Følg os her

Kendte

Mads Langer er dybt skuffet: Nedturen forsætter

Udgivet

d.

Foto: Erling Brodersen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Erling Brodersen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det kører ikke helt på skinner for den danske sanger.

Mads Langer, der har været et kendt navn i dansk musik i over et årti, ser ud til at stå over for en af sine største udfordringer. Den populære musiker, som slog igennem efter sin deltagelse i ‘Toppen af poppen’ i 2012, har haft succes med flere udgivelser, men denne gang er situationen en helt anden.

LÆS OGSÅ  Mikkel Kessler og Lea deler nye detaljer: 'Det er en..'

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er hans seneste album, der nu har skabt overskrifter – men ikke af de positive grunde. Til trods for, at albummet ‘Kærlighed & frygt’ blev udgivet tidligere i oktober, har det endnu ikke formået at bryde ind på den danske top 40-liste, noget der ellers tidligere har været næsten en selvfølge for Langer.

Det står i skarp kontrast til hans tidligere værker. Albummene ‘In These Waters’ og ‘Reckless Twin’ fra henholdsvis 2013 og 2016 toppede begge hitlisterne, og ‘In These Waters’ holdt sig imponerende 52 uger på listen. Men efter 2021-udgivelsen ‘Where Oceans Meet’, som kun fik en enkelt uge på hitlisten, har det set ud som om, Langers tidligere succeser er svære at gentage.

‘Kærlighed & frygt’, der markerer Langers første dansksprogede album og blev skabt efter en turbulent sommer, hvor han gik gennem en skilsmisse, har endnu ikke fundet samme genklang hos publikum.

Imens fortsætter andre danske musikere med at dominere hitlisterne. Rapperen Lamin har igen indtaget førstepladsen med sit album ‘Skyll’, mens både Blæst, Hugorm og Aphaca også er blandt de danske kunstnere, der holder sig solidt i top 10.

Mens Mads Langer kæmper for at genvinde sin tidligere storhed, kan fans og musikelskere følge med i udviklingen på de aktuelle hitlister, hvor streaming, samt fysisk og digitalt salg, bliver talt med.

LÆS OGSÅ  Nyt eventyr venter Keld og Hilda: Sådan skete det
Annonce

Kendte

Efter flere års fravær: Silas Holst gør stort comeback

Udgivet

d.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter flere års fravær vender hele Danmarks danse- og musicalstjerne, Silas Holst, tilbage til en helt særlig rolle.

LÆS OGSÅ  Nyt eventyr venter Keld og Hilda: Sådan skete det

Fans af den folkekære entertainer kan godt begynde at glæde sig, for Silas Holst skal både instruere og koreografere Eventyrteatrets efterårsforestilling i 2025.

Nyheden er blevet afsløret af både Billed-Bladet og Eventyrteatret, og der er allerede store forventninger til produktionen.

Når kalenderen rammer oktober 2025, vil publikum blive taget med på en magisk rejse gennem kaninhullet, hvor de møder fantastiske væsner, skøre teselskaber og masser af mystiske spillekort.

Se Eventyrteatrets opslag på instagram nedenfor:

(Artiklen forsætter)

Silas vender hjem til teatret

For Silas Holst er det ikke kun en spændende ny udfordring, men også en personlig tilbagevenden til sine rødder. Holst startede nemlig selv sin karriere som barn i Eventyrteatrets produktioner, og derfor er denne opsætning noget helt særligt for ham. Det er første gang, at han står som instruktør for teatrets store efterårsforestilling, og han bringer både sin erfaring som danser, performer og koreograf med sig ind i det eventyrlige univers.

“Silas har en dyb tilknytning til Eventyrteatret, og det bliver spændende at se, hvordan han vil bringe sin unikke energi ind i Alice i Eventyrland,” lyder det fra en kilde tæt på produktionen.

En ny generation af stjerner

Silas Holst har ikke kun selv trådt sine første skridt som performer på Eventyrteatrets scene – nu følger hans datter Maggie i hans fodspor. Hun er i gang med at tage sine første skridt i teatrets verden, og det bliver spændende at se, om hun en dag vil stå på samme scene, som hendes far engang gjorde.

Eventyrteatret har igennem årene været springbræt for mange danske stjerner, såsom Cecilie Stenspil, Amalie Dollerup og Alex Høgh Andersen fra Vikings. Med Silas Holst tilbage på holdet, er der ingen tvivl om, at den kommende opsætning af Alice i Eventyrland vil sætte en ny standard for magiske eventyr på scenen.

Den nuværende forestilling Pinocchio, som spiller frem til 20. oktober, har allerede sat barren højt, men alt tyder på, at publikum kan forvente noget helt særligt, når Silas Holst folder sit talent ud som instruktør til efteråret 2025.

LÆS OGSÅ  Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om 'Jannis forlygter' blev stillet, var der ingen tvivl
Forsæt med at læse

Kendte

DR’s redaktionschef om Joakim Ingersen: Det er slut

Udgivet

d.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Det bekræfter DR’s redaktionschef.

Når DR’s populære program ‘Den store juniorbagedyst’ vender tilbage for sin femte sæson næste år, bliver det med en ny vært ved roret.
Efter fire sæsoner som fast vært har Joakim Ingversen måttet takke nej til at fortsætte sin rolle, og der er der en særlig grund til.

LÆS OGSÅ  Janni Ree lider af særlig sygdom: "Det er utroligt smertefuldt"

Grunden til at Joakim Ingversen må takke nej, er en tætpakket kalender, som ikke efterlader plads til programmet.

DR’s redaktionschef, Eva Kvist, har over for BILLED-BLADET bekræftet, at Joakim Ingversen må træde tilbage på grund af sin travle efterårsplan. “

En ny bag roret

Joakim har haft et meget travlt efterår, og desværre var der ikke plads i kalenderen til juniorbagedysten i år,” forklarer Eva Kvist. Hun tilføjer, at holdet bag programmet nu glæder sig til at præsentere en ny vært, som skal tage over, når teltet igen bliver fyldt med kager og kreativ bagning næste forår.

Selvom navnet på den nye vært endnu ikke er blevet afsløret, er forventningerne store. Den store juniorbagedyst har med sine hjertevarme konkurrenceelementer formået at samle både børn og voksne foran skærmen, og den kommende vært får en vigtig opgave med at videreføre programmets succes.

Mange spændenden projekter på tapetet

Joakim Ingversen er kendt for sin energi og engagement, og det er bestemt ikke kun i bageprogrammet, han har haft travlt. Udover sin værtsrolle på Alle mod 1, har Joakim også kastet sig ud i et nyt spændende projekt sammen med sin hustru, Sofie Linde. Parret skal nemlig stå i spidsen for et nyt DR-datingprogram med titlen Hotel Romantik, som får premiere i 2025.

Hotel Romantik bliver et anderledes og forfriskende bud på et datingprogram, hvor ældre danskere i alderen 61 til 77 år tjekker ind på et idyllisk hotel i Schweiz med håbet om at finde kærligheden. Programmet har allerede vakt stor opmærksomhed, og mange ser frem til at følge Joakim og Sofie i deres nye rolle som værter for dette unikke koncept.

LÆS OGSÅ  Cecilie Beck med personlig indrømmelse: Savner det ikke
Forsæt med at læse

Kendte

Dramaet fortsætter med Adam Price: Kvindekrisecenter stopper samarbejdet

Udgivet

d.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Adam Price er ifølge ham selv endt i en ufrivilligt shitstorm og mediesygelys.

Adam Price har for nyligt været i mediernes søgelys på grund af en intens konflikt med sin ekskæreste, Katherine Diez, der har udgivet sin debutbog, I egen barm. I bogen deler hun intime detaljer fra deres forhold, herunder fra deres private liv, hvilket har skabt stor debat og angiveligt også konsekvenser for Adam Price, da han tog ordet og svarede på kritikken.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen med helt nyt koncept i salonen: Nu er det muligt

Det er slut

Den populære tv-kok Adam Price er nemlig ikke længere ambassadør for Danske Kvindesamfunds Krisecenter. Efter at have repræsenteret organisationen i en kort periode hen over vinteren 2024, er samarbejdet nu afsluttet.

Det bekræfter krisecentrets direktør, Maria Søndergaard, over for B.T.

“Jeg kan bekræfte, at Adam Price var ambassadør for Danske Kvindesamfunds Krisecentre i en periode i vinteren 2024,” udtaler Maria Søndergaard, uden at gå i detaljer om årsagen til, hvorfor samarbejdet nu er afsluttet.

Udtrykt stor utilfredshed

Adam Price har i flere udtalelser givet udtryk for, at han føler sig krænket af Diez’ åbenhed omkring deres forhold. Han mener, at bogen har overskredet grænsen for, hvad der bør deles offentligt. “Jeg er ikke den rette til at vurdere Katherines bevæggrunde for at skrive, som hun gør, men jeg kan konstatere, at hun bevidst har valgt at krænke mit privatliv,” har han udtalt.

I lyset af den ophedede debat om bogen, har der derfor været spekulationer om, hvorvidt den mediestorm, der er opstået omkring Price, har haft betydning for hans stop som ambassadør for krisecentret.

Danske Kvindesamfunds Krisecenter afviser dog enhver sammenhæng.

Ifølge dem stoppede Adam Price som ambassadør, før bogen overhovedet blev udgivet.

“Adam Price fratrådte sin rolle som ambassadør inden bogens udgivelse,” lyder det fra krisecentret, der dermed afviser, at der skulle være nogen forbindelse mellem hans fratrædelse og konflikten med Katherine Diez.

Selvom Adam Price ikke længere repræsenterer krisecentret, vil hans engagement i sager om social retfærdighed uden tvivl fortsætte på andre områder.

LÆS OGSÅ  Nyt eventyr venter Keld og Hilda: Sådan skete det
Forsæt med at læse

Kendte

Inden længe sker det: Jenna viser sin smukke gravide mave frem

Udgivet

d.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der går ikke længe før to bliver til tre.

Den populære Vild med dans-stjerne Jenna August Harson og hendes mand, Albert Harson, står foran en stor livsændring, da de snart bliver forældre for første gang.

Parret, der mødte hinanden i efteråret 2020 som dansepartnere i Vild med dans, har oplevet kærligheden blomstre lige siden, og nu er de spændte på at udvide deres lille familie med en lille ny, der snart melder sin ankomst.

LÆS OGSÅ  Nyt eventyr venter Keld og Hilda: Sådan skete det

Jenna og Albert, som blev gift tidligere på sommeren, venter en lille dreng, som allerede nu har fået navnet William.

Jenna, der tidligere var kendt som Jenna Bagge, er nu højgravid og har termin i november- hvilket med andre ord er lige om lidt. Den 35-årige danser har flere gange stolt vist sin gravide mave frem, blandt andet på den røde løber, men de sociale medier er ingen undtagelse.

Og for at sige det som det er… Hun STRÅLER.

Se billedet nedenfor:

(Artiklen forsætter)

Bærer det flot

Det skriver BILLED-BLADET.

For bare et par uger siden gjorde parret en særlig optræden i Vild med dans-studiet, hvor de sammen strålede på tilskuerrækkerne. Jenna, med sin smukke, runde mave, fik stor opmærksomhed, og mange af hendes fans har rost hende for, hvordan hun bærer sin graviditet med så meget stil og glæde.

Jenna og Albert Harson er også kendt fra tv-programmet De unge kærester, hvor de deler ud af deres liv sammen og reflekterer over deres forhold, herunder deres aldersforskel. Jenna er 35 år, mens Albert er 22 år, og parret har været åbne omkring, hvordan de tackler eventuelle udfordringer i forbindelse med dette.

Programmet De unge kærester, der blev sendt på DRTV i sommer, har premiere på DR1 den 22. oktober, hvor seerne kan få et nærmere indblik i parrets hverdag og de spændende forberedelser til deres kommende forældreskab.

Der er ingen tvivl om, at Jenna og Albert er klar til at træde ind i deres nye roller som mor og far, og fans kan med glæde følge deres rejse mod forældreskabet.

LÆS OGSÅ  Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om 'Jannis forlygter' blev stillet, var der ingen tvivl
Forsæt med at læse

Kendte

Vanvittig sag: Dansk tv-kendis kidnappet

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Tirsdag har hun afgivet vidneforklaring.

En dansk tv-kendis afgiver tirsdag sin vidneforklaring ved Retten i Aarhus, hvor hun beskriver et rystende forløb med sin ekskæreste, en 21-årig mand, som er tiltalt for mishandling. Sagen drejer sig om ni måneder med påstået vold og frihedsberøvelse, som ifølge kvinden nåede sit værste punkt i slutningen af august sidste år i parrets fælles hjem i Nørre Snede.

Det skriver SE & HØR.

LÆS OGSÅ  Sagde at Josefine Høgh ikke kunne: 'Det skal fandeme være løgn'

Under retsmødet forklarede kvinden, at forholdet med ekskæresten var præget af op- og nedture, hvor de gentagne gange slog op og fandt sammen igen. Ifølge hendes vidneudsagn var der dog en tydelig eskalation en aften efter et skænderi, hvor den tiltalte truede hende til at blive i hjemmet. “Du kan ikke gå. Du har ikke noget valg. Hvis du prøver at gå, så bliver det meget værre for dig selv,” skulle han have sagt til hende.

“Du skal dø i dag”

Den aften udviklede sig hurtigt til en mareridtsagtig oplevelse. Den forurettede beskrev, hvordan hun forsøgte at forblive rolig, da hendes søn var til stede, men situationen eskalerede hurtigt. Hun forklarede, at den tiltalte havde truet med at tage hende ud i skoven og dræbe hende. “Du skal dø i dag. Jeg vil tage dig med ud i skoven,” citerede hun ham for at sige. Det var kun, fordi hun mindede ham om, at deres barn var i huset, at planen ændrede sig.

LÆS OGSÅ  Peter Schmeichel og Laura von Lindholm i stor sorg

Kvinden fortalte også, hvordan den tiltalte efterfølgende begyndte at slå hende, selvom hendes søn lå i nærheden. Situationen var så desperat, at hun følte sig tvunget til at have sex med ham for at få ham til at stoppe volden.

Dagens retsmøde fortsætter med kvindens vidneudsagn, og der ventes en afgørelse i sagen midt i november. Den 21-årige mand nægter sig skyldig i frihedsberøvelse og grov vold, men indrømmer, at han “gav hende nogen på hovedet.”

Forsæt med at læse

Kendte

Jeppe forguder Janni: Deler vild kærlighedserklæring

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Det skriver han i et opslag på Instagram.

Efter en turbulent periode, hvor skilsmissen fra Karsten Ree har været et emne for både offentlig opmærksomhed og personlige overvejelser, har Janni Ree nu fundet kærligheden igen – og det er næppe gået ubemærket hen.

Denne gang ser det ud til, at hun virkelig har fundet lykken.

Mens Karsten Ree har valgt at forholde sig tavs om situationen, har Janni selv været åben omkring den nye mand i hendes liv, og det ser ud til, at hendes hjerte endnu engang er blevet erobret.

LÆS OGSÅ  Afslører: Gratis koncert med Mads Langer

Det gik ikke længe efter, at Janni Ree annoncerede sin skilsmisse fra Karsten Ree, før hun igen overraskede mange ved at afsløre, at kærligheden blomstrer på ny. Selvom Janni tidligere har udtalt, at hun havde brug for tid til at finde sig selv efter bruddet, viste det sig, at en ny mand hurtigt kom ind i hendes liv og fejede benene væk under hende.

Den nye mand, der har vundet Jannis hjerte, er skattejuristen Jeppe Stokholm, som hjalp hende med økonomiske problemstillinger forud for skilsmissen fra Karsten. Jeppe formåede at skabe en tæt forbindelse til Janni, og deres forhold udviklede sig hurtigt til noget romantisk.

Svæver på en lyserød sky

Siden da har parret nydt en tid fyldt med glæde og romantik. De har brugt tid sammen på varme destinationer, spist lækre middage og delt masser af gode stunder. Det er tydeligt, at de har fundet hinanden på en måde, der gør dem begge glade, og at deres kærlighed vokser dag for dag.

Ifølge Janni har deres tid sammen været præget af en dyb gensidig forståelse, og de ser ud til at have fundet den perfekte balance i deres forhold. Vigtigst af alt er, at kærligheden mellem dem er gengældt.

Forguder hende

Jeppe Stokholm har også vist sin hengivenhed offentligt.

I et nyligt opslag på Instagram delte han et billede af Janni og skrev nogle smukke ord, der tydeligt viser, hvor meget hun betyder for ham. “From the moment I first saw you / All the darkness turned to light,” lød det romantiske budskab, som han afsluttede med et poetisk udtryk om “tiny particles of light” – en klar hyldest til deres kærlighed.

Det ser ud til, at Janni Ree og Jeppe Stokholm har fundet lykken sammen, og deres kærlighed blomstrer for fuld kraft.

Se opslaget nedenfor:

Der er altså tydeligt at Jeppe også svæver på en lyserød sky når det kommer til Janni og at den dramatiske skilsmisse hun står midt i, tilsyneladende ikke skræmmer ham.

LÆS OGSÅ  Peter Schmeichel og Laura von Lindholm i stor sorg
Forsæt med at læse

Kendte

Silas Holst med trist melding: Det er slut

Udgivet

d.

Af

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Alting har en ende og nu meddeler Silas Holst, at det er slut.

Nu lyder der en stor afsløring fra Silas Holst.

I årevis var han en del af de professionelle dansere i Vild med dans, og derudover har han også medvirket i et hav af musicals og været på turné med The boy band tour, hvor han sammen med Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, genskabte nogle af de inkoniske hits fra de største internationale boybands.

LÆS OGSÅ  Peter Schmeichel og Laura von Lindholm i stor sorg

Derudover er han bl.a. blevet nr. tre i Dansk Melodi Grand Prix, har skrevet flere bøger, været dommer og deltager i forskellige tv-shows, holder foredrag over hele landet om mobning og kører sin egen danseskole.

Derudover har Silas også slået sine folder hos DR. Her har han været vært på podcasten ‘100% kærlighed’. Oprindeligt var det meningen, at han kun skulle have været der et halvt år og én enkelt sæson. Det endte dog med to år og fire sæsoner – men nu får det en ende.

Nu slutte det

Det fortæller Silas på Instagram:

“Så kan det tælles på en hånd, hvor mange arbejdsdage der er tilbage herinde på DR! Når året rinder ud og kalenderes skifter til 2025, rinder tiden for min podcast “100% kærlighed” også ud. Noget der kun skulle have været 1/2 år og en enkelt sæson, endte ud i to dejlige år, 4 sæsoner og et barselsvikariat på P4, men alting har en ende,” lyder det fra Silas Holst, som fortsætter:

“Og i øjeblikket står der en masse døre på klem, jeg prøver at gå ind af og nogle gange skal man så nødvendigvis lukke andre døre. Og det er skide spændende. Håber I vil nyde de sidste ugers udsendelser med god popmusik og derfra kan alle episoder genlydes på DRLyd.”

I kommentarfeltet har flere følgere allerede udtrykt deres ærgrelse over, at det nu er slut:

“Ej jeg elsker at høre din podcast. Jeg vil komme til at savne den meget,” lyder det blandt andet.

Du kan se hele Silas Holsts opslag herunder:

Forsæt med at læse

Kendte

Morten og Frederik deler nyt: Gik over al forventning

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Morten og Frederik er for nyligt blevet forældre, det blev de den 27. september, da deres to piger kom til verden.

Tvillingepigerne Nora og Emma er blevet til ved hjælp af donoræg. Det er kvinden Nanna, som har båret pigerne og dermed været graviditetsvært. Nanna er dermed ikke biologisk mor til nogle af pigerne, men Morten og Frederik er begge biologisk far til en pige hver.

På Instagram deler både Frederik og Morten ud af livet som nybagte fædre til de to små piger.

LÆS OGSÅ  Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om 'Jannis forlygter' blev stillet, var der ingen tvivl

De deler også, at de netop for allerførste gang, har været på en længere tur.

“Jeg er en meget stolt far, der har haft pigerne med på deres første længere tur væk hjemmefra. Vi nød et par smukke timer i Frederiksberg Have som kærester, hvor pigerne sov under hele turen,” skriver en storsmilende Frederik Haun til et opslag på Instagram.

Gik over alt forventning

Han fortæller også, at de ellers havde pakket til alle tænkelige scenarier, der kan være med sådanne to små størrelser – men det gik over alt forventning.

“Det var virkelig dejligt at komme lidt ud i den virkelige verden, og ikke kun lige rundt om blokken,” lyder det desuden i opslaget.

Morten og Frederik er fortsat ikke registreret som forældre til pigerne på papir. Det er nemlig en lang og kompliceret proces. Det har de også fortalt om på de sociale medier.

Det er fortsat Nanna der er registreret som mor og Nannas mand der er registreret som far. Sådan er det, fordi det er Nanna, der har båret pigerne.

LÆS OGSÅ  Efter skrækkelig ulykke: Nu deler 'Vild med dans'-stjerne nyt

Derfor skal Nanna og hendes mand bortskrive sig forældreskabet, mens Morten og Frederik begge skal DNA-testes, så det kan blive klarlagt hvem af pigerne de er far til. Noget som parret egentlig ikke har et ønske om, da de ser begge piger som deres, selvom de reelt kun er biologisk far til én.

Efter denne proces, skal de så registreres som far til den pige de er biologisk far til, hvorefter de skal adoptere den anden.

Du kan se hele Frederiks opslag herunder:

Forsæt med at læse

Kendte

Trist besked fra Lea Kessler: For syg til at være med

Udgivet

d.

Af

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det er en trist Lea Kessler, der fortæller, at hun er for syg til at være med.

Tidligere i år kunne Mikkel og Lea Kessler afsløre, at der er et nyt familiemedlem på vej.

“Vi har holdt på en lille hemmelighed..”, sådan indledte parret et opslag, som viser en sød video af Lea og Mikkel, der stolt viser maven frem.

LÆS OGSÅ  Peter Schmeichel og Laura von Lindholm i stor sorg

“The Grand Finale”, skrev parret, der nu venter deres 4. barn.

Nu er Lea efterhånden langt i graviditeten – og det er langt fra en dans på roser.

I dag skulle Mikkel og Lea have afholdt fælles bogreception, da de begge er aktuelle med nye bøger. Men desværre har Lea måtte indse, at hun er for syg til at deltage.

Skal passe på baby

“Mikkel og jeg skulle have holdt fælles bogreception for vores nye bøger her til formiddag, som jeg virkelig har glædet mig til,” lyder det fra Lea, som fortsætter:

“Jeg er nedlagt, og jeg er blevet beordret i seng for at passe på mig selv og vores baby. Øv, øv, øv.”

Lea Kessler er aktuel med bogen ‘Hvem fanden er Alice?’ og Mikkel Kessler er aktuel med bogen ‘Uden parader’.

LÆS OGSÅ  Nyt eventyr venter Keld og Hilda: Sådan skete det

Mikkel Kessler har været et særdeles kendt ansigt blandt danskerne i mange år.

Først kom han frem som det dygtige boksetalent, der endte med tilnavnet “The Viking Warrior”. Gennem hans boksekarriere opnåede han at blive to gange WBA & WBC Super-mellemvægt-mester.

Senere indtog han danskernes fjernsyn sammen med sin familie, da han deltog i første sæson af “Familien fra Bryggen”.

Lea er både blogger og influencer, hun har i skrivende stund knap 76.000 følgere på sin Instagram-profil.

Vi ønsker Lea rigtig god bedring!

Forsæt med at læse

Film / TV

Sara Lygum med vild afsløring: “Havde ikke engang fortalt det til mine forældre”

Udgivet

d.

Sara Lygum i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Foto: Bo Christensen/TV 2
Sara Lygum i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Foto: Bo Christensen/TV 2

Nu afslører hun hvordan hun afslørede det.

Boligeksperten Sara Lygum, som mange danskere kender fra TV 2’s populære program Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, havde for nylig en helt særlig oplevelse, da hun deltog i Vild med dans. Med sin sædvanlige energi og charme dansede hun sig ind i seernes hjerter. Undervejs modtog hun masser af kærlig støtte fra sin ægtemand Jonas og deres fem sammenbragte børn. Men én ting holdt hun hemmeligt – og det var ikke småting.

Det viser sig nemlig, at Sara ikke havde delt sin deltagelse i Vild med dans med alle i sin nærmeste omgangskreds.

Hendes forældre fik først nys om det, da de så hende på dansegulvet. Hvordan de reagerede, og hvorfor hun holdt det skjult, er nu blevet afsløret.

LÆS OGSÅ  Efter skrækkelig ulykke: Nu deler 'Vild med dans'-stjerne nyt

Hendes forældre fik nemlig først nys om det, da de så hende på dansegulvet.

Hvordan de reagerede, og hvorfor hun holdt det skjult, er nu blevet afsløret.

Sara fortæller, at kun de allernærmeste vidste besked om hendes dansedebut, og at hendes forældre ikke hørte om det før selve showet.

Vidste ingenting

“Det var kun de allertætteste, der vidste det. Jeg havde ikke engang fortalt det til mine forældre,” afslører hun med et smil til BILLED-BLADET.

Hun tilføjer, at det nok var for det bedste, at de ikke vidste noget på forhånd. For Sara Lygum var beslutningen om at holde det hemmeligt en måde at skåne sine forældre på.

“Jeg tror faktisk, det kunne have givet dem lidt mavepine, for hvordan skal det nu gå?” siger hun. Men da hendes første dans var overstået, fik hun hurtigt beroligende beskeder fra begge sine forældre med ros og opbakning. “Der lå sms’er fra begge mine forældre med ’godt gået’ og ’held og lykke’, så det var megafedt,” fortæller hun.

Som den eneste i familien, der er et offentligt ansigt, indrømmer Sara, at hun nok er den, der ‘larmer og fylder mest’.

Men med sin lange erfaring som boligekspert og tv-vært har hun lært at håndtere rampelyset – og denne gang klarede hun det på dansegulvet med stor succes, selv uden sine forældres forudgående viden.

LÆS OGSÅ  Janni Ree lider af særlig sygdom: "Det er utroligt smertefuldt"
Forsæt med at læse

Trending