Følg os her

Film / TV

Nicolas Cage i ny hovedrolle: ‘Uhyggeligste film i 10 år’

Udgivet

d.

Foto: Denis Makarenko/Shutterstock

Ifølge et medie er filmen den uhyggeligste i ti år.

Du kan se traileren til filmen nederst i artiklen…

Vores evolution har givet os et overlevelsesinstinkt, der gør os bange for både den bogstavelige og metaforiske mørke. Denne instinktive frygt udspringer af en forståelse for, at fare kan lure i de usete skygger.

Selvom viden bringer logik og oplysning, er der stadig mange spørgsmål om vores eksistens, som forbliver ubesvarede. Tanker om en Gud eller Guder kan være trøstende, men logikken antyder, at eksistensen af både godt og ondt kunne betyde, at der ikke er en Gud uden en Djævel.

LÆS OGSÅ  Ser du dette TV 2-program? Så er der dårligt nyt

Det er denne tvetydige og uafklarede frygt, som forfatter/instruktør Osgood Perkins mesterligt udnytter. Fra hans debut “The Blackcoat’s Daughter” til “I Am the Pretty Thing That Lives in the House” og “Gretel & Hansel” har Perkins, søn af skuespilleren Anthony Perkins, skabt gyserfilm med en unik stil. Hver film føles som et vågent mareridt, der gør hans film til en uforglemmelig oplevelse.

Det skriver mediet Slashfilm.

Perkins’ seneste film, “Longlegs,” beskrives som hans mesterværk og hyldes som den mest skræmmende gyserfilm i 2024. Filmen kryber ind under huden og efterlader et vedvarende indtryk.

“Longlegs” kombinerer seriemorderproceduren med satanisk/okkult gyser, der minder om klassikere som “Ondskabens øjne” og “Seven”.

LÆS OGSÅ  Afslører: Ingen ligeløn på Badehotellet

Historien følger en uerfaren FBI-agent, Lee Harker (Maika Monroe), som får til opgave at efterforske en seriemorder kendt som Longlegs (Nicolas Cage). Harker får opgaven på grund af sine latente psykiske evner, som kan hjælpe med at forbinde punkter, som traditionel efterforskning ikke kan.

De første ti minutter er de værste

Efterhånden som Harker graver dybere i sagen, vækker “Longlegs” en stemning af analog frygt og besættende jagt, der er kendetegnende for Perkins’ stil. Filmens første 10 minutter er blandt de mest skræmmende og sætter en urolig stemning, der varer ved hele filmen.

Nicolas Cages præstation som Longlegs er allerede et varmt samtaleemne. Kendt for sine dynamiske roller i film som “Mandy” og “Pig,” leverer Cage her en ikonisk og foruroligende præstation. Han fremstiller Longlegs som både overjordisk og menneskelig, hvilket gør præstationen til en milepæl i gysergenren.

Maika Monroe leverer også en imponerende præstation som Lee Harker. Hendes karakterbue og nuancerede skuespil gør Harker lige så fascinerende som Longlegs. Monroe, kendt for sine roller i “It Follows” og “Watcher,” leverer sin bedste præstation til dato i “Longlegs.”

LÆS OGSÅ  Remee og Lars Hjortshøj indblandet i TV 2-svindeldokumentar: Nu er der reaktion

Et af de mest spændende aspekter ved filmen er dens sammenblanding af ’70ernes glamrock og det okkulte, specifikt fokuseret på bandet T. Rex og deres 1971-single “Bang a Gong (Get It On).” Sangens tekster vises både som en prologtitel og refereres til i filmens markedsføringsmaterialer.

“Longlegs” bruger glamrock til at fremkalde en ånd af grænseoverskridelse og udfordrer traditionelle former og smag. Perkins har skabt en filmisk oplevelse, der vil blive hængende i dine tanker længe efter rulleteksterne, vendende tilbage i både dine drømme og mareridt.

Filmmediet SlashFilm beskriver “Longlegs” som et mesterværk og tildeler filmen topscoren 10/10. Flickering Myth går endnu videre og kalder den “den mest uhyggelige film i 10 år.”

Med hovedrollerne besat af Maika Monroe og Nicolas Cage, er “Longlegs” allerede en af årets mest imødesete film blandt gyserfans. Filmen har premiere i USA den 12. juni, men den danske premieredato er endnu ikke offentliggjort. Hvis du elsker et godt gys, bør du holde øje med denne film i biografen.

Du kan se traileren til ‘Longlegs’ herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

Kommer der mere ‘Klovn’? Nu kommer Casper Christensen med svaret

Udgivet

d.

Af

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Siden 2022 er der ikke kommet noget nyt ‘Klovn’, fra Casper Christensen og Frank Hvam. Men kommer der overhovedet mere? Det svarer Casper Christensen nu på.

Casper Christensen og Frank Hvam er et af Danmarks mest kendte makkerpar.

De to komikere har gjort sig bemærket i den danske underholdningsverden og har opnået stor succes gennem årene.

Deres mest kendte værk er tv-serien ‘Klovn’, som har vundet stor popularitet og har kørt i mange år.

LÆS OGSÅ  Amira Smajic bryder tavsheden: Føler sig ladt i stikken

Nu er der endelig nyt om serien efter en længere pause, det skriver Soundvenue.

Siden sæson 9, som blev sendt i september 2022, har fans ventet i spænding på nyheder om seriens fremtid.

Mens der har været stille omkring ‘Klovn’, har Casper Christensen været travlt beskæftiget med talkshows på Viaplay og forskellige podcastprojekter.

I sin podcast ‘Casper 3080 Tikøb’ afslørede Casper Christensen for nylig, at der vil komme mere ‘Klovn’.

Det er ikke slut

Han opfordrede sine lyttere til at sende spørgsmål ind via Instagram, men bad dem undlade spørgsmål om Frank og seriens fremtid, da han kunne besvare dem hurtigt: “Jeg ved ikke, hvor Frank er, og ja, der kommer mere ‘Klovn’,” sagde han.

LÆS OGSÅ  Ser du dette TV 2-program? Så er der dårligt nyt

Selvom denne udtalelse kom uventet, er det ikke første gang, at Casper Christensen har antydet en ny sæson. I Viaplay-programmet ‘All Exclusive’ nævnte han i en samtale med Ulrich Thomsen, at han ikke var færdig med ‘Klovn’.

Han sagde: “Jeg laver noget mere, og så skal du være med.”

Selvom der endnu ikke er noget officielt bekræftet, tyder alt på, at danskerne kan se frem til en sæson 10 af ‘Klovn’.

Herunder kan du få et gensyn med en af de mange tåkrummende episoder i ‘Klovn’:

Forsæt med at læse

Film / TV

Hjerteproblemer sætter en stopper for Tour de France: Må melde fra

Udgivet

d.

Af

Foto: godongphoto/ Shutterstock

Rolf Sørensen må på grund af hjerteproblemer melde fra som TV 2s ekspertkommentator på årets Tour de France, der begynder på lørdag. Hans afløser bliver Trine Schmidt.

Siden 2006 har Rolf Sørensen kommenteret verdens største cykelløb, Tour de France, for TV 2. På lørdag skulle han efter planen igen have sat sig i kommentatorboksen ved siden af sin faste makker, Dennis Ritter, og kommenteret årets løb, der begynder i Firenze i Italien. Men den er gal med hjertet, og derfor har 59-årige Rolf Sørensen valgt ikke at tage afsted til det krævende løb.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Foto TV 2
LÆS OGSÅ  Ser du dette TV 2-program? Så er der dårligt nyt

– Jeg er helt utroligt ærgerlig over, at jeg ikke kan være med til at lave Tour de France i år, men helbredet kommer i første række. Jeg har fået nogle udfordringer med hjertet, og det skal udredes, før jeg tør udsætte mig selv for en arbejdsopgave som Touren rundt i hele Frankrig. Derfor har jeg besluttet mig for, at det klogeste er, at jeg bliver helt hjemme fra Touren i år, siger Rolf Sørensen.

TV 2 har fuld forståelse for valget og bakker op om Rolf Sørensens beslutning.

– Det er først og fremmest rigtig trist, at Rolf har fået problemer med helbredet. Der er ikke noget, der er vigtigere end, at Rolf får fred og ro, så han kommer sig så godt som muligt så hurtigt som muligt. Vi ønsker ham god bedring, og når han er på toppen igen, så glæder vi os til at få ham tilbage til vores cykeldækning senere på året, siger John Jäger, TV 2s chefredaktør på Tour de France.

Hverken Rolf Sørensen eller TV 2 har yderligere kommentarer til Rolf Sørensens helbredssituation, og det beder vi alle om at have forståelse for og at respektere.

Trine Schmidt afløser Rolf Sørensen

I Rolf Sørensens fravær har TV 2 besluttet at sende den tidligere professionelle cykelrytter Trine Schmidt til Italien og Frankrig for at dække Tour de France. 

– Vi havde allerede lavet en aftale med Trine Schmidt, som lige er blevet uddannet journalist. Hun skulle have været en del af vores cykeldækning senere på året. Under Tour de France skulle hun have arbejdet for TV 2 MIDTVEST, men vi har fået lov til at overtage hende under løbet, så hun kan være med i vores dækning, siger John Jäger.

Foto TV 2

36-årige Trine Schmidt har tidligere kommenteret cykelløb – også på TV 2. Under Tour de France vil hun indgå i det samlede eksperthold på TV 2, og hun vil også lave opgaver for TV 2 MIDTVEST.

– Det er godt nok trist at høre med Rolf Sørensen, og jeg håber inderligt, at han kommer sig hurtigt på alle måder. Jeg er stolt over, at TV 2 vil bruge mig i denne rolle. Jeg havde set frem til at arbejde for TV 2 MIDTVEST under Touren og havde naturligvis glædet mig til at blive en del af TV 2s cykeldækning senere på året. Nu får jeg chancen på TV 2 tidligere end forventet, og den store udfordring vil jeg påtage mig med stor ydmyghed, siger Trine Schmidt.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne afslører: Har frygtet alvorlig sygdom

Tour de France begynder på lørdag 29. juni i Firenze i Italien og slutter søndag 21. juli i Nice i Frankrig.

Forsæt med at læse

Film / TV

Christian Degn søger nye deltagere til populært program

Udgivet

d.

Af

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Nu har du muligheden for at tilmelde dig programmet.

Han har selv fundet på programmet og man må sige, at det har været noget af en succes.

Da quizprogrammet ‘Ordet er mit’ ramte skærmen på TV 2 Charlie, blev det en kæmpe succes.

Her skal tre deltagere gætte hinandens hemmelige ord.

LÆS OGSÅ  Kvindelig 'Sommerdahl'-fan med vild plan: Ville møde Peter Mygind

Programmet rullede over skærmen for første gang i starten af året. Optagelserne foregik i november og december.

Og nu søger han altså deltagere til endnu en omgang ‘Ordet er mit’.

Det oplyser han i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget..

Christian Degn har været vært på en lang række tv-programmer, herunder blandt andet Nybyggerne og Hvem vil være millioner. Derudover har han medvirket i en række ‘egne’ programmer, som programmet Alt det min far ikke har lært mig.

Christian Degn har også været vært på Hjertegalla og Go’ Aften Live.

LÆS OGSÅ  Ser du dette TV 2-program? Så er der dårligt nyt

Privat danner han par med Trine Johst Vammen, som han har fået sønnen Vagn med.

Du kan tilmelde dig ‘Ordet er mit’ HER.

Forsæt med at læse

Trending