Følg os her

Film / TV

Nu vender populær krimiserie tilbage på skærmen

Udgivet

d.

Nu vender den populære krimidramaserie Strandhotellet tilbage med en tredje sæson, som får premiere allerede 9. juni på Viaplay og TV3.

Krimidronningen Camilla Läckberg står bag den moderne sæbeopera med krimi-træk Strandhotellet, hvor både første og anden sæson slog seerrekorder. Nu kan seerne se frem til tredje sæson af serien, som foregår i kystbyen Saltsjövik og kredser om en vidtrækkende rivalisering mellem erhvervsfamilierne Gyllenmark og Grip. Premieren er den 9. juni på Viaplay og TV3.

Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

– Endelig kan seerne igen dykke ned i Strandhotellets intriger. Jeg har savnet karaktererne og bemærket, at seerne også har gjort det, så det føles dejligt, at ventetiden endelig er forbi, og at tredje sæson kommer allerede i juni på Viaplay. Denne sæson byder på nye ansigter, og som sædvanlig er ingen sikre, og mange mørke hemmeligheder kommer til overfladen, siger Camilla Läckberg.

Tredje sæson byder på flere nye navne som Hanna Asp, Nadja Sofi, Astrid Morberg, Milton Noel Malmström, Yussra El Abdouni, Bengt Bauler og Erik Segerstedt. For sidstnævnte bliver det også hans skuespillerdebut i Strandhotellet.

– Efter at have fejlet voldsomt i ansøgningen til teaterlinjen på gymnasiet, opgav jeg tidligt mine skuespillerdrømme. Men da de ringede og spurgte, om jeg kunne komme til audition på Strandhotellet, føltes det som en perfekt udfordring og en chance for revanche. Det viste sig at være alt, hvad jeg har drømt om, siden jeg var barn, og lidt til. At få lov at sidde sammen med Samuel Fröler, som skældte mig ud ved et kaffebord, var noget af det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, siger Erik Segerstedt.

LÆS OGSÅ  Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: 'Har du ikke..?'

Tredje – og også allerede fjerde – sæson er optaget med Samuel Fröler, Jenny Ulving McCabe, Sofia Karemyr, Filip Wolfe Sjunnesson, Marianne Mörck, Irina Eidsvold Tøien, Rennie Mirro, Ylvali Rurling, Ruben Karsberg, Peter Eriksson, Ellen Lion Siöö, Rojan Telo og Victor von Schirach i tilbagevendende roller.

Tredje sæson af Strandhotellet består af otte afsnit med premiere på Viaplay og TV3 den 9. juni. Jenny Grewdahl er producer og Kristoffer Graci executive producer fra Creative Society Production. Johan Ingler er hovedforfatteren.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Artikler

DR-stjerne deler sin historie: Endte i farligt misbrug grundet hård opvækst

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu deler hun for første gang sin historie.

Mobning i skolen kan have langvarige konsekvenser, der strækker sig langt ind i voksenlivet. 

For Martina Gravlund Nielsen, der er kendt fra programmet ‘Fede forhold’, har oplevelserne med mobning formet hendes liv på måder, hun aldrig havde forestillet sig. 

Martina begyndte at opleve mobning allerede i første klasse. 

Hendes klassekammerater gjorde grin med hendes madpakke, hvilket kun var begyndelsen på en lang og vanskelig skolegang.

Det skriver HER&NU

 Hun blev kaldt øgenavne, udsat for fysisk vold og udelukket fra fællesskabet, hvor hun aldrig blev inviteret til fødselsdage eller sociale arrangementer.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne afslører: Har frygtet alvorlig sygdom

Eskalerede i teenageårene

Efter folkeskolen stoppede mobningen ikke.

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, hvilket forværrede situationen betydeligt. 

Hun blev verbalt angrebet og truet, og hendes søskende blev også mobbet på grund af hendes seksuelle orientering. 

Folk kørte endda forbi hendes hus og efterlod truende beskeder på pizzabakker. Det var netop her, at Martina lærte, at hun aldrig skulle vise sårbarhed igen.

Flugt i misbrug

Den konstante mobning og chikane førte til, at Martina søgte tilflugt i alkohol og stoffer for at dulme smerten. 

LÆS OGSÅ  Efter flere år: Nu vender Anders og Torben med nyt program

DR-stjernen drak hver dag, enten alene eller sammen med nogle venner, der døjede med alkoholproblemer selv. Ydermere kunne ‘Fede forhold’-deltageren afsløre, at hun i den periode også tog amfetamin og andre stærke piller. 

Martinas liv tog en positiv drejning, da hun mødte sin kone, Anne-Mette Gravlund Nielsen, i 2014. 

Mødet mellem de to var grunden til, at Martina tog en kold tyrker og i dag har været clean i 10 år. 

Forsæt med at læse

Artikler

God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock

Fra mandag tjekker han ind.

Den danske journalist og tv-vært Clement Kjersgaard er kendt for sin skarpe værtsstil og dybdegående interviews. 

Nu har han selv afsløret, at han vender tilbage til DR’s debatprogram “Deadline”. 

Der er dog et stort men. 

LÆS OGSÅ  Nicolas Cage i ny hovedrolle: 'Uhyggeligste film i 10 år'

Clement Kjersgaard har offentliggjort på Facebook, at han midlertidigt vender tilbage som vært på “Deadline”, og at værtsjobbet kun er et kortere vikariat. 

Dette korte vikariat starter mandag og strækker sig over to uger, hvor Clement Kjersgaard vil lede alle udgaver af programmet.

“Man kan ikke påstå, at verdenshistorien holder sommerferie, og også dér ligner den mig,” skrev Clement Kjersgaard i sit opslag. 

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i rørende video: Se den her

Han mindede også sine følgere om, at det i år er 20 år siden, han første gang trådte ind som vært på “Deadline”.

Seerne kan glæde sig til at opleve Kjersgaard i aktion på “Deadline” de næste par uger, hvor han igen vil bringe sin skarpe analyse og dybdegående interviews til skærmen.

Forsæt med at læse

Artikler

Sæson 6 af ‘Sommerdahl’ er lige om hjørnet: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Foto: Henrik Petit/ TV 2

En af skuespillerne taler nu ud om den længe ventede sjette sæson af TV 2-hittet.

Det er ikke længe siden, at sidste afsnit af den populære serie ‘Sommerdahl’ løb over skærmen. 

Den 23. juni blev det sidste afsnit af 5. sæson sendt i tv’et, og selvom det ikke er længe siden, så er mange seere allerede mere end klar til sæson 6. 

På pressemødet for sæson 5 blev det afsløret, at en sjette sæson allerede var under planlægning, og nu viser det sig, at der allerede er godt nyt. .

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i rørende video: Se den her

Til det årlige Røde Kors Klub 10-arrangement på Roskilde Festival mødte HER&NU den unge skuespiller Thit Aaberg, der spiller en central rolle i serien. 

Hun kunne dele endnu flere spændende detaljer om de igangværende optagelser.

“Jeg er i gang med at optage lige nu. Nu har vi lige afsluttet blok 1, og så er vi i gang med at optage blok 2, så der kommer meget mere ‘Sommerdahl’ med mig og alle de andre,” fortæller Thit Aaberg, som kan ses på billedet nedenfor.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Henrik Petit/TV 2

Det er klart, at arbejdet med sæson 6 er i fuld gang, og at fans kan se frem til endnu flere spændende episoder. 

LÆS OGSÅ  Hugh Grant gør stort comeback: Indtager rollen i ny gyserfilm

Succes på tværs af landegrænser

Det er især hovedpersonen Peter Mygind, der har opnået enorm popularitet – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Den omfattende distribution af serien Sommerdahl til over 40 lande, herunder USA, Canada og en række europæiske og sydamerikanske lande, har resulteret i en global fanskare, der viser deres hengivenhed på mange måder.

Hvis du skulle få lyst, kan du se eller gense de sidste 5. sæsoner af ‘Sommerdahl’ ved at klikke her.

Forsæt med at læse

Trending