De kongelige
Kong Charles er fast besluttet: Dropper sin livret
Kong Charles er fast besluttet på at blive rask, men det betyder også at han har valgt at sige farvel til en særlig fødevare-favorit.
Kong Charles har i de seneste måneder gennemgået flere justeringer i sin kost som en del af hans behandling mod kræft.
For at fremme sin helbredelse og hurtigere komme sig, har han valgt at fjerne en bestemt madvaregruppe fra sin diæt.
Det skriver The Mirror.
Den britiske monark, der altid har været opmærksom på sin sundhed og ernæring, har i længere tid haft en kost bestående af enkle, organiske og sæsonbestemte ingredienser – snarere end tunge og fedtrige måltider.
Ifølge royal ekspert Jennie Bond er det ikke en stor opofrelse for Kong Charles at skære rødt kød ud af kosten.
“Han har altid været meget bevidst om sin kost – han spiser sjældent frokost, og i mange år har han undgået kød og fisk to dage om ugen,” siger hun.
Jennie Bond påpeger, at Kongens kostændringer ikke kun skyldes miljømæssige årsager, men nu også af medicinske grunde for at bekæmpe kræften.
“Han vil sandsynligvis savne sin økologiske stegte lammekød, men jeg er sikker på, at han er helt fokuseret på sin bedring og vil gøre alt, hvad lægerne siger, for at besejre eller kontrollere kræften,” tilføjer hun.
Kongen har altid haft et særligt fokus på morgenmaden, og hans rutine er langt sundere end mange andres.
Han spiser ofte hjemmebagt brød, frisk frugt og juice og tager altid sin morgenmadsbox med, uanset hvor han befinder sig.
I den seneste tid er avocadoer blevet en fast del af hans kost, som nu er fuldt plantebaseret og uden rødt kød.
Kongen er meget opmærksom på, hvordan hans kost ikke kun påvirker hans velvære, men også understøtter hans generelle helbred.
Han ser maden som en vigtig del af kroppens medicin og en vigtig faktor i hans sundhedsstrategi.