Følg os her

Film / TV

Nicolas Cage i ny hovedrolle: ‘Uhyggeligste film i 10 år’

Udgivet

d.

Foto: Denis Makarenko/Shutterstock

Ifølge et medie er filmen den uhyggeligste i ti år.

Du kan se traileren til filmen nederst i artiklen…

Vores evolution har givet os et overlevelsesinstinkt, der gør os bange for både den bogstavelige og metaforiske mørke. Denne instinktive frygt udspringer af en forståelse for, at fare kan lure i de usete skygger.

Selvom viden bringer logik og oplysning, er der stadig mange spørgsmål om vores eksistens, som forbliver ubesvarede. Tanker om en Gud eller Guder kan være trøstende, men logikken antyder, at eksistensen af både godt og ondt kunne betyde, at der ikke er en Gud uden en Djævel.

LÆS OGSÅ  Mille Dinesen indtager hovedrollen i ny journalistisk krimiserie på TV 2

Det er denne tvetydige og uafklarede frygt, som forfatter/instruktør Osgood Perkins mesterligt udnytter. Fra hans debut “The Blackcoat’s Daughter” til “I Am the Pretty Thing That Lives in the House” og “Gretel & Hansel” har Perkins, søn af skuespilleren Anthony Perkins, skabt gyserfilm med en unik stil. Hver film føles som et vågent mareridt, der gør hans film til en uforglemmelig oplevelse.

Det skriver mediet Slashfilm.

Perkins’ seneste film, “Longlegs,” beskrives som hans mesterværk og hyldes som den mest skræmmende gyserfilm i 2024. Filmen kryber ind under huden og efterlader et vedvarende indtryk.

“Longlegs” kombinerer seriemorderproceduren med satanisk/okkult gyser, der minder om klassikere som “Ondskabens øjne” og “Seven”.

LÆS OGSÅ  Alle undrer sig: Hvor vidste Amira det fra?

Historien følger en uerfaren FBI-agent, Lee Harker (Maika Monroe), som får til opgave at efterforske en seriemorder kendt som Longlegs (Nicolas Cage). Harker får opgaven på grund af sine latente psykiske evner, som kan hjælpe med at forbinde punkter, som traditionel efterforskning ikke kan.

De første ti minutter er de værste

Efterhånden som Harker graver dybere i sagen, vækker “Longlegs” en stemning af analog frygt og besættende jagt, der er kendetegnende for Perkins’ stil. Filmens første 10 minutter er blandt de mest skræmmende og sætter en urolig stemning, der varer ved hele filmen.

Nicolas Cages præstation som Longlegs er allerede et varmt samtaleemne. Kendt for sine dynamiske roller i film som “Mandy” og “Pig,” leverer Cage her en ikonisk og foruroligende præstation. Han fremstiller Longlegs som både overjordisk og menneskelig, hvilket gør præstationen til en milepæl i gysergenren.

Maika Monroe leverer også en imponerende præstation som Lee Harker. Hendes karakterbue og nuancerede skuespil gør Harker lige så fascinerende som Longlegs. Monroe, kendt for sine roller i “It Follows” og “Watcher,” leverer sin bedste præstation til dato i “Longlegs.”

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne afslører ny rolle: Skal spille Rasmus Seebachs mor

Et af de mest spændende aspekter ved filmen er dens sammenblanding af ’70ernes glamrock og det okkulte, specifikt fokuseret på bandet T. Rex og deres 1971-single “Bang a Gong (Get It On).” Sangens tekster vises både som en prologtitel og refereres til i filmens markedsføringsmaterialer.

“Longlegs” bruger glamrock til at fremkalde en ånd af grænseoverskridelse og udfordrer traditionelle former og smag. Perkins har skabt en filmisk oplevelse, der vil blive hængende i dine tanker længe efter rulleteksterne, vendende tilbage i både dine drømme og mareridt.

Filmmediet SlashFilm beskriver “Longlegs” som et mesterværk og tildeler filmen topscoren 10/10. Flickering Myth går endnu videre og kalder den “den mest uhyggelige film i 10 år.”

Med hovedrollerne besat af Maika Monroe og Nicolas Cage, er “Longlegs” allerede en af årets mest imødesete film blandt gyserfans. Filmen har premiere i USA den 12. juni, men den danske premieredato er endnu ikke offentliggjort. Hvis du elsker et godt gys, bør du holde øje med denne film i biografen.

Du kan se traileren til ‘Longlegs’ herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Artikler

DR-stjerne deler sin historie: Endte i farligt misbrug grundet hård opvækst

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu deler hun for første gang sin historie.

Mobning i skolen kan have langvarige konsekvenser, der strækker sig langt ind i voksenlivet. 

For Martina Gravlund Nielsen, der er kendt fra programmet ‘Fede forhold’, har oplevelserne med mobning formet hendes liv på måder, hun aldrig havde forestillet sig. 

Martina begyndte at opleve mobning allerede i første klasse. 

Hendes klassekammerater gjorde grin med hendes madpakke, hvilket kun var begyndelsen på en lang og vanskelig skolegang.

Det skriver HER&NU

 Hun blev kaldt øgenavne, udsat for fysisk vold og udelukket fra fællesskabet, hvor hun aldrig blev inviteret til fødselsdage eller sociale arrangementer.

LÆS OGSÅ  Sjældent kig bag kameraet: Det ser du ikke i DR-program

Eskalerede i teenageårene

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke.

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket forværrede situationen betydeligt. 

Hun blev verbalt angrebet og truet, og hendes søskende blev også mobbet på grund af hendes seksuelle orientering. 

Folk kørte endda forbi hendes hus og efterlod truende beskeder på pizzabakker. Det var netop her, at Martina lærte, at hun aldrig skulle vise sårbarhed igen.

Flugt i misbrug

Den konstante mobning og chikane førte til, at Martina søgte tilflugt i alkohol og stoffer for at dulme smerten. 

LÆS OGSÅ  Tidligere DR kan juble: Så mange millioner har hun tjent

DR-stjernen drak hver dag, enten alene eller sammen med nogle venner, der døjede med alkoholproblemer selv. Ydermere kunne ‘Fede forhold’-deltageren afsløre, at hun i den periode også tog amfetamin og andre stærke piller. 

Martinas liv tog en positiv drejning, da hun mødte sin kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, i 2014. 

Mødet mellem de to var grunden til, at Martina tog en kold tyrker og i dag har været clean i 10 år. 

Forsæt med at læse

Artikler

God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock

Fra mandag tjekker han ind.

Den danske journalist og tv-vært Clement Kjersgaard er kendt for sin skarpe værtsstil og dybdegående interviews. 

Nu har han selv afsløret, at han vender tilbage til DR’s debatprogram “Deadline”. 

Der er dog et stort men. 

LÆS OGSÅ  Særligt indblik i rapport fra TV 2: Det viser den

Clement Kjersgaard har offentliggjort på Facebook, at han midlertidigt vender tilbage som vært på “Deadline”, og at værtsjobbet kun er et kortere vikariat. 

Dette korte vikariat starter mandag og strækker sig over to uger, hvor Clement Kjersgaard vil lede alle udgaver af programmet.

“Man kan ikke påstå, at verdenshistorien holder sommerferie, og også dér ligner den mig,” skrev Clement Kjersgaard i sit opslag. 

LÆS OGSÅ  Mille Dinesen indtager hovedrollen i ny journalistisk krimiserie på TV 2

Han mindede også sine følgere om, at det i år er 20 år siden, han første gang trådte ind som vært på “Deadline”.

Seerne kan glæde sig til at opleve Kjersgaard i aktion på “Deadline” de næste par uger, hvor han igen vil bringe sin skarpe analyse og dybdegående interviews til skærmen.

Forsæt med at læse

Artikler

Sæson 6 af ‘Sommerdahl’ er lige om hjørnet: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Foto: Henrik Petit/ TV 2

En af skuespillerne taler nu ud om den længe ventede sjette sæson af TV 2-hittet.

Det er ikke længe siden, at sidste afsnit af den populære serie ‘Sommerdahl’ løb over skærmen. 

Den 23. juni blev det sidste afsnit af 5. sæson sendt i tv’et, og selvom det ikke er længe siden, så er mange seere allerede mere end klar til sæson 6. 

På pressemødet for sæson 5 blev det afsløret, at en sjette sæson allerede var under planlægning, og nu viser det sig, at der allerede er godt nyt. .

LÆS OGSÅ  Alle undrer sig: Hvor vidste Amira det fra?

Til det årlige Røde Kors Klub 10-arrangement på Roskilde Festival mødte HER&NU den unge skuespiller Thit Aaberg, der spiller en central rolle i serien. 

Hun kunne dele endnu flere spændende detaljer om de igangværende optagelser.

“Jeg er i gang med at optage lige nu. Nu har vi lige afsluttet blok 1, og så er vi i gang med at optage blok 2, så der kommer meget mere ‘Sommerdahl’ med mig og alle de andre,” fortæller Thit Aaberg, som kan ses på billedet nedenfor.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Henrik Petit/TV 2

Det er klart, at arbejdet med sæson 6 er i fuld gang, og at fans kan se frem til endnu flere spændende episoder. 

LÆS OGSÅ  Særligt indblik i rapport fra TV 2: Det viser den

Succes på tværs af landegrænser

Det er især hovedpersonen Peter Mygind, der har opnået enorm popularitet – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Den omfattende distribution af serien Sommerdahl til over 40 lande, herunder USA, Canada og en række europæiske og sydamerikanske lande, har resulteret i en global fanskare, der viser deres hengivenhed på mange måder.

Hvis du skulle få lyst, kan du se eller gense de sidste 5. sæsoner af ‘Sommerdahl’ ved at klikke her.

Forsæt med at læse

Trending