Kendte
Kendt komiker brugte hele budgettet på vin og kaviar

Du skal ikke forvente en almindelig aften, når kendissen inviterer til fest.
Som komiker og tv-vært er Rasmus Bruun kendt for sin skarpe humor og kreative tilgang til underholdning, men hvad få vidste, er, at han også har et gastronomisk talent.
Det fremviste han på årets Heartland Festival, hvor han i samarbejde med festivallen inviterede til en overdådig spiseoplevelse.
Over for Euroman afslører han, at budgettet primært blev brugt på vin og kaviar.
Smagen af ekstravagance
Det var ikke rugbrødsmadder med leverpostej, der stod foran gæsterne på Heartland, og med en kuvertpris på 1.500 kroner var forventningerne til Bruuns kogekunst lige så høje, som havde man købt en billet til et af hans shows.
I stedet for hverdagsklassikere trakterede Bruun festivalgæsterne med kaviar, som selvfølgelig blev suppleret med gyldne dråber i glassene.
Ikke en dygtig kok
Det er ikke sine gastronomiske udskejelser, der har gjort Bruun til folkeeje. Derfor fik han også hjælp af Bo Lindegaard, som han tidligere havde udviklet burgere med til Burgerfestivalen i København.
Der var dog ikke udsigt til burgere for de sultne festivalgæster denne dag. Tværtimod fik de en oplevelse med flere lækre retter, hvor naturligvis kaviar og vine spillede hovedrollerne.