Følg os her

Film / TV

Stephania Potalivo afslører hemmelighed bag succes: Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har”

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix

Stephania indrømmer at hun har hentet inspiration fra en helt bestemt person.

De fleste kender Stephania Potalivo som en talentfuld skuespillerinde med mange roller bag sig. Men det er måske mindre kendt, at hun henter inspiration fra en særlig kendt dansker og ikke mindst hvem. Ligesom alle andre har Stephania nemlig også brug for at se op til andre og lade sig inspirere.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om uheldigt sceneshow: "Det var ret ynkeligt"

Det skriver Ekstra bladet.

Får inspiration fra kendte venner

Stephania og hendes mand, Nils Petter Bro, har et tæt venskab med Rasmus Seebach og hans kæreste, Julie Teglhus.

De to par tilbringer ofte tid sammen, og deres venskab er blevet en vigtig del af deres liv. På sociale medier deler de jævnligt glimt fra deres fælles oplevelser, hvilket vidner om det stærke bånd mellem dem.

I DR-dokumentaren ‘Hvordan bliver jeg gravid?’ har Stephania åbnet op om sin og Nils Petters kamp mod ufrivillig barnløshed. Selvom de endnu ikke har fået deres eget barn, har Stephania fundet måder at indleve sig i moderskabet gennem sine nærmeste venner og familie.

I den populære TV 2-serie ‘De bedste år’ spiller hun rollen som mor over for Magnus Millang. Serien skildrer et par, der forsøger at få familielivet til at hænge sammen midt i økonomiske udfordringer og opdragelsen af to små børn. For at kunne portrættere rollen troværdigt har Stephania hentet inspiration fra de små hverdagssituationer, hun observerer hos sine venner.

Selvom Magnus Millang selv er far og kan trække på sine egne erfaringer, har Stephania måttet finde sin inspiration andetsteds. Hun fortæller, at hun ser meget til sine venner Rasmus og Julie, der har tre børn sammen: Holger på syv år, Helmut på tre og den nyfødte Hallie Lucia. Gennem dem har hun fået et indblik i livet som småbørnsfamilie med alle de udfordringer og glæder, det indebærer.

“Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har hentet inspiration fra dem,” indrømmer Stephania med et smil. Hun har haft rig mulighed for at observere deres hverdag og bruge disse erfaringer i sin rolle som mor på skærmen.

Selvom kampen mod barnløshed fortsætter for Stephania og Nils Petter, finder hun trøst i sit arbejde og i de nære relationer, der omgiver hende. At kunne udtrykke sine oplevelser gennem skuespillet og samtidig have støtte fra venner som Rasmus og Julie betyder meget for hende.

LÆS OGSÅ  På trods af skilsmisse: Janni og Karsten vender tilbage på skærmen

Annonce

Film / TV

Sofie Linde og Joakim Ingversen i spidsen for nyt program: Har et vigtigt budskab

Udgivet

d.

Foto: DR/ Holger Rytter
Foto: DR/ Holger Rytter

Selv er parret rigtig stolte over deres roller i programmet.

Sofie Linde og Joakim Ingversen befinder sig i Schweiz sammen med 20 senior-singler, hvor optagelserne til tv-programmet ‘Hotel Romantik’ er gået i gang. Deltagerne på mellem 61 og 77 år er alle tjekket ind på et hotel i håbet om at finde deres sidste, store kærlighed.

LÆS OGSÅ  På trods af skilsmisse: Janni og Karsten vender tilbage på skærmen

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Ægteparret som værter

Det er et glædeligt gensyn med Sofie Linde og Joakim Ingversen, som nu sammen indtager værtsrollen. Deres opgave er at guide de 20 modne singler igennem sjove aktiviteter og dybe samtaler, alt sammen med det formål at skabe de rette rammer for, at kærlighed kan blomstre.

“Vi er helt vildt stolte over at være værter på ‘Hotel Romantik’. Vi er lige nu i Schweiz og optager, og det går ikke stille for sig! Vi glæder os så meget til, at programmet får premiere i 2025,” fortæller Sofie Linde og Joakim Ingversen, der tydeligvis nyder deres nye tv-rolle.

Kærlighed har ingen alder

I “Hotel Romantik” sættes fokus på, at man kan opleve kærligheden, uanset hvor mange år der er gået. Programmet byder på et varmt og humoristisk indblik i, hvordan det er at date, når man har levet et langt liv med alle de oplevelser og udfordringer, det fører med sig. Programchef Anne Garlichs fra DR udtaler, at showet vil sætte fokus på de ældre og inspirere dem til at søge kærligheden og nye relationer, selv når livet har budt på både glæde og sorg.

“Det er vores drøm, at programmet kan motivere ældre i Danmark til at gribe chancen for nye venskaber og kærlighedsrelationer, især i en tid, hvor mange føler sig mere ensomme,” siger Anne Garlichs.

Optagelserne til “Hotel Romantik” er i fuld gang, og det romantiske eventyr får sin debut i 2025.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om kommende koncert: Derfor betyder den noget helt særligt

Forsæt med at læse

Film / TV

Rygtes at være den bedst betalte ‘Vild med dans’-deltager nogensinde: Nu afslører han sin løn

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Det er ikke småpenge der er tale om.

De ømme fødder blev særdeles godt belønnet for Mikkel Kessler, da han i 2019 tog udfordringen op og deltog i ‘Vild med dans’. Selvom den tidligere verdensmester i boksning ikke dansede sig til guldet, sikrede han sig en plads i historien som den bedst betalte deltager nogensinde i programmets historie.

LÆS OGSÅ  Bubber åbner op om livet: "Før i tiden handlede det meget om karrieren"

Mikkel Kessler, der er kendt for sine kampe i bokseringen, skiftede boksehandskerne ud med dansesko og indtog scenen sammen med dansepartneren Mille Funk.

Men det var ikke kun for dansens skyld, at han sagde ja til programmet.

Muligvis den bedst betalte deltager

I sin nye selvbiografi Mikkel Kessler – Uden parader” løfter han sløret for den klækkelige sum, han fik for sin deltagelse.

“Jeg forhandlede økonomien på plads og endte med at blive aflønnet ganske glimrende,” skriver Kessler og bekræfter dermed de rygter, der florerede dengang. Han havde sikret sig et honorar på omkring en million kroner for at snøre danseskoene, og oveni fik han en bonus på 50.000 kroner for hver uge, han fortsatte i konkurrencen.

Rygterne om den klækkelige løn har dog floreret længe, men det er dog ikke tal han selv har offentliggjort, men derimod et ugeblad der opsnappede oplysningerne. Han forklarer at han på grund af en tavshedsklausul, ikke har måtte udtale sig om detaljerne om hans honorar og derfor ikke vidste at han var den bedst betalte deltager.

“Nogen siger, jeg er den, der har fået det højeste honorar i ‘Vild med dans’-historien, men det har jeg ingen anelse om. Det eneste, jeg vidste, var, at jeg var fint tilfreds – og så fandt jeg hurtigt ud af, at der altså skulle arbejdes for pengene.”

(Artiklen forsætter)

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om kommende koncert: Derfor betyder den noget helt særligt

Selvom Kessler ikke nåede finalen, sluttede han og Mille Funk på en respektabel sjetteplads. For ham var det en personlig sejr at klare sig så godt i en helt anden arena end den, han var vant til. Det gav ham desuden stor tilfredsstillelse at overgå bordtennisspilleren Michael Maze, som forlod konkurrencen tidligere.

Kessler har selv indrømmet, at han nød at kunne konkurrere igen, dog på lidt blødere vilkår end i bokseringen. Selvom dans ikke er hans stærkeste side, fandt han oplevelsen udfordrende og spændende på nye måder. De betydelige økonomiske beløb, han modtog, gjorde heller ikke oplevelsen dårligere, som han med et smil har bemærket.

‘Vild med dans’ er fortsat en af de mest populære tv-programmer i Danmark, og i år kører 21. sæson på skærmen hver fredag på TV 2 og TV 2 PLAY. Mens nye kendisser kaster sig ud i dansens udfordringer, kan Mikkel Kessler se tilbage på sin tid i programmet som en både unik og velbetalt oplevelse uden for bokseringen.

LÆS OGSÅ  Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær vender tilbage på skærmen sammen
Forsæt med at læse

Film / TV

Efter overraskende beslutning: Nu svarer ‘Landmand søger kærlighed’-deltager på det, vi alle har ventet på

Udgivet

d.

Foto: Blu / TV 2
Foto: Blu / TV 2

Den noget overraskende beslutning kom bag på både seerne og deltagerne.

Flere seere har undret sig efter gårsdagens episode af det populære TV 2-program ‘Landmand søger kærlighed’. Aftenen var ellers fyldt med spænding og følelser, da to landmænd skulle træffe deres afgørende valg om, hvem de ønskede at fortsætte deres rejse med. Men en uventet begivenhed tog både deltagere og publikum på sengen.

LÆS OGSÅ  Morten Kjeldgaard og Frederik Haun jubler: Nu er det overstået

Det skriver SE & HØR.

Måtte sige fra

Sille, en af de kvindelige bejlere, valgte pludselig at trække sig fra programmet kort før sin planlagte date med landmanden Jacob Pedersen. Hun afslørede, at hun ikke havde haft det godt og følte sig presset, hvilket førte til hendes drastiske beslutning.

Dette kom som et hårdt slag for Jacob, der havde set frem til at lære Sille bedre at kende. Da hun meddelte sin afsked og begyndte at pakke sine ting, kunne Jacob ikke holde tårerne tilbage. Alene med sine tanker blev han overvældet af situationens alvor og lod følelserne få frit løb.

“Jeg havde virkelig glædet mig til, at vi skulle lære hinanden bedre at kende og komme ud på date,” udtrykker Jacob sin skuffelse. Han understreger, at det altid er en hård følelse at blive valgt fra, især når man har investeret sine følelser.

Planen var, at Jacob skulle på en romantisk weekend med enten Sille eller Lærke. Men med Silles pludselige afgang blev de planer aldrig realiseret. I stedet traf Jacob den svære beslutning at sende Lærke hjem, hvilket betød, at han endte uden en partner i denne sæson af programmet.

Ærgerlig over beslutningen

Da han blev spurgt, om han ville have valgt Sille til den romantiske weekend, hvis hun ikke var taget hjem, svarede Jacob ærligt: “Alt efter hvordan det var gået på sidste date inden min beslutning, så umiddelbart ja.”

Efter optagelserne har Jacob og Sille haft en smule kontakt, men han gør det klart, at der ikke er planer om at mødes igen. Trods den skuffende afslutning ser Jacob positivt på oplevelsen. Han føler, at programmet har givet ham selvtillid til at blive mere udadvendt og tage kontakt til kvinder i virkeligheden.

Silles beslutning har uden tvivl sat sine spor, ikke kun hos Jacob, men også hos de mange seere, der fulgte deres rejse. Hvad fremtiden bringer for Jacob, må tiden vise, men én ting er sikkert: Kærlighedens veje er uransagelige, og måske venter den rette lige rundt om hjørnet?

LÆS OGSÅ  På trods af skilsmisse: Janni og Karsten vender tilbage på skærmen
Forsæt med at læse

Film / TV

Endelig afklaret: Nu afslører skuespiller nye detaljer om fremtiden i sygeplejeskolen

Udgivet

d.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Skuespilleren afslører nye detaljer om sæson 7.

Mange havde glædet sig til at følge udviklingen i “Sygeplejeskolen”, og nu er der spændende nyt om seriens fremtid. Danske tv-serier har de seneste år oplevet en enorm popularitet, især historiske dramaer som netop denne serie, der har holdt seerne fanget gennem hele seks sæsoner.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om uheldigt sceneshow: "Det var ret ynkeligt"

Det skriver BILLED-BLADET.

Serien, der udspiller sig på et hospital i 1950’ernes Danmark, har med sin nostalgiske charme og gribende fortællinger ramt plet hos publikum. Efter afslutningen på den sjette sæson sidder fans tilbage med masser af spørgsmål om, hvad der vil ske fremover.

Særligt karakteren Jens Fischer, portrætteret af Andreas Jebro, har været i fokus. Doktor Fischer har gennemgået en markant udvikling, der både har fascineret og bekymret seerne. Finalen på sæson 6 efterlod publikum med intense konflikter og komplekse relationer mellem Jens, Anna og Ole.

En af de mest bemærkelsesværdige scener var Oles uventede tilbagekomst, hvor han spillede trompet som i de gode gamle dage og vækkede gamle følelser hos Anna. Denne drejning satte spørgsmålstegn ved Annas fremtidige valg og efterlod seerne med en følelse af spænding og uvished.

Men der er gode nyheder til de trofaste fans!

Andreas Jebro har nemlig afsløret, at han vender tilbage i den kommende sæson.

“Jeg må gerne afsløre, at jeg er med i sæson 7,” fortalte han med et smil og tilføjede, at der er masser at glæde sig til i de nye afsnit.

“Sygeplejeskolen” har med sin sjette sæson sat nye rekorder for TV 2 med over 830.000 seere. Serien fortsætter med at vokse i popularitet og cementerer sin position som en af danskernes absolutte favoritter.

Selvom der ikke er afsløret detaljer om, hvad der venter Jens Fischer i sæson 7, har sidste sæsons udviklinger givet anledning til mange teorier blandt fans. Med endnu en sæson på vej og seertallene i top er der ingen tvivl om, at “Sygeplejeskolen” vil fortsætte med at underholde og begejstre i lang tid fremover.

I opslaget nedenfor kan du se en række billeder, som Andreas Jebro har delt i forbindelse med de sidste optagelser på ‘Sygeplejeskolen’:

LÆS OGSÅ  Trist nyt for 'Vild med dans': Går den forkerte vej
Forsæt med at læse

Film / TV

Thomas Evers Poulsen afslører: Den mest akavede oplevelse i Vild med dans

Udgivet

d.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Dét er en oplevelse han sent glemmer.

Mange havde glædet sig til at følge de spændende dansetrin i ‘Vild med dans’, hvor kendte ansigter kaster sig ud i den intense og ofte intime kunstform. Dansen er kendt for at skabe en særlig nærhed mellem parrene, uanset om det er gennem en passioneret tango eller en energisk jive.

Den fysiske kontakt og det ordløse samspil kan vække stærke følelser, som ikke altid er lige nemme at håndtere. Og det er noget den garvede danser kender til.

LÆS OGSÅ  Fantastisk nyhed fra Rasmus Seebach og Julie Teglhus: Nu er det sket

Bag kulisserne er stemningen dog en anden. Ifølge den erfarne danser Thomas Evers Poulsen, der har mange års erfaring fra programmet, er der tale om professionelt arbejde og disciplin. For dansere er kroppen et redskab, og fokus ligger på teknikken og præstationen.

Alligevel har Thomas Evers oplevet, at dansen kan påvirke deltagerne på uventede måder. Han deler en humoristisk anekdote om en tidligere kendis, der havde svært ved at adskille dansens intensitet fra personlige følelser.

“Jeg kan huske en gang for mange år siden, at en deltager sagde til sin partner: ‘Prøv og hør, jeg bliver simpelthen så stangliderlig af det her,'” fortæller han med et grin.

For de professionelle dansere kan sådan en reaktion være overraskende, da de ser dansen som deres arbejde og passion. Men for en nybegynder, der ikke er vant til den tætte kropskontakt, kan det vække uventede følelser.

Denne oplevelse førte til en munter situation, hvor deltagerens ægtefælle senere takkede for den fornyede gnist i deres forhold.

‘Vild med dans’ er ikke kun et program om konkurrence; det er også en platform, hvor venskaber og til tider romantik spirer. Dansen har en unik evne til at bringe mennesker tættere sammen, både fysisk og følelsesmæssigt.

LÆS OGSÅ  Cecilie Beck med personlig indrømmelse: Savner det ikke

Forsæt med at læse

Film / TV

Troels Lyby var aldrig i tvivl: Nu sker det endelig

Udgivet

d.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Det var ikke en svær beslutning, da muligheden bød sig.

Troels Lyby er ikke en mand, der siger nej til en god historie – og det er heller ikke tilfældet denne gang.

Den populære skuespiller, kendt fra utallige film og teaterstykker, har nu kastet sig over et nyt projekt, der har fanget hans interesse fra første øjeblik.

Da han blev præsenteret for sin seneste rolle, var der nemlig ingen tvivl i hans sind.

“Allerede da jeg læste synopsen, var jeg fuldstændig hooked på gerne at ville være med til at fortælle den her historie,” fortæller Troels Lyby begejstret.

Han er derfor ekstra spændt når hans nyeste projekt ruller over skærmen inden længe, hvor han kan opleves i en helt ny rolle.

LÆS OGSÅ  Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær vender tilbage på skærmen sammen

Det nye projekt er DR’s spritnye dramadokumentar Hugo – Görings jødiske ven”, har snart præmiere og her kan Troels Lyby, der spiller hovedrollen som den dansk-jødiske forretningsmand Hugo Rothenberg, opleves.

Det skriver BILLED-BLADET.

Det er en helt anden rolle end dem man plejer at finde Troels i, og derfor er han også meget begejstret for at præsentere sit nyeste projekt. Selve historien bag filmen fangede ham nemlig fra første øjeblik.

Handlingen kort og godt

Historien udspiller sig i 1938, en mørk tid hvor jøder over hele Tyskland bliver forfulgt og overfaldet.

Hugo Rothenberg, bosat i Danmark, står over for en personlig krise. Hans to søstre er stadig i Tyskland og kan ikke forlade landet på grund af det berygtede “J”-stempel i deres pas. For at redde dem beslutter Hugo at opsøge sin gamle bekendte, topnazisten Hermann Göring, i håb om at indfri et løfte fra 20 år tilbage.

“Det har været meget tilfredsstillende at få så god en historie at arbejde med,” siger Troels Lyby om sin rolle. Dramatiseringen er baseret på historiske kilder og bringer publikum tæt på en mindre kendt del af historien.

Andre kendte ansigter

Ved siden af Troels Lyby medvirker også Jacob Lohmann som Hermann Göring, samt Marie Askehave og Benjamin Kitter i andre centrale roller. Ann Eleonora Jørgensen agerer fortæller og binder historien sammen.

Dramadokumentaren får premiere på DR1 søndag den 3. november, og der er store forventninger til serien, som kaster lys over en dramatisk og vigtig periode i verdenshistorien. Serien lover at give seerne et indblik i de personlige ofre og modige handlinger, der fandt sted i skyggen af krigens gru.

Troels Lyby ser frem til at dele denne gribende fortælling med publikum. At træde ind i rollen som Hugo Rothenberg har været en intens oplevelse, der har krævet både dybde og indlevelse. Med sin medvirken håber han at bidrage til en vigtig dialog om fortidens begivenheder og deres relevans i dag.

Så sæt kryds i kalenderen den 3. november, når Troels Lyby og resten af holdet inviterer indenfor til en stærk og bevægende fortælling på DR1.

LÆS OGSÅ  Morten Kjeldgaard og Frederik Haun jubler: Nu er det overstået
Forsæt med at læse

Film / TV

Sofie Linde vender tilbage: Ny sæson lige på trapperne

Udgivet

d.

Foto: TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)
Foto: TTV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Den nye sæson har premiere den 21. oktober 2024 på TV 2.

Sofie Linde har i mange år været en elsket figur på de danske tv-skærme, og sammen med sin mand, Joakim Ingversen, der også er tv-vært, har hun taget populariteten til nye højder med deres fælles tv-program Linde på Langeland.

Parret har åbnet dørene til deres liv og sommerhusprojekt, hvor de kæmper med renoveringen af deres store sommerhus på Langeland. Og seerne har fulgt med – nysgerrige efter at se, hvordan deres drømmebolig skal se ud og ikke mindst hvordan det går med projektet.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om kommende koncert: Derfor betyder den noget helt særligt

Et sommerhus med plads til forbedringer

I de to første sæsoner af Linde på Langeland har vi set Sofie, Joakim og deres to dygtige håndværkere bruge tid, kræfter og masser af energi på at forvandle deres gamle sommerhus, Vennely, til den perfekte feriebolig.

Sommerhuset trængte i den grad til en kærlig hånd, og projektet har været omfattende. Men selvom det er blevet til mange timers arbejde og utallige opdateringer på skærmen gennem hele to sæsoner, er projektet stadig ikke færdigt.

Derfor kommer der nu en tredje sæson, som har premiere den 21. oktober 2024 på TV 2.

Her vil seerne endnu en gang få mulighed for at følge Sofie og Joakim, når de fortsætter med at realisere deres drømme om det perfekte sommerhus.

Møbeljagt og indretning i fokus

I den kommende sæson vil vi især kunne følge parret, når de går på jagt efter møbler til at fuldende indretningen af førstesalen i Vennely. Og der bliver også tid til humor, når Sofie stiller spørgsmålet: Hvis jeg var en kommode, hvordan ville jeg så se ud?

Det er lige præcis denne legende tilgang til både renovering og livet, som har gjort programmet til en favorit hos de danske seere.

Så hvis du er nysgerrig på at se, hvordan Sofie og Joakims projekt skrider frem, og hvad de næste skridt er i renoveringen af deres sommerhus, så er der masser at glæde sig til, når tredje sæson af Linde på Langeland rammer skærmen til oktober.

LÆS OGSÅ  Blev kun 31 år: 'Bachelor'-deltager død
Forsæt med at læse

Film / TV

Disney med godt nyt: 00’ernes største hit vender tilbage

Udgivet

d.

Foto. Disney
Foto : Disney

Fans af en af de mest mindeværdige film fra 2000’erne kan begynde at glæde sig, for noget helt særligt er på vej.

Disney har netop afsløret udgivelsesdatoen for en film, som mange troede, de aldrig ville se – en opfølger til en klassiker, der bragte grin og forvirring i biografsale verden over.

Men hvad sker der, når historien får et helt nyt twist?

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach om kommende koncert: Derfor betyder den noget helt særligt

Lindsay Lohan og Jamie Lee Curtis er tilbage

Den 8. august 2025 er datoen, du skal sætte kryds i kalenderen, for da vender Freaky Friday tilbage med endnu mere kaos og kropsbytterier i opfølgeren Freakier Friday. Det er 22 år siden, Lindsay Lohan og Jamie Lee Curtis charmerede os i deres ikoniske roller som mor og datter, der byttede kroppe. Nu vender de tilbage for at give publikum en endnu vildere oplevelse.

Men denne gang er det ikke kun de to hovedpersoner, der skal bære filmen.

De har nemlig fået selskab af Manny Jacinto og Julia Butters, som vil bringe deres egne sjove og spændende karakterer ind i handlingen. Og med Nisha Gantra i instruktørstolen, der tidligere har instrueret succesfulde komedier som Late Night, er der lagt op til en film, der både får os til at grine og tænke.

Fans jubler over nyheden

Siden Disney offentliggjorde nyheden om opfølgeren, har sociale medier været fyldt med begejstrede kommentarer fra fans, der har ventet tålmodigt i over to årtier. En bruger på Twitter skrev: “Den reboot, vi fortjener!”, og andre kan næsten ikke vente med at se, hvordan historien om mor-datter-forviklinger udvikler sig i 2025.

I et interview med Good Morning America lovede Lindsay Lohan, at filmen bliver “meget freakiere, end man forventer”. Så spørgsmålet er: Kan Freakier Friday overgå den oprindelige film, når det kommer til forvekslinger og uventede drejninger?

Hvis du savner de uforudsigelige kropsbytterier og komedie, er der ingen tvivl om, at denne opfølger bliver et must-see.

Sæt kryds ved 8. august 2025, når det bliver tid til at finde ud af, om det virkelig kan blive endnu mere “freaky”!

LÆS OGSÅ  Blev kun 31 år: 'Bachelor'-deltager død
Forsæt med at læse

Film / TV

Dybt tragisk: Forræder-stjerne dræbt

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Mange fulgte med, da det populære program blev sendt, og derfor sendte det også chokbølger gennem hele befolkningen, da den tragiske nyhed om den populære reality-deltager fra ‘Forræder’ kom frem.

LÆS OGSÅ  Bubber åbner op om livet: "Før i tiden handlede det meget om karrieren"

Hændelsen, som fandt sted i en storby, har efterladt både fans og tv-holdet bag programmet i chok.

Søndag aften anholdt politiet en norsk mand i 60’erne i en lejlighed i den finske storby Espoo. Manden er nu anklaget for at have skudt og dræbt en højt profileret deltager i et populært tv-program, hvilket har rystet både tv-seere og den bredere offentlighed.

En kendt profil i finsk sport og tv

Den dræbte er Janne Puhakka, den tidligere professionel ishockeyspiller, som i Finland er kendt for at være den første åbne homoseksuelle ishockeyspiller på topniveau.

I 2019 trådte han frem og delte sin historie, hvilket gjorde ham til en vigtig stemme for LGBT+ rettigheder i sportens verden. Janne Puhakka var i øjeblikket deltager i den finske version af Forræder, hvor han skulle have medvirket i finaleafsnittet senere på ugen.

Ifølge det finske medieIlta-Sanomat er det Puhakkas ægtefælle, der nu er anklaget for drabet, men politiet har endnu ikke udtalt sig om de præcise detaljer eller motivet bag hændelsen.

Tv-stationen i chok

Tv-kanalen Nelonen, der står bag det populære Forræder-program, har på ubestemt tid aflyst finaleafsnittet, og fra deres presseafdeling lyder det, at hele holdet er dybt chokerede over nyheden om Jannes død. Den tragiske hændelse har skabt en bølge af sorg blandt dem, der har arbejdet tæt med ham.

En af meddeltagerne i Forræder, politikeren Fatim Diarra, har delt sin sorg på de sociale medier og skrevet en rørende besked til Janne:

“Janne. Tak for alt. Tak for venskabet,” skriver hun på sin Instagram ifølge VG.

Efterforskningen af drabet er stadig i gang, og politiet har endnu ikke kommenteret på forholdet mellem de to mænd.

LÆS OGSÅ  På trods af skilsmisse: Janni og Karsten vender tilbage på skærmen
Forsæt med at læse

Film / TV

‘Landsmand søger kærlighed’-par deler trist nyt: Går hver til sit

Udgivet

d.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Parret nåede at dele 9 år sammen.

Der er mange måder at finde den eneste ene på.

For nogle par begynder kærligheden for rullende kameraer, men det er ikke altid, at den varer ved. Og det er også den sørgelige virkelighed der har ramt parret og Danmarks befolkning dert var tilskuere og vidner til den store krælighed der blomstrede mellem parret.

Et par, som mange danskere lærte at kende gennem tv, har nu valgt at gå hver til sit efter flere år sammen.

LÆS OGSÅ  Kæmpe succes: TV 2 afslører ny detalje om Badehotellet

Kærlighedshistorien begyndte som et ægte tv-eventyr, da landmanden Ole Larsen fra Fredericia mødte den ti år yngre Sigrid Lund-Jensen i det populære TV 2-program: Landmand søger kærlighed.

Publikum så gnisten opstå mellem de to, og efter kort tid besluttede Sigrid sig for at tage springet og flytte ind hos Ole på hans gård. Det virkede som en drøm, der gik i opfyldelse, da de to fandt sammen for øjnene af hele Danmark.

En fælles rejse, men nu er det slut

Efter at have tilbragt tid på Oles barndomsgård, tog parret beslutningen om at flytte til et lejet hus mellem Ribe og Rødding, hvor de har boet de sidste ni år.

Men desværre er kærligheden nu kølnet, og parret har valgt at gå hver til sit.

I et ærligt interview med HER&NU fortæller Ole om det svære brud:

“Det går ikke så godt. Sigrid har besluttet, at vi ikke skal være sammen mere. Det gjorde hun for 14 dage siden. Hun er ved at flytte fra mig. Hun har fået sin egen lejlighed, og den skal hun flytte ind i her 1. november.”

Drømmen om børn

Da Ole og Sigrid medvirkede i ‘Landmand søger kærlighed’, delte de åbent deres drømme om en fælles fremtid, hvor børn spillede en stor rolle. Desværre blev denne drøm aldrig realiseret, og Ole antyder, at det kan have spillet en rolle i deres brud. Det har været en svær tid for Ole, men han er fast besluttet på at komme videre.

“Vi har haft nogle gode år sammen, og vi skal nok komme videre,” siger han og viser optimisme trods den smertefulde situation.

Selvom det er slut mellem Ole og Sigrid, vil deres tv-eventyr blive husket af mange, og nu ser de begge frem mod en ny fase i livet, der forhåbentlig er fyldt med kærlighed.

LÆS OGSÅ  Bubber åbner op om livet: "Før i tiden handlede det meget om karrieren"
Forsæt med at læse

Trending