Følg os her

De kongelige

Chok: Prins William afslører særlig detalje om Diana

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

En særlig person blev fuldstændig målløs, da prins William afslørede den sjove detalje.

Kevin Costner blev målløs, da Prins William afslørede, at hans afdøde mor, Prinsesse Diana, havde et godt øje til ham. Den Oscar-vindende skuespiller, kendt for sine roller i ‘Dances With Wolves’ og ‘The Bodyguard’, blev fanget af overraskelse under et privat møde med prinsen for flere år siden.

Kevin Costner, der nu er 69 år, befandt sig i Storbritannien, da han modtog en uventet invitation fra Prins William.

LÆS OGSÅ  Nu er det afgjort: Kongehuset skal have mere i apanage

I et interview med magasinet PEOPLE beskrev Costner: “Jeg var tilfældigvis i England, og jeg fik besked om, at prinsen gerne ville tale med mig. Jeg tænkte: ‘Hvad? … og så sagde jeg: ‘Okay.'”

Det skriver Mirror.

Under deres private samtale kom Prins William med en overraskende åbenbaring om sin mors hemmelige beundring. “Vi mødtes i et rum, og det var kun os,” fortalte Kevin Costner. “Han kom hen (prins William, red.), og vi gav hinanden hånden… Den første sætning ud af hans mund var: ‘Du ved, min mor havde lidt et godt øje til dig.'”

Kom som et chok

Denne afsløring kom som et chok for Costner, især fordi det mindede ham om en tidligere interaktion med Diana. Ifølge Gloucestershire Live havde de to diskuteret muligheden for, at Diana kunne medvirke i en efterfølger til hans succesfilm fra 1992, ‘The Bodyguard’.

“Der var et øjeblik, hvor det virkelig var tæt på at ske, meget stille, fordi det er sådan, jeg opererer,” afslørede Kevin Costner og delte detaljer om det næsten gennemførte møde med Prinsesse Diana. Sarah Ferguson, Hertuginden af York, spillede en central rolle i at arrangere mødet.

LÆS OGSÅ  Den britiske dronning har fødselsdag: Skal fejres på utraditionel måde

Kevin tænker tilbage på denne dag med en varm følelse: “Det var så sødt. Sarah var den, der arrangerede dette. Sarah var meget cool… hvor hun kunne have sagt, ‘Nå, jeg er også en prinsesse. Hvad med mig?’ Det gjorde hun overhovedet ikke. Diana og jeg begyndte at tale.”

Med en karriere, der spænder over mere end fire årtier og inkluderer to Oscars, tre Golden Globes og to Screen Actors Guild Awards, har Kevin Costner haft mange mindeværdige øjeblikke. Han beskriver sin livsrejse som “utrolig usædvanlig” og “for det meste smuk.”

Trods sin professionelle succes er Kevin også en dedikeret far til syv børn. Efter sin nylige skilsmisse fra sin anden kone Christine Baumgartner tidligere på året, menes han i øjeblikket at være single.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Kong Charles går viralt: Her er årsagen

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  Afslører: Har aldrig været mere rasende over Harry og Meghan
Forsæt med at læse

De kongelige

Kong Frederik spottet i særlig skjorte: Denne kendis står bag

Udgivet

d.

Arkivfoto/ Presse-fotos.dk

Under et besøg bar kong Frederik en skjorte fra et særligt dansk brand.

Kong Frederik besøgte for nylig BMX-rytteren Malene Kejlstrup på Amager, og han var som altid passende og korrekt klædt. Tøjet var både moderigtigt og praktisk.

LÆS OGSÅ  Afslører: Har aldrig været mere rasende over Harry og Meghan

På Instagram kan man se kongen iført en mørkeblå denimskjorte og beige bukser. På skjorten ses et lille logo, der indikerer, at den er fra mærket: Dunville Apparel og det er ikke hvem som helst der står bag det.

Kendis står bag

Bag brandet står blandt andre Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen.

På Dunville Apparels hjemmeside er det da også Casper Christensen, der poserer i den skjorte, man som det første præsenteres for og dén som kong Frederik også har på.

Tøjet fra brandet er produceret med stort fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Dunville Apparel oplyser, at deres denim skjorte er lavet af 100 procent bæredygtig bomuld, som er BCI-certificeret. Knapperne er fremstillet af genanvendt kobber, og sytråden er lavet af genanvendt polyester, der blandt andet kommer fra havplast.

Brandet oplyser yderligre a alt tøjet bliver syet i Norditalien for at sikre den bedst mulige kvalitet og at det herefter sendes til Danmark i genanvendelig papiremballage, hvilket igen understreger brandets engagement i miljøvenlige initiativer.

hjemmesiden fremgår det, at denimskjorten koster 1.349 kroner.

LÆS OGSÅ  Afslører regel: Dette er strengt forbudt for børnene hos William og Kate
Forsæt med at læse

De kongelige

Kate Middleton afbryder ferie for særlig sag:’Hjælper fysisk, mentalt og åndeligt’

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com

Prinsesse Kate optrådte sidst offentligt i forbindelse med Wimbledon

Prinsen og prinsessen af Wales nyder lige nu kvalitetstid med deres børn, der holder skoleferie. Kate har dog valgt at afbryde sin ferie for at støtte et særligt projekt, der ligger hendes hjerte nært.

Selvom prinsessen i øjeblikket er sygemeldt på grund af sin kræftbehandling, har hun stadig vist sig offentligt et par gange og har også udtalt sig via sin og prins Williams officielle Instagram-profil. Denne gangfor at støtte Natural History Museum i London, som hun er projektor for og som netop har meddelt, at de har anlagt nye haver i South Kensington.

“Jeg støtter i høj grad museets engagement i at skabe et særligt sted, der opmuntrer mennesker i alle aldre til at genoprette forbindelsen med naturen og lære mere om, hvordan vi kan beskytte vores naturlige verden.”

“Jeg kender naturens kraft til at understøtte vores udvikling og velvære, både ved at bringe os glæde og ved at holde os fysisk, mentalt og åndeligt sunde. Jeg håber, at disse haver vil være inspirerende og transformative for de tusindvis af mennesker, der besøger dem.”

Se billederne af prinsessens opslag på instagram her:

Har holdt sig ude af rampelyset

På trods af sit kræftforløb har det været sparsomt med oplysninger om, hvordan det går med hende, og ligeså med de kongelige pligter, som hun har været fritaget fra i en længere periode på grund af sin sygemelding. Dog har hun deltaget i enkelte begivenheder, herunder herrernes finale i Wimbledon søndag, hvor hun var i selskab med sin datter Charlotte. Det var første gang offentligheden så hende i lang tid.

LÆS OGSÅ  Retter kritik mod kronprins Christian: Det er ikke folkeligt
Forsæt med at læse

Trending