Følg os her

Musik

Afslører: Gratis koncert med Mads Langer

Udgivet

d.

Foto: PR - Sommersol i Bakkerne

Kom til Sommersol i Bakkerne ved Mariager Fjord: Gratis Mads Langer-koncert og Danmark vs. Tyskland på storskærm! 

Mariagerfjord, 28. juni 2024 – Festivalen Sommersol i Bakkerne inviterer alle til en fantastisk dag med en gratis Mads Langer-koncert og EM-fodboldkampen Danmark-Tyskland på storskærm! Oprindeligt skulle Mads Langer spille samtidig med kampen lørdag aften, men festivalen har ændret programmet, så både publikum og Mads Langer kan se fodbold sammen. Fra kl. 19:30 er der gratis adgang, men arrangørerne håber, at folk vil være med hele dagen!

Program for lørdag den 29. juni:

Lørdagsprogrammet starter kl. 10 med underholdning for børn og voksne: veteranbiler, yoga, Jungledyret Hugo, Simi Jan, Farshad Kholghi og Red Bull vandskishow. Programmet er som følger:

 • 13:30 Terrassen: Salon med Pia Jette, Jim Lyngvild, Johnny the Flowerman og Jørgen Strøjer – En snak om passion og at følge sine drømme
 • 14:00 Bakkescenen: Pauline – En dansk musiker med enestående stemme og dyb musikalitet
 • 15:30 Fjordscenen: Emmelie de Forest – Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2013
 • 16:45 Bakkescenen: SVEA S – En talentfuld dansk musiker med en unik stemme
 • 18:30 Fjordscenen: Gorgeous
 • 20:00 Bakkescenen: Mads Langer – Kendt for sin stærke stemme og rørende musik
 • 21:00 Bakkescenen: EM: Danmark – Tyskland – Kom og oplev en kæmpe fest på storskærm
 • 23:15 Fjordscenen: DJ Schach

Læs mere om programmet på sommersolibakkerne.dk.

Husk også Mariagerfjords største fredagsbar!

Fredag den 28. juni åbner digitaliseringsminister Marie Bjerre den nye festival, Sommersol i Bakkerne. Sommersol inviterer virksomheder, gymnasier og uddannelsesinstitutioner til at opleve Mariagerfjords største fredagsbar. Deltagerne kan nyde en fantastisk atmosfære med kolleger, venner og medstuderende.

Musikalske højdepunkter

Deltagerne kan se frem til en fantastisk atmosfære med livemusik fra blandt andre Mads Langer, Thor Farlov, Tim Christensen, Svea S, Emmelie de Forest, Danseorkestret, Pauline og mange flere. Den varierede musikalske lineup sikrer noget for enhver smag og garanterer uforglemmelige koncertoplevelser.

Gratis adgang for nyuddannede studenter

For at fejre årets nyuddannede studenter tilbyder arrangørerne gratis adgang til hele festivalen for dem, der netop har bestået deres studentereksamen. Det er en perfekt lejlighed for de nyudklækkede studenter til at fejre deres præstationer og starte sommeren med stil.

Aktiviteter og oplevelser for alle

Sommersol i Bakkerne er mere end blot en musikfestival. Ud over det imponerende musikprogram kan gæsterne udforske en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, herunder:

 • Vandreture gennem det betagende landskab
 • Spændende historiske udstillinger
 • Red Bull vandski- og wakeboard-shows på Mariager Fjord

Festivalen er støttet af en række prominente samarbejdspartnere, herunder Aperol Spritz, Royal Unibrew, Joe & The Juice, Red Bull, Hendrick’s Gin og Strøjer Veteranbilsamlingen, der alle bidrager til at skabe en unik atmosfære og oplevelse for festivalgæsterne.

En hyggelig, sjov og afslappende oplevelse

Mads Hedegaard, ejer af Bramslev Bakker og en af initiativtagerne til Sommersol i Bakkerne, udtaler: “Vi er meget begejstrede for at lancere Sommersol i Bakkerne og byde alle velkommen til to dage med fantastiske oplevelser og smukke stunder, der kan skabe minder for livet. Vores mål er at skabe en hyggelig, sjov og afslappende festivaloplevelse, der forener vores forfædres historie med nutidens kunst og musik.”

Transport og logi

Festivalgæster kan nu ankomme på en måde, der er lige så spektakulær som selve begivenheden. For første gang nogensinde foregår transporten til en dansk festival til lands, til vands og i luften! I anledning af festivalen lander vandflyveren fra Nordic Seaplanes på Mariager Fjord ud for Bramslev Bakker, hvor de driftige festivalfolk har etableret ‘Bramslev Bakker International Airport’ for et par dage. Der er også billetter retur til København for dem, som skal den vej. Har du lyst til at prøve vandflyveren, så kan du kontakte Sommersol i Bakkerne.

Hjuldamperen Svanen sejler også i rutefart mellem Hobro og Bramslev Bakker. Der kører også direkte busser fra Hobro og Hadsund til festivalen, og PP-busser kører shuttle fra en række byer i området.

For dem, der vil have det hele med, er det muligt at bo på Bramslev Bakkers campingplads, hvor Jim Lyngvild har designet de specielle VIP-telte.

For yderligere information om festivalen og billetreservation, besøg venligst festivalens officielle hjemmeside på sommersolibakkerne.dk.

Om Sommersol i Bakkerne

Sommersol i Bakkerne er en ny musikfestival lanceret af erfarne arrangører. Den finder sted i Bramslev Bakker nær Hobro, Danmark. Festivalen kombinerer musikalske optrædener med en smuk naturkulisse og en atmosfære af fællesskab, samt gourmetmad og overnatning i de Jim Lyngvild-designede VIP-telte. Festivalen er arrangeret af de erfarne arrangører bag Sommersol på Slottet i Charlottenlund og “Musik i Lejet” i Tisvildeleje og sigter mod at levere en mindeværdig oplevelse for festivalgæster i alle aldre.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  Ed Sheeran kommer til Danmark: Her er datoerne

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach går særlig sommer i møde: Alt kan ændres på et øjeblik

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann
Forsæt med at læse

Kendte

Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

Lina Rafn underholdte i flere år danskerne, da hun kæmpede mod Thomas Blachman og Remee om at vinde ‘X-factor’ som dommer.

Selvom det er flere år siden, hun var med i den populære sangkonkurrence, er den 47-årige popsanger fortsat succesfuld i musikbranchen. Sammen med kollegaen Paw Lagermann fortsætter hun med at drive popduoen Infernal, som stadig er en stor indtægtskilde for hende.

LÆS OGSÅ  Kontant melding fra Medina: Det er slut

I 2023 opnåede INF:TOURS, anpartsselskabet bag duoens koncerter, og INF:REC, som står for deres musikudgivelser, en månedlig indtjening på omkring 300.000 kroner. 

Det skriver SE & HØR.

De to selskaber har tre ansatte, som i 2023 fik en samlet årsløn på knap 2,4 millioner kroner.  Ligeligt delt i tre svarer til en gennemsnitlig månedsløn på cirka 66.000 kroner, inklusive pensionstilskud. Ud over lønnen delte Lina Rafn og Paw Lagermann et udbytte på 122.000 kroner. 

Den samlede egenkapital i deres tre selskaber overstiger 10 millioner kroner, hvilket vidner om en stærk økonomisk base og en fortsat succesrig karriere for Infernal.

LÆS OGSÅ  Kandis-Johnny med vild afsløring: Kan ikke få nok
Forsæt med at læse

Kendte

Adele deler trist nyt: Trækker sig på ubestemt tid

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trist nyt til alle hendes fans

Den verdenskendte sangerinde Adele, der blandt andet står bag hits som soundtracket til James Bond-filmen “Skyfall”, fik sit store gennembrud tilbage i 2011, da hun udgav sangen “Rolling in the Deep”.

Siden da har hun gang på gang indtaget alt fra scener og radioer til playlister og særlige begivenheder, hvor hendes musik skaber den helt rigtige stemning og falder i langt de flestes smag.

Til trods for at den gode musik synes nærmest uudtømmelig, bliver hendes fans formentlig noget skuffede over den uventede melding hun netop er kommet med.

LÆS OGSÅ  Kandis-Johnny med vild afsløring: Kan ikke få nok

Efter flere travle år med nye hits og turnéer, har den 36-årige sangerinde nemlig afsløret, at hun på ubestemt tid vil trække sig tilbage. Det fortalte hun i et interview med det tyske medie ZDF.

“Jeg har ingen planer om at lave ny musik lige foreløbigt. Min tank er tom. Efter min koncert i Las Vegas til november vil jeg tage en lang pause,” udtalte sangerinden.

Hun fortalte yderligere, at den travle musikkarriere har medført, at hun ikke engang har lyst til at synge derhjemme længere, hvilket hun finder dybt besynderligt og som et tegn på, at det er på høje tid at tage en pause fra musikken.

I stedet vil hun fokusere på andre kreative projekter.

LÆS OGSÅ  Rasmus Seebach går særlig sommer i møde: Alt kan ændres på et øjeblik
Forsæt med at læse

Trending