for at blive opdaget og dømt af omverdenen præget hans liv dybt.

I det seneste afsnit åbnede Søren op omkring, at han var usikker på parrets relation, da de ikke havde været intime sammen endnu.

LÆS OGSÅ  God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Intimitet og selvaccept

TV-eksperimentet, hvor fremmede par gifter sig ved første møde og herefter forsøger at få ægteskabet til at fungere, er ved at nå sin afslutning.

Morten og Sørens rejse har været fyldt med op- og nedture, men hver gang de er stødt ind i en udfordring, har de indtil videre klaret den sammen.

Parret var da også de første til at kysse på skærmen, men i det seneste afsnit afslørede de, at de endnu ikke havde krydset grænsen til fysisk intimitet.

I aftenens afsnit afslører Søren, at han ønsker at tage det næste skridt, men det viser sig, at Morten har svært ved at give sig helt hen.

Han forklarer til SE og HØR, at han har brug for at tage tingene i sit eget tempo for at sikre, at han er mentalt og følelsesmæssigt parat til den næste fase i forholdet.

Den manglende intimitet har sået tvivl hos Søren, som undrer sig over, om han måske ikke er den rigtige for Morten.

Han bekymrer sig om, hvorvidt han er attraktiv nok til at være Mortens drømmemand.

LÆS OGSÅ  Lisbet Dahl taler for første gang ud efter hjerteoperation

Mortens indre kamp

I et åbenhjertigt øjeblik deler Morten, at årsagen til hans tøven skyldes en dybere konflikt.

Selvom han elsker Søren og føler en stærk tilknytning til ham, kæmper han stadig med en indre stemme, der fortæller ham, at han ikke er værd at blive tiltrukket af.

Identitetsproblematikker og selvaccept har fyldt meget i Mortens liv, og han har ofte haft svært ved at åbne op om disse emner.

Morten forklarer, at hans indre homofobi blev udviklet som en slags beskyttelsesmekanisme i ungdomsårene.

Han beskriver, hvordan denne indre stemme regulerede hans adfærd og hjalp ham med at holde sin seksualitet skjult for omverdenen.

I årevis levede han med en blanding af selvforagt, angst og modvilje mod sin egen seksualitet, i håbet om at den ville ændre sig.

“Det betød også, at jeg havde en vis form for væmmelse, angst og modvilje mod min seksualitet. Jeg håbede jo, at hvis jeg foragtede mig selv nok ville min seksualitet ændre sig,” fortæller Morten.

Først i voksenlivet begyndte Morten at konfrontere sin indre homofobi.

Selvom han stadig har en lang vej at gå, er han nu nået til et punkt, hvor han kan tale åbent om sine oplevelser.

Programmet “Gift ved første blik” nærmer sig sin afslutning, og du kan se det sidste afsnit 10. oktober.

Annonce

Artikler

Geggo slår fast: Derfor passer Linse ikke mine børn

Udgivet

d.

Foto: Presse-fotos.dk

Linse får ikke børnebørnene at se så ofte, afslører Geggo.

Det er efterhånden ved at være mange år siden, at Linse Kessler og datteren Stephanie “Geggo” tonede frem på de danske skærme for første gang.

Sidenhen er det blevet til mange gode sæsoner, og der er vidst heller ikke nogen tvivl om, at ‘Familien fra Bryggen’ blev en seerfavorit hos mange danskere.

Det kom derfor også som en trist nyhed for danskerne, da det blev meldt ud, at ‘Familien fra Bryggen’ var fortid.

Derfor kom det også som en velkommen nyhed, da Geggo og Cengiz kunne afsløre, at de ville vende tilbage på skærmen med deres eget program ‘Langt fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ  Lisbet Dahl taler for første gang ud efter hjerteoperation

Når man nævner Linse og Geggo, så er de mange faste seere godt klar over, at de to tv-personligheder har haft et forhold fyldt med op- og nedture.

I de tidligere programmer er der ingen tvivl om, at Linse og Geggo er meget tætte.

På trods af dette er ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne også havnet i medierne gentagne gange, da de har haft perioder, hvor kontakten har været minimal.

Der er derfor heller ingen tvivl om, at båndet mellem mor og datter har ændret sig markant over tid.

I det seneste afsnit af programmet “Langt fra Bryggen” reflekterer Geggo over det forandrede forhold, hun i dag har til sin mor.

Sådan skriver HER&NU.

“Jeg snakker ikke så meget med min mor længere. Vi taler sammen indimellem, men hun passer ikke mine børn”, fortæller Geggo i programmet.

Hertil påpeger hun, at det kun er hendes svigermor, der passer hendes børn Alba og Sia.

LÆS OGSÅ  Jim Lyngvild fuld af raseri: Er det seneste offer

En overvejet beslutning

Stephanie fortæller dog, at det ikke er fordi, at Linse ikke må passe dem – men at det er sådan, det nu er.

“Det er ikke, fordi min mor ikke må passe dem, men jeg har i mange år haft høje forventninger til hende, især når det kommer til mine børn.”

Stephanie uddyber, at disse forventninger ofte har ført til skuffelser, og at hun med tiden har lært at acceptere, at hendes mor er, som hun er.

Denne erkendelse har hjulpet hende til at finde ro i deres nuværende forhold, og hun understreger, at de har et almindeligt mor-datter-forhold.

Selvom forholdet til hendes mor ikke længere er så tæt, håber Stephanie på at skabe et stærkere bånd til sine egne børn, end det hun oplever med sin egen mor.

Forsæt med at læse

Artikler

Kort tid efter udskrivelse fra hospitalet: Trist nyt om Johnny Madsen

Udgivet

d.

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Den 73-årige musiker blev for få uger siden udskrevet efter længere tids indlæggelse. Nu kommer søn med opdatering.

Johnny Madsen er en af de største skikkelser i dansk rockhistorie, og hans bidrag til musikken har gjort ham til en sand legende.

Derfor var det også fuldt fortjent, da den 73-årige musiker blev tildelt en hæderspris af Det Danske Rockakademi for sin livslange indsats.

Men da prisoverrækkelsen fandt sted i Amager Bio, manglede én vigtig person i salen – Johnny Madsen selv.

Mens en række af danske musikikoner som Johnny Reimar og Kenneth Bager blev fejret og hyldet, måtte Johnny Madsens søn, Rasmus Madsen, træde til på sin fars vegne for at modtage hæderen.

Årsagen var, at Johnny Madsen stadig kæmper med følgerne af en skade, som har holdt ham væk fra offentligheden.

Det skriver BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ  Lisbet Dahl taler for første gang ud efter hjerteoperation

Længere sygdomsforløb

Det kom frem i august, at Johnny Madsen blev indlagt med store smerter som følge af komplikationer efter et brækket kraveben tilbage i marts.

Den sygdomsperiode har gjort det umuligt for ham at deltage i arrangementet, selvom han blev udskrevet fra hospitalet i september.

Johnny Madsens musikalske karriere har gjort ham til et ikon i dansk rock, men de senere år har også set ham slå igennem som billedkunstner. Hans kunstværker har fundet vej til gallerier og private hjem, og hans liv på Fanø er blevet udødeliggjort i tv-programmet ‘Ja for Fanø,’ som nu er i gang med sin ottende sæson.

LÆS OGSÅ  God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit
Forsæt med at læse

Artikler

Bookmakerne er ikke i tvivl: De ryger ud af ‘Vild med dans’ i aften

Udgivet

d.

Foto: TV 2

Er du enig med bookingeksperterne?

Når tredje liveshow af ‘Vild med dans’ ruller over skærmen i aften, er det med nerverne uden på tøjet for flere af deltagerne.

Sidste uge sagde vi farvel til Dot Wessman og Nikolaj Lund, men ifølge oddssætterne hos Danske Spil er Victor Gairy Aasmul og Mille Funk favoritter til at blive næste par, der forlader dansegulvet.

Det skriver BILLED-BLADET via. Danske Spil.

LÆS OGSÅ  Blev opereret for tre uger siden: Dennis Knudsen er næsten uigenkendelig

Oddssætternes bud: Aasmul og Funk i farezonen

“Vi er heller ikke så meget i tvivl om, at det andet par, som står i omdans enten bliver Morten Hemmingsen og Malene Østergaard eller Sara Lygum og Damian Czarnecki,” fortæller oddssætter Mathias Reimer Larsen. Begge par ligger nemlig i den nedre ende af dommerpointene, og flere spillere hos Danske Spil har allerede sat deres penge på, at de er i fare.

Men alt kan ske i “Vild med dans”, og danskerne har en tendens til at beskytte de deltagere, der har det svært.

“Folk får ondt af danseren, når de har set ham eller hende stå og svede i spotlightet,” forklarer Mathias Reimer Larsen og henviser til, hvordan seerne tidligere har holdt hånden under deltagere som Allan Simonsen, der blev en uventet darling på dansegulvet.

LÆS OGSÅ  Kysset under' Vild med dans' trak overskrifter: Nu taler han ud

Bliver Aasmul og Funk de næste, der må vinke farvel?

Selvom oddssætterne har deres favoritter til afsked, er der ingen garantier. Tidligere har “Vild med dans” budt på overraskelser, hvor det er underdoggen, der pludselig vinder seernes stemmer. Det er den magi, der gør programmet til et must-see for mange danskere.

‘Om det bliver Aasmul og Funk, der ryger ud i aften, eller om et andet par ender i omdans, må vi vente og se. Én ting er dog sikkert: Spændingen er høj, og alt kan ske, når fødderne rammer dansegulvet i aftenens show.

‘Vild med dans’ kan ses fra kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Forsæt med at læse

Artikler

Line Hoffmeyer åbner op om hård besked: Nægtede at tro det

Udgivet

d.

Foto: Ditte Valente/Ritzau Scanpix

I ny bog afslører Line, hvordan én besked ændrede alt.

Kærligheden kan være en fantastisk følelse, men den har også en bagside, der kan gøre ubeskriveligt ondt.

Vi hylder ofte de lykkelige stunder, hvor to mennesker mødes og finder hinanden, men sjældent taler vi om den smerte, der opstår, når kærligheden ikke længere er gensidig, og en relation går i opløsning.

I dag kender de fleste Line Hoffmeyer som Lasse Rimmers livspartner, men før hun mødte sit nuværende livs kærlighed, måtte hun gå igennem en hjerteskærende oplevelse.

LÆS OGSÅ  God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Det var nemlig en helt almindelig aften i byen, at Line Hoffmeyers daværende kæreste, Michael, valgte at slå op med hende – og det på en særdeles ubehagelig måde.

Den pludselige afslutning af forholdet var både uventet og brutalt.

Sådan skriver SE og HØR.

I sin nye bog, ‘Så længe dit hjerte slår’, beskriver hun detaljeret den kolde afsked og den smerte, der fulgte i kølvandet på det smertefulde brud.

Selvom Michael ikke havde de samme følelser for Line, var det alligevel en voldsom oplevelse, da han valgte at afslutte deres forhold offentligt under en bytur.

Hun skriver i bogen, hvordan Michael kiggede på hende over kanten af sit glas og uden varsel sagde: “Nej. Det er slut. Bare fat det, okay?”

LÆS OGSÅ  Asta Björk og Sebastian Bull afslører på billeder: Nu gør de det endelig

Den nedslående besked efterlod hende mundlam og i chok.

Line forsøgte at protestere, men hendes kæreste var fast besluttet.

Han trak på skuldrene og kastede nonchalant en kommentar i vejret: “Desperate times call for desperate measures,” inden han vendte hende ryggen og forsvandt ud i natten.

I dag er Line Hoffmeyer et helt andet sted i sit liv. Efter at have gennemgået en hård tid både fysisk og følelsesmæssigt, mødte hun komikeren og tv-værten Lasse Rimmer.

Parret har været gennem flere brud og genforeninger, men trods de mange udfordringer er de fortsat sammen den dag i dag.

Forsæt med at læse

Artikler

Endnu en mand på Katherine Diez’ liste: Særligt forhold til ‘X Factor’-stjerne

Udgivet

d.

Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix

“Jeg er din,” lød det ifølge den skandaleramte skribent fra ‘X Factor’-kendissen.

Adam Price og Dan Jørgensen får nu fint selskab på knap så populær liste over navne, der i disse dage er kædet sammen med en særdeles kontroversiel figur i medieverdenen.

Katherine Diez, der tidligere i år befandt sig midt i sit livs største krise, har i sin nye bog “I egen barm” åbnet op om en uventet støtte fra en af Danmarks mest markante personligheder.

I bogen afslører Diez, hvordan hun fik hjælp fra jazzmusikeren og ‘X Factor’-dommeren Thomas Blachman, da hun var på sit laveste.

Det skriver HER&NU.

LÆS OGSÅ  Asta Björk og Sebastian Bull afslører på billeder: Nu gør de det endelig

Besked tikkede ind

Maj 2024 var en svær tid for Katherine Diez. Offentligheden havde hende under lup, og hun stod midt i en personlig krise, der truede med at knuse hende.

Det var på dette tidspunkt, at hun modtog en uventet besked fra Blachman. Den karismatiske dommer havde opfanget, at Diez var i problemer, og han rakte hånden ud – eller rettere sagt, han sendte en invitation til en søndagsdrink.

Men Diez takkede nej. Hun forklarede, at hun var for travl med sin bog, men sandheden var en anden: hun kæmpede med overforbrug af alkohol og kokain og vidste, at hun ikke kunne håndtere en drink den aften.

LÆS OGSÅ  Jim Lyngvild fuld af raseri: Er det seneste offer

Støttende beskeder i stedet for drinks

I stedet for at lade sig slå ud af Diez’ afslag, sendte Blachman det, hun havde mest brug for: et hav af opmuntrende beskeder.

“Det bliver en fantastisk bog kære K. Jeg ved, du er fantastisk og forud for din tid,” skrev han til den skandaleramte debattør.

Blachman fortsatte med at opmuntre Diez med endnu en besked:

“Vær min ven, Katrine, jeg er din. Vi fixer offentligheden. Husk Picassos mest klog citat: Verden er din, rejs dig.”

Med “I egen barm” giver Katherine Diez ikke kun indsigt i sine egne op- og nedture, men afslører også, hvordan venskaber og uventede alliancer kan være med til at løfte os, når vi har mest brug for det.

Forsæt med at læse

Artikler

Midt i ‘Vild med dans’: Dommer smutter

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Dommeren i det populære danseprogram pakker kufferten.

Den sprudlende ‘Vild med dans’-dommer Marianne Eihilt har ikke kun én, men to store fejringer i kalenderen i år.

Sommeren bød på bryllup med hendes store kærlighed, Keld, og nu står hendes 50-års fødselsdag for døren – en begivenhed, der skal fejres i stor stil.

Dog bliver festlighederne ikke på dansk jord, men på de solrige strande på Mallorca.

LÆS OGSÅ  Se traileren: 'Moana 2' rammer snart biografen

Familiefejring i sydens sol

Eihilt har valgt at tage de nærmeste med sig, når fødselsdagen skal fejres. Hun har inviteret sin familie på en seks-dages tur til Mallorca.

“Jeg har inviteret familien med til Mallorca, de 10 nærmeste,” afslører Marianne Eihilt i et interview med BILLED-BLADET.

Efter at have dømt i ‘Vild med dans’ fredag aften, drager hun allerede lørdag morgen mod varmere himmelstrøg for at nyde en pause fra rampelyset. Turen bliver kort og intensiv, men det betyder ikke, at hun glemmer sin dommertjans. Marianne har allerede planlagt sin retur:

“Jeg rejser til Mallorca lørdag morgen efter ‘Vild med dans’, og så lander jeg i Danmark igen om fredagen. Jeg har seks dage dernede, så jeg skal nok nå hjem til program 4 af ‘Vild med dans’!”

LÆS OGSÅ  Blev opereret for tre uger siden: Dennis Knudsen er næsten uigenkendelig

Fødselar og familiemenneske

Sammen med sin mand Keld, som hun giftede sig med tidligere på året, har Marianne to børn – Frederic på ni år og Emily på seks. Det er altså en tæt familie, der tager del i hendes 50-års fejring, og hun får lov til at nyde både fødselsdagen og solens varme i selskab med sine nærmeste.

Marianne kan opleves på skærmen i ‘Vild med dans’ fredag efter fredag i løbet af efteråret, og det inkluderer naturligvis også i aften.

Du kan se sæsonens tredje og seneste afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY kl. 20.00.

Forsæt med at læse

Artikler

Kysset under’ Vild med dans’ trak overskrifter: Nu taler han ud

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Der var vilde spekulationer efter kysset fandt sted.

De fleste ‘Vild med dans’-fans kan nok godt huske, da Mia Lyhne og Thomas Evers Poulsen stjal alle overskrifter.

Da Thomas Evers Poulsen første gang optrådte i ‘Vild med dans’, var han allerede en dygtig og erfaren danser, men endnu ikke et velkendt ansigt i den brede offentlighed.

I første sæson dansede han sammen med Mia Lyhne, og deres kemi på dansegulvet fangede straks seernes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne åbner op om sexlivet: "Jeg ved, hvad jeg vil have"

Ifølge Thomas Evers kom Mia Lyhne med et forslag, som kunne give deres dans et ekstra pift.

“Mia sagde: ‘Det er jo en kærlighedsdans, kan vi ikke bare kysse?’. Det havde jeg aldrig prøvet før, men jeg skulle ikke overtales ret længe,” fortæller Thomas grinende.

Sådan skriver HER&NU.

Kysset satte gang i spekulationer

Parret besluttede at gemme det planlagte kys til selve liveudsendelsen, så ingen kunne nå at blande sig eller forbyde det.

Da de nåede slutningen af deres dans, trak Thomas Mia ind til sig, så tæt, at publikum næsten kunne mærke intensiteten gennem skærmen, og sendte hende et kys lige foran kameraet.

Showet fik straks en ny dimension, og dagen efter eksploderede medierne med overskrifter som: “Er de kærester?”

Rygterne om et muligt romantisk forhold mellem de to deltagerne begyndte straks at florere, og det gjorde ikke situationen mindre kompliceret, at Thomas på daværende tidspunkt ikke offentligt havde udtalt sig om sin seksualitet.

LÆS OGSÅ  Jim Lyngvild fuld af raseri: Er det seneste offer

Thomas afslører i podcasten, at kysset havde en uventet effekt på hans personlige liv.

Efter programmet blev sendt, blev han nærmest overvældet af interesse fra kvindelige fans.

Indbakken fyldtes hurtigt op med beskeder fra kvinder, der troede, de havde en chance for at vinde den talentfulde danser.

“Jeg var sprunget ud som homoseksuel, men det var ikke noget, jeg gik rundt og råbte højt om til pressen,” fortæller Thomas, der beskriver, hvordan Mia’s forslag om kysset uforvarende fik mange til at antage, at han var heteroseksuel.

Medieopmærksomheden og den kvindelige interesse fik dog hurtigt en brat afslutning, da Thomas offentliggjorde, at han ikke var på udkig efter en kvindelig partner.

Med en enkelt udtalelse satte han en stopper for rygterne og bekræftede samtidig, at han var homoseksuel.

Forsæt med at læse

Artikler

Asta Björk og Sebastian Bull afslører på billeder: Nu gør de det endelig

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Det forelskede par viser billeder fra helt unik tur.

Kærlighedens veje kan føre os til de mest fortryllende steder, og for Asta Björk Ivarsdottir og Sebastian Bull har den ført dem til Island. 

Parret, som fandt sammen under “Vild med dans” i 2023, er nu på en romantisk rejse til Astas hjemland. 

Dette er første gang, at Sebastian oplever Islands skønhed og møder Astas familie.

Disse dage får skuespiller Sebastian Bull en unik mulighed for at komme tættere på Astas islandske rødder. 

Ikke alene udforsker han det smukke landskab, men han er også begyndt at lære det islandske sprog, hvilket viser hans dedikation til at forstå Astas kultur og baggrund bedre.

Sådan skriver SE & HØR

LÆS OGSÅ  Jim Lyngvild fuld af raseri: Er det seneste offer

Rejsen til Island

Asta Björk Ivarsdottir har delt flere billeder på Instagram, der dokumenterer parrets rejse. 

De ses udforske Islands imponerende natur og nyde hinandens selskab i det magiske landskab. 

I opslaget skriver Asta: “På besøg i hjemlandet. Denne gang med Seb, der skal se Island for første gang og møde resten af min familie.”

Her får Sebastian ikke blot en smagsprøve på det lokale liv, men også mulighed for at møde Astas familie og få et indblik i hendes opvækst.

LÆS OGSÅ  Jonas Vingegaard uenig med kritik: Gjorde jeg det, havde jeg tabt Touren

Kemi på dansegulvet

Asta og Sebastian mødte hinanden under “Vild med dans” i 2023, og deres kemi på dansegulvet udviklede sig hurtigt til en romantisk relation. 

Siden da har de delt mange øjeblikke sammen, både professionelt og privat, og deres rejse til Island er endnu et skridt i deres fælles eventyr.

Du kan se opslaget her: 

Forsæt med at læse

Artikler

Kommer bag på de fleste: Heino Hansens drømmejob har intet med komik at gøre

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Den sjove mand ved hvad drømmen er, hvis komikken skulle sættes på pause.

Når det kommer til succes i underholdningsbranchen, er Heino Hansen en af de mest prominente navne i Danmark. 

Med store roller i populære tv-shows og et udsolgt comedyshow på vej, ser hans karriere ud til at være på toppen. 

Men bag succesen ligger der rent faktisk en noget anderledes og uopfyldt drøm, som Heino nu åbner op om.

Læs også

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne åbner op om sexlivet: "Jeg ved, hvad jeg vil have"

Selvom han nok er en af Danmarks mest populære komikere i øjeblikket, er der alligevel noget andet, som trækker i Heino. 

I en ærligt interview med HER&NU afslører Heino sin passion for snooker og sin drøm om at blive snookerkommentator. 

“Når Henrik Kaj Hansen pensionerer sig fra Eurosport, vil jeg gerne være snookerkommentator til jeg dør. Hver gang der er nogen, der siger til mig, at jeg må have det fedeste job i verden, så siger jeg, at så er det fordi I ikke kender Henrik Kaj Hansen,” siger Heino med et smil. 

Han beundrer Henrik Kaj Hansen, der udover at kommentere snooker på Eurosport også ejer en snooker-bar med verdens største ginbar på Frederiksberg. 

Heino beskriver dette som det ultimative mål.

LÆS OGSÅ  OL-drømmen knust for Mads Hoxer: Én ting havde han særligt glædet sig til

Interessen går langt tilbage

Heinos fascination af snooker stammer ikke kun fra hans beundring for Henrik Kaj Hansen. 

Han har selv en baggrund som habil spiller og har repræsenteret Danmark ved EM for juniorer i billiard.

Heino har allerede fået en smagsprøve på sin drøm. Han var medkommentator sammen med Henrik Kaj Hansen under en VM-kamp, en oplevelse han beskriver som en af de største dage i sit liv. 

Kun tiden vil vise, om vi en dag vil opleve Heino som snookerkommentator.

Forsæt med at læse

Artikler

DR-stjerne deler sin historie: Endte i farligt misbrug grundet hård opvækst

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu deler hun for første gang sin historie.

Mobning i skolen kan have langvarige konsekvenser, der strækker sig langt ind i voksenlivet. 

For Martina Gravlund Nielsen, der er kendt fra programmet ‘Fede forhold’, har oplevelserne med mobning formet hendes liv på måder, hun aldrig havde forestillet sig. 

Martina begyndte at opleve mobning allerede i første klasse. 

Hendes klassekammerater gjorde grin med hendes madpakke, hvilket kun var begyndelsen på en lang og vanskelig skolegang.

Det skriver HER&NU

 Hun blev kaldt øgenavne, udsat for fysisk vold og udelukket fra fællesskabet, hvor hun aldrig blev inviteret til fødselsdage eller sociale arrangementer.

LÆS OGSÅ  Asta Björk og Sebastian Bull afslører på billeder: Nu gør de det endelig

Eskalerede i teenageårene

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke.

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket forværrede situationen betydeligt. 

Hun blev verbalt angrebet og truet, og hendes søskende blev også mobbet på grund af hendes seksuelle orientering. 

Folk kørte endda forbi hendes hus og efterlod truende beskeder på pizzabakker. Det var netop her, at Martina lærte, at hun aldrig skulle vise sårbarhed igen.

Flugt i misbrug

Den konstante mobning og chikane førte til, at Martina søgte tilflugt i alkohol og stoffer for at dulme smerten. 

LÆS OGSÅ  Jonas Vingegaard uenig med kritik: Gjorde jeg det, havde jeg tabt Touren

DR-stjernen drak hver dag, enten alene eller sammen med nogle venner, der døjede med alkoholproblemer selv. Ydermere kunne ‘Fede forhold’-deltageren afsløre, at hun i den periode også tog amfetamin og andre stærke piller. 

Martinas liv tog en positiv drejning, da hun mødte sin kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, i 2014. 

Mødet mellem de to var grunden til, at Martina tog en kold tyrker og i dag har været clean i 10 år. 

Forsæt med at læse

Trending