Følg os her

Film / TV

Hjerteproblemer sætter en stopper for Tour de France: Må melde fra

Udgivet

d.

Foto: godongphoto/ Shutterstock

Rolf Sørensen må på grund af hjerteproblemer melde fra som TV 2s ekspertkommentator på årets Tour de France, der begynder på lørdag. Hans afløser bliver Trine Schmidt.

Siden 2006 har Rolf Sørensen kommenteret verdens største cykelløb, Tour de France, for TV 2. På lørdag skulle han efter planen igen have sat sig i kommentatorboksen ved siden af sin faste makker, Dennis Ritter, og kommenteret årets løb, der begynder i Firenze i Italien. Men den er gal med hjertet, og derfor har 59-årige Rolf Sørensen valgt ikke at tage afsted til det krævende løb.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Foto TV 2
LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

– Jeg er helt utroligt ærgerlig over, at jeg ikke kan være med til at lave Tour de France i år, men helbredet kommer i første række. Jeg har fået nogle udfordringer med hjertet, og det skal udredes, før jeg tør udsætte mig selv for en arbejdsopgave som Touren rundt i hele Frankrig. Derfor har jeg besluttet mig for, at det klogeste er, at jeg bliver helt hjemme fra Touren i år, siger Rolf Sørensen.

TV 2 har fuld forståelse for valget og bakker op om Rolf Sørensens beslutning.

– Det er først og fremmest rigtig trist, at Rolf har fået problemer med helbredet. Der er ikke noget, der er vigtigere end, at Rolf får fred og ro, så han kommer sig så godt som muligt så hurtigt som muligt. Vi ønsker ham god bedring, og når han er på toppen igen, så glæder vi os til at få ham tilbage til vores cykeldækning senere på året, siger John Jäger, TV 2s chefredaktør på Tour de France.

Hverken Rolf Sørensen eller TV 2 har yderligere kommentarer til Rolf Sørensens helbredssituation, og det beder vi alle om at have forståelse for og at respektere.

Trine Schmidt afløser Rolf Sørensen

I Rolf Sørensens fravær har TV 2 besluttet at sende den tidligere professionelle cykelrytter Trine Schmidt til Italien og Frankrig for at dække Tour de France. 

– Vi havde allerede lavet en aftale med Trine Schmidt, som lige er blevet uddannet journalist. Hun skulle have været en del af vores cykeldækning senere på året. Under Tour de France skulle hun have arbejdet for TV 2 MIDTVEST, men vi har fået lov til at overtage hende under løbet, så hun kan være med i vores dækning, siger John Jäger.

Foto TV 2

36-årige Trine Schmidt har tidligere kommenteret cykelløb – også på TV 2. Under Tour de France vil hun indgå i det samlede eksperthold på TV 2, og hun vil også lave opgaver for TV 2 MIDTVEST.

– Det er godt nok trist at høre med Rolf Sørensen, og jeg håber inderligt, at han kommer sig hurtigt på alle måder. Jeg er stolt over, at TV 2 vil bruge mig i denne rolle. Jeg havde set frem til at arbejde for TV 2 MIDTVEST under Touren og havde naturligvis glædet mig til at blive en del af TV 2s cykeldækning senere på året. Nu får jeg chancen på TV 2 tidligere end forventet, og den store udfordring vil jeg påtage mig med stor ydmyghed, siger Trine Schmidt.

LÆS OGSÅ  Tidligere DR-vejrvært er gået bort: "En stor sorg og et kæmpe tab"

Tour de France begynder på lørdag 29. juni i Firenze i Italien og slutter søndag 21. juli i Nice i Frankrig.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' har haft kæmpe konsekvenser: Må gå under jorden

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  TV 2's 'Sorte svane': Her er Amira Smajics første ord efter dokumentaren
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Tidligere DR-vejrvært er gået bort: "En stor sorg og et kæmpe tab"

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' har haft kæmpe konsekvenser: Må gå under jorden

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  Tidligere DR-vejrvært er gået bort: "En stor sorg og et kæmpe tab"
Forsæt med at læse

Trending